Chat with us, powered by LiveChat
PRODUS ORIGINAL AUTORIZAT
EXPEDIERE ÎN TERMEN DE 24 DE ORE
ASISTENȚĂ PRIN CHAT, E-MAIL ȘI TELEFON
LINIE TELEFONICĂ GRATUITĂ +4969 - 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2022 USER CAL

MICROSOFT SQL SERVER 2022 USER CAL

224,95 RON *

incl. TVA.

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Microsoft SQL Server 2022 User CAL Pentru a avea acces la noua versiune SQL Server 2022,...mai mult
Informații despre produs "MICROSOFT SQL SERVER 2022 USER CAL"

Microsoft SQL Server 2022 User CAL

Pentru a avea acces la noua versiune SQL Server 2022, utilizatorii anumitor ediții sau forme de licențiere au nevoie de o licență de acces client, de exemplu, sub forma unui CAL de utilizator. Numai cu o astfel de licență le sunt disponibile funcțiile și serviciile acestei platforme de date relaționale fiabile de la Microsoft: cu multe funcții de analiză și raportare, precum și alte funcții de baze de date, așa cum au nevoie companiile pentru utilizarea completă a datelor și punerea lor la dispoziție pentru diverse aplicații - și în cloud. În acest scop, SQL Server 2022 oferă nu numai interfețe de comunicare complete, ci și performanțe puternice prin utilizarea clusterelor Big Data, precum și măsuri complete de securitate și protecție pentru a asigura integritatea datelor.

Deoarece licența SQL Server din versiunea 2022 va acorda din nou, probabil, doar licența SQL Server ca atare, dar nu va autoriza accesul la serviciile serverului, utilizatorii vor avea nevoie de o licență suplimentară de acces client (User CAL). Aceasta este singura licență care acordă unui anumit utilizator individual drepturile de acces necesare. Cu User CAL nu contează dacă utilizatorul licențiat folosește un PC desktop, un notebook, o tabletă sau un smartphone pentru acces. Prin urmare, utilizarea unui CAL de utilizator îi dă dreptul de a utiliza alternativ diferite dispozitive finale pentru a accesa SQL Server 2022. Cu un CAL de utilizator mai vechi, care se aplică la o versiune anterioară a SQL Server, acesta nu mai poate accesa nici versiunea actuală a SQL Server 2022.

CAL-urile de utilizator folosite pentru SQL Server 2022 sunt deja disponibile pentru precomandă la Wiresoft! După data oficială de lansare a noului SQL Server, acestea vor fi disponibile imediat. Atunci când cumpărați software folosit de la Wiresoft, nu numai că beneficiați de un preț mai mic în comparație cu noile licențe de acces pentru utilizatori SQL Client Access Licenses for Users oferite în comerțul cu software, dar și de posibilitatea de a cumpăra doar numărul de CAL-uri de utilizator de care aveți nevoie pentru accesul dvs. la SQL 2022 Server, în loc de un preț eșalonat!

Beneficiați de toate avantajele SQL Server 2022 cu un User CAL actual

SQL Server 2022 este în prezent cea mai recentă versiune a sistemului de gestionare a bazelor de date relaționale de la Microsoft, care oferă companiilor un portofoliu cuprinzător de funcții pentru analiza datelor din diverse surse și punerea lor la dispoziție pentru a fi utilizate în sistemele CRM sau de gestionare a mărfurilor etc., inclusiv funcții de raportare pentru documentarea evaluărilor. SQL Server 2022 este un sistem de gestionare a bazelor de date capabil să funcționeze în cloud pentru toate aceste domenii de activitate, care poate fi adaptat în mod flexibil la cerințele respective și este, de asemenea, scalabil.

Utilizarea clusterelor Big Data în SQL Server 2022

În funcție de ediția SQL Server 2022, sunt disponibile diverse funcții, inclusiv instrumente de învățare automată pentru procesarea interogărilor specifice ale bazei de date, care sunt utilizate pentru colectarea și monitorizarea sistematică. Cu opțiunea de grupare a datelor, utilizatorii profită de interogarea accelerată a unor cantități mari de date - printre altele cu Intelligent Query Processing, PolyBase, precum și pentru procesarea optimizată a datelor din surse de date externe cu Transact-SQL - inclusiv furnizarea acestora pentru diverse aplicații, inclusiv cele bazate pe cloud:

 • Cu caracteristica "Big Data Cluster" pentru gestionarea cuprinzătoare a unor cantități deosebit de mari de date, utilizatorii cu un User CAL vor avea din nou la dispoziție un grup de instrumente de analiză puternice în SQL Server versiunea 2022. Cu ajutorul acestora, sarcinile de lucru Big Data pot fi mutate și în SQL Server, iar bazele de date externe pot fi interogate direct.
 • Clusterele Big Data permit, de asemenea, furnizarea de clustere scalabile de containere SQL Server, HDFS și Spark prin intermediul Kubernetes.
 • În plus, sarcinile de inteligență artificială și de învățare automată pot fi efectuate în grupurile de stocare HDFS.
 • Pe lângă instrumentele integrate de inteligență artificială, Spark, R, Python și Java sunt, de asemenea, disponibile în acest scop.
 • Data Lake permite analizarea, combinarea și stocarea datelor din diverse surse externe cu date relaționale.
 • Transact-SQL asigură executarea în paralel a unor sarcini precum interogarea, scrierea și prelucrarea datelor.
 • Data Mart îmbunătățește performanța analizei datelor prin scalarea orizontală a clusterelor Big Data.
 • Aplicațiile pot fi concepute atât ca containere, cât și ca aplicații pentru servicii web; acestea accesează datele stocate într-un cluster Big Data.

Pentru informații actualizate despre toate serviciile disponibile cu o licență de acces client utilizator în SQL Server 2022, vă rugăm să contactați unul dintre angajații noștri Wiresoft.

Licențierea SQL Server 2022 cu CAL-uri de utilizator pentru software-ul utilizat

Chiar și ca software folosit, User CAL pentru SQL Server 2022 oferă aceleași posibilități de acces la SQL Server ca o nouă licență de acces client. Companiile cu un necesar mare de licențe pot, prin urmare, să reducă costurile cu software-ul folosit la fel de mult ca și companiile mai mici cu un buget mai mic, și pot, de asemenea, să își calculeze necesarul de licențe cu Wiresoft pe o bază personalizată.

Care sunt avantajele CAL-urilor de utilizator pentru SQL Server 2022?

CAL de utilizator oferă drepturi de acces identice pentru a utiliza serviciile SQL Server 2022 - care variază în funcție de domeniul de aplicare funcțional al edițiilor - ca un CAL de utilizator de dispozitiv.

Licența de acces la client specifică utilizatorului (User CAL) oferă doar diferite opțiuni de acces la SQL Server: Astfel, un angajat care deține o licență CAL utilizator poate utiliza orice dispozitiv final cu capacitate Windows din cadrul unei companii pentru a accesa serverul, CAL utilizator oferă o mai mare libertate de aplicare în cazul în care utilizatorul utilizează alternativ diferite dispozitive finale - de exemplu, în diferite locații. Acest lucru înseamnă că poate fi utilizat independent și la nivel local - de exemplu, în biroul de acasă sau în deplasare - pentru accesul la serverul SQL.

Ce trebuie să am în vedere, în general, atunci când licențiez SQL Server 2022 cu CAL-uri de utilizator?

Pentru anumite ediții ale SQL Server 2022, Microsoft Licence Management oferă, de asemenea, licențiere pentru accesul clienților, de exemplu, pentru utilizatori prin intermediul User CAL, pe lângă licențierea pe bază de bază. Condiția este ca licența de utilizator CAL și licența SQL Server să aibă aceeași versiune sau CAL să autorizeze accesul la o versiune superioară. User CAL 2022 conține doar drepturi de acces pentru mediul client/server al SQL Server 2022 - deci nu este necesară instalarea niciunui software.

Se așteaptă ca modelul de licențiere al Microsoft să ofere din nou două tipuri de CAL pentru SQL Server 2022:

 • CAL de utilizator pentru SQL Server 2022: aceasta oferă unui utilizator dedicat drepturi de acces personale
 • Device CAL pentru SQL Server 2022: acesta oferă drepturi de acces la un dispozitiv final dedicat cu capacitate Windows (de exemplu, PC, laptop, tabletă, smartphone)

Ce prevederi trebuie luate în considerare atunci când se acordă licențe SQL Server 2022 cu CAL-uri de utilizator?

După cum s-a menționat anterior, un anumit utilizator primește drepturile de acces la SQL Server 2022 cu CAL de utilizator. CAL-urile utilizate conțin drepturi identice cu cele ale noilor licențe de acces pentru clienți. CAL-ul de utilizator nu poate fi transferat unui alt utilizator odată ce înregistrarea unui anumit angajat a fost finalizată. De asemenea, este imposibil să schimbați tipul de CAL și, de exemplu, să utilizați CAL utilizator pentru a înregistra un dispozitiv terminal (Device CAL). Cu toate acestea, este permisă utilizarea în paralel a CAL de utilizator și a CAL de dispozitiv pentru SQL Server 2022.

Prin aceste prevederi, gestionarea licențelor Microsoft CAL ajută la prevenirea accesului necorespunzător la un SQL Server 2022 și la creșterea securității datelor de pe acesta.

Compatibilitatea versiunilor cu CAL-uri de utilizator pentru SQL Server 2022

Un User CAL pentru SQL Server 2022 oferă în prezent cea mai recentă licență de acces client de la Microsoft. Aceasta oferă, de asemenea, drepturi de acces pentru versiunile mai vechi ale SQL Server și, prin urmare, avantajul unui downgrade. Dacă intenționați să faceți upgrade la versiunea actuală a SQL Server, veți avea nevoie de o licență de acces client corespunzătoare, deoarece nu puteți accesa SQL Server 2022 (upgrade) cu un CAL de utilizator care a fost valabil pentru una dintre versiunile anterioare ale SQL Server.

Avantajele licențierii bazate pe CAL pentru SQL Server 2022

În timp ce licențierea bazată pe nucleu are sens pentru configurații de servere mai mari sau anumite ediții SQL Server pot fi licențiate numai prin intermediul acesteia, licențierea bazată pe CAL este mai avantajoasă pentru companiile care au, de exemplu, un număr limitat de utilizatori și reprezintă alternativa mai favorabilă din punct de vedere financiar. Atunci când achiziționați licențe de acces pentru utilizatori uzați de la Wiresoft, nu se aplică scara de licențiere rigidă, altfel prescrisă, și, prin urmare, puteți achiziționa exact numărul de CAL-uri de utilizator de care aveți nevoie, având, de asemenea, opțiunea de a vă ajusta cerințele de licențiere și de a achiziționa CAL-uri suplimentare pentru utilizatori individuali.

User CAL pentru Microsoft SQL Server 2022 ca software folosit de la Wiresoft

La Wiresoft puteți cumpăra CAL-uri de utilizator pentru SQL Server 2022 ca software folosit, începând cu o singură licență de acces client - probabil de îndată ce Microsoft le va pune oficial în vânzare. Astfel, veți beneficia nu numai de prețul mai mic al software-ului folosit în comparație cu licențele noi de acces pentru clienți, ci și de alte avantaje:

 • Atunci când achiziționează de la Wiresoft un CAL de utilizator pentru SQL Server 2022 ca software folosit, clienții noștri achiziționează o licență originală de acces client Microsoft pentru utilizatori care a fost achiziționată anterior de o companie și apoi vândută către Wiresoft.
 • Temeiul juridic pentru comercializarea de software Microsoft utilizat, cum ar fi CAL-uri de utilizator pentru SQL Server 2022, este legea aplicabilă, care permite atât vânzarea, cât și cumpărarea și utilizarea.
 • În cazul în care un astfel de CAL de utilizator a fost activat o dată de către cumpărătorul anterior, acesta a fost șters din nou înainte de vânzarea către Wiresoft, astfel încât este din nou 100% liber de utilizare.
 • În scopul revânzării, un astfel de User CAL pentru SQL Server 2022 este marcat de Wiresoft ca fiind folosit, "folosit" neimplicând nicio restricție asupra funcționalității acestei licențe de utilizator.
 • Licențele Microsoft Client Access, precum și alte licențe oferite spre vânzare de Wiresoft ca fiind folosite, nu sunt licențe cu utilizare limitată și nici cu durată limitată, ci sunt un produs software complet utilizabil, autorizat doar pentru dumneavoastră după cumpărare, a cărui utilizare completă a fost testată de Wiresoft înainte de vânzare.
 • Atunci când achiziționați CAL-uri de utilizator pentru SQL Server 2022 folosite de la Wiresoft, puteți fi sigur că achiziționați și utilizați întotdeauna un produs Microsoft original și legal.

Dacă aveți orice alte întrebări despre cumpărarea de licențe de acces client pentru Microsoft SQL Server 2022 ca software folosit sau orice alt software Microsoft, nu ezitați să ne contactați prin e-mail, telefon sau chat.

Citiți, scrieți și discutați recenzii...mai mult
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT SQL SERVER 2022 USER CAL"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.
Vă rugăm să introduceți șirul de caractere în câmpul de text de mai jos.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Ultima vizualizare