Chat with us, powered by LiveChat
PRODUS ORIGINAL AUTORIZAT
EXPEDIERE ÎN TERMEN DE 24 DE ORE
ASISTENȚĂ PRIN CHAT, E-MAIL ȘI TELEFON
LINIE TELEFONICĂ GRATUITĂ +4969 - 173261340
 
MICROSOFT OFFICE 2021 HOME AND BUSINESS

MICROSOFT OFFICE 2021 HOME AND BUSINESS

1.228,00 RON *

incl. TVA.

Disponibil ca o descărcare instantanee


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Microsoft Office 2021 Home and Business - software-ul de afaceri indispensabil pentru companii...mai mult
Informații despre produs "MICROSOFT OFFICE 2021 HOME AND BUSINESS"

Microsoft Office 2021 Home and Business - software-ul de afaceri indispensabil pentru companii și liber profesioniști

Cea mai recentă versiune a Microsoft Office Suite 2021 în ediția Home și Business Edition oferă utilizatorilor profesioniști din companii, precum și persoanelor care desfășoară activități independente, un standard și mai îmbunătățit de funcționalitate și eficiență - atât în crearea și editarea de documente, cât și pentru o comunicare cuprinzătoare și pentru colaborarea și schimbul securizat de date și documente. Astfel, Office 2021 ridică colaborarea în cloud - și, de asemenea, în biroul de acasă - la un nou nivel. În acest scop, noul MS Office 2021 Home and Business oferă standarde de securitate cuprinzătoare care țin cont și de reglementările actuale privind protecția datelor.

Ca de obicei, numeroase îmbunătățiri și completări ale programelor Word, Excel, PowerPoint și Outlook fac parte din această nouă versiune a MS Office: printre altele, opțiunile cuprinzătoare pentru editarea în comun a documentelor în timp real facilitează munca în siguranță, precum și schimbul protejat de informații în echipă și lucrul fără bariere. MS Office 2021 Home and Business este completat de notebook-ul digital OneNote și de Microsoft Teams, care înlocuiește Skype. Toate programele Office pot fi utilizate și ca Office Web Apps.

În plus, în MS Office 2021 Home and Business, funcția de securitate dovedită Data Loss Prevention protejează împotriva pierderilor de date prin prevederi de securitate cuprinzătoare și drepturi de acces individuale, iar ediția respectă, de asemenea, reglementările stricte privind protecția datelor:

În plus, actuala ediție Home and Business Edition 2019 include o serie de optimizări practice pentru o utilizare profesională și eficientă, precum și pentru schimbul de documente pentru munca în colaborare, în special în cloud.

Puteți găsi deja Microsoft Office 2021 Home and Business Edition în magazinul de software Wiresoft - la un preț mai mic în comparație cu produsele noi corespunzătoare - cel mai bine este să contactați imediat echipa noastră și să aflați când va fi disponibilă oficial această versiune Office, precum și alte ediții ale MS Office 2021. Următoarea prezentare generală prezintă toate aplicațiile Office incluse și oferă informații despre toate inovațiile acestei ediții care sunt deja cunoscute și disponibile pentru dumneavoastră cu Office 2021 Home and Business.

Aplicații Office dovedite și mai puternice în MS Office Home and Business 2021

În ediția Home și Business Edition a noului MS Office 2021, aplicațiile individuale Word, Excel, PowerPoint și Outlook formează, de asemenea, coloana vertebrală, completată de OneNote și Microsoft Teams. Pentru Microsoft Office 2021 Home and Business Edition, acestea au fost optimizate și au fost adăugate funcții suplimentare pentru a face colaborarea globală și mai eficientă:

 • Microsoft Word 2021 este în continuare programul indispensabil pentru crearea de texte, versiunea actuală sprijină, de asemenea, lucrul pe documente, de exemplu, cu un instrument de traducere integrat, o funcție de dictare optimizată și o corecție ortografică îmbunătățită, inclusiv corecția gramaticală. Cu ajutorul instrumentului de ieșire vocală, puteți să vi se citească texte în timp ce scrieți; invers, funcția de introducere vocală a fost, de asemenea, îmbunătățită în continuare. Editorul revizuit facilitează acceptarea sugestiilor de scriere și ortografie direct cu un clic. Recunoașterea cernelii virtuale a fost, de asemenea, îmbunătățită, astfel încât un text scris cu un stilou digital pe un ecran este convertit și mai bine într-un text Word. Există îmbunătățiri individuale, de exemplu, în cazul graficii SVG: documente de imagine mai complexe pot fi acum integrate, redimensionate și editate fără a necesita multă memorie. De asemenea, așa-numitele imagini HEIC pot fi inserate direct de pe iPhone sau iPad fără conversie.
 • Microsoft Excel oferă acum array-uri dinamice și o funcție XVERWEIS îmbunătățită pentru analiza și prelucrarea profesională a datelor, pe lângă noile funcții și filtre, cum ar fi filtrele de cronologie din versiunea Office 2021. Funcțiile de tabel pentru calculele financiare au fost, de asemenea, optimizate; compatibilitatea excelentă cu fișierele CSV a fost, de asemenea, menținută. Nu se cunosc încă mai multe detalii despre funcțiile disponibile în Excel în MS Office 2021 Home and Business Edition, vă rugăm să contactați echipa Wiresoft pentru orice întrebare.
 • Microsoft PowerPoint 2021 oferă o gamă largă de opțiuni de design, ca de obicei, cu o varietate de efecte interesante, cum ar fi morfarea graficii și a imaginilor, precum și alte opțiuni de editare a imaginilor. Fișierele Ultra HD pot fi, de asemenea, inserate direct în prezentări cu PowerPoint; grafica poate fi redimensionată liber și poate fi mărită într-o imagine cu ajutorul funcției de zoom; animațiile pot fi, de asemenea, realizate cu un stilou digital. Opțiunile de partajare includ acum, de asemenea, vizualizarea de tip speaker a unui fișier PowerPoint și, cu ajutorul Microsoft Forms, se poate lansa un sondaj direct între participanții la o reuniune.
 • Microsoft Outlook 2021 sprijină comunicarea globală cu partenerii de afaceri și cu angajații din alte locații, printre altele prin luarea în considerare automată a diferitelor fusuri orare, precum și a schimburilor orare la programarea întâlnirilor. Noul Outlook 2021 suportă, de asemenea, crearea și gestionarea unui număr nelimitat de conturi de e-mail per utilizator, ceea ce este deosebit de avantajos pentru utilizatorii care au nevoie de mai multe conturi. Cu ajutorul Microsoft Teams, mesajele din Outlook pot fi partajate direct cu alți colegi și parteneri; nu în ultimul rând, Outlook 2021 conține o nouă bară de instrumente de dictare care facilitează redactarea de e-mailuri cu ajutorul comenzilor vocale îmbunătățite, precum și a punctuației automate.
 • Publisher 2021 conține multe opțiuni pentru crearea de prezentări și publicații interesante și imprimabile, inclusiv recunoașterea îmbunătățită a stiloului și editarea profesională a graficii.
 • OneNote șiMicrosoft Teams completează MS Office Home and Business 2021 Edition: caietul digital practic poate fi conectat la alte programe, în timp ce Microsoft Teams înlocuiește acum Skype.

Profitați de multe alte avantaje ale Microsoft Office 2021 Home and Business

MS Office 2021 Home and Business Edition nu numai că oferă numeroase optimizări și funcții noi în programele individuale, ci și o serie întreagă de caracteristici și avantaje practice generale, care, printre altele, sprijină munca mobilă și facilitează colaborarea intuitivă în echipă pe documente, foi de calcul sau prezentări, precum și comunicarea între angajați.

De asemenea, utilizatorii pot accesa multe dintre funcțiile Office în mișcare prin intermediul unui smartphone sau al unei tablete: aplicațiile web disponibile în Office 2021 facilitează și mai mult accesul, astfel încât funcțiile și elementele individuale pentru editarea rapidă a documentelor în mișcare pot fi găsite și mai rapid. De asemenea, fișierele pot fi deschise și partajate cu dispozitivele altor utilizatori în cloud.

Interfața de birou a Office 2021 impresionează prin aspectul său clar, multe aplicații pot fi utilizate și în modul întunecat, ceea ce favorizează o muncă prietenoasă pentru ochi. În plus, noul meniu derulant din zona de căutare facilitează și mai mult căutarea de e-mailuri și documente - utilizatorii trebuie doar să facă clic pentru a comuta între căsuța poștală respectivă și un dosar deschis. Prin intermediul meniului istoric din clientul desktop, este posibilă și revenirea directă la ultimele locuri vizitate. Există, de asemenea, o nouă opțiune de mascare a numerelor de telefon, care poate crea mai multă intimitate și anonimat.

De asemenea, în Office 2021, este posibil ca Group Policy Object (GPO) să fie disponibil pentru gestionarea politicilor de grup, care sunt securizate cu ajutorul fișierelor ADMX. Pe lângă controlul actualizărilor, acestea includ, de asemenea, setări de securitate pentru controlul macrourilor din documentele externe. În plus, Office 2021 Edition poate fi utilizat și pe un terminal sau pe un server desktop la distanță; cel mai probabil, licența va include din nou un al doilea drept de utilizare pentru un computer mobil al unui utilizator definit.

Nu în ultimul rând, toate programele Office 2021 sprijină, de asemenea, accesibilitatea, printre altele prin utilizarea standardelor internaționale, precum și prin sugestii practice pentru prezentarea documentelor, care pot fi completate și cu instrucțiuni audio. Secțiunea "Ușurința de utilizare" oferă aici diverse opțiuni, cum ar fi o selecție mare de tonuri în "Oferiți feedback cu sunet".

Prevenirea pierderii de date disponibilă în Office 2021 Home și Business - pentru a proteja împotriva pierderii și dezvăluirii neautorizate a datelor critice

InstrumentulMicrosoft   Microsoft Data Loss Prevention (DLP), care a fost testat și testat pentru multe ediții Office, este utilizat și în MS Office 2021 Home și Business pentru a proteja în mod fiabil informațiile sau datele confidențiale împotriva divulgării intenționate sau accidentale de către angajați. În acest fel, organizațiile sau companiile se asigură în special că informațiile cu caracter personal sunt protejate împotriva accesului neautorizat, așa cum prevede, de exemplu, DSVGO. Toate mișcările de date, cum ar fi transferurile prin e-mail sau prin intermediul aplicațiilor bazate pe internet, nu numai că sunt monitorizate prin intermediul unui control dinamic bazat pe conținut, dar sunt și blocate în cazul unei încălcări a reglementărilor.

Administratorii de sistem pot crea reguli individuale, diferențiate pentru accesul la anumite date, în funcție de utilizator sau de grupuri, pentru a restricționa sau a bloca complet accesul sau transferul acestora, în timp ce utilizatorii pot fi, de asemenea, alertați cu privire la riscurile potențiale în cazul unei amenințări iminente de pierdere de date.

În noul MS Office 2021 , administratorii pot defini mai ușor pentru programele individuale ce informații pot fi integrate într-un document. În plus, atunci când se utilizează servicii cloud precum Microsoft OneDrive, datele importante nu se pierd nici măcar în cazul unei defecțiuni a serverului sau al unei defecțiuni a unui dispozitiv final; de asemenea, utilizatorii pot accesa și edita aceste fișiere de oriunde.

Cerințe de sistem pentru Microsoft Office 2021 Home și Business

Următoarele cerințe de sistem se aplică pentru MS Office 2021 Home și Business Edition. În plus, în funcție de utilizarea altor aplicații sau programe, se pot aplica cerințe suplimentare în ceea ce privește spațiul de stocare etc.

 • Sisteme de operare: Windows 10, Windows 11, Windows Server 2019/2022
 • Procesor: 1 GHz (32 sau 64 de biți)
 • Memorie de lucru: cel puțin 2 GB RAM
 • Spațiu pe hard disk: cel puțin 3 GB
 • Rezoluția imaginii: min. 1.280 x 800 pixeli
 • Placă grafică: DirectX 10

Ce versiuni de Windows sunt compatibile cu software-ul MS Office 2021 Home and Business?

După cum a fost deja listat în cerințele de sistem, toate edițiile Microsoft Office 2021 necesită cel puțin Windows 10 ca sistem de operare pentru a funcționa corect. Prin urmare, Microsoft Office 2021 Home and Business nu este compatibil cu Windows 8, 7 sau cu versiuni mai vechi. Dacă aveți întrebări, contactați pur și simplu echipa Wiresoft.

Cât de este licențiat Microsoft Office 2021 Home and Business?

Ca de obicei, această ediție Home and Business Edition a Microsoft Office 2021 este licențiată pentru un anumit dispozitiv final individual. În funcție de reglementările Microsoft aplicabile în prezent, aveți dreptul de a instala orice număr de copii ale acestei versiuni Office și ale versiunilor anterioare pe acest computer, inclusiv implementarea lor pe un server de rețea, pentru a le utiliza de la distanță sau prin intermediul Virtual Desktop Infrastructure (VDI) prin intermediul dispozitivului licențiat. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să contactați un reprezentant Wiresoft.

Cumpărați Microsoft Office 2021 Home și Business în magazinul de software Wiresoft

Noul Microsoft Office 2021 Home and Business Edition este deja disponibil ca licență unică la Wiresoft - ceea ce înseamnă că prețul este mai mic decât cel al noului produs actual. În plus, atunci când cumpărați Office 2021 Home și Business de la Wiresoft, beneficiați întotdeauna de următoarele avantaje:

 • După ce ați finalizat achiziția, software-ul MS Office 2021 Home and Business vă este disponibil imediat prin intermediul serviciului de livrare electronică a software-ului (ESD).
 • Această licență MS Office 2021 Home și Business, precum și toate celelalte licențe oferite spre vânzare de Wiresoft, nu este nici o versiune de încercare cu valabilitate limitată sau cu o perioadă de timp limitată, nici nu vine cu o cheie de licență deja activată, ci achiziționați un produs software Microsoft din magazinul nostru de software care este autorizat numai pentru dvs.
 • Toate licențele MS Office Home and Business 2021 corespunzătoare achiziționate de la Wiresoft au fost, de asemenea, testate de noi pentru utilizare completă înainte de vânzare.
 • Temeiul juridic pentru revânzarea de software Microsoft, cum ar fi Office Home și Business 2021, este legea aplicabilă, care permite în mod expres vânzarea și achiziționarea, precum și utilizarea acestui software.
 • Acest lucru înseamnă că atunci când cumpărați o licență de la Wiresoft puteți fi siguri că achiziționați și utilizați un produs Microsoft legal și în același timp original.

Dacă aveți întrebări legate de achiziționarea licenței Microsoft Office Home and Business 2021 sau orice altă ediție Office 2021, precum și versiuni mai vechi de Office sau alte programe Microsoft, vă rugăm să ne contactați prin e-mail, telefon sau chat.

Citiți, scrieți și discutați recenzii...mai mult
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT OFFICE 2021 HOME AND BUSINESS"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Ultima vizualizare