Chat with us, powered by LiveChat
PRODUS ORIGINAL AUTORIZAT
EXPEDIERE ÎN TERMEN DE 24 DE ORE
ASISTENȚĂ PRIN CHAT, E-MAIL ȘI TELEFON
LINIE TELEFONICĂ GRATUITĂ +4969 - 173261340
 
MICROSOFT OFFICE MAC 2019 STANDARD

MICROSOFT OFFICE MAC 2019 STANDARD

669,00 RON *

incl. TVA.

Disponibil ca o descărcare instantanee


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10015
 • 021-10609
 • Beneficii

  - Livrare rapidă
  . - Produs original autorizat
  . - Expediere în termen de 24 de ore
  . - Suport prin chat, e-mail și telefonic
  .
Microsoft Office Mac 2019 Standard - software-ul dovedit pentru utilizatorii de afaceri...mai mult
Informații despre produs "MICROSOFT OFFICE MAC 2019 STANDARD"

Microsoft Office Mac 2019 Standard - software-ul dovedit pentru utilizatorii de afaceri

Office 2019 pentru macOs este cea mai recentă versiune a software-ului Microsoft dovedit pentru o muncă productivă - cu programe puternice și versatile pentru crearea și proiectarea de texte, calcule complexe și prezentări clare, precum și pentru comunicarea sigură a acestora, atât pe plan intern cu angajații, cât și pe plan extern cu partenerii de afaceri.

Ediția Standard a Office 2019 pentru Mac oferă un portofoliu amplu de funcții și caracteristici ușor de utilizat pentru a realiza în mod eficient toate sarcinile tipice din viața de birou de zi cu zi.

Folosiți instrumentele extinse din Word pentru crearea profesională de texte, creați tabele semnificative cu Excel și folosiți PowerPoint cu numeroasele sale opțiuni pentru ilustrarea și prezentarea rezultatelor.

În Office pentru Mac, funcția deosebit de practică de mână liberă este, de asemenea, disponibilă în aceste trei programe. Aceasta vă permite să inserați diagrame și formule direct într-un document, fie cu un stilou de tabletă, fie cu mouse-ul sau cu degetul.

Verificarea optimizată a accesibilității - disponibilă în Word, Excel, PowerPoint și OneNote - facilitează înțelegerea documentelor de către toate persoanele implicate prin sugestii practice și îmbunătățește astfel colaborarea. Iar cu caietul digital personal OneNote, vă înregistrați imediat ideile pentru a le utiliza direct în programele corespunzătoare.

În plus, cu Outlook organizați și mai eficient gestionarea numărului zilnic de e-mailuri, pentru o comunicare mai rapidă și mai bună cu partenerii și colegii de afaceri.

Funcțiile dovedite, cum ar fi Prevenirea pierderii de date, protejează împotriva pierderii de date importante, completate de prevederi de securitate cuprinzătoare care vă permit să atribuiți drepturi de acces individuale la documente și, de asemenea, să respectați reglementările valabile privind protecția datelor din UE.

Prin achiziționarea pachetului Office din ediția actuală Standard Edition 2019 pentru Mac, primiți astfel tot ce aveți nevoie dintr-o singură sursă pentru lucrul profesional și colaborativ cu documente și pentru schimbul acestora - în special în cloud. Toate programele Office incluse sunt, de asemenea, disponibile ca Office Web Apps pentru utilizare mobilă prin intermediul iPhone.

Office Mac 2019 Standard Edition este disponibil doar la furnizorii standard ca parte a unui contract de licență de volum - în magazinul de software Wiresoft îl puteți cumpăra și ca licență individuală la un preț deosebit de scăzut! Următoarea prezentare detaliată descrie toate beneficiile pe care le obțineți atunci când cumpărați Microsoft Office Mac 2019 Standard.

O ușurință de utilizare și mai cuprinzătoare în Office Mac 2019 Standard

În ediția Standard, suita Office 2019 pentru macOS impresionează nu numai prin noile funcții ale programului, ci și prin optimizarea funcțiilor cunoscute anterior, care contribuie la o și mai mare ușurință de utilizare. Accesibilitatea este o prioritate absolută în Office 2019 pentru Mac - atât pentru utilizator, cât și pentru destinatarii și colaboratorii documentelor.

În calitate de utilizator al Office Standard 2019 pentru Mac, beneficiați dumneavoastră însuși de opțiunile suplimentare care vă sunt disponibile, de exemplu, în secțiunea "Ușurința de utilizare": Acestea includ opțiuni pentru indicii audio, cu o selecție largă de tonuri la rubrica "Provide feedback with sound". Word în Office Mac 2019 oferă fundaluri mai subtile pentru acest lucru cu temele Dark Grey și Black, care vă permit să lucrați într-un mod și mai concentrat, precum și o funcție Text-to-Speech pentru a vă citi conținutul cu voce tare în timp ce lucrați sau în deplasare.

După cum am menționat deja, instrumentul de mână liberă pentru Word, Excel și PowerPoint vă oferă o gamă întreagă de opțiuni pentru a vă insera desenele și schițele la mână liberă și în mai multe culori, inclusiv diverse efecte, direct într-un document - în funcție de dispozitivul final, cu un stilou (tabletă), cu degetul (ecran tactil) sau chiar cu mouse-ul (PC desktop). Acest lucru vă permite să creați diagrame și formule semnificative care exprimă perfect ideile dumneavoastră.

Pentru a spori lizibilitatea documentelor dvs. pentru angajați și pentru destinatarii externi, în toate programele sunt disponibile funcții de optimizare a accesibilității. Pe lângă sprijinul pentru standardele valabile la nivel internațional, aceasta include și sugestii practice pentru proiectare. Atunci când faceți clic pe fila "Verificare accesibilitate", programul respectiv vă prezintă o listă de erori și avertismente, precum și sfaturi și recomandări pentru corectarea sau eliminarea acestora. Atunci când trimiteți prin Outlook către destinatari internaționali, puteți afla dacă aceștia sunt prezenți în prezent, afișând, printre altele, fusul orar.

Pentru a face mai accesibilă procesarea în comun a documentelor și fișierelor de către mai mulți angajați, serviciul cloud Microsoft OneDrive este disponibil în Office 2019 pentru Mac; acesta permite accesul simultan la date, inclusiv actualizarea acestora în timp real, de oriunde. Drepturile de acces și de modificare cuprinzătoare asigură că și datele și informațiile critice pot fi schimbate în siguranță prin intermediul cloud-ului.

O prezentare generală a altor caracteristici noi din programele Office 2019 pentru Mac

În Office Mac 2019 Standard, pe lângă optimizările menționate mai sus, există, de asemenea, o serie de funcții noi în programele Word, Excel, PowerPoint și Outlook:

 • Word 2019 ușurează crearea de texte cu o serie de instrumente practice, cum ar fi funcția "Review", care permite căutarea imediată a cuvintelor străine sau a expresiilor în limbi străine, fără ca utilizatorul să fie nevoit să deschidă o fereastră de browser. Aceștia pot, de asemenea, să cerceteze subiecte folosind funcția de cercetare, care include și Microsoft Academic Search. Acest lucru facilitează, de asemenea, citarea corectă.
 • Excel 2019 oferă acum și colaborare în timp real, cu ajutorul căreia utilizatorii pot lucra în mod sincron la documente de tip foaie de calcul. În plus, sunt disponibile noi opțiuni de ilustrare sub formă de hărți și diagrame în pâlnie. Excel oferă acum și extensii PowerPivot și PowerQuery. De asemenea, o noutate în Excel este integrarea protecției împotriva pierderilor de date pentru a găsi date confidențiale, cum ar fi numere de cărți de credit și altele asemenea, precum și concatenarea de texte.
 • PowerPoint 2019 oferă noi efecte vizuale pentru animarea prezentărilor: Zoomurile și tranzițiile de tip morphing sporesc dinamica secvenței de diapozitive. În plus, sunt disponibile noi pictograme, fișiere vectoriale SVG și modele 3D pentru ilustrare, care pot fi, de asemenea, editate. Pentru a evidenția pasajele de text, markerul de text cunoscut anterior din Word poate fi utilizat și în PowerPoint.
 • Outlook 2019 include noi funcții practice pentru gestionarea e-mailurilor: Printre acestea se numără un instrument inteligent care sortează automat e-mailurile în funcție de importanța și relevanța lor, iar cu ajutorul funcției text-to-speech, acestea pot fi citite cu voce tare, ceea ce este deosebit de practic atunci când sunt utilizate prin intermediul iPhone. În plus, sistemul dovedit de protecție împotriva pierderii de date - DLP - asigură protecția datelor critice împotriva accesului persoanelor neautorizate.

Mai multe caracteristici exclusive în Office Mac 2019 Standard

Cumpărătorii de Office Standard Edition pentru Mac 2019 au acces la o serie de caracteristici suplimentare, în afară de cele deja menționate, care facilitează gestionarea sau controlul, în special pentru administratori, oferind în același timp și o securitate sporită.

Cheie de licență în volum - VLK - pentru activarea Office Mac 2019 Standard

Deoarece ediția Office 2019 Standard este disponibilă în principal ca licență de volum pentru companiile mari, cheia de licență de volum oferă administratorilor un instrument pentru o activare automată mai ușoară, precum și pentru gestionarea MS Office.

Politica de grup - cu orientări pentru o securitate mai mare

Așa-numitul Group Policy Object - GPO - oferă administratorilor politici de grup eficiente cu ajutorul cărora Office 2019 pentru Mac poate fi securizat prin intermediul șabloanelor ADMX, printre altele în controlul actualizărilor, precum și al macrourilor din documente, pentru o securitate mai puternică.

Utilizarea Office Mac 2019 Standard cu Terminal Services / Remote Desktop Services

Ediția Office Mac 2019 Standard include opțiunea de a utiliza toate aplicațiile prin intermediul unui server Terminal sau Remote Desktop, permițând Mac-urilor mai vechi să facă acest lucru.

Aplicație de telemetrie

Activată în mod implicit pe Mac în Office Standard 2019, aplicația Telemetry este un instrument de îmbunătățire a experienței utilizatorului. În acest scop, Telemetry transmite date tehnice (date de telemetrie) despre sistemul de operare utilizat către Microsoft.

Control de actualizare pentru Office

Controlul actualizărilor oferă diverse opțiuni de activare în contextul actualizărilor de caracteristici sau de funcții, precum și al actualizărilor de calitate relevante pentru securitate (patch-uri și hotfix-uri): Actualizările de caracteristici mai puțin importante, de exemplu, pot fi ignorate, în timp ce actualizările esențiale pot fi amânate cu până la 5 săptămâni.

Cerințe generale de sistem pentru Microsoft Office Mac 2019 Standard

Cerințele de sistem enumerate mai jos se aplică la MS Office Mac 2019 Standard, precum și la toate celelalte ediții Mac; este posibil să se aplice și cerințe suplimentare.

 • Sistem de operare: o versiune a celor mai recente și actualizate trei sisteme de operare macOS (Big Sur, Catalina, Mojave sau High Sierra) 
 • Procesor: Intel
 • Memorie: cel puțin 4 GB RAM
 • Hard disk: cel puțin 10 GB spațiu disponibil în format HFS+ (macOS Extended) sau APFS
 • Rezoluția ecranului: 1.280 x 800 pixeli

Ce trebuie să am în vedere la instalarea Office Mac 2019 Standard?

Deoarece Apple a acceptat 64 de biți ca standard începând cu macOS 10.5, se recomandă să utilizați această versiune. Software-ul Office este instalat exclusiv cu programul de instalare Click2Run ("click-and-lose file").

Care sunt termenii de licențiere pentru Microsoft Office Mac 2019 Standard?

Ediția standard a Microsoft Office Mac 2019 este licențiată pentru un dispozitiv final foarte specific - PC desktop, laptop, etc.. Aceasta include, de asemenea, instalarea unei copii pe un server de rețea pentru a o utiliza la distanță sau prin intermediul Virtual Desktop Infrastructure (VDI) cu dispozitivul final licențiat în acest scop. Condiția prealabilă este instalarea software-ului Microsoft corespunzător.

Cumpărați Microsoft Office Mac 2019 Standard la un preț redus în magazinul Wiresoft Software Shop

Microsoft Office 2019 Standard Edition pentru Mac - de obicei disponibil doar sub formă de licență de volum - este, de asemenea, disponibil de la Wiresoft sub formă de licență unică și la un preț deosebit de scăzut - incluzând aceste beneficii:

 • Imediat după finalizarea plății, licența dvs. unică de Office Mac 2019 Standard este disponibilă sub formă de descărcare electronică de software (ESD) pentru instalarea pe Mac.
 • Licența Microsoft Office Mac 2019 Standard achiziționată în Wiresoft Shop este o licență unică care a făcut parte inițial dintr-o licență de volum.
 • În acest caz, primiți de la Wiresoft, pentru toate licențele Microsoft Office disponibile, exclusiv un produs software destinat exclusiv utilizării de către dumneavoastră.
 • Software-ul instalat inițial al primului utilizator a fost șters în timpul vânzării către Wiresoft, astfel încât licența Office corespunzătoare este 100% liberă și utilizabilă din nou.
 • Toate aceste licențe individuale provenite din licențe de volum anterioare au fost verificate cu atenție de către Wiresoft pentru a se asigura că sunt absolut utilizabile înainte de vânzare.
 • În calitate de distribuitor serios de software, Wiresoft nu oferă versiuni de încercare care sunt valabile pentru o perioadă limitată de timp sau care pot fi utilizate doar cu restricții.
 • La fiecare achiziție de licență de la Wiresoft puteți fi complet siguri că achiziționați un produs Microsoft original - în conformitate cu toate cerințele legale.
Dacă aveți întrebări legate de achiziționarea Microsoft Office Mac 2019 Standard, vă rugăm să ne contactați prin e-mail, telefon sau chat.
Citiți, scrieți și discutați recenzii...mai mult
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT OFFICE MAC 2019 STANDARD"
4 oct. 2020

Hat alles reibungslos und schnell funktioniert. Office war in 5 Minuten auf meinen MacBookAir 2020 installiert.

10 feb. 2020

Office läuft nicht nach Installation.

Bitte um Rückruf 01603601627. danke

19 ian. 2020

Wie gewohnt spitze!

Wie gewohnt spitze!

Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.
Vă rugăm să introduceți șirul de caractere în câmpul de text de mai jos.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Ultima vizualizare