Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS 10 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS 10 PROFESSIONAL

Disponibil ca o descărcare instantanee

  • SW10045
  • FQC-09525
  • Valabil în permanență
  • Toate limbile
  • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
156,90 RON * 172,90 RON * (9,25% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Versiunea Versiunea completă
Dispozitive 1x
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + licență
Mediu Descărcare
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Timp de livrare  Câteva minute
Sistem  32bit/64bit


În comparație cu versiunile mai simple ale acestui sistem de operare, Windows 10 Professional oferă un plus semnificativ în ceea ce privește funcțiile de afaceri, care sunt destinate în primul rând utilizatorilor profesioniști, precum și companiilor mici și mijlocii. Windows 10 Pro oferă funcții precum gestionarea politicilor de grup, accesul la domenii, BitLocker, modul enterprise pentru Internet Explorer EMIE, o aplicație de birou la distanță și un client Hyper-V. Windows 10 Pro prezintă toate acestea și multe altele într-o interfață modernă, ușor de utilizat, cu aspect tipic de țiglă, care poate fi personalizată cu funcții suplimentare. În spatele acestei tehnologii se află o tehnologie care poate fi utilizată și pe dispozitive finale mai vechi, ceea ce reprezintă un avantaj economic în special pentru companii. Windows 10 utilizează "Microsoft Hello", autentificarea biometrică a utilizatorului, pentru o conectare sigură și oferă multe alte funcții care îmbunătățesc protecția datelor.

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT WINDOWS 10 PROFESSIONAL"

Windows 10 Pro - versiunea performantă a sistemului de operare Microsoft

În comparație cu versiunile mai simple ale acestui sistem de operare,Windows 10 Professional oferă un plus semnificativ în ceea ce privește funcțiile de afaceri, care sunt destinate în primul rând utilizatorilor profesioniști, precum și companiilor mici și mijlocii. Windows 10 Pro oferă aici, printre altele, caracteristici precum gestionarea politicilor de grup, o aderare la domeniu, BitLocker, modul enterprise pentru Internet Explorer EMIE, precum și o aplicație de desktop la distanță și un client Hyper-V.

Toate acestea și multe altele sunt prezentate de Windows 10 Pro într-o interfață modernă, ușor de utilizat, cu aspect tipic de țiglă, care poate fi personalizată cu funcții suplimentare. În spatele acestei tehnologii se află o tehnologie care poate fi utilizată și pe dispozitive terminale mai vechi, ceea ce reprezintă un avantaj economic, în special pentru companii.

Windows 10 utilizează "Microsoft Hello", autentificarea biometrică a utilizatorului, pentru o conectare sigură și oferă multe alte funcții care îmbunătățesc protecția datelor.

Achiziționarea Windows 10 Pro Edition are marele avantaj că acest sistem de operare suportă și hardware mai vechi, ceea ce este cu siguranță o caracteristică decisivă pentru mulți utilizatori. În Wiresoft Onlineshop puteți cumpăra Windows 10 Pro, precum și alte ediții Windows și multe alte programe Microsoft. Următoarea prezentare generală prezintă cele mai importante caracteristici noi ale Windows 10 Pro.

Cum pot obține cheia de licență și linkul de descărcare a Windows 10 Professional?

Acest produs este o versiune de descărcare. În termen de 24 de ore de la primirea plății, veți primi cheia de licență și linkul de descărcare prin e-mail. Produsul poate fi descărcat, instalat și activat online imediat.

Prezentare generală a caracteristicilor speciale ale Windows 10 Pro

În comparație cu edițiile mai simple, cum ar fi Windows Home, Windows 10 Pro oferă o gamă întreagă de funcții și instrumente suplimentare care sunt deosebit de importante pentru companii, deoarece afectează securitatea atât a dispozitivelor finale, cât și a datelor. Administratorii îl pot utiliza pentru a gestiona politicile de grup și conturile de utilizator, precum și pentru a configura dispozitive individuale și a le proteja împotriva atacurilor malware.

O altă componentă a Windows 10 Pro este Remote Desktop, care permite controlarea de la distanță a calculatoarelor prin intermediul rețelei. Utilizatorii Windows 10 Pro pot, de asemenea, să își conecteze dispozitivul final la Microsoft Azure Active Directory și astfel să utilizeze Microsoft Business Store. Aici, întreprinderile pot achiziționa și implementa numeroase aplicații pentru toți utilizatorii de la locul de muncă. Detalii complete despre Windows Professional mai jos.

Gestionarea politicilor de grup utilizând editorul

Editorul gpedit.msc inclus în versiunea Windows 10 Pro poate fi utilizat pentru a seta și gestiona politicile de grup locale. În noua versiune, acesta poate fi utilizat pentru a controla și a impune instalarea actualizărilor în conformitate cu regulile specificate. Alte caracteristici ale editorului includ stabilirea așa-numitului termen de conformitate, momentul la care o anumită actualizare trebuie instalată cel mai târziu, se poate face distincția între actualizări de caracteristici, actualizări de calitate și actualizări non-OS. În plus, editorul este utilizat și pentru configurarea și activarea centralizată a optimizării spațiului de stocare (Storage Sense) - care este utilizat, de exemplu, pentru a șterge automat fișierele inutile.

Funcția de acces la distanță prin intermediul aplicației Remote Desktop

Cu ajutorul aplicației Remote Desktop, utilizatorii se pot conecta la computerul lor de la un alt PC, tabletă sau smartphone de la distanță și îl pot utiliza ca și cum ar fi în fața lui. Interfața desktop a PC-ului local este afișată prin intermediul gateway-ului RDS.

Alăturarea domeniului

În special PC-urile din cadrul companiei aparțin adesea unui anumit domeniu din Active Directory pentru a simplifica gestionarea dispozitivelor individuale, precum și a conturilor de utilizator. Cu Windows 10 Pro, acest lucru este posibil prin intermediul funcției Domain Join; alternativ, varianta optimizată pentru atingere este disponibilă și pentru dispozitivele finale corespunzătoare.

Internet Explorer în mod Enterprise (EMIE)

Modul întreprindere sau Enterprise Mode disponibil cu Windows 10 Professional reduce problemele de compatibilitate cu majoritatea aplicațiilor web mai vechi. Compatibilitatea îmbunătățită a aplicațiilor și a site-urilor permite ca acestea să funcționeze fără modificări, în plus, gestionarea bazată pe instrumente a listelor de site-uri - Enterprise Mode Site List Manager - oferă diferite opțiuni pentru domenii individuale, inclusiv redarea.

Criptare securizată a hard disk-ului cu BitLocker

Dispozitivele mobile, cum ar fi tabletele și laptopurile, pot fi furate sau pierdute cu ușurință. Chiar mai dureroasă decât pierderea hardware-ului este, de obicei, pierderea datelor sensibile sau personale care au fost stocate local. Pentru a preveni ca aceste date să ajungă în mâini greșite și să fie folosite în mod abuziv, ele pot fi criptate în siguranță cu ajutorul BitLocker, care este integrat în Windows 10 Pro.

BitLocker poate fi, desigur, activat și pe un PC local pentru a proteja datele de accesul neautorizat. PC-urile care rulează Windows 10 Pro trebuie să fie echipate cu un cip TPM pe placa de bază, în caz contrar activarea BitLocker trebuie activată separat.

Iar cu ajutorul instrumentului "BitLocker To Go", pot fi criptate și stick-urile USB și hard disk-urile externe.

Windows Defender System Guard

Defender System Guard (WDSG) integrat în Windows 10 Professional este un nivel suplimentar de protecție care protejează sistemul de operare împotriva atacurilor la pornire, atunci când celelalte programe antivirus nu sunt încă activate. Windows Defender protejează, de asemenea, împotriva bootkit-urilor și a rootkit-urilor, precum și a atacurilor care nu sunt încă detectate de scanerele de viruși obișnuite.

Modul Kiosk

Modul chioșc - numit și Acces atribuit 8.1 - reglementează pe un PC Windows 10, care este utilizat de mai mulți utilizatori, ca aceștia să poată utiliza numai anumite funcții și programe prin crearea unui cont de utilizator de chioșc - numit și "acces atribuit" - pentru fiecare persoană autorizată. Încă de la autentificare, aplicația prestabilită de administrator este activată. În funcție de setări, utilizatorul logat poate folosi doar internetul sau programul de muzică, de exemplu.

Protecția datelor de întreprindere

Enterprise Data Protection (EDP) este, de asemenea, o caracteristică a Windows 10 Pro care poate fi utilizată împreună cu o soluție de gestionare a dispozitivelor mobile (MDM), cum ar fi Microsoft Intune sau System Center Configuration Manager. Avantajul EDP constă în faptul că separă datele private de datele de afaceri pe un laptop, acestea din urmă rămânând apoi securizate prin intermediul gestionării drepturilor din Active Directory, chiar dacă sunt mutate într-o altă locație de stocare sau trimise prin e-mail. Prin intermediul EDP, administratorii pot, de asemenea, să împiedice instalarea aplicațiilor considerate nesigure, precum și anumite acțiuni întreprinse de un utilizator.

Graficul inteligent de securitate (ISG)

Această protecție preventivă inteligentă protejează, de asemenea, Windows 10 Pro împotriva amenințărilor malware actuale. Graficul inteligent de securitate (ISG) analizează măsurile de securitate existente într-o rețea de companie și sugerează îmbunătățiri sau soluții adecvate în cazul în care sunt detectate deficiențe.

Client Hyper-V

Tehnologia Hyper-V inclusă în Windows 10 Professional permite ca mai multe sisteme de operare să ruleze în propria mașină virtuală (VM). Avantajul hipervizorului de tip 1 utilizat aici este, printre altele, faptul că virtualizarea unuia sau mai multor servere permite o mai bună utilizare a spațiului de stocare disponibil. Cooperarea dintre Hyper-V și Windows are efecte pozitive asupra gestionării dinamice a memoriei, astfel încât mai multe mașini virtuale pot rula în paralel fără probleme. Stările curente ale sistemului pot fi salvate ca stare de hibernare, iar clientul Hyper-V acceptă și o imagine completă a sistemului, astfel încât, dacă este necesar, este posibilă revenirea la o stare anterioară a sistemului fără pierderi de timp prea mari.

Acces la Windows Business Store

Pe Windows 10 Pro, companiile au, de asemenea, acces la Windows Business Store și pot integra Azure Active Directory în rețeaua lor. Prin intermediul serviciului de directoare, aceștia pot achiziționa și implementa în mod centralizat produse software pentru toate punctele finale dintr-o rețea.

Alte caracteristici și funcții generale importante ale edițiilor Windows 10

Următoarele caracteristici ale sistemelor de operare Windows 10 reprezintă îmbunătățiri ale funcțiilor existente, precum și noi adăugiri care oferă utilizatorilor o experiență și mai bună și mai sigură:

Cortana

Deja cunoscutul asistent vocal Cortana este activat în mod implicit în Windows 10 și poate fi accesat în orice moment, fie prin intermediul barei de căutare, fie chiar prin apelarea ei. Cu toate acestea, poate fi dezactivată și pe dispozitivele mobile, fie din motive de confidențialitate, fie pentru a economisi energia bateriei.

Windows Bună ziua

Spuneți adio parolelor - pentru că Windows Hello este o alternativă sigură pentru a vă conecta și autentifica pe un PC sau pe un alt dispozitiv final: Majoritatea dispozitivelor mai noi care au un cititor de amprente digitale sunt compatibile cu Windows Hello, dar programul oferă, de asemenea, recunoașterea facială prin intermediul ecranului de blocare pentru a vă conecta local sau la un cont de pe internet.

Snap Assist

Snap Assist oferă o gestionare practică a ferestrelor în Windows 10, care oferă mai multă claritate pe ecran, utilizând în același timp în mod ideal zona de afișare disponibilă. Cu Snap Assist, două - și cu noua funcție Corner Snap chiar și până la patru ferestre pot fi utilizate în același timp, fără a fi nevoie să faceți clic înainte și înapoi între ele, ca până acum, de exemplu, atunci când utilizați internetul în paralel în timp ce scrieți.

Asistentul Snap arată, de asemenea, ce alte programe sunt active în prezent și acceptă acum mai multe ecrane.

Continuum

După cum sugerează și numele funcției, Continuum vă permite să continuați să lucrați pe un smartphone sau o tabletă la fel ca pe un PC local Windows - indiferent unde vă aflați. Toate funcțiile pot fi utilizate prin intermediul tastaturii virtuale și, de exemplu, se poate utiliza internetul, se pot trimite e-mailuri sau se poate folosi aplicația Microsoft Office. Funcțiile și serviciile obișnuite ale smartphone-ului sau tabletei sunt disponibile ca de obicei. Continuum face posibilă trecerea de la modul desktop la modul tabletă și invers în timpul funcționării, fără a fi nevoie să reporniți Windows de fiecare dată. Afișajul desktop-ului este adaptat automat la celălalt format.

Windows Protecția informațiilor

Windows Information Protection (WIP) în Windows 10 este denumirea actuală a precedentei Enterprise Data Protection - EDP - o tehnologie de protecție împotriva scurgerilor de date, care, în același timp, nu limitează activitatea utilizatorilor pe Windows PC. WIP protejează, de asemenea, datele și aplicațiile companiei împotriva pierderilor - atât pe dispozitivele personale, cât și pe cele deținute de companie.

Aici, administratorii pot utiliza AppLocker pentru a specifica ce aplicații și programe pot utiliza utilizatorii individuali și sistemul de criptare a fișierelor (EFS) pentru a proteja datele împotriva furtului și a manipulării. Pentru o protecție și mai cuprinzătoare, WIP poate fi combinat cu Windows Azure Rights Management.

Cerințe hardware pentru instalarea Windows 10 Pro

Pentru ca Windows 10 Pro să funcționeze fără probleme pe un PC sau laptop local, hardware-ul trebuie să îndeplinească anumite cerințe. Windows 10 Pro este disponibil în continuare în versiunea pe 32 de biți și pe 64 de biți, dar pe un computer mai nou ar trebui instalată versiunea pe 64 de biți pentru a putea utiliza pe deplin toate programele și aplicațiile. La instalarea Windows 10, un computer trebuie să îndeplinească următoarele caracteristici tehnice generale de bază:

  • Procesor sau SoC (System-on-a-Chip - pe telefoane mobile): cel puțin 1 GHz
  • RAM: cel puțin 1 GB pentru sistemul de operare pe 32 de biți sau 2 GB RAM pentru sistemul de operare pe 64 de biți
  • Spațiu pe hard disk: cel puțin 16 GB pentru sistemul de operare pe 32 de biți sau 20 GB pentru sistemul de operare pe 64 de biți
  • Grafică: 800 x 600 Afișaj 800 x 600, DirectX 9 sau superior cu driver WDDM 1.0
  • Recunoașterea vocală Cortana: matrice de microfoane Hi-Fi

Windows 10 Pro cumpărați ieftin la Wiresoft în magazinul online

Windows 10 Pro de la Microsoft este oferit în comerțul convențional ca o singură licență la un preț deloc neglijabil. În magazinul online Wiresoft puteți cumpăra Windows 10 Professional ca licență pentru un singur utilizator la un preț mult mai mic decât cel al unui software folosit - cu o gamă identică de funcții.

Motivul: Licența de Windows 10 Pro Edition disponibilă aici face parte, de obicei, dintr-o licență de volum care a fost folosită anterior de o companie. Odată cu revânzarea legală a acestei licențe de volum, aceasta a fost dizolvată și convertită în licențe individuale, acestea fiind denumite apoi software utilizat sau software uzat. Cu toate acestea, această divizare sau desemnare ca software utilizat nu are niciun efect asupra funcționalității sistemului de operare Windows 10 Pro.

Achiziționarea de software la Wiresoft: întotdeauna în siguranță! Sistemul de operare Windows 10 Pro nu este disponibil doar în magazinul Wiresoft la un preț deosebit de scăzut - achiziția dumneavoastră este, de asemenea, comodă prin descărcare instantanee și, de asemenea, sigură: deoarece Wiresoft vinde Windows 10 Professional doar ca versiune identică cu produsul original Microsoft. Puteți instala licențaWindows 10 Pro imediat pe un PC după ce ați finalizat cu succes procesul de achiziție și descărcarea și o puteți activa cu cheia de licență de volum valabilă inclusă.

Achiziționarea Windows 10 Pro ca software folosit în magazinul de software Wiresoft nu reprezintă niciun risc legal pentru dumneavoastră, deoarece comerțul cu software folosit este permis din punct de vedere legal, lucru confirmat și de numeroase hotărâri judecătorești obligatorii.

La achiziționarea de software folosit de la Wiresoft, clienții noștri au o oportunitate favorabilă de a utiliza ei înșiși Windows 10 Professional Edition. De oferta noastră de software la preț redus beneficiază în special companiile mici, dar și persoanele fizice și cele care desfășoară activități independente!

În magazinul de software Wiresoft puteți găsi, pe lângă Windows 10 Pro, și alte versiuni Windows, precum și programe de la Microsoft în versiune de achiziție la preț redus pentru descărcare. Dacă aveți întrebări cu privire la acest software sau la orice alt software Microsoft, apelați pur și simplu la sfaturile noastre competente în chat sau prin e-mail sau telefon.

Alte linkuri către "MICROSOFT WINDOWS 10 PROFESSIONAL"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT WINDOWS 10 PROFESSIONAL"
3 iun. 2021

Excellent product. Built new PC works smoothly for great customer support as well.

2 dec. 2020

Everything works fine

I bought the license in Christmas deal for ~7 euro. Upgrade from home to pro went without the issues also the key was activated without any problem. Thank you and I do recommend !

11 ian. 2020

Passt

Über Weihnachten die Aktion genutzt Win 10 Pro gekauft. Heute nach Einbau neuer geklonter SSD Win 10 Pro installiert.
Kleine Probleme bei der Aktivierung des Schlüssels.
Das Upgrade ist offenbar nicht mit jedem OEM-Schlüssel reibungslos möglich. Sollte Windows sich beschweren, dass ein Product Key nicht geeignet sei, hilft Folgendes: Microsoft hat einen generischen Product Key veröffentlicht, mit dem man eine Home- wie beschrieben auf eine Pro-Edition anheben kann: VK7JG-NPHTM-C97JM-9MPGT-3V66T
Mit diesem Key kann man Windows 10 Pro allerdings nicht aktivieren. Dazu nach Pro-Upgrade nochmals wie im Artikel beschrieben zu dem erworbenen OEM-Key wechseln und Windows damit aktivieren.
Wenn es da immer noch Probleme gibt:
Falls der generische Key nicht funktioniert:

1. Netzwerkverbindung trennen, so dass der PC offline ist
2. VK7JG-NPHTM-C97JM-9MPGT-3V66T eingeben
3. Upgrade fertigstellen lassen
4. Netzwerkverbindung wiederherstellen
5. OEM-Key eingeben und aktivieren
Damit hat es denn endgültig funktioniert ohne Win 10 Pro komplett neu zu instzallieren

Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii