Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Nu s-au găsit rezultate pentru filtrare!
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 DEVICE CAL MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 DEVICE CAL
Microsoft Exchange Server 2013 DEVICE CAL Fiecare utilizator sau dispozitiv care accesează Exchange Server necesită o licență de acces (CAL). CAL-urile sunt disponibile în variantele User CAL (pentru accesarea de către un utilizator...
82,90 RON *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 USER CAL MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 USER CAL
Microsoft Exchange Server 2013 USER CAL Fiecare utilizator sau dispozitiv care accesează Exchange Server necesită o licență de acces (CAL). CAL-urile sunt disponibile în variantele User CAL (pentru accesarea de către un utilizator...
82,90 RON *

Microsoft CAL pentru Exchange Server 2013 - Licențiere eficientă pentru comunicarea prin e-mail

Introducere la Microsoft CAL pentru Exchange Server 2013

Microsoft Exchange Server 2013 este o soluție dovedită pentru comunicarea și colaborarea prin e-mail în cadrul organizațiilor. Licențele Microsoft CAL (Client Access Licences) sunt necesare pentru a utiliza Exchange Server 2013 în mod eficient. În acest text, vă oferim o prezentare generală ușor de înțeles a ceea ce înseamnă și cum funcționează acestea.

Importanța licențelor Microsoft CAL pentru Exchange Server 2013

Microsoft CAL pentru Exchange Server 2013 sunt licențe care permit utilizatorilor sau dispozitivelor să acceseze funcțiile și serviciile puternice ale Exchange Server. Acestea sunt esențiale pentru a vă asigura că comunicațiile dvs. prin e-mail sunt eficiente, sigure și conforme cu legislația.

De ce sunt importante licențele Microsoft CAL pentru Exchange Server 2013?

Acordarea corectă a licențelor cu Microsoft CALs for Exchange Server 2013 este esențială pentru a evita ramificațiile legale și pentru a vă asigura că angajații dvs. pot accesa fără probleme e-mailul, calendarele și alte servicii Exchange.

Tipuri de Microsoft CAL pentru Exchange Server 2013

Există două tipuri principale de Microsoft CALs pentru Exchange Server 2013:

  1. CAL-uri de utilizator: Aceste licențe sunt bazate pe utilizator și permit unui anumit utilizator să acceseze Exchange Server 2013. User CALs sunt bune dacă aveți o organizație cu multe dispozitive și mai puțini utilizatori.

  2. Device CALs: Device CALs sunt licențe bazate pe dispozitive care sunt legate de un anumit dispozitiv. Acestea permit tuturor utilizatorilor care utilizează acest dispozitiv să acceseze Exchange Server 2013.

Achiziționarea de CAL pentru Exchange Server 2013

De regulă, CAL-urile Microsoft pentru Exchange Server 2013 trebuie achiziționate separat de software-ul serverului. Este important să achiziționați numărul și tipul corect de CAL în funcție de cerințele individuale ale organizației dumneavoastră.

Concluzie

Microsoft CALs pentru Exchange Server 2013 reprezintă cheia unei comunicări prin e-mail fără probleme și conforme cu legea în organizația dumneavoastră. Alegerea între User CALs și Device CALs depinde de situația specifică a companiei dumneavoastră. CAL-urile cu licențe corecte asigură faptul că angajații dvs. pot accesa Exchange Server 2013 în mod eficient și în conformitate cu legea. Asigurați-vă că achiziționați CAL-urile corecte pentru a asigura eficiența și legalitatea utilizării Exchange Server 2013.

Categorii