Chat with us, powered by LiveChat
PRODUS ORIGINAL AUTORIZAT
EXPEDIERE ÎN TERMEN DE 24 DE ORE
ASISTENȚĂ PRIN CHAT, E-MAIL ȘI TELEFON
LINIE TELEFONICĂ GRATUITĂ +4969 - 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS 8.1 PROFESSIONAL

MICROSOFT WINDOWS 8.1 PROFESSIONAL

163,00 RON *

incl. TVA.

Disponibil ca o descărcare instantanee


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10043
 • FQC-08190
 • Beneficii

  - Livrare rapidă
  . - Produs original autorizat
  . - Expediere în termen de 24 de ore
  . - Suport prin chat, e-mail și telefonic
  .
Windows 8.1 Pro - versiunea performantă a sistemului de operare inovator Microsoft ca software...mai mult
Informații despre produs "MICROSOFT WINDOWS 8.1 PROFESSIONAL"

Windows 8.1 Pro - versiunea performantă a sistemului de operare inovator Microsoft ca software utilizat

Windows 8.1 Professional este răspunsul convingător al Microsoft pentru toți utilizatorii care nu au fost mulțumiți de versiunea anterioară. Motivul a fost, în primul rând, așa-numitul design Metro, complet revizuit, care, în stilul interfețelor pentru tablete și smartphone-uri, a afișat programele și alte caracteristici în pictograme reduse vizual, de o singură culoare, cunoscute și sub numele de "plăci" datorită formei lor de bază pătrate.

Pe lângă revenirea cunoscutului ecran de pornire  , Windows 8.1 oferă un plus de îmbunătățiri suplimentare și, în special în ediția Pro Edition pentru companii, o serie întreagă de funcții de afaceri indispensabile, indispensabile pentru administrarea rețelelor și a normelor de securitate aferente, precum și pentru protecția datelor. Windows 8.1 Pro - conceput pentru utilizarea în IMM-uri - oferă funcții precum Domain Join, care permite dispozitivelor finale să acceseze o rețea chiar și în regim offline, precum și BitLocker pentru protecția datelor, în special pe dispozitivele mobile, și puternica tehnologie de virtualizare Hyper-V. 

Achiziționarea ediției 8.1 Pro Edition oferă marele avantaj că acest sistem de operare Windows poate fi utilizat și pe sisteme hardware mai vechi. În magazinul online Wiresoft veți găsi Windows 8.1 Pro ca versiune de achiziție pentru un singur utilizator, precum și alte ediții și sisteme de operare mai vechi sau mai noi și multe alte programe Microsoft. Următoarea prezentare generală prezintă mai întâi cele mai importante caracteristici noi ale Windows 8.1 Pro, urmate de caracteristicile importante ale întregii versiuni Windows 8.1.

Caracteristici ale Windows 8.1 Pro Edition

Cu funcțiile și caracteristicile sale suplimentare,Windows 8.1 Pro se adresează în primul rând companiilor și utilizatorilor experimentați pentru care securitatea rețelei și virtualizarea joacă un rol important. Următoarele caracteristici oferă posibilități cuprinzătoare în acest sens:

Conectarea la domeniu în Windows 8.1 Pro

Una dintre caracteristicile decisive ale ediției Windows 8.1 Pro este funcția Domain Join - esențială pentru companiile care gestionează dispozitivele finale într-o rețea.

Domain join permite calculatoarelor să se conecteze offline la o rețea corporativă prin intermediul Access Directory fără a fi nevoie de o conexiune fizică sau VPN. Alăturarea la un domeniu offline este guvernată de politicile DirectAccess, inclusiv de definirea regulilor de furnizare la distanță.

Toate computerele de rețea reunite sub un domeniu sunt gestionate de un administrator IT prin intermediul unui controler de domeniu - un server pentru autentificarea centrală a computerelor și a utilizatorilor într-o rețea de calculatoare - astfel încât acestea au o bază de date și o politică de securitate comune, precum și un nume unic.

Prin intermediul consolei integrate Group Policy Management Console (GPMC), aceștia pot modifica politica de domeniu sau pot crea altele noi. Cu Windows 8.1 Pro, acest proces este, de asemenea, mai ușor decât în cazul versiunilor mai vechi. De asemenea, le facilitează administratorilor gestionarea scenariilor BYOD (Bring Your Own Device) cu dispozitive care nu aparțin unui domeniu specific, care includ de obicei dispozitive mobile private, cum ar fi laptopuri, tablete sau smartphone-uri.

Hyper-V pentru Windows 8.1 Pro

De asemenea, în Windows 8.1 Pro este integrată noua versiune a tehnologiei de virtualizare Hyper-V. Pe lângă posibilitatea de a izola complet sistemele individuale, aceasta oferă posibilitatea de a utiliza diverse funcții de securitate, cum ar fi Data Execution Prevention (DEP) la nivel hardware, precum și Network Address Translation (NAT) pentru gestionarea adreselor IPv4.

Hyper-V este utilizat pentru virtualizarea centrelor de date, precum și a mediilor mai mici. Cu versiunea disponibilă în Windows 8.1 Pro, Hyper-V poate fi utilizat și pentru virtualizarea clienților. Astfel, serverele virtuale pot fi mutate sau copiate între gazdele Hyper-V în timp ce sistemul este în funcțiune. În plus, Hyper-V gestionează, de asemenea, imagini ale discurilor dure în format de disc dur virtual (sau VDHX).

Criptare securizată a hard disk-ului cu BitLocker

Cât de repede se întâmplă ca o tabletă sau un laptop să fie pierdut sau chiar furat. Mult mai important decât pierderea dispozitivului mobil este faptul că datele sensibile sau personale stocate pe acesta nu mai pot fi folosite sau utilizate în mod necorespunzător. BitLocker, care este integrat în Windows 8.1 Pro, previne cel puțin ca aceste date să fie vizualizate de persoane neautorizate sau folosite în scopuri criminale prin criptarea lor în siguranță.

În acest scop, instrumentul practic "BitLocker To Go" oferă posibilitatea de a cripta și stick-uri USB și hard disk-uri externe.

Alte caracteristici în Windows 8.1 Pro

În plus, ediția Pro a Windows 81. oferă o securitate îmbunătățită de la un capăt la altul cu Trusted Boot și Secure Boot, Windows Firewall, precum și Windows Defender și Microsoft SmartScreen, un filtru pentru detectarea software-ului malițios care ar putea fi încărcat prin intermediul unui URL.

Iar cu ajutorul sistemului de criptare a fișierelor (EFS), fișierele de pe discurile NTFS pot fi criptate în siguranță în cadrul sistemelor de operare bazate pe Windows NT, astfel încât acestea să rămână confidențiale și protejate chiar dacă persoane neautorizate au acces la ele prin drepturi de acces slab protejate sau prin furtul discurilor.

Cele mai importante inovații și funcții generale ale versiunii Windows 8.1

Versiunea 8.1 păstrează multe dintre inovațiile de bază ale versiunii anterioare Windows 8, dar îmbunătățește multe detalii de care utilizatorii nu erau mulțumiți. Practic, însă, a fost păstrată ideea de a oferi o interfață de utilizator uniformă pe toate dispozitivele finale operate cu Windows 8.1.

Tiled "Modern UI

Aspectul tipic al noului sistem de operare este cel mai izbitor pentru utilizatori: în locul listei anterioare a tuturor programelor utilizate frecvent etc., toate aplicațiile utilizate și standard sunt afișate acum în așa-numitul design "Modern UI" - unde UI înseamnă "User Interface" - denumit de Microsoft și design Metro.

În versiunea 8.1 Pro, dar și în celelalte ediții, utilizatorii pot trece la vizualizarea meniului de start cunoscută de la versiunile mai vechi ale sistemului de operare, făcând clic pe butonul vizibil cu steagul. Apăsarea clicului dreapta le oferă acces direct la setările importante ale Windows, precum și la opțiunile de repornire sau de închidere a sistemului. De asemenea, utilizatorii de Windows 8.1 au posibilitatea de a alege dacă sistemul de operare pornește cu interfața de tip tile sau dacă încarcă imediat desktop-ul.

Pentru alegerea fundalului, în loc de preselecția integrată a imaginilor etc., acum pot fi afișate și fotografii proprii etc. Există, de asemenea, opțiunea de a afișa mai multe fotografii în alternanță.

Nou: Dimensiunea și forma plăcilor pot fi acum personalizate. Scopul designului complet nou al interfeței de utilizare modernă a fost inițial de a crea un aspect uniform pe toate dispozitivele finale - de la PC-uri sau laptopuri la tablete și smartphone-uri - în care designul de tip tile este mai atractiv din punct de vedere vizual pe un telefon mobil mai mic decât pe un ecran de desktop. Versiunea 8.1. Pro etc. oferă acum patru dimensiuni de țiglă: Mare, lată, medie și mică. Acest lucru permite ca aplicațiile neimportante sau rar utilizate să fie mai puțin vizibile, în timp ce pentru aplicațiile populare, cum ar fi noua aplicație meteo, afișajul mai mare face ca funcția de previzualizare să fie mai ușor de utilizat, deoarece afișează și multe informații în direct. Afișajele mai mari conțin, de asemenea, un scurt text informativ despre ce program este vorba, ceea ce este util pentru orientarea cu aplicații mai tehnice.

Utile: Pentru utilizatorii care nu sunt (încă) familiarizați cu conceptul de tile-uri din Windows 8.1, Microsoft a integrat propria aplicație "Help and Tips", care conține indicații de utilizare, precum și texte explicative și videoclipuri.

Afișați patru aplicații simultan cu Windows 8.1 Pro

Când aplicațiile sunt deschise, Windows 8.1 afișează programele active în tile-uri de dimensiuni liber selectabile una lângă cealaltă - comparativ cu versiunea 8, care afișa prima aplicație pe o treime din lățimea ecranului și a doua aplicație pe două treimi din lățime. Afișajul poate fi utilizat în mod deosebit pe dispozitive finale cu un ecran de înaltă rezoluție. Pe ecrane de desktop cu o rezoluție de 1.920 x 1.200 pixeli, pot fi afișate chiar și patru aplicații deschise. Prin deplasarea liniei de separare, dimensiunea aplicațiilor poate fi modificată după deschidere. Aplicația care este activă în prezent este indicată prin trei puncte pe linia de demarcație.

Aplicații noi în Windows 8.1

Windows 8.1. oferă - bineînțeles, și în ediția Professional Edition - o serie de aplicații noi, de care unii utilizatori au simțit cu siguranță lipsa de pe smartphone-uri, printre altele:

 • Aplicația Calculator: aceasta permite efectuarea de calcule simple și conversia măsurătorilor, cum ar fi transformarea kilometrilor în mile. Aplicația are, de asemenea, o vizualizare științifică cu formule mai complicate.
 • Aplicația ceas de alarmă: Pe lângă funcțiile tipice de alarmă, ceasul de alarmă oferă și un cronometru și un cronometru invers.
 • Aplicația Sound Recorder: Binecunoscutul recorder audio face acum parte din Windows Blue: Cu ajutorul aplicației se pot face și edita înregistrări de sunet, care pot fi opțional și salvate pe SkyDrive.
 • Aplicația "Gătire și plăcere": Aici, pasionații de gătit vor găsi numeroase rețete ilustrate pentru multe ocazii. Funcția integrată de listă de cumpărături face ca utilizarea pe un smartphone să fie deosebit de practică.

Pentru a crea o imagine de ansamblu în avalanșa de aplicații vechi și noi, acestea pot fi grupate în Windows 8.1, ceea ce face inutilă parcurgerea unor liste lungi.

Charms Bar în Windows 8.1

În plus, sunt disponibile opțiuni de setări pentru a dezactiva elementele tipice noului sistem de operare Windows 8, cum ar fi Charms Bar. Ideea Charms Bar introdusă odată cu Windows 8 este de a oferi utilizatorilor acces direct la cele cinci funcții importante "Căutare, Partajare, Start, Dispozitive și Setări". Acesta devine activ imediat ce utilizatorul mută indicatorul mouse-ului în colțul din dreapta sus al ecranului și se estompează. În Windows 8.1 Pro, etc., este mai ușor să dezactivați Charms Bar dacă nu este necesar. În plus, funcția de comutare între aplicațiile individuale poate fi dezactivată, de asemenea, făcând clic pe colțul din stânga sus al monitorului.

SkyDrive

Sistemul de stocare online al Microsoft, SkyDrive, a fost revizuit încă o dată pentru versiunea 8.1. Acest lucru este evident în special în ceea ce privește sincronizarea: în timp ce înainte, când fișierele erau copiate în SkyDrive prin intermediul Windows Explorer, toate fișierele stocate acolo erau sincronizate automat cu toate dispozitivele finale, în Windows 8.1 SkyDrive sincronizează acum doar folderele și miniaturi. Serviciul de stocare descarcă un fișier numai dacă se face dublu clic pe acesta. Această nouă setare este deosebit de utilă în cazul în care unele dintre dispozitivele utilizate au mai puțin spațiu pe hard disk și conexiunea la internet este mai slabă. Toate datele, atât cele locale, cât și cele stocate în SkyDrive, sunt gestionate prin intermediul noii aplicații SkyDrive. Windows 8.1 stochează, de asemenea, setările importante ale PC-ului și anumite fișiere de backup în SkyDrive.

Cerințe hardware pentru instalarea Windows 8.1 Pro etc.

Pentru ca Windows 8.1 Pro să funcționeze fără probleme pe un dispozitiv final, acesta trebuie să îndeplinească anumite cerințe hardware. Windows 8.1 Pro este disponibil într-o versiune pe 32 de biți și una pe 64 de biți; doar cea pe 64 de biți garantează că anumite programe și aplicații pot fi utilizate în totalitate. La instalarea Windows 8.1 trebuie îndeplinite următoarele proprietăți tehnice de bază:

 • Procesor: min. 1 GHz, cu suport pentru PAE, NX și SSE2
 • RAM: cel puțin 1 GB pentru 32 de biți sau 2 GB RAM pentru 64 de biți
 • Spațiu pe hard disk: cel puțin 16 GB pentru 32 de biți sau 20 GB pentru 64 de biți
 • Placă grafică: Microsoft DirectX 9 cu driver WDDM

Cumpărați Windows 8.1 Pro de la Wiresoft la un preț rezonabil în magazinul online

Windows 8.1 Pro este oferit - în cazul în care este oferit - în comerțul convențional ca o licență unică nouă la un preț deloc neglijabil. Cu toate acestea, în magazinul online Wiresoft, puteți cumpăra Windows 8.1 Professional ca licență pentru un singur utilizator la un preț mult mai mic decât așa-numitul software folosit - veți primi un produs software identic.

Aceasta funcționează după cum urmează: Licența unică oferită pentru Windows 8.1 Pro Edition făcea parte dintr-o licență de volum achiziționată de o companie. Prin revânzarea sa - un proces absolut legal în UE - acesta a fost dizolvat și transformat în licențe individuale, care sunt apoi denumite și oferite ca software folosit. Cu toate acestea, această divizare a licenței de volum sau etichetarea ca software folosit nu are niciun efect negativ asupra funcționalității acestui sistem de operare desktop Windows 8.1 Pro, printre altele, deoarece software-ul nu este supus uzurii.

Cumpărarea de software cu Wiresoft este întotdeauna ieftină și sigură în același timp! Puteți cumpăra acest sistem de operare Windows 8.1 Pro în magazinul Wiresoft nu numai la un preț deosebit de avantajos - achiziția dumneavoastră este, de asemenea, sigură: Wiresoft vinde numai software original Windows 8.1 Professional, care este identic cu produsul Microsoft. Prin urmare, după finalizarea cu succes a procesului de achiziție, puteți descărca și instala imediat licența Windows 8.1 Pro pe dispozitivul dvs. final și o puteți activa cu o cheie de licență de volum inclusă, care este valabilă numai pentru dvs. - fără nicio restricție de timp. Cumpărarea de software folosit, cum ar fi Windows 8.1 Pro în magazinul de software Wiresoft, nu prezintă niciun risc legal pentru dumneavoastră, deoarece comerțul cu software folosit este permis în mod clar de lege, fapt confirmat de numeroase hotărâri legale obligatorii.

Cumpărarea de software folosit de la Wiresoft oferă clienților noștri o alternativă favorabilă la alte oferte pentru a putea utiliza sistemul de operare desktop Windows 8.1 Professional. Pe lângă IMM-uri și organizații, printre clienții noștri se numără și persoane care desfășoară activități independente, precum și persoane fizice care sunt bucuroase să beneficieze de oferta noastră de software la preț redus!

În magazinul de software Wiresoft veți găsi Windows 8.1 Pro, precum și alte versiuni ale sistemului de operare Windows și alte programe Microsoft, în versiunea de achiziție la preț redus pentru descărcare imediată. Dacă aveți întrebări cu privire la acest software sau la orice alt software Microsoft, apelați pur și simplu la sfaturile noastre competente în chat sau prin e-mail sau telefon.

Citiți, scrieți și discutați recenzii...mai mult
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT WINDOWS 8.1 PROFESSIONAL"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.
Vă rugăm să introduceți șirul de caractere în câmpul de text de mai jos.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Ultima vizualizare