Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

 • SW10477
 • 228-04778
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
3.068,90 RON * 3.408,90 RON * (9,97% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Core -
Licențiere minimă Nici unul
CAL User CAL/Dispozitiv CAL
Mediu Descărcați
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + Licență


SQL Server 2022 Standard de la Microsoft este cea mai recentă versiune a acestei platforme de date relaționale de încredere, care oferă utilizatorilor toate funcțiile necesare de baze de date și de analiză și raportare care sunt utilizate frecvent în toate companiile care utilizează sisteme de gestionare a mărfurilor și CRM sau software ERP. SQL Server 2022 Standard oferă un sistem de baze de date relaționale Management (RDMS) puternic și capabil să Cloud pentru toate aceste domenii de activitate, care poate îndeplini în mod optim cerințele acestora.

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD"

Microsoft SQL Server 2022 Standard

SQL Server 2022 Standard de la Microsoft este cea mai recentă versiune a acestei platforme de date relaționale de încredere, care oferă utilizatorilor toate funcțiile necesare de baze de date și de analiză și raportare care sunt utilizate frecvent în toate companiile care utilizează sisteme de gestionare a mărfurilor și sisteme CRM sau software ERP. Cloud SQL Server 2022 Standard oferă pentru toate aceste domenii de activitate un sistem de gestionare a bazelor de date relaționale (RDMS) puternic, capabil să îndeplinească în mod optim cerințele acestora.

Cu SQL Server 2022 Standard Edition, întreprinderile mici și mijlocii dispun deja de o bază de date de bază pentru gestionarea datelor și de o bază de date de informații Business care nu numai că oferă instrumente adecvate pentru dezvoltarea aplicațiilor locale și a celor specifice Cloud, dar permite și o administrare deosebit de eficientă a bazei de date, prin solicitarea redusă a resurselor IT.

La Wiresoft veți găsi în curând noul SQL Server 2022 Standard Edition ca software folosit - cu toate avantajele în ceea ce privește funcționalitatea, performanța și securitatea - dar la un preț semnificativ mai mic decât cel al unui software nou. SQL Server 2022 Standard va fi probabil disponibil din nou ca licență bazată pe Core, care este potrivită în special doar pentru Server mai puternice, deoarece varianta bazată pe licență de server/CAL nu poate fi utilizată aici.

Următoarea prezentare generală oferă informații detaliate despre funcțiile SQL Server 2022 Standard cunoscute din versiunea anterioară, precum și despre condițiile obișnuite de licențiere Microsoft pentru software-ul SQL Server.

SQL Server 2022 Standard - Prezentare generală a funcțiilor importante

Printre funcțiile care merită menționate în mod special în ediția SQL Server 2022 Standard se numără din nou serviciile disponibile foarte scalabile Cloud, precum și, printre altele, tehnologia de criptare a datelor Microsoft Always Encrypted, care oferă enclave sigure și poate fi extinsă, de exemplu, cu integrarea limbajului Java.

Alte caracteristici esențiale ale SQL Server 2022 Standard pentru o procesare cuprinzătoare a datelor includ gruparea datelor, precum și monitorizarea pentru colectarea sistematică a acestora în timpul înregistrărilor și măsurătorilor.

În special utilizarea clusterelor Big Data în SQL Server 2022 Standard extinde posibilitățile de analiză și procesare a datelor în multe moduri. Acest lucru este completat de integrarea sistemului de fișiere distribuite Hadoop (HDFS), Apache Spark și alte instrumente de analiză, de procesarea inteligentă a interogărilor de căutare și de utilizarea containerelor în toate procesele implicate. Certificarea compatibilității bazelor de date evită posibila incompatibilitate a aplicațiilor și permite nu numai actualizarea locală a unui sistem de baze de date SQL, ci și cea la periferie, precum și în Cloud.

În SQL Server 2022 Standard, securitatea îmbunătățită este din nou oferită de caracteristici precum recuperarea accelerată a bazelor de date, precum și de funcții de clasificare și monitorizare fiabilă a datelor, care avertizează, de asemenea, în cazul unor activități suspecte.

Următoarea prezentare generală oferă informații mai detaliate despre domeniile funcționale individuale.

SQL Server 2022 Standard - Virtualizarea datelor cu clusterele Big Data

Gestionarea performantă a volumului mare de date continuă să joace un rol esențial în analiza și procesarea unor cantități mari de date. În acest caz, SQL Server 2022 Standard oferă nu numai performanțe ridicate, ci și o bună scalabilitate - în combinație cu instrumente de analiză puternice, cum ar fi procesarea inteligentă a interogărilor, care procesează datele în mod fiabil și, în același timp, rapid și le pun la dispoziție pentru diversele aplicații din companii.

În acest caz, SQL Server 2022 Standard oferă, de asemenea, opțiunea de a muta sarcinile de lucru Big Data pe SQL Server în loc să le gestioneze pe platforme locale bazate pe Hadoop, de exemplu, așa cum se întâmpla anterior. Cu ajutorul conectorilor integrați sau al SQL Server PolyBase, pot fi interogate baze de date externe precum Oracle, Teradata, Mongo DB, HDFS, precum și Azure Data Lake, fără a fi nevoie să se mute fizic sau să se reproducă mai întâi datele corespunzătoare.

Utilizarea clusterelor Big Data cu SQL Server 2022 permite, de asemenea, implementarea de clustere scalabile de containere SQL Server, Spark și HDFS cu Kubernetes, ceea ce permite, de asemenea, interogarea, scrierea și procesarea în paralel a datelor cu Transact-SQL. De asemenea, clusterele Big Data permit executarea de sarcini de inteligență artificială și de învățare automată în pool-uri de stocare HDFS, precum și furnizarea de aplicații atât sub formă de containere, cât și sub formă de aplicații sub formă de servicii web care accesează datele stocate în acest scop într-un cluster Big Data. În plus, sunt disponibile și clusterele Big Data în SQL Server 2022 Standard:

 • Data Lake este un grup de stocare HDFS scalabil care poate fi utilizat pentru a stoca date din diverse surse externe pentru analiză, precum și pentru a le combina cu date relaționale.
 • Data Mart permite scalarea orizontală a clusterelor Big Data pentru a îmbunătăți performanța analizelor de date, printre altele prin integrarea datelor din mai multe surse prin intermediul nodurilor de stocare a datelor care servesc drept cache.
 • Instrumentele de inteligență artificială, precum și Spark, pot fi utilizate, de asemenea, cu R, Python, Scala și Java, de exemplu.

SQL Server 2022 Standard - Performanță puternică 

Ediția SQL Server 2022 Standard se caracterizează prin scalabilitate și performanță ridicată a funcțiilor importante, precum și prin disponibilitate ridicată și fiabilă. Disponibilitatea ridicată se realizează, printre altele, prin intermediul Server Core suport, precum și prin instanțe de cluster cu failover permanent și unServer cu failover pentru recuperarea în caz de dezastru și recuperarea îmbunătățită a bazei de date, inclusiv backup criptat.

Printre alte caracteristici se numără columnstore pentru binare cu obiecte mari, bază de date în memorie cu OLTP1 în memorie, pool de memorie intermediară hibridă și suport pentru memorie persistentă pentru a îmbunătăți performanța pentru sarcini de lucru critice, suport pentru până la 50 de instanțe, bază de date extensibilă, partiționare a tabelelor și indicilor și compresie de date, procesare paralelă pentru tabele partiționate și containere de fluxuri de fișiere multiple.

SQL Server 2022 Standard - Cerințe hardware

Pentru a putea utiliza SQL Server 2022 Standard într-un mediu de operare adecvat, va trebui probabil să fie îndeplinite următoarele cerințe software și hardware - vă rugăm să rețineți că, până în octombrie, nu sunt încă disponibile informații oficiale de la Microsoft, astfel încât cerințele minime reale pot fi diferite de cele enumerate mai jos. Pentru întrebări suplimentare și informații actualizate, vă rugăm să contactați un membru al personalului la adresa Wiresoft.

 • Sisteme de operare acceptate: min. Windows 10, Windows Server 2019
 • Spațiu pe hard disk: cel puțin 6 GB - în funcție de componentele SQL Server instalate în fiecare caz
 • Memorie de lucru: cel puțin 4 GB
 • Grafică: Placă grafică Super VGA cu o rezoluție minimă de 800x600 pixeli
 • Tip procesor: procesor x64
 • Viteza procesorului: min. 1,4 GHz - recomandat: 2,0 GHz sau mai mare
Alte linkuri către "MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii