Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Nu s-au găsit rezultate pentru filtrare!
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016 STANDARD DEVICE CAL MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016 STANDARD DEVICE CAL
Cumpărați Microsoft SharePoint Server 2016 Standard cu Device CAL - Soluția personalizată Lansarea Microsoft SharePoint Server 2016 Standard Device CAL aduce o serie de inovații pentru companii, pe lângă un mediu familiar cu operare...
202,90 RON *

SharePoint Server 2016 CAL: Colaborare eficientă și gestionarea eficientă a informațiilor

SharePoint Server 2016 CALs oferă o soluție fiabilă pentru promovarea colaborării și gestionarea eficientă a informațiilor în cadrul organizațiilor. Accesul la funcțiile avansate ale SharePoint Server 2016 duce munca în echipă și schimbul de informații la un nou nivel.

De ce SharePoint Server 2016 CAL?

Instrumente de colaborare pentru munca în echipă

SharePoint Server 2016 CAL oferă instrumente de colaborare care îmbunătățesc munca în echipă. De la editarea partajată a documentelor până la discuții pe site-urile echipei, această licență CAL oferă o gamă largă de caracteristici pentru o colaborare fără probleme.

Mobilitate și acces îmbunătățite

Cu SharePoint Server 2016 CAL puteți accesa informațiile relevante de oriunde. Mobilitatea îmbunătățită permite echipelor să lucreze eficient, indiferent de locație, sporind flexibilitatea și productivitatea.

Gestionarea conținutului și crearea de versiuni

Licențele CAL oferă funcții avansate de gestionare a conținutului și de creare de versiuni. Țineți evidența documentelor, gestionați modificările și optimizați gestionarea documentelor în cadrul companiei dumneavoastră.

Cum pot obține SharePoint Server 2016 CAL?

Opțiuni de licențiere flexibile

SharePoint Server 2016 CAL oferă opțiuni de licențiere flexibile, astfel încât puteți alege numărul de licențe care să se potrivească nevoilor companiei dvs. Scalați utilizarea pentru a menține costurile licențelor în concordanță cu creșterea companiei dvs.

Integrare ușoară

Integrarea SharePoint Server 2016 CAL în infrastructura dvs. IT se face fără efort. Gestionați licențele fără probleme și utilizați funcțiile extinse ale SharePoint pentru a eficientiza colaborarea și gestionarea informațiilor.

Concluzie

Optimizați colaborarea și gestionarea informațiilor în compania dumneavoastră cu SharePoint Server 2016 CAL. Utilizați instrumentele de colaborare, mobilitatea îmbunătățită și gestionarea avansată a conținutului pentru a crește productivitatea. Alegeți opțiuni flexibile de acordare a licențelor și integrați fără probleme SharePoint Server 2016 CAL în infrastructura dvs. IT pentru a îndeplini cerințele celei mai recente actualizări a Google Help Desk.

Categorii