Chat with us, powered by LiveChat
JURIDIC
Clienți de afaceri
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Trustmask
Nu s-au găsit rezultate pentru filtrare!
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2010 STANDARD MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2010 STANDARD
Microsoft Exchange Server 2010 Standard În cadrul unei companii, canalele de comunicare trebuie să fie flexibile, clare, transparente și eficiente din punct de vedere al costurilor. Windows Exchange Server 2010 vă sprijină în acest sens...
849,90 RON *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 STANDARD MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 STANDARD
Microsoft Exchange Server 2013 Standard Într-o afacere, canalele de comunicare trebuie să fie flexibile, clare, transparente și eficiente din punct de vedere al costurilor. Windows Exchange Server 2013 vă ajută să atingeți un nivel...
1.084,90 RON *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 ENTERPRISE MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 ENTERPRISE
Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise În comparație cu predecesorul său, produsul dispune de numeroase servicii, funcții și tehnologii noi, concepute pentru a sprijini companiile în ceea ce privește proiectarea canalelor de...
6.772,90 RON *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 STANDARD MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 STANDARD
Microsoft Exchange Server 2016 Standard Edition Windows Exchange Server 2016 oferă o platformă de mesagerie fiabilă, cu ajutorul căreia pot fi gestionate în mod centralizat atât e-mailurile și contactele, cât și întâlnirile și sarcinile....
1.422,90 RON *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 ENTERPRISE MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 ENTERPRISE
Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise Windows Server 2016 este o platformă de mesagerie dovedită pentru gestionarea centralizată a e-mailurilor și a contactelor, precum și a programărilor și sarcinilor și versiunea de server a...
10.122,90 RON *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 STANDARD MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 STANDARD
Microsoft Exchange Server 2019 Standard Este deosebit de important pentru compania dumneavoastră să aveți în permanență canale de comunicare flexibile între angajați și clienți. În special, traficul securizat de e-mail, coordonarea...
1.889,90 RON *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE
Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise Pe lângă procesarea de text și foile de calcul, gestionarea e-mailurilor, a întâlnirilor, a contactelor și a sarcinilor joacă un rol important în cadrul companiilor. Pentru a face față sarcinilor...
11.155,90 RON *

Prezentare generală a versiunilor Windows Exchange Server disponibile în prezent în magazinul Wiresoft

În magazinul online Wiresoft, veți găsi nu doar cea mai recentă versiune de Exchange Server 2019, ci și versiunile anterioare, pentru care este de obicei disponibil și suportul Microsoft. Acest lucru vă permite să vă completați licențele de server actuale în versiunea respectivă la un preț rezonabil sau să faceți upgrade la o versiune superioară. Următoarele versiuni Exchange sunt disponibile în edițiile Standard și Enterprise:

Pentru toate licențele de server pentru Windows Exchange Server disponibile în magazinul online Wiresoft, veți găsi și licențele de acces client corespunzătoare, cu care vă puteți echipa angajații într-un mod personalizat și, în același timp, eficient din punct de vedere al costurilor.

Pentru a utiliza Windows Exchange Server ca o aplicație desktop, se recomandă Microsoft Outlook ca software client, deși acesta nu face parte din niciuna dintre versiunile Exchange Server. Dacă nu folosiți software-ul Outlook inclus în pachetul Office, puteți cumpăra Outlook și Microsoft Exchange Server împreună de la Wiresoft.

Mai jos veți găsi o scurtă prezentare generală a celor mai importante funcții și inovații ale versiunilor de servere respective. Puteți obține informații suplimentare detaliate pe paginile produselor respective și, de asemenea, direct de la echipa noastră - prin e-mail, telefon sau chat.

Exchange Server 2019

Microsoft Exchange Server 2019 este în prezent cea mai recentă versiune a platformei de mesagerie dovedite, cu funcții extinse definite de utilizator și, prin urmare, flexibile pentru mesagerie și colaborare la nivelul întregii companii. Aici, Exchange pune și mai mult accent pe traficul securizat de e-mail, completat de opțiuni cuprinzătoare pentru coordonarea întâlnirilor, finalizarea sarcinilor și gestionarea contactelor. Rolul de server de căsuță poștală oferă o îmbunătățire semnificativă a performanței cu Exchange Transport, Mailbox Transport Submission, Mailbox Transport Delivery și Frontend Transport. Aplicațiile Exchange Server pot fi implementate atât la nivel local, cât și în cloud. Printre caracteristicile cheie ale Exchange 2019 se numără:

 • Meta Cache Database (MCD) pentru a salva meta-informațiile, cum ar fi structura de dosare a unei căsuțe poștale, și pentru a accelera accesul și căutarea.
 • Cache dinamic al bazei de date (DDC) pentru ajustarea dinamică a capacității de stocare în funcție de situație, în special în timpul unor sarcini de lucru ridicate.
 • Reorganizarea indexului de căutare - acesta se află acum direct în baza de date a căsuței poștale respective.
 • Windows Server Core oferă o versiune simplificată a sistemului standard de servere, facilitând configurarea și dezactivând serviciile inutile, dar care consumă multe resurse, oferind în același timp mai puține puncte de atac.
 • Regulile de acces al clienților permit restricționarea accesului la zona de configurare a serverelor, atât pentru Centrul de administrare, cât și pentru PowerShell.
 • Numeroase îmbunătățiri ale calendarului, în special în ceea ce privește organizarea reuniunilor, inclusiv Data de încheiere implicită, Nu transmiteți, Gestionarea îmbunătățită a calendarului și mai multe opțiuni pentru configurarea mesajelor în afara biroului și atribuirea unui proxy prin PowerShell.
 • OneDrive for Business oferă o colaborare îmbunătățită în ceea ce privește documentele, integrând atât fișierele stocate local, cât și cele online.

Exchange Server 2016

Microsoft Exchange Server versiunea 2016 oferă un grad ridicat de control și, în același timp, transparență în organizarea traficului de e-mail, precum și a

Controlul și gestionarea altor procese de comunicare. Mesajele de e-mail și contactele pot fi gestionate și arhivate la nivel central, iar lucrul în comun la documente, inclusiv gestionarea versiunilor, a fost, de asemenea, îmbunătățit. Prin reducerea rolurilor de server la două - căsuță poștală și transport de margine - arhitectura serverului a fost optimizată și, în același timp, a fost simplificată extinderea, inclusiv un suport mai bun pentru serviciile cloud. Exchange Server 2016 are, printre altele, următoarele caracteristici cheie:

 • Outlook on the Web este noul nume pentru Outlook Web Access sau Outlook Web App. Accesul web la Exchange Server oferă o interfață web optimizată, care poate fi utilizată și fără instalarea prealabilă a aplicației Outlook pe un smartphone sau o tabletă.
 • Arhitectura de căutare eDiscovery funcționează atât în mod asincron, cât și descentralizat, implicând mai multe servere. Atunci când introduceți termeni de căutare în Outlook sau Outlook on the Web, apar sugestii bazate pe contactele utilizate frecvent, precum și pe e-mailuri, calendare și interogări de căutare anterioare, inclusiv filtre precum intervale de date.
 • Scalabilitatea îmbunătățită a căutării crește numărul de căsuțe poștale și de căsuțe poștale de arhivă de la 5.000 la 10.000.
 • Fișierele stocate în OneDrive for Business și SharePoint 2016 pot fi acum inserate pur și simplu ca un link într-un e-mail și deschise de către destinatar.
 • Prin susținerea scenariilor hibride, o căsuță poștală poate fi localizată fie pe un server local, fie în cloud. Căsuțele poștale locale pot fi, de asemenea, utilizate prin intermediul arhivării Exchange Online sau Azure Rights Management.
 • Prevenirea pierderii de date (DLP) protejează securitatea datelor în traficul de e-mail, atât la trimiterea de informații confidențiale, cât și la primirea de e-mailuri manipulate.

Exchange Server 2013

Exchange Server 2013 oferă o serie de funcții practice care fac colaborarea între angajați și echipe eficientă și transparentă. O atenție deosebită a fost acordată controlului și protecției datelor critice fără a împiedica procesele de afaceri. În același timp, gestionarea căsuțelor poștale, precum și a calendarelor a fost optimizată, printre altele prin reducerea rolurilor de server la trei - cu: Mailbox Server, Client Access și Edge Transport. Toate funcțiile Exchange Server pot fi furnizate atât la nivel local, cât și în cloud. Outlook Web App are o interfață de utilizator îmbunătățită: suportul pentru ecrane tactile extinde utilizarea Exchange 2013 și la dispozitivele mobile. Următoarele caracteristici fac parte, de asemenea, din inovațiile esențiale ale versiunii de server 2013:

 • Funcția de căutare inteligentă contribuie la îmbunătățirea nu numai a calității rezultatelor căutării, ci și a comunicării în cadrul companiei: Astfel, informațiile pot fi preluate din diverse surse și sintetizate.
 • Funcția Compliance-eDiscovery oferă o integrare îmbunătățită a Microsoft Lync 2013 și Microsoft SharePoint 2013, ceea ce face posibilă acum și căutarea în căsuțele poștale de pe site.
 • Sistemul eDiscovery in-place simplifică recuperarea datelor cu ajutorul funcțiilor de căutare și indexare optimizate, ceea ce facilitează, de asemenea, îndeplinirea cerințelor de conformitate.
 • Transportul simplificat al e-mailurilor cu ajutorul rolului Mailbox Server, care constă în Front-End Transport Service (FET), Hub Transport Service (HT) și Mailbox Transport Service (MT) și înlocuiește rolul anterior Hub Transport Server. Serviciul de mesagerie unificată conține funcțiile îndeplinite anterior de rolul de server de mesagerie unificată.
 • Centrul de administrare Exchange (EAC) include consola de administrare Exchange (EMC) și panoul de control Exchange (ECP); în același timp, este optimizat pentru implementări locale, online și hibride.
 • Journal Report Decryption oferă opțiunea de a proteja e-mailurile prin intermediul Information Rights Management - IRM - în Microsoft Outlook, precum și în Office Outlook Web App.
 • Prevenirea pierderii de date - DLP - previne nu numai pierderea de date, ci și trimiterea accidentală sau intenționată de date sensibile către persoane neautorizate.
 • ActiveSync Mobile Access permite dispozitivelor mobile să se sincronizeze cu căsuța poștală Exchange și, de asemenea, să acceseze calendare, contacte și sarcini.

Exchange Server 2010

Exchange Server 2010 este o versiune populară a software-ului de groupware de la Microsoft, care este încă utilizat în multe companii ca server de transport de e-mail și pentru gestionarea programărilor și a sarcinilor. Din acest motiv, Microsoft oferă suport extins pentru Exchange Server 2010, probabil până în octombrie 2020 inclusiv.

Exchange Server 2010 convinge prin fiabilitate, performanță și gama largă de funcții pentru traficul de e-mail - care, în special pentru Outlook Web Access și administrare, au numeroase îmbunătățiri și extinderi, susținute de flexibilitatea în aplicarea multor funcții, precum și de reglementările de conformitate. Configurarea se face prin PowerShell, în timp ce WebServices controlează accesul la căsuțele poștale de e-mail, precum și la folderele publice și la replicare. Alte caracteristici și inovații demne de a fi menționate în mod special includ:

 • Outlook Web Access sau Outlook Web App - OWA - oferă folderele de căutare cunoscute în Outlook, precum și favoritele pentru sortarea e-mailurilor, inclusiv mai multe vizualizări, de exemplu pentru calendar, precum și funcția de arhivare. Outlook 2010 poate fi conectat la mai multe conturi Exchange fără a fi necesară crearea unui profil separat.
 • Prin arhivarea online a e-mailurilor pe serverul Exchange, acestea pot fi accesate de oriunde. Stocarea mesajelor de e-mail este definită individual, cu politici privind perioadele de păstrare, facilitând astfel conformitatea.
 • Mesageria unificată oferă acum o singură căsuță de primire pentru e-mail-uri, mesaje vocale, precum și pentru SMS-uri și faxuri; mesajele vocale pot fi, de asemenea, transmise ca e-mail-uri cu ajutorul funcției Speech2Text sau afișate pe telefonul inteligent ca previzualizări de text.
 • Administrarea utilizatorilor este posibilă fie prin intermediul Consola de gestionare Exchange, Remote PowerShell sau prin Outlook Web Access. OWA oferă propria interfață de administrare în acest scop; controlul accesului pe bază de roluri (RBAC) acordă, de asemenea, drepturi definite pentru fiecare angajat în parte, de exemplu pentru administrarea grupurilor de distribuție.
 • Funcția Mailbox Resiliency oferă o opțiune de înaltă disponibilitate pe lângă recuperarea în caz de dezastru. Funcția Database Availablity Group (DAG) permite, de asemenea, copierea bazelor de date Exchange între servere diferite, cu replicare folosind jurnalele de tranzacții.
 • Organizarea conversațiilor prin e-mail este facilitată și mai mult de o serie întreagă de funcții practice; acestea pot fi organizate ca fire de discuție, precum și în funcție de subiect, iar Conversation View sortează e-mailurile în mod corespunzător, iar Ignore Conversation ascunde conversațiile de e-mail neimportante. Funcția Office Communicator OC afișează starea de prezență a colegilor, iar Consistent Experience unifică operarea funcțiilor pe PC, telefon mobil sau web. Funcția de jurnal permite respectarea normelor de conformitate.

Modelul de licențiere Microsoft pentru Exchange Server cu licență de server plus CAL-uri

Licențele pentru versiunile Microsoft Exchange Server sunt compuse din licența de server și numărul de licențe de acces client (CAL) necesare. Potrivit Microsoft, trebuie respectate următoarele prevederi:

1. Fiecare server individual necesită propria licență de server Exchange.

2. Licența de server conține drepturi de acces pentru administratori pentru a putea gestiona serverul Exchange, însă acestea nu reprezintă drepturi de utilizare pentru serviciile Exchange.

3. Fiecare angajat care dorește să utilizeze funcțiile Exchange Server trebuie să dețină o licență de acces client - CAL - în acest scop.

4. CAL-urile pentru Exchange Server sunt disponibile în două variante: CAL pentru utilizator (User CAL) pentru persoane și CAL pentru dispozitiv (Device CAL) pentru dispozitive.

Ce licențe de server sunt disponibile pentru edițiile Exchange Server?

Există o licență de server separată pentru fiecare ediție de Exchange Server - de obicei Standard și Enterprise. Prin achiziționarea acestora, dobândiți dreptul de a implementa software-ul respectiv pe serverul companiei dumneavoastră. Cea mai importantă diferență dintre cele două ediții este numărul de baze de date de căsuțe poștale disponibile:

 • Ediția Standard 2010 suportă deja până la 5 baze de date de căsuțe poștale și, prin urmare, este adesea suficientă pentru cerințele întreprinderilor mici și mijlocii.
 • Ediția Enterprise Edition, cu suportul său pentru până la 100 de baze de date de căsuțe poștale, acoperă cerințele companiilor și organizațiilor mari.

Domeniul de aplicare funcțional al ediției respective de Windows Exchange Server 2010 este controlat prin intermediul licențelor de acces al clienților. Prin urmare, acestea nu sunt legate de o anumită ediție Exchange, astfel încât cu un CAL Enterprise puteți utiliza și Exchange Standard Server, iar cu un CAL Standard Exchange Enterprise Server. CAL pentru edițiile Exchange Enterprise este, ca să spunem așa, un add-on la CAL pentru edițiile Exchange Standard.

Mai multe informații despre licențierea cu CAL pot fi găsite aici sau pe versiunile individuale de Exchange Server în magazinul online Wiresoft.

Achiziționarea de licențe și consultanță pentru licențe pentru Exchange Server la Wiresoft

În magazinul online Wiresoft veți găsi toate licențele pentru versiunile de server descrise - de la Exchange 2008 până la Exchange 2019 - în edițiile Standard și Enterprise Edition ca produse originale de licență Microsoft. În plus, vă oferim licențele de acces client corespunzătoare pentru a putea utiliza funcțiile și serviciile ediției respective; în mod convenabil, le puteți cumpăra individual și astfel vă puteți acoperi cerințele CAL într-un mod personalizat și în același timp economic.

Beneficiați de prețurile noastre speciale, reduse, pentru toate licențele de server și CAL: Acestea provin de la companii europene, sunt nefolosite și, prin urmare, complet operaționale. În plus, acestea au fost verificate de Wiresoft pentru o autenticitate de 100%. În calitate de client Wiresoft, sunteți întotdeauna în siguranță atunci când achiziționați licențe - și puteți beneficia, de asemenea, de sfaturile noastre de specialitate pentru orice întrebări pe care le aveți - în chat-ul online, prin e-mail sau prin telefon.