Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS 8.1 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS 8.1 PROFESSIONAL

Disponibil ca o descărcare instantanee

 • SW10043
 • FQC-08190
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
97,90 RON * 107,90 RON * (9,27% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Versiunea Versiunea completă
Dispozitive 1x
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + licență
Mediu Descărcare
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Timp de livrare  Câteva minute
Sistem  32bit/64bit


Windows 8.1 Professional este răspunsul convingător al Microsoft pentru toți utilizatorii care nu au fost mulțumiți de versiunea anterioară. Motivul principal a fost așa-numitul design Metro, complet revizuit, care, în stilul interfețelor pentru tablete și smartphone-uri, a afișat programele și alte caracteristici în pictograme reduse vizual, de o singură culoare, cunoscute și sub denumirea de "tiles" datorită formei lor de bază pătrate.

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru de asistență pentru clienți.

 

Informații despre produs "MICROSOFT WINDOWS 8.1 PROFESSIONAL"

Windows 8.1 Pro - versiunea performantă a sistemului de operare inovator Microsoft ca software utilizat

Windows 8.1 Professional este răspunsul convingător din partea Microsoft pentru toți utilizatorii care nu au fost mulțumiți de versiunea anterioară. Motivul principal a fost așa-numitul design Metro, complet revizuit, care, în stilul interfețelor pentru tablete și smartphone-uri, afișa programele și alte caracteristici în pictograme monocrome, reduse vizual, cunoscute și sub numele de "plăci" datorită formei lor pătrate de bază.

Pe lângă revenirea cunoscutului ecran de pornire  , Windows 8.1 oferă un plus de îmbunătățiri suplimentare și, în special în ediția Pro Edition pentru companii, o gamă întreagă de funcții de afaceri indispensabile, care sunt esențiale pentru gestionarea rețelelor și a normelor de securitate aferente, precum și pentru protecția datelor. Windows 8.1 Pro - conceput pentru utilizarea în IMM-uri - oferă caracteristici precum Domain Join pentru a permite dispozitivelor finale să acceseze o rețea chiar și offline, BitLocker pentru a proteja datele, în special pe dispozitivele mobile, și puternica tehnologie de virtualizare Hyper-V. 

Achiziționarea ediției 8.1 Pro Edition oferă marele avantaj că acest sistem de operare Windows poate fi utilizat și pe sisteme hardware mai vechi. În magazinul online Wiresoft veți găsi Windows 8.1 Pro ca versiune de achiziție pentru un singur utilizator, precum și alte ediții și sisteme de operare mai vechi sau mai noi și multe alte programe Microsoft. Următoarea trecere în revistă prezintă mai întâi cele mai importante inovații ale Windows 8.1 Pro, urmată de caracteristicile importante ale întregii versiuni Windows 8.1.

Caracteristici ale Windows 8.1 Pro Edition

Windows 8.1 Pro, cu funcțiile și caracteristicile sale suplimentare, se adresează în primul rând acelor companii și utilizatori experimentați pentru care securitatea rețelei și virtualizarea joacă un rol important. Următoarele caracteristici oferă posibilități cuprinzătoare în acest sens:

Alăturarea domeniului în Windows 8.1 Pro

Una dintre caracteristicile cheie ale ediției Windows 8.1 Pro este funcția Domain Join - esențială pentru companiile care gestionează dispozitivele finale într-o rețea.

Domain join permite calculatoarelor să se conecteze offline la o rețea corporativă prin intermediul Access Directory fără a fi nevoie de o conexiune fizică sau VPN. Alăturarea la un domeniu offline este guvernată de politicile DirectAccess, inclusiv definirea regulilor de furnizare la distanță.

Toate computerele de rețea reunite sub un domeniu sunt gestionate de un administrator IT prin intermediul unui controler de domeniu - un server pentru autentificarea centrală a computerelor și utilizatorilor într-o rețea de calculatoare - astfel încât acestea au o bază de date și o politică de securitate comune, precum și un nume unic.

Cu ajutorul consolei integrate Group Policy Management Console (GPMC), aceștia pot modifica politica de domeniu sau pot crea altele noi. Cu Windows 8.1 Pro, acest proces este, de asemenea, mai ușor decât în cazul versiunilor mai vechi. De asemenea, le facilitează administratorilor gestionarea scenariilor BYOD (Bring-your-own-device) care implică dispozitive care nu aparțin unui domeniu specific, care includ de obicei dispozitive mobile personale, cum ar fi laptopuri, tablete sau smartphone-uri.

Hyper-V pentru Windows 8.1 Pro

De asemenea, integrat în Windows 8.1 Pro este noua versiune a tehnologiei de virtualizare Hyper-V. Pe lângă posibilitatea de a izola complet sistemele individuale, aceasta oferă posibilitatea de a utiliza diverse funcții de securitate, cum ar fi Data Execution Prevention (DEP) la nivel hardware, precum și Network Address Translation (NAT) pentru gestionarea adreselor IPv4.

Hyper-V este utilizat pentru a virtualiza centrele de date, precum și mediile mai mici. Cu versiunea disponibilă în Windows 8.1 Pro, Hyper-V poate fi utilizat și pentru virtualizarea clienților. Serverele virtuale pot fi mutate sau copiate între gazdele Hyper-V în timp ce sistemul este în funcțiune. În plus, Hyper-V gestionează, de asemenea, imagini ale discurilor dure în format de disc dur virtual (sau VDHX).

Criptare securizată a hard disk-ului cu BitLocker

Cât de repede se întâmplă ca o tabletă și un laptop să fie pierdute sau chiar furate. Mult mai important decât pierderea dispozitivului mobil este faptul că datele sensibile sau personale stocate pe acesta nu mai pot fi folosite sau utilizate în mod necorespunzător. BitLocker, care este integrat în Windows 8.1 Pro, previne cel puțin ca aceste date să fie vizualizate de persoane neautorizate sau folosite în scopuri criminale prin criptarea lor în siguranță.

În plus, instrumentul practic "BitLocker To Go" oferă posibilitatea de a cripta și stick-uri USB și hard disk-uri externe.

Mai multe caracteristici în Windows 8.1 Pro

În plus, ediția Pro a Windows 81. oferă o securitate îmbunătățită de la un capăt la altul cu Trusted Boot și Secure Boot, firewall-ul Windows, Windows Defender și Microsoft SmartScreen, un filtru care detectează software-ul malițios care poate fi încărcat de la o adresă URL.

Iar cu ajutorul sistemului de criptare a fișierelor (EFS), fișierele de pe discurile NTFS pot fi criptate în siguranță în cadrul sistemelor de operare bazate pe Windows-NT, astfel încât să rămână confidențiale și protejate chiar dacă persoane neautorizate au acces la ele prin drepturi de acces prost protejate sau prin furtul discurilor.

Cele mai importante inovații și funcții generale ale versiunii Windows 8.1

Versiunea 8.1 păstrează multe dintre inovațiile de bază ale versiunii anterioare Windows 8, dar îmbunătățește multe detalii de care utilizatorii nu erau mulțumiți. Cu toate acestea, în principiu, a fost păstrată ideea de a oferi o interfață de utilizator uniformă pe toate dispozitivele finale operate cu Windows 8.1.

Tiled "Modern UI

Aspectul tipic al noului sistem de operare este cea mai frapantă caracteristică pentru utilizatori: în locul listei anterioare cu toate programele utilizate frecvent etc., toate aplicațiile utilizate și Standard sunt afișate acum în așa-numitul design "Modern UI" - unde UI înseamnă "User Interface" - denumit de Microsoft și design Metro.

În versiunea 8.1 Pro, dar și în celelalte ediții, utilizatorii pot trece la vizualizarea meniului de Start cunoscută din versiunile mai vechi ale sistemului de operare, făcând clic pe butonul vizibil cu steagul. Cu un clic dreapta, aceștia au acces direct la setările importante ale Windows, precum și la opțiunile de repornire sau închidere a sistemului. Utilizatorii cu Windows 8.1 au, de asemenea, posibilitatea de a alege dacă sistemul de operare pornește cu interfața de tip tile sau dacă încarcă imediat desktop-ul.

Pentru alegerea fundalului, utilizatorii pot afișa acum propriile fotografii etc., în loc de preselecția integrată de imagini etc.. Există, de asemenea, opțiunea de a afișa mai multe fotografii în alternanță.

Nou: Dimensiunea și forma plăcilor pot fi personalizate. Scopul designului complet nou al interfeței de utilizare modernă a fost inițial de a crea un aspect uniform pe toate dispozitivele finale - de la PC-uri sau laptopuri la tablete și smartphone-uri - prin care designul țiglă este mai atractiv din punct de vedere vizual pe un telefon mobil mai mic decât pe un ecran de desktop. Versiunea 8.1. pro etc. oferă acum patru dimensiuni de țiglă: Large, Wide, Medium și Small. Acest lucru permite ca aplicațiile neimportante sau folosite rar să fie mai puțin deranjante din punct de vedere vizual, în timp ce pentru aplicațiile populare, cum ar fi noua aplicație Meteo, afișajul mai mare facilitează utilizarea funcției de previzualizare, deoarece afișează și multe informații în direct. De asemenea, afișajele mai mari includ un scurt text informativ despre ce aplicație este vorba, ceea ce este util pentru orientarea cu aplicații mai tehnice.

Utile: Pentru utilizatorii care nu sunt (încă) familiarizați cu conceptul de tile Windows 8.1, Microsoft a integrat propria aplicație "Help and Tips", cu indicații de utilizare, precum și texte explicative și videoclipuri.

Vizualizați patru aplicații în același timp cu Windows 8.1 Pro

Cu aplicațiile deschise Windows 8.1 afișează programele active în format tile în mărimi liber selectabile una lângă cealaltă - în comparație cu versiunea 8, care afișa prima aplicație fixată pe o treime din lățimea ecranului și a doua aplicație pe două treimi din lățime. Afișajul este deosebit de ușor de utilizat pe dispozitivele cu un ecran de înaltă rezoluție. Pe ecrane de desktop cu o rezoluție de 1.920 x 1.200 pixeli, pot fi afișate chiar și patru aplicații deschise. Prin deplasarea liniei de separare, dimensiunea aplicațiilor poate fi modificată după deschidere. Aplicația care este activă în prezent este indicată prin trei puncte pe linia de demarcație.

Aplicații noi în Windows 8.1

Windows 8.1. oferă - bineînțeles și în ediția Professional Edition - o serie de aplicații noi, de care unii utilizatori au simțit cu siguranță lipsa de pe smartphone-urile lor, printre altele:

 • Aplicația Calculator: aceasta vă permite să efectuați calcule simple și conversii de măsurători, cum ar fi conversia de la kilometri la mile. Aplicația are, de asemenea, o vizualizare științifică cu formule mai complicate.
 • Aplicația ceas de alarmă: Pe lângă funcțiile tipice de alarmă, ceasul de alarmă oferă și un cronometru și un cronometru invers.
 • Aplicația de înregistrare a sunetului: Binecunoscutul recorder audio face acum parte din Windows Blue: Cu ajutorul aplicației se pot face și edita înregistrări de sunet, care pot fi opțional și salvate pe SkyDrive.
 • Aplicația "Gătire și plăcere": Aici, pasionații de gătit vor găsi numeroase rețete ilustrate pentru multe ocazii. Funcția integrată de listă de cumpărături face ca utilizarea pe un smartphone să fie deosebit de practică.

Pentru a crea o imagine de ansamblu în avalanșa de aplicații vechi și noi, acestea pot fi grupate în Windows 8.1, ceea ce face inutilă parcurgerea unor liste lungi.

Bara de farmece în Windows 8.1

În plus, sunt disponibile opțiuni de setare pentru a dezactiva comenzile tipice ale noului Windows 8, cum ar fi Charms Bar. Ideea Charms Bar-ului introdus odată cu Windows 8 este de a oferi utilizatorilor acces direct la cele cinci funcții importante "Search, Share, Start, Devices și Settings". Acesta devine activ imediat ce utilizatorul mută indicatorul mouse-ului în colțul din dreapta sus al ecranului și se estompează. În Windows 8.1 Pro, etc., este mai ușor să dezactivați Charms Bar dacă nu este necesar. În plus, funcția de comutare între aplicațiile individuale poate fi dezactivată, de asemenea, făcând clic pe colțul din stânga sus al monitorului.

SkyDrive

Sistemul de stocare online al Microsoft, SkyDrive, a fost din nou reamenajat pentru versiunea 8.1. Acest lucru este evident în special în ceea ce privește sincronizarea: în timp ce anterior, atunci când se copiau fișiere în SkyDrive prin intermediul Windows Explorer, avea loc sincronizarea automată a datelor tuturor fișierelor stocate acolo cu toate dispozitivele finale, SkyDrive în Windows 8.1 sincronizează doar folderele și miniaturi. Serviciul de stocare descarcă un fișier numai dacă se face dublu clic pe acesta. Această nouă setare este deosebit de utilă în cazul în care unele dintre dispozitivele utilizate au mai puțin spațiu pe hard disk și conexiunea la internet este mai slabă. Toate datele, atât cele locale, cât și cele stocate în SkyDrive, sunt gestionate prin intermediul noii aplicații SkyDrive. De asemenea, Windows 8.1 pune în SkyDrive și setările importante ale PC-ului și anumite fișiere de backup.

Cerințe hardware pentru instalarea Windows 8.1 Pro et al.

Pentru ca Windows 8.1 Pro să funcționeze fără probleme pe un dispozitiv terminal, trebuie să îndeplinească anumite cerințe hardware. Windows 8.1 Pro este disponibil într-o versiune pe 32 de biți și una pe 64 de biți, doar cea pe 64 de biți garantează că anumite programe și aplicații pot fi utilizate în totalitate. La instalarea Windows 8.1. trebuie îndeplinite următoarele cerințe tehnice de bază:

 • Procesor: cel puțin 1 GHz, cu suport pentru PAE, NX și SSE2
 • RAM: cel puțin 1 GB pentru 32 de biți sau 2 GB RAM pentru 64 de biți
 • Spațiu pe hard disk: cel puțin 16 GB pentru 32 de biți sau 20 GB pentru 64 de biți
 • Placă grafică: Microsoft DirectX 9 cu driver WDDM

Windows 8.1 Pro cumpărați ieftin de la Wiresoft în magazinul online

Windows 8.1 Pro este oferit - dacă mai este cazul - în comerțul convențional ca licență unică nouă la un preț deloc neglijabil. În magazinul online Wiresoft puteți cumpăra Windows 8.1 Professional ca licență pentru un singur utilizator la un preț mult mai mic decât așa-numitul software folosit - veți primi un produs software identic.

Iată cum funcționează: Licența unică oferită pentru Windows 8.1 Pro Edition făcea parte dintr-o licență de volum achiziționată de o companie. Prin revânzare - un proces absolut legal în UE - acesta a fost împărțit și convertit în licențe individuale, care sunt apoi denumite și oferite ca software folosit. Cu toate acestea, această divizare a licenței de volum sau desemnarea ca software utilizat nu are niciun impact negativ asupra funcționalității acestui sistem de operare pentru desktop Windows 8.1 Pro, printre altele, deoarece software-ul nu este supus uzurii.

Cumpărarea de software cu Wiresoft este întotdeauna ieftină și sigură în același timp! Puteți cumpăra acest sistem de operare Windows 8.1 Pro în magazinul Wiresoft nu numai la un preț deosebit de mic - achiziția dumneavoastră este, de asemenea, sigură: Wiresoft vinde numai software original Windows 8.1 Professional, care este identic cu produsul Microsoft. Prin urmare, după finalizarea cu succes a procesului de achiziție, puteți descărca și instala imediat licența Windows 8.1 Pro pe dispozitivul dvs. final și o puteți activa cu o cheie de licență de volum inclusă, care este valabilă numai pentru dvs. - fără nicio restricție de timp. Cumpărarea de software folosit, cum ar fi Windows 8.1 Pro din magazinul de software Wiresoft, nu prezintă niciun risc legal pentru dumneavoastră, deoarece comerțul cu software folosit este permis în mod clar de lege, fapt confirmat de numeroase verdicte obligatorii din punct de vedere juridic.

Cumpărarea de software folosit de la Wiresoft oferă clienților noștri o alternativă accesibilă la alte oferte de utilizare a sistemului de operare desktop Windows 8.1 Professional. Printre clienții noștri se numără atât IMM-uri și organizații, cât și persoane independente și persoane fizice, care sunt bucuroase să beneficieze de oferta noastră de software cu costuri reduse!

În magazinul de software Wiresoft găsiți Windows 8.1 Pro, precum și alte versiuni ale sistemului de operare Windows și alte programe de la Microsoft, în versiunea de achiziție la preț redus pentru descărcare imediată. Dacă aveți întrebări cu privire la acesta sau la orice alt software Microsoft, contactați pur și simplu asistența noastră competentă prin chat, e-mail sau telefon.

Alte linkuri către "MICROSOFT WINDOWS 8.1 PROFESSIONAL"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT WINDOWS 8.1 PROFESSIONAL"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii