Chat with us, powered by LiveChat
JURIDIC
Clienți de afaceri
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Trustmask
Nu s-au găsit rezultate pentru filtrare!
MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSC 2021 MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSC 2021
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 - o actualizare importantă pentru sistemul de operare Windows 10 Atunci când descărcați Windows 10 Enterprise LTSC 2021, toate fișierele necesare pentru instalare sunt descărcate pe hard diskul...
1.203,90 RON *
MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSB 2015 MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSB 2015
Windows 10 Enterprise LTSB 2015 - sistemul de operare Microsoft pentru companii Windows 10 Enterprise LTSB 2015 oferă utilizatorilor un maxim de performanță și a fost conceput special pentru companiile mari - disponibil de la Wiresoft în...
492,90 RON *
MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSC 2019 MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSC 2019
Windows 10 Enterprise LTSC 2019 - sistemul de operare Microsoft pentru companii Windows 10 Enterprise oferă utilizatorilor maximul de performanță și a fost conceput special pentru companiile mari - disponibil la Wiresoft în loc de...
831,90 RON *
MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSB 2016 MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSB 2016
Windows 10 Enterprise LTSB 2016 - sistemul de operare Microsoft pentru companii Windows 10 Enterprise LTSB 2016 oferă utilizatorilor un maxim de performanță și a fost conceput special pentru companiile mari - disponibil de la Wiresoft la...
678,90 RON *
MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE
Windows 10 Enterprise - sistemul de operare Microsoft pentru companii Windows 10 Enterprise oferă utilizatorilor o performanță maximă și a fost conceput special pentru companiile mari - disponibil de la Wiresoft ca o singură licență în...
239,90 RON *
MICROSOFT WINDOWS 10 PROFESSIONAL MICROSOFT WINDOWS 10 PROFESSIONAL
Windows 10 Pro - versiunea performantă a sistemului de operare Microsoft În comparație cu versiunile mai simple ale acestui sistem de operare, Windows 10 Professional oferă un plus semnificativ în ceea ce privește funcțiile de afaceri,...
172,90 RON *

Cele mai importante caracteristici și inovații ale Microsoft Windows 10

În comparație cu predecesorul său, noul Windows 10 oferă o serie de îmbunătățiri și funcții noi care fac ca lucrul pe PC să fie și mai eficient și mai ușor. În plus, utilizatorii vor întâlni și unele caracteristici pe care unii dintre ei le-ar fi putut rata în Windows 8.

Printre acestea se numără, în primul rând, familiarul meniu de start din Windows 7, pe care cea de-a zecea versiune îl aduce înapoi într-o formă similară: noul meniu de start listează din nou programele utilizate frecvent, iar dalele de aplicații, care se aflau anterior pe ecranul de start  , pot fi găsite din nou acolo. Spre deosebire de Windows 8, acestea sunt deschise din nou în ferestre.

Noul sistem de actualizare simplifică actualizările de software

Noul sistem de operare Windows este acum actualizat automat în mod continuu sau completat cu noi caracteristici, astfel încât instalarea lor nu mai poate fi exclusă. Acest lucru are ca scop principal creșterea securității, dar și simplificarea administrării. În același timp, a fost extinsă compatibilitatea Windows 10 cu aplicațiile terților.

Un singur sistem pentru toate platformele sau dispozitivele finale

Noul sistem de operare Windows 10 poate fi utilizat acum pe toate dispozitivele unui utilizator: de la smartphone-uri la tablete sau console de jocuri și chiar ochelari VR - și poate fi conectat la toate dispozitivele. Aceasta înseamnă că programele sau jocurile pot fi utilizate sau jucate în continuare pe un dispozitiv final diferit de cel inițial.

Asistentul vocal Cortana pentru utilizare pe PC

Asistentul vocal Cortana, cunoscut de pe consola de jocuri video Xbox și de pe smartphone-urile cu Windows, poate fi folosit acum și pe PC cu Windows 10. Cortana răspunde la vocea utilizatorului și înțelege introducerea de text. De asemenea, asistentul vocal introduce întâlniri în calendar, pornește programe și ajută utilizatorul să caute fișiere.

Browserul Microsoft Edge înlocuiește Internet Explorer

Microsoft Edge este acum browserul implicit pentru Windows 10. În comparație cu Internet Explorer, Edge oferă o serie de avantaje: Printre acestea se numără posibilitatea de a adăuga note sau chiar desene la pagini web individuale, care sunt utile atunci când le revizitați, precum și o vizualizare de citire, care plasează textul unei pagini web în prim-plan, evitând astfel să fiți distras de alte elemente, cum ar fi imaginile de pe pagina web.

O mai bună claritate prin intermediul birourilor vizuale

Windows 10 oferă acum posibilitatea de a alege un desktop diferit pentru fiecare sarcină, în loc să deschideți mai multe ferestre în același timp, ceea ce anterior a provocat o anumită confuzie la locul de muncă. Dacă faceți clic pe pictograma Windows, pot fi afișate în același timp și toate desktopurile active.

Un singur Windows Store disponibil pe toate dispozitivele

Magazinul Windows Store trebuie acum configurat o singură dată pe orice dispozitiv final pentru a descărca aplicații, jocuri, muzică sau filme. Activarea multiplă și enervantă pe tabletă, smartphone sau PC nu mai este necesară.

Antivirus Windows Defender integrat

Windows Defender Antivirus versiunea 10 oferă funcții de securitate complete și integrate, actualizate în mod constant. Este o protecție în timp real împotriva amenințărilor, cum ar fi virușii și programele malware care sunt răspândite prin e-mailuri, aplicații sau pe internet. Acesta profită de cloud, precum și de învățarea automată și de o analiză comportamentală cuprinzătoare, pentru a proteja punctele finale împotriva amenințărilor actuale și complexe.

Cumpărați Windows 10 Professional sau Windows 10 Enterprise? 

Ambele versiuni de Windows 10 disponibile de la Wiresoft - Pro și Enterprise - sunt ideale pentru a fi utilizate de utilizatorii profesioniști sau de afaceri. Diferența dintre cele două versiuni constă în gama respectivă de funcții, precum și în furnizarea de diverse servicii suplimentare.

Windows 10 Pro - pentru întreprinderi mici și mijlocii

Windows 10 Pro este ediția ideală pentru întreprinderile mici și mijlocii. Acesta nu numai că oferă o bază extrem de funcțională pentru un loc de muncă modern, cu o interfață ușor de utilizat, dar dispune și de toate instrumentele de care o echipă are nevoie pentru a lucra împreună și mai eficient și mai inteligent în același timp.

În comparație cu ediția Home Edition,Windows 10 Professional oferă funcții suplimentare, care permit, de exemplu, gestionarea dispozitivelor și aplicațiilor finale și integrarea acestora într-o rețea Windows bazată pe server. Pro suportă, de asemenea, noul Windows Update for Business: Cu această funcție, actualizările de securitate pot fi efectuate chiar mai rapid. În plus, susținerea scenariilor la distanță și mobile, precum și a tehnologiilor cloud, permite un mod eficient de lucru.

Cele mai importante diferențe între versiunile Windows 10 Professional și Home

Noua versiune Windows 10 Professional se deosebește de versiunea Home, mai subțire, printr-o serie de caracteristici care privesc în primul rând securitatea și protecția datelor, precum și prin funcții care facilitează în special administratorilor gestionarea rețelelor și furnizarea de servicii și actualizări. Windows 10 Pro este, de asemenea, conceput pentru a se adapta în mod flexibil la diferitele cerințe hardware ale dispozitivelor finale respective. Spre deosebire de Home, Pro oferă, printre altele, următoarele funcții suplimentare importante pentru afaceri:

BitLocker pentru criptarea datelor și a software-ului

Criptarea dispozitivelor BitLocker protejează nu numai unitatea internă de boot Windows sub Windows 10 Pro, ci și hard disk-urile externe și stick-urile USB prin criptarea datelor și a instalațiilor software de pe acestea. În cazul în care un PC sau o tabletă protejată cu BitLocker este pierdută sau furată, nimeni nu poate avea acces la ea. Utilizatorii se pot autentifica cu ID-ul lor de utilizator și pot redobândi în orice moment accesul complet la toate datele.

O mai bună gestionare a instalărilor regulate de actualizări

Windows 10 Pro oferă utilizatorilor drepturi extinse pentru instalarea actualizărilor, lucru pe care îl apreciază în special administratorii. Acest lucru permite ca actualizările să fie amânate cu până la 365 de zile, ceea ce oferă avantajul de a sări peste versiunile de software potențial defectuoase. Acest lucru reduce întreruperile sau obstacolele în calea muncii.

Conexiune la distanță la desktop în mod implicit în Windows 10 Pro

Noul Windows 10 Pro oferă o conexiune completă Remote Desktop Connection pentru utilizarea tuturor funcțiilor și programelor etc. de la distanță de la postul de lucru din cadrul companiei. Utilizatorii care lucrează adesea la domiciliu, în deplasare sau în alte locații au acces complet la computerul din birou cu Remote Desktop Connection și, astfel, la toate datele de care au nevoie pentru proiectele lor.

Alte funcții cu Windows 10 Professional

În plus, versiunea Microsoft Windows 10 Pro oferă opțiunea de a se alătura serviciului de gestionare a directoarelor și a identităților Azure Active Directory, bazat pe cloud, precum și funcții de gestionare a politicilor de grup și Hyper-V Client, care permite administratorilor să ruleze mai multe sisteme de operare ca și computere virtuale sub Windows 10.

Windows 10 Enterprise - pentru întreprinderi medii și mari

Windows 10 Enterprise este conceput în primul rând pentru întreprinderile medii și mari, care au de obicei o cerere mai mare de servicii de administrare și securitate sporită. Prin urmare, Enterprise 10 se deosebește de varianta Pro prin câteva caracteristici exclusive suplimentare. Direct Access, de exemplu, permite angajaților să acceseze în mod sigur și transparent rețeaua companiei chiar și în timpul deplasărilor; AppLocker permite administratorilor să împiedice instalarea sau activarea de software nedorit în orice moment. Alte caracteristici de întreprindere includ o gestionare extinsă a dispozitivelor și aplicațiilor, cu o mare flexibilitate prin implementarea sistemului de operare și controlul actualizărilor.

Cele mai importante diferențe între Windows 10 Enterprise și Professional

În timp ce Windows 10 Pro acoperă deja multe funcții și servicii pe care companiile mici și mijlocii le apreciază, versiunea Enterprise oferă o extindere suplimentară a funcțiilor de care beneficiază în special companiile mari.

Subiectele legate de securitate și protecția datelor sunt deosebit de importante în acest caz.

Prin urmare, Microsoft Windows 10 Enterprise dispune de funcții de securitate integrate care protejează datele sensibile și protejează rețeaua internă împotriva atacurilor externe. În plus, versiunea Enterprise 10 oferă, de asemenea, acces la sucursala de servicii pe termen lung a Microsoft. În acest caz, sunt instalate doar actualizările de securitate, dar nu sunt actualizate și funcțiile. Următoarele caracteristici exclusive sunt incluse în Windows 10 Enterprise:

Windows To Go Creator

Windows To Go în Enterprise 10 vă permite să vă creați propriul spațiu de lucru Windows To Go cu același nume, care poate fi inițiat prin intermediul unei unități externe conectate prin USB. Acest lucru permite ca Windows 10 să ruleze independent de sistemul de operare instalat pe PC. Spațiul de lucru Windows to Go poate utiliza aceleași imagini și poate fi gestionat în același mod ca și PC-ul de la locul de muncă.

AppLocker

Cu AppLocker, administratorii pot controla cu exactitate aplicațiile și fișierele pe care utilizatorii individuali au permisiunea de a le rula, cum ar fi scripturile, pachetele de aplicații, fișierele Windows Installer și App Installer și bibliotecile DLL (Dynamic Link Libraries).

Astfel, AppLocker poate împiedica executarea anumitor aplicații, de exemplu, dacă acestea nu sunt software licențiat, sau poate autoriza doar anumiți utilizatori să utilizeze software licențiat. Această funcție nu afectează doar utilizarea conformă cu licența, ci și normele de standardizare în utilizarea aplicațiilor.

Windows Defender Protecție avansată împotriva amenințărilor (ATP)

Microsoft Defender Advanced Threat Protection din Windows 10 Enterprise ajută companiile nu numai să detecteze amenințările complexe, ci și să le investigheze și să le răspundă direct - pentru mai multă securitate în rețea. ATP este utilizat împreună cu Microsoft Cloud Service, unde senzorii de comportament al endpoint-urilor colectează date privind comportamentele tipice care sunt analizate de sistemele de analiză a securității în cloud cu ajutorul Big Data și Machine Learning pentru a detecta și interpreta atacurile și a lua măsurile defensive adecvate.

Cerințe de sistem pentru Windows 10 Professional și Enterprise

Pentru instalarea Windows 10, este necesar un dispozitiv final care să aibă un procesor de 1 GHz și 1 gigabyte RAM pentru versiunea pe 32 de biți sau 2 gigabyte RAM pentru 64-Bi. Spațiul pe hard disk trebuie să aibă o capacitate de 16 GB pentru 32 de biți și 20 de gigaocteți pentru 64 de biți. Placa grafică trebuie să aibă o rezoluție minimă de 800 x 600 pixeli sau să fie o placă grafică Microsoft DirectX 9 cu driver WDDM.

Cumpărați Microsoft Windows 10 Editions la un preț redus de la Wiresoft

Wiresoft vă oferă cele două versiuni Windows 10 Professional și Enterprise la prețuri deosebit de mici. Oferim aceste produse Microsoft exclusiv sub formă de licențe originale, care sunt software Windows nefolosit de la companii europene și care au fost testate de Wiresoft pentru autenticitate și funcționalitate perfectă. Mulți dintre clienții noștri folosesc gama noastră de produse Microsoft. Dacă aveți întrebări cu privire la versiunea Windows 10 care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați în orice moment: