Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OFFICE MAC 2019 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT OFFICE MAC 2019 STANDARD

Disponibil ca o descărcare instantanee

 • SW10015
 • 021-10609
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
434,90 RON * 481,90 RON * (9,75% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Versiunea Versiunea completă
Dispozitive 1x
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + licență
Mediu Descărcare
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Timp de livrare  Câteva minute
MacOS  Monterey, Big Sur, Catalina, Mojave


Office 2019 pentru macOs este cea mai recentă versiune a software-ului dovedit de Microsoft pentru o muncă productivă - cu programe puternice și versatile pentru crearea și proiectarea de texte, calcule complexe, precum și prezentări vii și comunicarea lor sigură, atât pe plan intern cu angajații, cât și pe plan extern cu partenerii de afaceri. Ediția Standard a Office 2019 pentru Mac oferă un portofoliu vast de funcții și caracteristici ușor de utilizat pentru a îndeplini în mod eficient toate sarcinile tipice din viața de birou de zi cu zi. Folosiți instrumentele extinse din Word pentru a crea texte în mod profesionist, creați tabele semnificative cu Excel și utilizați PowerPoint cu numeroasele sale opțiuni pentru ilustrarea și prezentarea rezultatelor.

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT OFFICE MAC 2019 STANDARD"

Microsoft Office Mac 2019 Standard - software-ul dovedit pentru utilizatorii de afaceri

Office 2019 pentru macOs este cea mai recentă versiune a software-ului dovedit de Microsoft pentru o muncă productivă - cu programe puternice și versatile pentru crearea și proiectarea de texte, calcule complexe și prezentări vii, precum și pentru comunicarea sigură a acestora, atât pe plan intern cu angajații, cât și pe plan extern cu partenerii de afaceri.

În acest scop, ediția Standard a Office 2019 pentru Mac oferă un portofoliu larg de funcții și caracteristici ușor de utilizat pentru a îndeplini eficient toate sarcinile tipice din viața de birou de zi cu zi.

Folosiți instrumentele extinse din Word pentru crearea de texte profesionale, creați tabele semnificative cu Excel și folosiți PowerPoint cu numeroasele sale opțiuni pentru ilustrarea și prezentarea rezultatelor.

În Office pentru Mac, puteți utiliza, de asemenea, funcția de mână liberă deosebit de practică în aceste trei programe. Aceasta vă permite să inserați diagrame și formule direct într-un document, fie cu un stilou de tabletă, fie cu mouse-ul sau cu degetul.

Verificarea optimizată a accesibilității - disponibilă în Word, Excel, PowerPoint și OneNote - face ca documentele să fie mai ușor de înțeles pentru toți cei implicați, oferind sugestii practice, îmbunătățind astfel colaborarea. Iar cu caietul dumneavoastră digital personal, OneNote, vă veți capta ideile instantaneu pentru a le utiliza direct în programele corespunzătoare.

Iar cu Outlook, puteți gestiona mai eficient e-mailurile zilnice pentru o comunicare mai rapidă și mai bună cu partenerii și colegii de afaceri.

Funcțiile dovedite, cum ar fi Prevenirea pierderii de date, protejează împotriva pierderii de date importante, completate de prevederi de securitate cuprinzătoare care vă permit să atribuiți drepturi de acces individuale la documente, precum și să respectați reglementările actuale ale UE privind protecția datelor.

Prin achiziționarea pachetului Office al ediției curente Standard edition 2019 pentru Mac, primiți dintr-o singură sursă tot ce aveți nevoie pentru lucrul profesional și colaborativ la documente și schimbul acestora - în special în cloud. Toate aplicațiile incluse pe Office sunt disponibile și ca Office Web Apps pentru utilizarea mobilă prin intermediul iPhone.

Office Mac 2019 Standard Edition este disponibil numai de la Standard-vânzători ca parte a unui acord de licență de volum - în magazinul de software Wiresoft îl puteți cumpăra și ca licență unică deosebit de accesibilă! Următoarea prezentare detaliată descrie toate beneficiile pe care le obțineți atunci când achiziționați Microsoft Office Mac 2019 Standard.

Ușurința de utilizare și mai cuprinzătoare în Office Mac 2019 Standard

Suita Office Suite for macOS 2019 impresionează în ediția Standard nu numai prin noile caracteristici ale programului, ci și prin optimizarea funcțiilor familiare anterioare, care contribuie la o și mai mare ușurință de utilizare. Accesibilitatea este o prioritate absolută în Office 2019 pentru Mac - atât pentru utilizator, cât și pentru destinatarii sau colaboratorii documentelor.

În calitate de utilizator al Office Standard 2019 pentru Mac, veți beneficia și dumneavoastră de opțiunile suplimentare disponibile, de exemplu, în secțiunea "Ușurința de utilizare": Acestea includ opțiuni pentru indicii audio, cu o selecție largă de tonuri la rubrica "Provide feedback with sound". În acest scop, Word în Office Mac 2019 oferă fundaluri mai subtile sub forma temelor Dark Grey și Black, care vă permit să lucrați într-o manieră și mai concentrată, precum și o funcție text-to-speech pentru a vi se citi conținutul cu voce tare în timp ce lucrați sau sunteți în mișcare.

După cum am menționat deja, instrumentul de mână liberă vă oferă o întreagă gamă de opțiuni pentru Word, Excel și PowerPoint pentru a vă insera desenele și schițele la mână liberă și, în plus, în mai multe culori, inclusiv diverse efecte, direct într-un document - în funcție de dispozitivul final, cu un stilou (tabletă), cu degetul (ecran tactil) sau chiar cu mouse-ul (PC desktop). Acest lucru vă permite să creați diagrame și formule semnificative care exprimă perfect ideile dumneavoastră.

Pentru a spori lizibilitatea documentelor dvs. pentru angajați și pentru destinatarii externi, în toate programele sunt disponibile funcții de optimizare a accesibilității. Pe lângă sprijinul pentru standardele valabile la nivel internațional, aceasta include și sugestii practice pentru proiectare. Atunci când faceți clic pe fila "Verificare accesibilitate", programul respectiv afișează o listă de erori și avertismente, precum și sfaturi și recomandări pentru corectarea sau eliminarea acestora. Atunci când trimiteți prin Outlook către destinatari internaționali, puteți afla dacă aceștia sunt prezenți în prezent, afișând, printre altele, fusul orar.

De asemenea, pentru a face mai accesibilă editarea în comun a documentelor și fișierelor de către mai mulți angajați, serviciul de cloud Microsoft OneDrive este disponibil în Office 2019 pentru Mac; acesta permite accesul simultan la date, inclusiv actualizarea acestora în timp real, de oriunde. Drepturile de acces și de modificare cuprinzătoare asigură că și datele și informațiile critice pot fi schimbate în siguranță prin intermediul cloud-ului.

Alte caracteristici noi ale Office-Programe 2019 pentru Mac dintr-o privire

În Office Mac 2019 Standard, pe lângă optimizările menționate mai sus, există, de asemenea, destul de multe caracteristici noi în programele Word, Excel, PowerPoint, precum și Outlook:

 • Word 2019 facilitează trimiterea de mesaje text cu o serie de instrumente utile, cum ar fi funcția Review, care le permite utilizatorilor să caute instantaneu cuvinte sau fraze străine fără a fi nevoie să deschidă o fereastră de browser. Funcția de cercetare le permite, de asemenea, să cerceteze subiecte, fiind disponibilă și funcția Microsoft Academic Search. Acest lucru facilitează, de asemenea, o citare corectă.
 • Excel 2019 oferă acum și colaborare în timp real, ceea ce permite utilizatorilor să lucreze sincronizat la documente de tip foaie de calcul. În plus, sunt disponibile noi opțiuni pentru ilustrații cu hărți și diagrame în pâlnie. De asemenea, Excel oferă acum PowerPivot, precum și îmbunătățiri ale PowerQuery. De asemenea, o noutate în Excel este integrarea protecției împotriva pierderilor de date pentru a găsi date confidențiale, cum ar fi numere de cărți de credit și altele asemenea, precum și concatenarea de text.
 • PowerPoint 2019 oferă noi efecte vizuale pentru animarea prezentărilor,: Zoomurile și tranzițiile de tip morphing sporesc dinamica secvenței de diapozitive. În plus, sunt disponibile noi pictograme, fișiere vectoriale SVG și modele 3D pentru ilustrare, care pot fi, de asemenea, editate. Pentru a evidenția pasajele de text, markerul de text cunoscut anterior din Word poate fi utilizat și în PowerPoint.
 • Outlook 2019 include noi funcții utile pentru gestionarea e-mailurilor: Printre acestea se numără un instrument inteligent care sortează automat e-mailurile în funcție de importanța și relevanța lor, iar cu ajutorul funcției Text-to-Speech, acestea pot fi citite cu voce tare, ceea ce este deosebit de util atunci când le folosiți prin intermediul iPhone. În plus, sistemul dovedit de protecție împotriva pierderii de date - DLP - asigură că datele critice sunt protejate de accesul persoanelor neautorizate.

Mai multe caracteristici exclusive în Office Mac 2019 Standard

Cumpărătorii Office Standard Edition for Mac 2019 vor avea acces la câteva funcții suplimentare, în afară de cele deja menționate, care facilitează gestionarea sau controlul în special pentru administratori, oferind în același timp și o securitate sporită.

Cheie de licență în volum - VLK - pentru activarea Office Mac 2019 Standard

Deoarece ediția Office 2019 Standard este disponibilă în principal ca licență de volum pentru organizațiile mari, cheia de licență de volum oferă administratorilor un instrument pentru o activare automată mai ușoară, precum și pentru gestionarea MS Office.

Politica de grup - cu orientări pentru o securitate mai mare

Așa-numitul obiect de politică de grup - GPO - oferă administratorilor politici de grup eficiente care pot fi utilizate pentru a securiza Office 2019 pentru Mac prin intermediul șabloanelor ADMX, inclusiv în controlul actualizărilor, precum și al macrourilor din documente, pentru o securitate mai puternică.

Utilizarea Office Mac 2019 Standard cu Terminal Services / Remote Desktop Services

Ediția Office Mac 2019 Standard include opțiunea de a utiliza toate aplicațiile prin intermediul unui terminal sau al unui server de desktop la distanță, permițând Mac-urilor mai vechi să facă acest lucru.

Aplicație de telemetrie

Activată în mod implicit pe Mac în Office Standard 2019, aplicația Telemetry este un instrument de îmbunătățire a experienței utilizatorului. În acest scop, Telemetry transmite date tehnice (date de telemetrie) despre sistemul de operare utilizat către Microsoft.

Actualizarea controlului pentru Office

Update Control oferă mai multe opțiuni de activare în contextul actualizărilor de caracteristici sau funcții și al actualizărilor de calitate legate de securitate (patch-uri și hotfix-uri): De exemplu, actualizările de caracteristici mai puțin importante pot fi ignorate, în timp ce actualizările esențiale pot fi amânate cu până la 5 săptămâni.

Cerințe generale de sistem pentru Microsoft Office Mac 2019 Standard

Cerințele de sistem enumerate mai jos se aplică la MS Office Mac 2019 Standard, precum și la toate celelalte ediții Mac, se pot aplica și cerințe suplimentare.

 • Sistem de operare: o versiune a celor mai recente trei sisteme de operare macOS (Big Sur, Catalina, Mojave sau High Sierra) 
 • Procesor: Intel
 • Memorie: cel puțin 4 GB RAM
 • Hard disk: cel puțin 10 GB spațiu disponibil în format HFS+ (macOS Extended) sau APFS
 • Rezoluția ecranului: 1.280 x 800 pixeli

Ce trebuie să am în vedere la instalarea Office Mac 2019 Standard?

Deoarece Apple acceptă în mod implicit 64 de biți începând cu macOS 10.5, se recomandă utilizarea acestei versiuni. Software-ul Office este instalat exclusiv cu programul de instalare Click2Run ("click-and-lose file").

Care sunt condițiile de acordare a licențelor pentru Microsoft Office Mac 2019 Standard?

Ediția Standard a Microsoft Office Mac 2019 este licențiată pentru un dispozitiv terminal foarte specific - PC desktop, laptop etc. Aceasta include, de asemenea, instalarea unei copii pe un server de rețea pentru a fi utilizată de la distanță sau prin intermediul Virtual Desktop Infrastructure (VDI), cu licență pentru dispozitivul final. Condiția prealabilă este instalarea software-ului Microsoft corespunzător.

Cumpărați Microsoft Office Mac 2019 Standard ieftin la Wiresoft Software Shop

Microsoft Office 2019 Standard Edition pentru Mac - de obicei disponibilă doar ca licență de volum - este disponibilă de asemenea la Wiresoft ca licență unică și la un preț deosebit de scăzut - incluzând aceste beneficii:

 • Imediat după finalizarea plății, licența dvs. unică de Office Mac 2019 Standard este disponibilă ca descărcare electronică de software (ESD) pentru instalarea pe Mac.
 • Licența Microsoft Office Mac 2019 Standard achiziționată din magazinul Wiresoft este o licență unică ce a făcut parte inițial dintr-o licență de volum.
 • În acest caz, veți primi de la Wiresoft, pentru toate licențele Microsoft Office disponibile, exclusiv un produs software destinat exclusiv utilizării de către dumneavoastră.
 • Software-ul instalat inițial al primului utilizator a fost șters în timpul vânzării către Wiresoft, astfel încât licența Office corespunzătoare este 100% liberă și utilizabilă din nou.
 • Toate aceste licențe individuale provenite din licențe de volum anterioare au fost verificate cu atenție de către Wiresoft pentru utilizarea lor absolută înainte de vânzare.
 • În calitate de distribuitor serios de software, Wiresoft nu oferă versiuni de încercare care sunt valabile pentru o perioadă limitată de timp sau care pot fi utilizate doar cu restricții.
 • La fiecare achiziție de licență de la Wiresoft puteți fi absolut siguri că achiziționați un produs original Microsoft - în conformitate cu toate cerințele legale.
Dacă aveți întrebări despre achiziționarea licențelor Microsoft Office Mac 2019 Standard, nu ezitați să ne contactați prin e-mail, telefon sau chat.
Alte linkuri către "MICROSOFT OFFICE MAC 2019 STANDARD"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT OFFICE MAC 2019 STANDARD"
3 mar. 2021

Tutto molto bene consigliato per tutti

Super

4 oct. 2020

Hat alles reibungslos und schnell funktioniert. Office war in 5 Minuten auf meinen MacBookAir 2020 installiert.

19 ian. 2020

Wie gewohnt spitze!

Wie gewohnt spitze!

Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii