Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OFFICE 2019 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT OFFICE 2019 STANDARD

Disponibil ca o descărcare instantanee

 • SW10010
 • 021-10609
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
531,90 RON * 589,90 RON * (9,83% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Versiunea Versiunea completă
Dispozitive 1x
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + licență
Mediu Descărcare
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Timp de livrare  Câteva minute
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Server terminal Compatibil


Microsoft Office 2019 este cea mai recentă versiune a software-ului de productivitate dovedit pentru crearea și proiectarea de texte, precum și calcule, inclusiv prezentarea clară a acestora, precum și publicarea și pentru comunicarea sigură cu alți angajați și parteneri. Ediția Standard Office 2019 oferă profesioniștilor din domeniul afacerilor un portofoliu larg de funcții și instrumente cu ajutorul cărora toate sarcinile tipice din companii pot fi stăpânite fără efort. Folosiți Word cu opțiunile sale versatile pentru procesarea textelor, Excel pentru crearea și evaluarea tabelelor și PowerPoint pentru prezentări atractive ale rezultatelor, pe care le puteți, de asemenea, proiecta gata de imprimare cu ajutorul software-ului de editare Publisher. Cu Outlook, gestionarea avalanșei zilnice de e-mailuri devine clară, iar organizarea comunicării cu partenerii de afaceri și colegii mai eficientă.

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT OFFICE 2019 STANDARD"

Microsoft Office 2019 Standard - ediția pentru utilizatorii profesioniști

Microsoft Office 2019 este cea mai recentă versiune a software-ului de productivitate dovedit pentru crearea și proiectarea de texte și calcule, inclusiv prezentarea clară a acestora, precum și pentru publicarea și comunicarea sigură cu alți angajați și parteneri.

EdițiaStandard Office 2019 oferă profesioniștilor din domeniul afacerilor un portofoliu larg de funcții și instrumente pentru a gestiona fără efort toate sarcinile tipice de afaceri. Folosiți Word, cu opțiunile sale versatile pentru procesarea textelor, Excel pentru crearea și evaluarea tabelelor și PowerPoint pentru prezentări atractive ale rezultatelor, pe care le puteți, de asemenea, proiecta gata de imprimare cu ajutorul programului de editare Publisher. Outlook clarifică gestionarea avalanșei zilnice de e-mailuri și eficientizează organizarea comunicării cu partenerii de afaceri și colegii.

Odată cu achiziționarea Microsoft Office 2019 Standard utilizatorii privați și de afaceri primesc, cu componentele Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher, precum și caietul digital OneNote, toate instrumentele importante de care au nevoie pentru a gestiona cu succes toate sarcinile zilnice de procesare a datelor și documentelor - inclusiv comunicarea la nivel mondial. În plus, caracteristici dovedite, cum ar fi Data Loss Prevention, protejează împotriva pierderilor de date, politicile de securitate ușor de gestionat reglementează, de asemenea, drepturile individuale de acces la fișiere; bineînțeles, MS Office respectă, de asemenea, reglementările stricte privind protecția datelor din UE.

În plus, pachetul de software al actualei ediții Standard Edition 2019 conține o serie de optimizări practice pentru o muncă profesională și eficientă fără bariere, precum și pentru schimbul de documente pentru munca în colaborare, în special în cloud. În plus, toate programele Office pot fi utilizate și ca Office Web Apps.

Ediția Office 2019 Standard Edition - altfel disponibilă doar ca parte a unui contract de licențiere în volum - este disponibilă în magazinul de software Wiresoft ca o singură licență; în plus, beneficiați și de oferta noastră la un preț deosebit de scăzut. Următoarea prezentare generală vă arată toate avantajele pe care vi le oferă Office 2019.

Ușurința sporită de utilizare în Office 2019 Standard

În plus față de noile caracteristici ale programului, suita Office 2019 se remarcă, de asemenea, prin numeroase îmbunătățiri individuale aduse aplicațiilor existente, care sporesc semnificativ ușurința de utilizare, precum și ușurința generală de utilizare.

Aceasta include, de asemenea, caracteristici pentru optimizarea accesibilității în toate programele, de exemplu prin susținerea standardelor internaționale, inclusiv sugestii practice pentru proiectarea documentelor corespunzătoare, care sunt completate de note audio. Pentru aceasta, în secțiunea "Ușurința de utilizare" sunt incluse opțiuni suplimentare, cu o gamă largă de tonuri pentru "Furnizarea de feedback cu sunet". Word dispune acum de fundaluri mai subtile pentru munca concentrată în Office 2019 cu temele Dark Grey și Black, precum și de o funcție Text-to-Speech.

Instrumentele de învățare - care se găsesc la elementul de meniu Vizualizare - facilitează și mai mult ajustarea lățimii coloanelor, a culorilor și a altor setări pentru a îmbunătăți lizibilitatea textului. Cu ajutorul funcției Read Aloud (Citire cu voce tare), puteți ajusta, de asemenea, viteza de citire.

În plus, există opțiuni îmbunătățite de utilizare a desenelor cu mâna liberă în diverse programe, care pot fi integrate pentru a ilustra texte și tabele.

Atunci când utilizați Office 2019 Standard pe un dispozitiv cu ecran tactil, programele pot fi operate atât cu degetul, cât și cu un stylus.

Editarea și gestionarea simultană a documentelor și a fișierelor de către mai mulți utilizatori a fost, de asemenea, optimizată în continuare - în acest scop, este disponibil serviciul de cloud Microsoft OneDrive, prin intermediul căruia este posibil accesul simultan la date, precum și actualizarea în timp real sau publicarea acestora de oriunde. Securitatea completă este asigurată prin gestionarea actualizată a drepturilor de acces și de modificare, astfel încât informațiile sensibile să poată fi schimbate și prin intermediul cloud-ului.

Cele mai importante noutăți ale Office-Suite 2019 dintr-o singură privire

În Office 2019 Standard există, de asemenea, multe funcții și instrumente noi în programele dovedite Word, Excel, PowerPoint, Outlook și Access:

 • Word 2019 accelerează lucrul la texte prin diverse instrumente - de exemplu, utilizatorul poate căuta imediat cuvinte străine sau expresii în limbi străine cu ajutorul funcției "Review", fără a fi nevoie să părăsească programul pentru a face acest lucru. De asemenea, este posibil să se deseneze cu mâna liberă direct în document; sunt disponibile și pictograme colorate pentru a evidenția vizual pasajele.
 • Excel 2019 oferă noi opțiuni de vizualizare a rapoartelor cu diagrame de hărți și diagrame pâlnie, printre altele; aceasta include, de asemenea, grafice vectoriale scalabile și, din nou, integrarea și afișarea îmbunătățită a desenelor cu mâna liberă. În plus, acum este posibilă concatenarea de texte. De asemenea, o noutate în Excel este protecția împotriva pierderilor de date pentru căutarea tipurilor de date sensibile, cum ar fi numerele cărților de credit.
 • PowerPoint 2019 include noi efecte vizuale pentru a anima prezentările sau pentru a le face mai dinamice, cum ar fi tranzițiile zoom sau den morph. În plus, sunt disponibile noi imagini și pictograme editabile, inclusiv grafică vectorială, precum și posibilitatea de a integra propriile ilustrații create cu un stilou digital. Evidențiatorul cunoscut anterior din Word poate fi folosit acum și în PowerPoint pentru a evidenția pasajele în culori.
 • Outlook 2019 oferă opțiunea de a sorta e-mailurile în funcție de importanță și relevanță, în plus, acestea pot fi citite cu voce tare, ceea ce este deosebit de util atunci când călătoriți. Protecția împotriva pierderilor de date (DLP) garantează că datele critice sunt protejate împotriva accesului neautorizat.

Alte caracteristici ale Office 2019 Standard dintr-o privire

Pe lângă funcțiile programului deja menționate, utilizatorii Office Standard Edition au la dispoziție și următoarele caracteristici, unele dintre acestea fiind deosebit de importante pentru administratori și oferind în special o securitate sporită, precum și opțiuni de control extinse.

Activarea Office 2019 Standard prin intermediul cheii de licență în volum (VLK)

În această ediție Office, disponibilă în primul rând pentru clienții de licențe de volum, cheia de licență de volum oferă administratorilor din organizațiile mari un instrument convenabil pentru activarea și gestionarea automată a software-ului Microsoft.

Politică de grup pentru securitate sporită

Group Policy Object (GPO) oferă politici de grup pentru a securiza Office 2019 utilizând fișiere ADMX. Pe lângă controlul actualizărilor, acest lucru afectează, de asemenea, setările de securitate, inclusiv controlul macrocomenzilor din documentele externe.

Utilizare prin Terminal Services / Remote Desktop Services (RDS)

Office 2019 Standard poate fi utilizat și pe un terminal sau pe un server desktop la distanță. În plus, licența include un drept de utilizare secundară pentru un computer portabil al unui utilizator definit.

Aplicație de telemetrie

Aplicația Telemetry este utilizată pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. În acest scop, Telemetry transmite date tehnice (date de telemetrie) către sistemul de operare al computerului pe care este instalat Office Standard .

Actualizare Control

Controlul actualizărilor oferă administratorilor diferite opțiuni pentru actualizările de caracteristici sau de funcții și pentru actualizările de calitate relevante pentru securitate, cum ar fi patch-urile și hotfixurile: actualizările de caracteristici mai puțin importante pot fi ignorate, iar actualizările esențiale pot fi amânate pentru maximum 5 săptămâni.

Cerințe generale de sistem pentru Microsoft Office 2019 Standard

Următoarele cerințe de sistem se aplică la toate edițiileMS Office 2019 Standard, precum și la toate celelalte ediții, pentru acestea se pot aplica cerințe suplimentare.

 • Sistem de operare: Cerința este Windows 10
 • Procesor: 1,6 GHz sau mai mare, procesor dual-core
 • RAM: 2 GB RAM (32 biți) sau 4 GB RAM
 • Hard disk: 4 GB sau mai mult spațiu disponibil
 • Rezoluție/carte grafică: min. 1.280 x 768
 • și pentru interfața accelerată de GPU: DirectX 10

Compatibilitatea Office 2019 Standard cu Windows sisteme de operare și sisteme de server

În acest moment, am dori să subliniem încă o dată că Microsoft Office 2019 Standard, precum și toate celelalte ediții necesită în mod absolut Windows 10 ca sistem de operare pentru a asigura instalarea și funcționarea corectă a software-ului. Microsoft Office 2019 nu este compatibil nici cu versiunea anterioară Windows 8, nici cu versiunile mai vechi.

Pentru a utiliza Office Standard 2019 împreună cu Remote Desktop Services, este necesar Windows Server 2019.

Versiunea pe 32 de biți sau pe 64 de biți - ce trebuie să luați în considerare la instalarea Office 2019 Standard?

Office 2019 este disponibil atât în versiune pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți. În acest caz, software-ul este instalat pe un PC utilizând doar programul de instalare Click-To-Run (cunoscut și sub numele de "fișier click-and-lose"). Iată ce trebuie să știți: Atunci când activați licența Microsoft Office 2019 Standard, versiunea pe 32 de biți a Office este descărcată și instalată în mod implicit. Această versiune este recomandată de Microsoft chiar dacă utilizați versiunea pe 64 de biți a Windows pe calculatorul respectiv. Avantajul versiunii pe 32 de biți este că este mai compatibilă cu multe alte aplicații și suplimente care sunt partajate cu Office.

Nu este posibilă instalarea simultană a versiunilor Office pe 32 și 64 de biți ale Office 2019 Standard pe un singur PC.

Bine de știut: Care sunt condițiile de licențiere Microsoft Office 2019 Standard?

Fiecare ediție a Microsoft Office 2019 este licențiată pentru un punct final foarte specific - PC desktop, laptop etc. Atunci când achiziționați licența de software, achiziționați și dreptul de a instala orice număr de copii ale Office Standard , precum și orice versiune anterioară, pe dispozitivul endpoint respectiv. De asemenea, puteți instala o copie pe un server de rețea pentru a o utiliza fie la distanță, fie prin intermediul Virtual Desktop Infrastructure (VDI) cu dispozitivul terminal licențiat.

Cumpărați Microsoft Office 2019 Standard la un preț avantajos din magazinul de software Wiresoft

Microsoft Office 2019 Standard Edition este în mod normal disponibilă doar ca licență de volum - dar la Wiresoft o puteți achiziționa ca licență unică mult mai ieftină - incluzând următoarele beneficii:

 • După efectuarea plății, licența Office 2019 Standard vă este disponibilă imediat sub formă de descărcare electronică de software (ESD) pentru instalare.
 • Licența Microsoft Office 2019 Standard pe care o achiziționați este o licență pentru un singur volum.
 • Cu toate licențele Microsoft Office disponibile pentru achiziționare de la Wiresoft, veți primi un produs software utilizat exclusiv de dumneavoastră în întregime.
 • Orice software Office instalat de la un cumpărător inițial a fost șters atunci când a fost vândut către Wiresoft, astfel încât licența în cauză este 100% liberă și utilizabilă.
 • Toate licențele individuale provenite din licențele de volum au fost verificate cu atenție de către Wiresoft în ceea ce privește utilitatea lor reală.
 • Wiresoft, în calitate de distribuitor serios de software, nu oferă versiuni de încercare care sunt valabile doar pentru o perioadă limitată de timp sau care pot fi utilizate într-un mod restricționat.
 • Când cumpărați o licență de la Wiresoft puteți fi siguri că achiziționați un produs original Microsoft în conformitate cu cerințele legale.

Pentru orice întrebări despre Microsoft Office 2019 Standard achiziția de licențe, nu ezitați să ne contactați prin e-mail, telefon sau chat.

Alte linkuri către "MICROSOFT OFFICE 2019 STANDARD"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT OFFICE 2019 STANDARD"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii