Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 

Opțiuni de plată

Achiziție în cont (numai pentru clienții corporativi)

Veți primi o factură de la noi prin e-mail și veți plăti suma facturată în mod convenabil prin transfer bancar. Atunci când plătim prin factură, obținem informații despre solvabilitatea dvs. de la un furnizor de servicii pentru a evalua riscul nostru de credit. Puteți evita o evaluare a solvabilității dumneavoastră alegând o altă metodă de plată. În cazul în care evaluarea solvabilității dumneavoastră este suficientă pentru noi, vă vom livra bunurile imediat. Plătiți factura în mod confortabil după primirea acesteia, cu untermen de plată de 14 zile . Posibilitatea de a plăti prin factură va fi confirmată sau respinsă de noi în termen de 24 de ore de la primirea comenzii.

Plata prin card de credit sau Maestro (prin Paypal Plus / Unzer)

Plățile prin card de credit sau Maestro sunt procesate de partenerul nostru de plată Unzer sau PAYPAL în conformitate cu standardele de securitate actuale. Dacă plătiți cu cardul de credit, contul dvs. va fi debitat atunci când comanda dvs. este expediată.

Plata cu Sofortüberweisung

Ușor și sigur prin intermediul serviciilor bancare online. Transferul se efectuează direct și în conformitate cu standardele de securitate certificate de TÜV prin intermediul partenerului nostru de plăți online Sofort AG.

Plata cu PAYPAL

Necomplicat și direct pentru toți clienții care au un cont PAYPAL.

Plata în avans (plată anticipată)

Vă rugăm să transferați suma facturată (prin transfer bancar sau chitanță de plată) în contul nostru bancar, menționând numărul comenzii dumneavoastră. Puteți găsi datele noastre bancare fie pe factură, fie în confirmarea comenzii. După primirea transferului, veți primi o confirmare de primire a plății prin e-mail de la departamentul nostru de contabilitate. Ulterior, produsul va fi expediat în conformitate cu detaliile de expediere de mai jos.Termenul de plată   pentru plata în avans este de 14 zile.

Expediere

Expedierea articolelor are loc prin poștă sau prin poștă (pachet DHL), în cazul în care se comandă un produs fizic. Expedierea prin e-mail este gratuită.

Metoda de expediere pentru diferitele metode de plată:

Paypal: Comenzile primite înainte de ora 17:00 vor fi expediate în aceeași zi.

Card de credit: Comenzile primite înainte de ora 17:00 vor fi expediate în aceeași zi.

Sofortüberweisung: Comenzile primite până la ora 17:00 vor fi expediate în aceeași zi.

Achiziție pe cont: Comenzile primite până la ora 17.00 vor fi expediate în aceeași zi.

Plata în avans: Comanda va fi expediată după ce plata a fost primită.

Costurile de expediere în Germania sunt de 4,99 euro prin DHL. Pentru articolele expediate în interiorul UE, costurile de transport sunt de 9,99 Euro. Livrarea se va face prin DHL.

Comenzile și livrările sunt posibile numai în Germania, Austria, Belgia, Danemarca, Finlanda, Franța, Grecia, Marea Britanie, Irlanda, Italia, Liechtenstein, Luxemburg, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Suedia, Elveția, Slovacia, Slovenia, Spania, Republica Cehă și Ungaria.

Timp de livrare (livrare fizică):
în Germania: 1 - 2 zile lucrătoare
în Europa: 4 - 6 zile lucrătoare

În cazul întârzierilor de livrare, veți primi un feedback imediat prin e-mail în termen de 24 de ore. În cazul în care un articol nu mai este disponibil, vă vom oferi o alternativă echivalentă sau vă vom rambursa banii.

Termene de livrare

Perioada de livrare începe cu plata prin
- plata în avans în ziua următoare acordării ordinului de plată la banca dvs.
- cu achiziția la calcul în ziua următoare încheierii contractului
- cu Paypal imediat
- cu Sofortüberweisung imediat
- cu cardul de credit imediat

Perioada de livrare se încheie în funcție de starea livrării în ziua următoare. În cazul în care ultima zi a perioadei cade într-o zi de sâmbătă, duminică sau într-o zi de sărbătoare legală recunoscută la locul de livrare, ziua lucrătoare următoare va lua locul acestei zile.

În caz de întârzieri de livrare, vă vom informa imediat. În acest caz, veți primi un e-mail din partea noastră sau, dacă ați furnizat un număr de telefon, un mesaj cu privire la starea actuală a livrării și o nouă dată de livrare.

Securitate prin SSL Secure

Comenzile dvs. și datele personale aferente, cum ar fi numele, adresa sau detaliile cardului de credit, sunt protejate de sisteme de securitate moderne. Transmiterea acestor date este criptată și ilizibilă pentru persoanele din afară, folosind Secure Socket Layer (SSL) de la VeriSign, un standard de securitate care este acceptat de toate browserele de internet obișnuite. Puteți recunoaște statutul de securitate după "s" final din prima parte a adresei ("https://" în loc de "http://" ).

Categorii