Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Nu s-au găsit rezultate pentru filtrare!
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019
Microsoft Sharepoint Server 2019 - Caracteristici noi Acest ghid se concentrează pe puterea Teams, SharePoint și OneDrive, inclusiv stocarea documentelor, colaborarea, partajarea și conversațiile. Nu trebuie să folosiți doar un singur...
20.850,90 RON *

Microsoft SharePoint Server 2019: Platforma pentru munca în echipă modernă

Prezentare generală a SharePoint Server 2019

Microsoft SharePoint Server 2019 este o soluție avansată pentru organizațiile care caută o platformă robustă și integrată de colaborare și de gestionare a informațiilor. Ca succesor al versiunilor anterioare, SharePoint Server 2019 se bazează pe o fundație solidă și oferă noi caracteristici care susțin modalitățile moderne de lucru și îmbunătățesc experiența utilizatorului.

Inovații în SharePoint Server 2019

SharePoint Server 2019 aduce îmbunătățiri în ceea ce privește experiența utilizatorului, în special în ceea ce privește integrarea cu servicii moderne precum Office 365 și versiunea SharePoint Online. Acesta oferă o interfață mai modernă și mai intuitivă și o experiență mobilă îmbunătățită, permițând utilizatorilor să acceseze conținutul și să colaboreze de oriunde.

Principalele caracteristici ale SharePoint Server 2019

Lucrul în echipă îmbunătățit

Punând accentul pe munca în echipă, SharePoint Server 2019 facilitează schimbul de documente și informații în cadrul echipelor. Aceasta susține colaborarea în timp real și face ca coordonarea proiectelor și a sarcinilor să fie mai ușoară și mai eficientă.

Experiență mobilă și interfață cu utilizatorul

Experiența mobilă a fost îmbunătățită semnificativ, cu un suport mai bun pentru dispozitivele mobile și o abordare de tip responsive design. Utilizatorii pot acum să acceseze documente și să comunice din mers, sporind flexibilitatea și capacitatea de reacție a echipelor.

Personalizare și gestionare

Opțiuni avansate de personalizare

SharePoint Server 2019 permite administratorilor să configureze și să personalizeze în profunzime platforma pentru a răspunde nevoilor specifice ale organizației lor. Dezvoltatorii pot crea soluții puternice bazate pe platformă.

Administrare simplificată

Administrarea platformei a fost simplificată, ajutând echipele IT să lucreze mai eficient și să economisească timp. Îmbunătățirile aduse centrului de administrare și instrumentelor de gestionare oferă mai mult control și facilitează gestionarea drepturilor utilizatorilor și a setărilor de securitate.

Securitate și conformitate

Caracteristici de securitate îmbunătățite

SharePoint Server 2019 consolidează măsurile de securitate cu metode de autentificare îmbunătățite, o criptare mai puternică și modalități mai bune de monitorizare și asigurare a conformității.

Suport pentru standardele de conformitate

Organizațiile pot fi sigure că respectă standardele de reglementare cu SharePoint Server 2019 datorită capacităților îmbunătățite de audit și instrumentelor de conformitate.

Rezumat: Valoarea adăugată a SharePoint Server 2019

SharePoint Server 2019 oferă o serie de îmbunătățiri care o fac o alegere atractivă pentru organizațiile care caută o platformă modernă și puternică de colaborare și de gestionare a informațiilor. Datorită experienței îmbunătățite a utilizatorului, a disponibilității mobile și a caracteristicilor de securitate puternice, SharePoint Server 2019 este o componentă esențială pentru transformarea digitală a organizațiilor.

Categorii