Chat with us, powered by LiveChat
JURIDIC
Clienți de afaceri
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Trustmask
Nu s-au găsit rezultate pentru filtrare!
MICROSOFT SQL SERVER 2022 USER CAL MICROSOFT SQL SERVER 2022 USER CAL
User CAL pentru Microsoft SQL Server 2022 Pentru a avea acces la noua versiune de SQL Server 2022, utilizatorii cu anumite ediții sau forme de licențiere au nevoie de o licență Client Access , de exemplu, sub forma unei licențe User CAL...
881,90 RON *
MICROSOFT SQL SERVER 2022 DEVICE CAL MICROSOFT SQL SERVER 2022 DEVICE CAL
Microsoft SQL Server 2022 Device CAL Cu un Device CAL , utilizatorii pot accesa funcțiile și Services platformei de date relaționale fiabile de la Microsoft furnizate în noul software SQL Server 2022 pentru anumite ediții - cum ar fi...
881,90 RON *

SQL Server 2022 - Funcționalități importante de la Standard și Enterprise

Cele mai importante caracteristici ale versiunii SQL Server 2022 includ din nou caracteristici centrale, cum ar fi serviciile Cloud extrem de scalabile și tehnologia de criptare a datelor Microsoft Always Encrypted, pe lângă posibilitatea de a grupa datele în clustere. Utilizarea clusterelor de date mari în SQL Server 2022 extinde în special opțiunile și domeniile de aplicare pentru analiza și procesarea unor cantități mari de date, de exemplu, prin procesarea inteligentă a interogărilor de căutare și utilizarea containerelor în toate procesele esențiale.

În ceea ce privește securitatea, SQL Server 2022 oferă, de asemenea, un nivel ridicat Standard în ceea ce privește protecția datelor, cu caracteristici precum recuperarea accelerată a bazelor de date, precum și clasificarea datelor în timpul unei monitorizări fiabile. Următoarea prezentare generală oferă informații mai detaliate despre domeniile funcționale individuale.

SQL Server 2022 - Cluster de date mari

SQL Server 2022 oferă toate premisele pentru o gestionare puternică a datelor mari, indispensabilă pentru analiza și prelucrarea unor cantități mari de date. În acest scop, această versiune conține încă o dată instrumente puternice pentru procesarea și manipularea rapidă a datelor, pentru a le pune la dispoziția companiilor pentru diverse aplicații. Pe lângă procesarea inteligentă a interogărilor, aceasta include, de asemenea, opțiunea de a muta volumele de lucru Big Data în SQL Server în loc să le gestionați local pe platformele bazate pe Hadoop, de exemplu. În plus, SQL Server 2022 Standard și Enterprise oferă următoarele caracteristici:

 • Conectori integrați, precum și SQL Server PolyBase pentru interogarea bazelor de date externe, cum ar fi Oracle, Teradata, Mongo DB, HDFS, precum și Azure Data Lake, dacă este cazul, fără a fi nevoie să mutați sau să replicați fizic datele
 • Furnizarea de clustere scalabile în containere SQL Server, Spark și HDFS cu Kubernetes pentru interogări paralele, precum și pentru scrierea și prelucrarea datelor cu Transact-SQL
 • Executarea sarcinilor de inteligență artificială și de învățare automată în grupurile de stocare HDFS
 • Implementați aplicații sub formă de containere, precum și aplicații sub formă de servicii web
 • Fondul de stocare scalabil HDFS Data Lake poate fi utilizat pentru a stoca date, precum și pentru a le combina din diverse surse externe
 • Data Mart poate fi folosit pentru a scala pe orizontală clusterele Big Data, îmbunătățind performanța analizei datelor
 • Plus utilizarea instrumentelor de inteligență artificială, precum și a Spark cu R, Python, Scala și Java

SQL Server 2022 - Performanță fiabilă

Pentru procesarea interogărilor, precum și pentru alte operațiuni importante, SQL Server 2022 se caracterizează prin scalabilitatea sa obișnuită ridicată și performanța fiabilă, care este asigurată de disponibilitatea sa ridicată - inclusiv Server Core suport, failoverServer pentru recuperarea în caz de dezastru, precum și instanțe de cluster failover mereu active pentru o mai bună recuperare a bazei de date, inclusiv backup criptat.

Pentru binarele cu obiecte de mari dimensiuni, sunt disponibile, de asemenea, caracteristici precum columnstore și baza de date în memorie cu OLTP1 în memorie, un buffer pool hibrid și memorie persistentă, pentru a optimiza performanța, în special pentru sarcinile de lucru critice; SQL Server 2022 suportă procesarea paralelă a tabelelor partiționate și a containerelor cu mai multe fluxuri de fișiere, cu până la 50 de instanțe, cu caracteristici precum baza de date stretch, partiționarea tabelelor și a indicilor și compresia datelor.

Cumpărați SQL Server 2022 - Securitate îmbunătățită

Aspectul de securitate într-un sistem de baze de date relaționale joacă încă un rol important în procesarea și disponibilitatea unor cantități mari de date, în special pentru a preveni orice acces neautorizat la acestea. În SQL Server 2022, caracteristica Always Encrypted este o funcție eficientă care protejează datele sensibile cu enclave securizate și sprijină, de asemenea, executarea securizată a proceselor tipice.

Cu ajutorul coloanelor securizate ale bazei de date, limita de încredere poate fi definită pentru aplicațiile Client pe partea serverului, astfel încât nici SQL Server, nici alte baze de date sau un administrator de sistem să nu o poată accesa. Operațiunile care necesită utilizarea de date confidențiale în text simplu pot fi astfel efectuate în condiții de mai mare siguranță.

Alte caracteristici de securitate includ criptarea transparentă a bazei de date cu gestionarea extensibilă a cheilor, precum și securitatea la nivel de rând și mascarea dinamică a datelor, în plus față de gestionarea personalizată a rolurilor.

SQL Server 2022 Enterprise Edition - Caracteristici și proprietăți exclusive

În comparație cu ediția Standard a SQL Server 2022, ediția Enterprise oferă un Plus semnificativ atât în ceea ce privește scalabilitatea funcțiilor, cât și caracteristicile suplimentare pentru procesarea Big Data.

MS SQL Server 2022 - Scalabilitate și disponibilitate ridicată

În ceea ce privește scalabilitatea, SQL Server 2022 Enterprise va oferi probabil maximul sistemului de operare sau al memoriei RAM și al motorului de baze de date SQL Server Pro instanță sau caracteristică cu o dimensiune maximă a bazei de date relaționale de 524 PB până în prezent:

 • Analiză Services
 • Raportarea Services
 • Buffer pool Memorie de lucru
 • Memoria cache de segment Columnstore
 • Dimensiunea datelor optimizată pentru memorie

Extinderea este disponibilă atât pentru indicii columntore grupate cât și pentru indicii columnstore ne-grupate, OLTP în memorie, metadate tempdb optimizate pentru memorie cu suport pentru memorie persistentă, Stretch Database și Service Broker, care este un cadru pentru trimiterea de mesaje în interiorul bazelor de date și între acestea și pentru dezvoltarea de aplicații foarte scalabile cu comunicare asincronă. Scalarea este, de asemenea, disponibilă cu partiționarea tabelelor și a indicilor, modul batch pentru rowstore, compilarea întârziată a variabilelor de tabel și integrarea funcțiilor scalare definite de utilizator.

Caracteristicile de înaltă disponibilitate ale SQL Server 2022 Enterprise includ Server Core suport pentru , recuperare rapidă a paginilor și fișierelor online, oglindire a bazei de date și comprimări de backup. Cu instanțele clusterului de failover Always On și cu disponibilitatea Always On, precum și cu grupurile de disponibilitate de bază, pot fi păstrate mai multe baze de date secundare fără stocare partajată. În plus, este posibil să se adauge spațiu de stocare în timp ce sistemul este în funcțiune.

SQL Server 2022 Enterprise - Alte caracteristici exclusive

Pe lângă scalabilitatea sporită, ediția SQL Server 2022 Enterprise include următoarele caracteristici importante pentru îmbunătățirea performanței:

 • Procesarea inteligentă a interogărilor (IQP) se referă la un set de procese optimizate pentru procesarea rapidă a interogărilor pe seturi mari de date. De exemplu, funcția APPROX_COUNT_DISTINCT(expression) poate oferi rezultate semnificativ mai rapide în tabelele Big Data de mari dimensiuni; în timp ce Compilarea amânată a variabilelor de tabel utilizează numărul real de rânduri pentru o variabilă de tabel în loc de valoarea implicită de 1 pentru o performanță mai bună. În plus, Scalar UDF Inlining încorporează apelurile la funcțiile definite de utilizator în interogarea principală, iar modul Batch Mode on Rowstore (BMOR) poate reduce utilizarea CPU.
 • Performanța inteligentă se referă la o serie de îmbunătățiri ale vitezei de execuție a operațiunilor din bazele de date.
 • Activarea implicită a Lightweight Query Profiling Infrastructure permite obținerea rapidă de informații privind numărul de rânduri și informații privind utilizarea I/O
 • Accelerated Database Recovery (ADR) asigură o recuperare mai rapidă a bazei de date, de exemplu, după o repornire, sau o revenire accelerată pentru tranzacțiile de lungă durată.
 • Big Data Cluster (BDC) în SQL Server 2022 este o rețea de containere bazată pe Linux în Kubernetes sau Azure Kubernetes Services (AKS) din SQL Server și Apache Spark, cu stocare în Hadoop Distributed File System (HDFS) folosind diferiți furnizori de stocare.
 • Secure Enclaves permit ca datele criptate să fie procesate în text simplu într-o cutie neagră separată pe serverul bazei de date.
 • Funcția Database Snapshot creează o imagine instantanee a bazei de date, de exemplu pentru a documenta starea acesteia; Last Query Plan Statistics oferă, de asemenea, o vizualizare a interogărilor curente.

SQL Server 2022 - Licențierea edițiilor Standard și Enterprise

Licențierea versiunii SQL Server 2022 se va face, probabil, din nou, în conformitate cu reglementările obișnuite specificate de Microsoft license management: Pentru ediția Standard se poate alege între licențierea pe baza Core și combinația de licențe Server-licență Plus Client Access licență pentru User sau dispozitive finale; ediția Enterprise poate fi licențiată doar pe baza Core. Aceste reguli se aplică, de asemenea, achiziționării de software folosit pentru SQL Server 2022.

 • Pentru licențierea bazată pe Core a SQL Server 2022, trebuie achiziționată o licență SQL Server Core pentru fiecare procesor virtual al unei mașini virtuale sau al unui container. Ca un minim Pro VM/container, Microsoft utilizează întotdeauna 4 licențe Core.
 • Astfel, pe lângă numărul de procesoare Core disponibile din punct de vedere fizic, se ia în considerare și numărul de procesoare virtuale Server.
 • O singură licență SQL Server 2022 acoperă 2 nuclee de procesare fizice.

În plus, pentru calcularea capacității serverului se aplică și alte reglementări, pe care le puteți afla de la un membru al personalului de la Wiresoft prin e-mail sau direct pe chat sau prin telefon.

 • Atunci când se acordă licențe pentru SQL Server 2022 Standard cu o combinație de licență de server și licență Client Access , fiecare User sau dispozitiv final care accesează SQL Server trebuie să fie echipat cu propria sa licență CAL în plus față de licența de server.

Client Access Licențele pentru User sau pentru dispozitivele finale pentru SQL Server 2022 sunt, de asemenea, disponibile ca software utilizat la Wiresoft.