Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2022 ENTERPRISE 2-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT SQL SERVER 2022 ENTERPRISE 2-CORE

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

 • SW10479
 • 7JQ-00261
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
46.944,90 RON * 52.159,90 RON * (10% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Core
Licențiere minimă 4 Core Pro Server
CAL Nu este necesar
Mediu Descărcați
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + Licență


SQL Server 2022 Enterprise este cea mai cuprinzătoare versiune nouă a platformei de date relaționale fiabile de la Microsoft, care oferă companiilor și organizațiilor toate funcțiile de baze de date și de analiză și raportare necesare pentru sistemele de planificare a resurselor întreprinderii și CRM, precum și pentru utilizarea software-ului ERP. Pentru toate aceste sarcini tipice, SQL Server 2022 Enterprise oferă un sistem de baze de date relaționale Management puternic, puternic, Cloud-capabil, care se adaptează în mod flexibil la provocările din ce în ce mai mari prin scalabilitatea sa ridicată.

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT SQL SERVER 2022 ENTERPRISE 2-CORE"

Microsoft SQL Server 2022 Enterprise

SQL Server 2022 Enterprise este cea mai cuprinzătoare versiune nouă a platformei de date relaționale fiabile de la Microsoft, care oferă companiilor și organizațiilor toate funcțiile de baze de date și de analiză și raportare necesare pentru sistemele de planificare a resurselor întreprinderii și CRM, precum și pentru utilizarea software-ului ERP. Pentru toate aceste sarcini tipice, SQL Server 2022 Enterprise oferă un sistem de gestionare a bazelor de date relaționale puternic, puternic și compatibil cu Cloud, care se adaptează în mod flexibil la provocările din ce în ce mai mari prin scalabilitatea sa ridicată.

Ediția SQL Server 2022 Enterprise oferă, printre altele, soluția de înaltă disponibilitate AlwaysOn, precum și utilizarea clusterelor Big Data, inclusiv furnizarea de interfețe de comunicare cuprinzătoare, precum și securitate și protecție cuprinzătoare pentru date și integritatea acestora și multe alte caracteristici care permit analiza lor cuprinzătoare și furnizarea pentru aplicații, de asemenea, în Cloud.

Noua ediție SQL Server 2022 Enterprise anunțată de Microsoft este deja disponibilă ca software folosit la Wiresoft după lansarea oficială - cu toate avantajele sale în materie de scalabilitate, disponibilitate ridicată, precum și de performanță și securitate - și la un preț semnificativ mai mic decât cel al unui software nou. De asemenea, se preconizează că noua ediție SQL Server 2022 Enterprise Edition va fi disponibilă doar ca licență bazată pe Core în.

Următoarea prezentare generală oferă informații detaliate despre funcțiile SQL Server 2022 Enterprise cunoscute de la versiunea anterioară, precum și despre condițiile de licențiere Microsoft aplicabile pentru software-ul SQL Server.

SQL Server 2022 Enterprise - Prezentare generală a celor mai importante funcții

Noua ediție SQL Server 2022 Enterprise se caracterizează din nou prin fiabilitate și disponibilitate ridicate, precum și prin executarea interogărilor în timp record, a căror eficiență este îmbunătățită și mai mult prin explorarea gestionată a datelor în regim de autoservire și prin vizualizarea interactivă a datelor. Astfel, SQL Server 2022 Enterprise se bazează din nou pe caracteristici dovedite în ceea ce privește scalabilitatea, disponibilitatea ridicată, precum și performanța interogărilor.

Cu SQL Server 2022 Enterprise, este posibilă și procesarea înregistrărilor de date nestructurate, interfețele cu baze de date precum Oracle, precum și integrarea Java extind domeniul de aplicare pentru a satisface toate cerințele tipice ale managementului Big Data, inclusiv funcțiile de securitate extinse pentru protecția datelor sensibile  

Prin integrarea Java Runtime, codul Java poate fi folosit și pentru sistemul de gestionare a bazelor de date pentru a fi executat compilat direct pe SQL Server. Cu Secure Enclaves, datele pot fi criptate de la Client la SGBD astfel încât să nu poată fi vizualizate nici măcar de administratorii bazelor de date.

SQL Server 2022 Enterprise - Scalabilitate și disponibilitate ridicată

În ceea ce privește scalabilitatea instanței sau a funcției SQL Server 2022 Enterprise Pro , se așteaptă ca maximul sistemului de operare sau al memoriei RAM și cel al motorului bazei de date SQL Server să fie disponibil cu o dimensiune maximă a bazei de date relaționale de 524 PB până în prezent, nu numai în ceea ce privește capacitatea de calcul în general, ci și în ceea ce privește:

 • Analiză Services și raportare Services
 • Memorie pentru grupul de tampoane
 • Memoria cache de segment Columnstore
 • Dimensiunea datelor optimizată pentru memorie

Scalabilitatea sistemului de gestionare a bazelor de date relaționale este disponibilă, printre altele, pentru:

 • Indici de coloane grupate sau neagrupate
 • OLTP în memorie, metadate tempdb optimizate pentru memorie și suport pentru memorie persistentă
 • Baza de date Stretch
 • Service Broker pentru dezvoltarea de aplicații foarte scalabile cu comunicare asincronă. Service Broker este conceput ca un cadru, de exemplu pentru a trimite mesaje în cadrul unei baze de date sau de la o bază de date la alta, și este, de asemenea, scalabil.
 • Partiționarea tabelelor și a indicilor
 • Optimizare automată, mod batch pentru rowstore, compilare întârziată a variabilelor de tabel, precum și inlining pentru funcțiile scalare definite de utilizator în bazele de date inteligente

Disponibilitatea ridicată a RDBMS este disponibilă, printre altele, cu:

 • Server Core-Suport
 • Oglindirea bazei de date
 • Compresie de backup și instantanee de baze de date
 • Instanțe de cluster de failover Always On și disponibilitate Always On, precum și grupuri de disponibilitate de bază - cu această soluție de înaltă disponibilitate, împreună cu serviciul de cluster Windows, pot fi menținute și mai multe baze de date secundare fără a fi nevoie de stocare partajată, ca în cazul clusterului de failover.
 • Failover-Server pentru recuperarea în caz de dezastru, precum și pentru recuperarea optimizată a bazelor de date
 • Recuperarea rapidă a paginilor online și a fișierelor online
 • Adăugarea de memorie în timpul funcționării sistemului

În plus, SQL Server 2022 Enterprise Edition oferă din nou multe caracteristici pentru îmbunătățirea performanței, inclusiv:

 • Procesarea inteligentă a interogărilor pentru procesarea rapidă a unor cantități mari de date
 • Performanță inteligentă pentru executarea accelerată a operațiunilor din bazele de date
 • Activarea standard a Infrastructurii ușoare de profilare a interogărilor (Lightweight Query Profiling Infrastructure)
 • Accelerated Database Recovery pentru o recuperare mai rapidă a bazei de date, de exemplu, după o repornire

În plus, Database Snapshot (Instantanee bază de date) poate fi utilizată pentru a obține o imagine instantanee a bazei de date pentru a documenta starea acesteia pentru un raport, iar Last Query Plan Statistics (Statisticile ultimului plan de interogare) poate fi utilizată pentru a vizualiza execuțiile curente ale interogărilor.

SQL Server 2022 Enterprise - Big Data Cluster

Pentru o gestionare cuprinzătoare a Big Data, SQL Server 2022 Enterprise oferă din nou instrumente de analiză puternice, cum ar fi procesarea inteligentă a interogărilor, pentru o procesare fiabilă și rapidă a unor cantități mari de date, inclusiv pentru a le pune la dispoziție pentru diverse aplicații în cadrul companiilor. De asemenea, sarcinile de lucru Big Data pot fi mutate în SQL Server, iar bazele de date externe, cum ar fi Oracle, Teradata, Mongo DB, HDFS și Azure Data Lake pot fi interogate direct cu ajutorul conectorilor integrați sau SQL Server PolyBase.

Prin utilizarea clusterelor Big Data, cu Kubernetes se pot furniza, de asemenea, clustere scalabile de containere SQL Server, Spark și HDFS; cu Transact-SQL, este posibilă, de asemenea, interogarea paralelă, precum și scrierea și procesarea datelor, la fel ca și executarea de sarcini de inteligență artificială și învățare automată în grupurile de stocare HDFS. Cu ajutorul instrumentului scalabil de stocare HDFS Data Lake, datele din diverse surse externe pot fi analizate, combinate cu date relaționale și stocate. Data Mart îmbunătățește performanța analizelor de date prin scalarea orizontală a clusterelor de Big Data și, pe lângă instrumentele de inteligență artificială, pot fi utilizate, de exemplu, Spark, R, Python, Scala și Java.

Aplicațiile corespunzătoare pot fi utilizate atât ca containere, cât și ca aplicații sub formă de servicii web care accesează în acest scop datele stocate într-un cluster Big Data.

SQL Server 2022 Enterprise - Securitate

Securitatea datelor mari joacă, de asemenea, un rol important în procesarea și punerea la dispoziție a acestora, pentru a preveni accesul neautorizat, în special la datele critice. În SQL Server 2022 Enterprise, de exemplu, acestea sunt protejate cu Always Encrypted, care le criptează cu enclave sigure în aplicațiile client, prin care cheile de criptare nu sunt transmise unui motor de baze de date (bază de date SQL sau server SQL). Astfel, Always Encrypted face distincția între utilizatorii care dețin aceste date și le pot vizualiza și cei care le gestionează, dar nu ar trebui să aibă acces la ele. În plus, Always Encrypted permite unui motor de baze de date să proceseze diverse interogări pe date criptate, menținând în același timp confidențialitatea datelor.

SQL Server 2022 Enterprise - Licențiere

Este de așteptat ca noua ediție SQL Server 2022 Enterprise să utilizeze din nou Core-licențiere definită de Microsoft, spre deosebire de trecut, când nucleele nu jucau un rol în licențierea versiunilor SQL Server mai vechi. În cazul licențelor actuale bazate pe Core, numărul de nuclee este punctul de plecare pentru calcularea necesarului de licențe. În versiunea anterioară a SQL Server 2022 Enterprise, două nuclee puteau fi licențiate aici Pro Core -Licență. Prin urmare, se preconizează că licențele Core pentru SQL Server 2022 Enterprise vor fi din nou disponibile ca pachete cu 2 nuclee.

Conform metricii licențelor Microsoft, necesarul total de licențe pentru un Server rezultă din numărul maxim de nuclee al acestuia, fiecare Core fizic al unui server necesitând propria sa licență. În general, Microsoft stabilește 8 licențe ca fiind minimul Pro Server , prin care se aplică în total următoarele condiții:

 • Se calculează cel puțin 8 nuclee pentru un procesor fizic.
 • Se calculează cel puțin 16 nuclee pentru un procesor fizic Server.

Toate nucleele fizice și active sunt astfel licențiate în funcție de aceste două condiții.

În plus, limitele anterioare de scalare se vor aplica probabil din nou pentru SQL Server 2022 Enterprise. Capacitatea maximă de calcul care poate fi utilizată de o singură instanță de SQL Server Enterprise este:

 • SQL Server- motorul bazei de date: mai puțin de 4 socket-uri sau 24 de nuclee
 • Analiză sau raportare Services: mai puțin de 4 socluri sau 24 de nuclee

Cantitatea maximă de memorie care poate fi utilizată de o singură instanță a motorului bazei de date SQL Server a fost limitată la următoarele:

 • Rezerva de memorie tampon: 128 GB
 • Memoria cache de segment Columnstore: 32 GB
 • Raportare Services: 64 GB
 • Analiză Services: 16 GB (tabular) sau 32 GB (MOLAP)

Dacă aveți întrebări sau dacă aveți nevoie de informații suplimentare cu privire la condițiile actuale de acordare a licențelor SQL Server, vă rugăm să contactați un membru al personalului la Wiresoft.

SQL Server 2022 Enterprise - Cerințe hardware 

Pentru a putea utiliza Microsoft SQL Server 2022 Enterprise într-un mediu hardware adecvat, acest mediu va trebui probabil să îndeplinească următoarele cerințe - vă rugăm să rețineți că, începând cu octombrie 2021, nu sunt disponibile informații oficiale sau eventual divergente de la Microsoft, astfel încât cerințele minime reale pot fi diferite de cele menționate mai jos. Pentru informații mai actualizate, vă rugăm să contactați un membru al personalului la adresa Wiresoft.

 • Sisteme de operare: cel puțin Windows 10 sau Windows Server 2019, eventual mai mult
 • Spațiu pe hard disk: cel puțin 6 GB - posibil mai mult, în funcție de componentele SQL Server instalate
 • Memorie de lucru: cel puțin 4 GB
 • Grafică: Placă grafică Super VGA cu o rezoluție de cel puțin 800x600 pixeli
 • Tip procesor: procesor x64
 • Viteza procesorului: min. 1,4 GHz - recomandat: 2,0 GHz sau mai mare

Pentru întrebări suplimentare referitoare la achiziționarea Microsoft SQL Server 2022 Enterprise ca software folosit sau a unei alte ediții, precum și a versiunilor SQL Server mai vechi și a altor software Microsoft, vă rugăm să ne contactați prin e-mail, telefon sau chat. 

Alte linkuri către "MICROSOFT SQL SERVER 2022 ENTERPRISE 2-CORE"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT SQL SERVER 2022 ENTERPRISE 2-CORE"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii