Chat with us, powered by LiveChat
PRODUS ORIGINAL AUTORIZAT
EXPEDIERE ÎN TERMEN DE 24 DE ORE
ASISTENȚĂ PRIN CHAT, E-MAIL ȘI TELEFON
LINIE TELEFONICĂ GRATUITĂ +4969 - 173261340
 
MICROSOFT OFFICE 2019 STANDARD

MICROSOFT OFFICE 2019 STANDARD

867,00 RON *

incl. TVA.

Disponibil ca o descărcare instantanee


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10010
 • 021-10609
 • Beneficii

  - Livrare rapidă
  . - Produs original autorizat
  . - Expediere în termen de 24 de ore
  . - Suport prin chat, e-mail și telefonic
  .
Microsoft Office 2019 Standard - ediția pentru utilizatorii profesioniști Microsoft Office...mai mult
Informații despre produs "MICROSOFT OFFICE 2019 STANDARD"

Microsoft Office 2019 Standard - ediția pentru utilizatorii profesioniști

Microsoft Office 2019 este cea mai recentă versiune a software-ului de productivitate dovedit pentru crearea și proiectarea de texte și calcule, inclusiv prezentarea clară a acestora, precum și pentru publicarea și comunicarea sigură cu alți angajați și parteneri.

Ediția Standard Office 2019 oferă profesioniștilor din domeniul afacerilor un portofoliu larg de funcții și instrumente pentru a gestiona fără efort toate sarcinile tipice din companii. Folosiți Word, cu opțiunile sale versatile pentru procesarea textelor, Excel pentru crearea și evaluarea tabelelor și PowerPoint pentru prezentări atractive ale rezultatelor, pe care le puteți, de asemenea, proiecta gata pentru imprimare cu ajutorul programului de editare Publisher. Cu Outlook, gestionarea avalanșei zilnice de e-mailuri devine mai clară, iar organizarea comunicării cu partenerii de afaceri și colegii devine mai eficientă.

Odată cu achiziționarea Microsoft Office 2019 Standard, atât utilizatorii privați, cât și cei din mediul de afaceri primesc toate instrumentele importante de care au nevoie pentru a gestiona cu succes toate sarcinile zilnice de procesare a datelor și documentelor - inclusiv comunicarea la nivel mondial - cu ajutorul componentelor Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher și a caietului digital OneNote. În plus, caracteristici dovedite, cum ar fi prevenirea pierderilor de date, protejează împotriva pierderilor de date, iar reglementările de securitate ușor de gestionat reglementează, de asemenea, drepturile de acces individuale la fișiere; desigur, MS Office respectă, de asemenea, reglementările stricte privind protecția datelor din UE.

În plus, pachetul de software al actualei ediții Standard Edition 2019 conține o serie de optimizări practice pentru o muncă profesională și eficientă fără bariere, precum și pentru schimbul de documente pentru munca în comun, în special în cloud. În plus, toate programele Office pot fi utilizate și ca Office Web Apps.

Office 2019 Standard Edition - altfel disponibil doar ca parte a unui contract de licență de volum - este disponibil în magazinul de software Wiresoft ca o singură licență; în plus, beneficiați și de oferta noastră la un preț deosebit de scăzut. Următoarea prezentare generală vă arată toate avantajele pe care vi le oferă Office 2019.

Mai multă ușurință de utilizare în Office 2019 Standard

Pe lângă noile caracteristici ale programului, suita Office 2019 se remarcă, de asemenea, prin numeroase îmbunătățiri individuale ale aplicațiilor existente, care sporesc semnificativ ușurința de utilizare și ușurința de utilizare în general.

Aceasta include, de asemenea, caracteristici de optimizare a accesibilității în toate programele, de exemplu, prin susținerea standardelor internaționale, inclusiv sugestii practice pentru proiectarea documentelor corespunzătoare, care sunt completate de note audio. Pentru aceasta, în secțiunea "Ușurința de utilizare" sunt incluse opțiuni suplimentare, cu o selecție largă de tonuri pentru "Furnizarea de feedback cu sunet". Word are acum fundaluri mai discrete pentru munca concentrată în Office 2019, cu temele întunecate Dark Grey și Black, precum și o funcție text-to-speech.

Instrumentele de învățare - care se găsesc la punctul de meniu "Vizualizare" - facilitează și mai mult ajustarea lățimii coloanelor, a culorilor și a altor setări pentru a îmbunătăți lizibilitatea textelor. Cu ajutorul funcției de citire cu voce tare, puteți ajusta, de asemenea, viteza de citire.

La acestea se adaugă opțiunile extinse de utilizare a desenelor cu mâna liberă în diverse programe, care pot fi integrate pentru a ilustra texte și tabele.

Atunci când utilizați Office 2019 Standard pe un dispozitiv cu ecran tactil, programele pot fi operate atât cu degetul, cât și cu un stylus.

Editarea și gestionarea simultană a documentelor și a fișierelor de către mai mulți utilizatori a fost, de asemenea, optimizată în continuare - în acest scop, este disponibil serviciul cloud Microsoft OneDrive, care permite accesul simultan la date, precum și actualizarea în timp real sau partajarea de oriunde. Securitatea completă este asigurată prin administrarea curentă a drepturilor de acces și de modificare, astfel încât informațiile sensibile pot fi schimbate și prin intermediul cloud-ului.

Cele mai importante noutăți ale suitei Office 2019 dintr-o singură privire

În Office 2019 Standard, există, de asemenea, multe funcții și instrumente noi în programele dovedite Word, Excel, PowerPoint, Outlook și Access:

 • Word 2019 accelerează lucrul la texte cu diverse instrumente - de exemplu, utilizatorul poate căuta imediat cuvinte străine sau expresii în limbi străine cu ajutorul funcției "Check", fără a fi nevoit să părăsească programul. De asemenea, este posibil să se deseneze cu mâna liberă direct în document; sunt disponibile și pictograme colorate pentru a evidenția vizual pasajele.
 • Excel 2019 oferă noi opțiuni de vizualizare pentru rapoarte, inclusiv diagrame de hărți și diagrame pâlnie, grafică vectorială scalabilă și o integrare și afișare îmbunătățită a desenelor cu mâna liberă. În plus, acum este posibilă concatenarea de texte. De asemenea, o noutate în Excel este protecția împotriva pierderii de date pentru căutarea de tipuri de date confidențiale, cum ar fi numerele cărților de credit.
 • PowerPoint 2019 include noi efecte vizuale pentru a anima prezentările sau pentru a le face mai dinamice, de exemplu, tranziții cu zoom sau morphing. În plus, sunt disponibile noi imagini și pictograme editabile, inclusiv grafică vectorială, precum și posibilitatea de a vă integra propriile ilustrații create cu un stilou digital. Markerul de text cunoscut anterior din Word poate fi folosit acum și în PowerPoint pentru a evidenția pasajele în culori.
 • Cu ajutorul noilor funcții,Outlook 2019 oferă posibilitatea de a sorta e-mailurile în funcție de importanța și relevanța lor, iar acestea pot fi citite cu voce tare, ceea ce este deosebit de practic atunci când călătoriți. Protecția împotriva pierderilor de date (DLP) asigură că datele critice sunt protejate împotriva accesului neautorizat.

Alte caracteristici ale Office 2019 Standard dintr-o privire

Pe lângă funcțiile programului deja menționate, utilizatorii Office Standard Edition au la dispoziție și următoarele caracteristici, unele dintre acestea fiind deosebit de importante pentru administratori și oferind în special o securitate sporită și opțiuni de control extinse.

Activarea Office 2019 Standard prin cheie de licență în volum (VLK)

În această ediție Office, care este disponibilă în principal pentru clienții cu licențe de volum, cheia de licență de volum este un instrument practic pentru administratorii din companiile mari pentru activarea și gestionarea automată a software-ului Microsoft.

Politică de grup pentru securitate sporită

Group Policy Object (GPO) oferă politici de grup pentru a securiza Office 2019 utilizând fișiere ADMX. Pe lângă controlul actualizărilor, acest lucru afectează, de asemenea, setările de securitate, inclusiv controlul macrocomenzilor din documentele externe.

Utilizare prin Terminal Services / Remote Desktop Services (RDS)

Office 2019 Standard poate fi utilizat, de asemenea, pe un terminal sau pe un server desktop la distanță. În plus, licența include un drept de utilizare secundară pentru un computer portabil al unui utilizator definit.

Aplicație de telemetrie

Aplicația Telemetry este utilizată pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. În acest scop, Telemetry transmite date tehnice (date de telemetrie) către sistemul de operare al computerului pe care este instalat Office Standard.

Actualizare Control

Controlul actualizărilor oferă administratorilor diverse opțiuni pentru actualizările de caracteristici sau funcții și pentru actualizările de calitate relevante pentru securitate, cum ar fi patch-uri și hotfix-uri: actualizările de caracteristici mai puțin importante pot fi ignorate, iar actualizările esențiale pot fi amânate pentru maximum 5 săptămâni.

Cerințe generale de sistem pentru Microsoft Office 2019 Standard

Următoarele cerințe de sistem se aplică la toate edițiileMS Office 2019 Standard, precum și la toate celelalte ediții; pentru acestea se pot aplica cerințe suplimentare.

 • Sistem de operare: Windows 10, Windows 11, Windows Server 2019/2022
 • Procesor: 1,6 GHz sau mai mare, procesor dual-core
 • RAM: 2 GB RAM (32 biți) sau 4 GB RAM
 • Hard disk: 4 GB sau mai mult spațiu disponibil
 • Rezoluție/carte grafică: min. 1.280 x 768
 • și pentru interfața accelerată de GPU: DirectX 10

Compatibilitatea Office 2019 Standard cu sistemele de operare și servere Windows

Dorim să subliniem încă o dată că Microsoft Office 2019 Standard și toate celelalte ediții necesită Windows 10 ca sistem de operare pentru a asigura instalarea și funcționarea corectă a software-ului. Microsoft Office 2019 nu este compatibil cu versiunea anterioară Windows 8 și nici cu versiunile mai vechi.

Windows Server 2019 este necesar pentru a utiliza Office Standard 2019 împreună cu Remote Desktop Services.

Versiunea pe 32 de biți sau pe 64 de biți - ce trebuie să luați în considerare atunci când instalați Office 2019 Standard?

Office 2019 este disponibil atât în versiunea pe 32 de biți, cât și în cea pe 64 de biți. Software-ul este instalat pe un PC exclusiv cu ajutorul programului de instalare "click-to-run" (cunoscut și sub numele de "click-and-lose file"). Prin urmare, ar trebui să știți următoarele: Atunci când activați licența Microsoft Office 2019 Standard, versiunea pe 32 de biți a Office va fi descărcată și instalată în mod implicit. Această versiune este recomandată de Microsoft chiar dacă utilizați versiunea pe 64 de biți a Windows pe computerul în cauză. Avantajul versiunii pe 32 de biți este că este mai compatibilă cu multe alte aplicații și suplimente care sunt partajate cu Office.

Nu este posibilă instalarea simultană a versiunii Office pe 32 de biți și a versiunii pe 64 de biți a Office 2019 Standard pe un singur PC.

Bine de știut: Care sunt termenii de licențiere pentru Microsoft Office 2019 Standard?

Fiecare ediție de Microsoft Office 2019 este licențiată pentru un dispozitiv final foarte specific - PC desktop, laptop etc. Odată cu licența de software, dobândiți și dreptul de a instala orice număr de copii ale Office Standard și toate versiunile anterioare pe dispozitivul final în cauză. În plus, puteți instala o copie pe un server de rețea pentru a o utiliza fie la distanță, fie prin intermediul Virtual Desktop Infrastructure (VDI) cu dispozitivul final licențiat.

Cumpărați Microsoft Office 2019 Standard la un preț redus în magazinul de software Wiresoft

În mod normal, Microsoft Office 2019 Standard Edition este disponibil doar ca licență de volum - la Wiresoft, însă, îl puteți achiziționa ca licență unică mult mai ieftină - incluzând următoarele avantaje:

 • După ce ați efectuat plata, licența Office 2019 Standard vă este disponibilă imediat ca descărcare electronică de software (ESD) pentru instalare.
 • Licența Microsoft Office 2019 Standard pe care o achiziționați este o licență pentru un singur volum.
 • Cu toate licențele Microsoft Office disponibile pentru achiziționare de la Wiresoft, veți primi un produs software utilizat exclusiv de dumneavoastră în întregime.
 • Orice software Office instalat de la un cumpărător inițial a fost șters atunci când a fost vândut către Wiresoft, astfel încât licența în cauză este 100% liberă și utilizabilă.
 • Toate licențele individuale care provin din licențele de volum au fost verificate cu atenție de către Wiresoft pentru a se asigura că sunt efectiv utilizabile.
 • În calitate de distribuitor serios de software, Wiresoft nu oferă versiuni de testare care sunt valabile doar pentru o perioadă limitată de timp sau care pot fi utilizate doar cu restricții.
 • Atunci când cumpărați o licență de la Wiresoft, puteți fi siguri că achiziționați un produs Microsoft original, în conformitate cu cerințele legale.

Dacă aveți întrebări legate de achiziționarea unei licențe Microsoft Office 2019 Standard, vă rugăm să ne contactați prin e-mail, telefon sau chat.

Citiți, scrieți și discutați recenzii...mai mult
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT OFFICE 2019 STANDARD"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.
Vă rugăm să introduceți șirul de caractere în câmpul de text de mai jos.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Ultima vizualizare