Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Nu s-au găsit rezultate pentru filtrare!
MICROSOFT SQL SERVER 2022 DEVICE CAL MICROSOFT SQL SERVER 2022 DEVICE CAL
Microsoft SQL Server 2022 Device CAL Cu un Device CAL , utilizatorii pot accesa funcțiile și Services platformei de date relaționale fiabile de la Microsoft furnizate în noul software SQL Server 2022 pentru anumite ediții - cum ar fi...
715,90 RON *
MICROSOFT SQL SERVER 2022 USER CAL MICROSOFT SQL SERVER 2022 USER CAL
User CAL pentru Microsoft SQL Server 2022 Pentru a avea acces la noua versiune de SQL Server 2022, utilizatorii cu anumite ediții sau forme de licențiere au nevoie de o licență Client Access , de exemplu, sub forma unei licențe User CAL...
715,90 RON *

Microsoft SQL Server 2022 CAL - Ghidul dvs. pentru licențiere

Introducere la Microsoft SQL Server 2022 CAL

Microsoft SQL Server 2022 este un sistem puternic de gestionare a bazelor de date. Dacă utilizați acest sistem, licențele Microsoft SQL Server 2022 CAL (Client Access Licences) sunt esențiale. Acest text oferă o prezentare generală inteligibilă a semnificației și funcției acestora.

Importanța CAL-urilor Microsoft SQL Server 2022

Microsoft SQL Server 2022 CALs sunt licențe care oferă utilizatorilor sau dispozitivelor acces la serviciile și bazele de date SQL Server. Acestea sunt cruciale pentru a vă asigura că organizația dumneavoastră este conformă din punct de vedere legal și că utilizarea SQL Server este reglementată.

De ce sunt importante Microsoft SQL Server 2022 CALs?

Acordarea corectă a licențelor cu Microsoft SQL Server 2022 CALs este crucială pentru a evita consecințele juridice și întreruperea activității operaționale. Fără CAL-uri corecte, este posibil să nu puteți accesa SQL Server 2022 în mod legal.

Tipuri de CAL-uri Microsoft SQL Server 2022

Există două tipuri principale de Microsoft SQL Server 2022 CALs:

  1. CAL-uri de utilizator: Aceste licențe sunt bazate pe utilizator și permit unui anumit utilizator să acceseze SQL Server 2022. User CALs sunt ideale dacă organizația dvs. are multe dispozitive și mai puțini utilizatori.

  2. Device CALs: Device CALs sunt licențe bazate pe dispozitive care sunt legate de un anumit dispozitiv. Acestea permit tuturor utilizatorilor care utilizează acest dispozitiv să acceseze SQL Server.

Achiziționați CAL-uri pentru SQL Server 2022

De regulă, CAL-urile Microsoft SQL Server 2022 trebuie să fie achiziționate separat de software-ul serverului. Asigurați-vă că achiziționați numărul și tipul corespunzător de CAL-uri în funcție de cerințele individuale ale organizației dumneavoastră.

Concluzie

CAL-urile pentru Microsoft SQL Server 2022 sunt esențiale pentru a vă asigura că organizația dvs. deține licențele corespunzătoare și funcționează în conformitate cu cerințele legale. Alegerea între User CALs și Device CALs depinde de situația specifică a organizației dumneavoastră. CAL-urile licențiate în mod corespunzător sunt cheia pentru a asigura buna funcționare și pentru a evita problemele juridice. Asigurați-vă că achiziționați CAL-urile potrivite pentru a asigura conformitatea și legalitatea utilizării SQL Server 2022.

Categorii