Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2022 USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT SQL SERVER 2022 USER CAL

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

 • SW10480
 • 359-01469
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
715,90 RON * 794,90 RON * (9,94% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Cantitate 1x Utilizator CAL
Sistem  SQL Server 
CAL Utilizator CAL
Domeniul de aplicare a livrării ID-ul licenței + Codul de autentificare 
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile


Pentru a avea acces la noua versiune SQL Server 2022, utilizatorii anumitor ediții sau forme de licențiere au nevoie de o licență de acces client, de exemplu, sub forma unui CAL de utilizator. Numai cu o astfel de licență le sunt disponibile funcțiile și serviciile acestei platforme de date relaționale fiabile de la Microsoft: cu multe funcții de analiză și raportare, precum și alte funcții de baze de date, așa cum au nevoie companiile pentru utilizarea completă a datelor și punerea lor la dispoziție pentru diverse aplicații - și în cloud. În acest scop, SQL Server 2022 oferă nu numai interfețe de comunicare complete, ci și performanțe puternice prin utilizarea clusterelor Big Data, precum și măsuri complete de securitate și protecție pentru a asigura integritatea datelor.

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT SQL SERVER 2022 USER CAL"

User CAL pentru Microsoft SQL Server 2022

Pentru a avea acces la noua versiune de SQL Server 2022, utilizatorii cu anumite ediții sau forme de licențiere au nevoie de o licență Client Access , de exemplu, sub forma unei licențe User CAL . Numai cu o astfel de licență le sunt puse la dispoziție funcțiile și Services ale acestei platforme de date relaționale fiabile de la Microsoft: cu multe funcții de analiză și raportare, precum și alte funcții de baze de date, așa cum sunt necesare companiilor pentru utilizarea completă a datelor și punerea lor la dispoziție pentru diverse aplicații - și în Cloud. În acest scop, SQL Server 2022 oferă nu numai interfețe de comunicare cuprinzătoare, ci și performanțe puternice prin utilizarea clusterelor Big Data, precum și măsuri cuprinzătoare de securitate și protecție pentru a asigura integritatea datelor.

Deoarece licența SQL Server a versiunii 2022 probabil că va licenția din nou doar SQL Server ca atare, dar nu va autoriza accesul la serviciile Server, utilizatorii vor avea nevoie de o licență suplimentară de acces client (User CAL). Aceasta este singura licență care acordă unui anumit utilizator individual drepturile de acces necesare. Cu User CAL , nu contează dacă utilizatorul licențiat folosește pentru acces un PC Desktop, un notebook, o tabletă sau un smartphone. Prin urmare, utilizarea unui User CAL îi dă dreptul de a utiliza alternativ diferite dispozitive finale pentru a accesa SQL Server 2022. Cu o versiune mai veche User CAL , care se aplică unei versiuni anterioare de SQL Server, el nu va mai putea, de asemenea, să acceseze actuala versiune 2022 de SQL Server.

CAL-urile folosite User pentru SQL Server 2022 sunt deja disponibile pentru precomandă la Wiresoft! După data oficială de lansare a noului SQL Server, acestea vor fi disponibile imediat. Atunci când cumpărați software folosit de pe Wiresoft, nu numai că beneficiați de un preț mai mic în comparație cu licențele noi de acces client SQL pentru User oferite în comerțul cu software, dar și de posibilitatea de a cumpăra doar numărul de CAL-uri User de care aveți nevoie pentru accesul dvs. la SQL 2022 Server în loc de a le eșalona!

SQL 2022 User CAL - Bucurați-vă de toate avantajele SQL Server 2022 cu o versiune actualizată

Versiunea SQL Server 2022 este în prezent cea mai recentă versiune a sistemului de gestionare a bazelor de date relaționale de la Microsoft, care oferă companiilor un portofoliu cuprinzător de funcții pentru analizarea datelor din diverse surse și punerea lor la dispoziție pentru a fi utilizate în sistemele CRM sau de gestionare a mărfurilor etc., inclusiv funcții de raportare pentru documentarea evaluărilor. Pentru toate aceste domenii de activitate, SQL Server 2022 este un sistem de gestionare a bazelor de date Cloud, care poate fi adaptat în mod flexibil la cerințele respective și este, de asemenea, scalabil.

SQL Server 2022 - Utilizarea clusterelor Big Data

În funcție de ediția SQL Server 2022, sunt disponibile diverse funcții, inclusiv instrumente de învățare automată pentru procesarea interogărilor specifice ale bazelor de date, care sunt utilizate pentru colectarea și monitorizarea sistematică. Cu opțiunea de grupare a datelor, User utilizează interogarea accelerată a unor cantități mari de date - printre altele cu Intelligent Query Processing, PolyBase, precum și pentru procesarea optimizată a datelor din surse de date externe cu Transact-SQL - inclusiv furnizarea acestora pentru diverse aplicații, de asemenea, bazate pe Cloud:

 • Cu caracteristica "Big Data Cluster" pentru gestionarea completă a unor cantități deosebit de mari de date, utilizatorii cu User CAL au din nou la dispoziție un grup de instrumente de analiză puternice în SQL Server versiunea 2022. Cu ajutorul acestora, sarcinile de lucru Big Data pot fi mutate, pe de o parte, în SQL Server și, pe de altă parte, pot fi interogate direct baze de date externe.
 • Clusterele Big Data permit, de asemenea, furnizarea de clustere scalabile de containere SQL Server, HDFS și Spark prin intermediul Kubernetes.
 • În plus, sarcinile de inteligență artificială și de învățare automată pot fi efectuate în grupurile de stocare HDFS.
 • Pe lângă instrumentele integrate de inteligență artificială, Spark, R, Python și Java sunt, de asemenea, disponibile în acest scop.
 • Data Lake permite analizarea, combinarea și stocarea datelor din diverse surse externe cu date relaționale.
 • Transact-SQL asigură executarea în paralel a unor sarcini precum interogarea, scrierea și prelucrarea datelor.
 • Data Mart îmbunătățește performanța analizei datelor prin scalarea orizontală a clusterelor Big Data.
 • Aplicațiile pot fi proiectate atât ca containere, cât și ca aplicații pentru servicii web; acestea accesează datele stocate într-un cluster Big Data.

Pentru informații actualizate despre toate Services disponibile cu o licență de acces pentru clienți User în SQL Server 2022, vă rugăm să contactați unul dintre membrii personalului nostru Wiresoft.

SQL 2022 User CAL - Care sunt avantajele?

User CAL oferă drepturi de acces identice pentru utilizarea SQL Server 2022 Services - care variază în funcție de funcționalitatea edițiilor - ca Device User CAL .

Licența de acces la client specifică utilizatorului (User CAL) oferă doar diferite opțiuni de acces la SQL Server: Un angajat care deține o licență User CAL poate astfel să utilizeze orice dispozitiv final Windows-capabil într-o companie pentru acces la server. User CAL oferă apoi o mai mare libertate de utilizare dacă utilizatorul utilizează alternativ diferite dispozitive finale - de exemplu, în diferite locații. Astfel, acesta poate fi utilizat independent și la nivel local - de exemplu, la Home-Office sau pe drum - pentru accesarea serverului SQL.

SQL Server 2022 User CAL - Ce ar trebui să am în vedere în general la acordarea licențelor?

Pentru anumite ediții ale SQL Server 2022, gestionarea licențelor Microsoft oferă, pe lângă licențierea bazată pe Core, și licențierea Client-Access, de exemplu, a utilizatorilor prin User CAL . Condiția este ca User CAL și licența SQL Server să aibă aceeași versiune sau CAL să autorizeze accesul la o versiune superioară. Site-ul User CAL 2022 conține doar drepturi de acces pentru mediul client/server SQL Server 2022 - deci nu este necesară instalarea niciunui software.

Modelul de licență al Microsoft va oferi probabil din nou două tipuri de CAL pentru SQL Server 2022:

 • User CAL pentru SQL Server 2022: acest lucru oferă unui User dedicat drepturi de acces personal
 • Device CAL pentru SQL Server 2022: acest lucru conferă drepturi de acces la un dispozitiv final dedicat Windows(de exemplu, PC, laptop, tabletă, smartphone)

SQL Server 2022 User CAL - Ce prevederi trebuie luate în considerare la acordarea licențelor?

După cum s-a menționat anterior, un anumit utilizator primește drepturi de acces pentru SQL Server 2022 cu User CAL . CAL-urile utilizate conțin drepturi identice cu cele ale licențelor de acces pentru clienții noi. Site-ul User CAL nu poate fi transferat către un alt site User după ce a fost finalizată înregistrarea unui anumit angajat. De asemenea, nu este posibil să se schimbe tipul CAL și, de exemplu, să se utilizeze User CAL pentru a înregistra un dispozitiv terminal (Device CAL). Cu toate acestea, este permisă utilizarea în paralel a User CAL și Device CAL pentru SQL Server 2022.

Prin aceste prevederi, gestionarea licențelor Microsoft CAL ajută la prevenirea accesului necorespunzător la un SQL Server 2022 și la creșterea securității datelor de pe acesta.

SQL 2022 User CAL - Compatibilitatea versiunilor 

Cu un User CAL pentru SQL Server 2022, cea mai recentă licență de acces client Microsoft este disponibilă în prezent. Acest lucru oferă, de asemenea, drepturi de acces pentru versiunile mai vechi ale SQL Server și, prin urmare, avantajul unui downgrade. Dacă intenționați să faceți upgrade la cea mai recentă versiune SQL Server, veți avea nevoie de o licență de acces client corespunzătoare, deoarece nu veți putea accesa SQL Server 2022 (upgrade) cu o licență User CAL , care a fost valabilă pentru una dintre versiunile anterioare ale SQL Server.

SQL Server 2022 - Avantajele licențierii bazate pe CAL 

În timp ce licențierea bazată pe Core are sens pentru configurații mai mari Server sau anumite ediții SQL Server pot fi licențiate numai prin intermediul acesteia, licențierea bazată pe CAL este mai avantajoasă pentru companiile cu un număr limitat de utilizatori, de exemplu, și este alternativa mai avantajoasă din punct de vedere financiar. Atunci când achiziționați licențe de acces User folosite de la Wiresoft, nu se aplică scara de licențiere rigidă, altfel prescrisă, și, prin urmare, puteți achiziționa exact numărul de CAL-uri User de care aveți nevoie, având în același timp opțiunea de a vă ajusta cerințele de licențiere și de a achiziționa CAL-uri suplimentare individuale User.

Dacă aveți întrebări suplimentare privind achiziționarea de licențe de acces client pentru Microsoft SQL Server 2022 ca software folosit sau alte programe Microsoft, vă rugăm să ne contactați prin e-mail, telefon sau chat. 

Alte linkuri către "MICROSOFT SQL SERVER 2022 USER CAL"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT SQL SERVER 2022 USER CAL"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii