Chat with us, powered by LiveChat
JURIDIC
Clienți de afaceri
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Trustmask
Nu s-au găsit rezultate pentru filtrare!
MICROSOFT SQL SERVER 2022 ENTERPRISE 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2022 ENTERPRISE 2-CORE
Microsoft SQL Server 2022 Enterprise SQL Server 2022 Enterprise este cea mai cuprinzătoare versiune nouă a platformei de date relaționale fiabile de la Microsoft, care oferă companiilor și organizațiilor toate funcțiile de baze de date...
57.954,90 RON *
MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD 2-CORE
Microsoft SQL Server 2022 Standard 2 Core SQL Server 2022 Standard de la Microsoft este cea mai recentă versiune a acestei platforme de date relaționale de încredere, care oferă utilizatorilor toate funcțiile necesare de baze de date și...
15.122,90 RON *
MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD
Microsoft SQL Server 2022 Standard SQL Server 2022 Standard de la Microsoft este cea mai recentă versiune a acestei platforme de date relaționale de încredere, care oferă utilizatorilor toate funcțiile necesare de baze de date și de...
3.786,90 RON *

Cele două ediții SQL Server 2022 Standard și SQL Server 2022 Enterprise pot fi găsite în magazinul de software Wiresoft după data oficială de lansare ca software folosit - veți beneficia imediat de prețul lor mai mic în comparație cu produsele noi disponibile.

Următoarea prezentare generală prezintă cele mai importante funcționalități ale SQL Server 2022, precum și diferențele dintre edițiile Standard și Enterprise Edition. Pentru informații suplimentare, vă rugăm să contactați unul dintre membrii personalului nostru.

Funcționalități importante ale SQL Server 2022 Standard și Enterprise

Printre cele mai importante caracteristici ale versiunii SQL Server 2022 se numără din nou caracteristici centrale, cum ar fi serviciile cloud foarte scalabile, precum și tehnologia Microsoft de criptare a datelor Always Encrypted, pe lângă posibilitatea de a grupa datele în cluster. În SQL Server 2022, utilizarea clusterelor Big Data în special extinde opțiunile și domeniile de aplicare pentru analiza și procesarea unor cantități mari de date, de exemplu, prin procesarea inteligentă a interogărilor de căutare și utilizarea containerelor în toate procesele esențiale.

SQL Server 2022 oferă, de asemenea, un standard ridicat de protecție a datelor în ceea ce privește securitatea, cu caracteristici precum recuperarea accelerată a bazelor de date, precum și clasificarea datelor în timpul unei monitorizări fiabile. Următoarea prezentare generală oferă informații mai detaliate despre domeniile funcționale individuale.

Big Data Cluster - Cumpărați SQL Server 2022

SQL Server 2022 oferă toate premisele pentru o gestionare puternică a datelor mari, indispensabilă pentru analiza și prelucrarea unor cantități mari de date. În acest scop, această versiune conține din nou instrumente puternice pentru procesarea și manipularea rapidă a datelor, pentru a le pune la dispoziția companiilor pentru diverse aplicații. Pe lângă procesarea inteligentă a interogărilor, acest lucru include și posibilitatea de a muta sarcinile de lucru Big Data în SQL Server în loc să le gestionați local pe platformele bazate pe Hadoop, de exemplu. În plus, SQL Server 2022 Standard și Enterprise oferă următoarele caracteristici:

 • Conectori încorporați, precum și SQL Server PolyBase pentru a interoga baze de date externe, cum ar fi Oracle, Teradata, Mongo DB, HDFS, precum și Azure Data Lake, dacă este cazul, fără a fi nevoie să mutați fizic sau să replicați mai întâi datele
 • Implementați clustere scalabile pe containere SQL Server, Spark și HDFS cu Kubernetes pentru interogări paralele și pentru scrierea și prelucrarea datelor cu Transact-SQL
 • Executarea sarcinilor de inteligență artificială și de învățare automată în grupurile de stocare HDFS
 • Implementați aplicații sub formă de containere, precum și aplicații sub formă de servicii web
 • Grupul de stocare scalabil HDFS Data Lake poate fi utilizat pentru a stoca date, precum și pentru a combina date din diferite surse externe
 • Data Mart poate fi folosit pentru a scala pe orizontală clusterele Big Data, îmbunătățind performanța analizei datelor
 • În plus, utilizarea instrumentelor de inteligență artificială, precum și a Spark cu R, Python, Scala și Java

Performanță fiabilă a SQL Server 2022

Pentru procesarea interogărilor, precum și pentru alte operații cheie, SQL Server 2022 dispune de scalabilitatea sa obișnuită și de performanțele sale fiabile, asigurate de disponibilitatea sa ridicată - inclusiv suportul Server Core, serverele de tip failover pentru recuperarea în caz de dezastru și instanțele de tip cluster de tip failover Always On pentru o recuperare îmbunătățită a bazei de date, inclusiv backup criptat.

Pentru binarele cu obiecte de mari dimensiuni, sunt disponibile, de asemenea, caracteristici precum columnstore și baza de date în memorie cu OLTP1 în memorie, un buffer pool hibrid și memorie persistentă, pentru a optimiza performanța, în special pentru sarcinile de lucru critice; SQL Server 2022 suportă procesarea paralelă a tabelelor partiționate și a containerelor cu mai multe filiere, cu până la 50 de instanțe, cu caracteristici precum baza de date stretch, partiționarea tabelelor și a indicilor și compresia datelor.

Securitate îmbunătățită - Cumpărați SQL Server 2022

Aspectul de securitate într-un sistem de baze de date relaționale joacă încă un rol important în procesarea, precum și în disponibilitatea unor cantități deosebit de mari de date, pentru a preveni orice acces neautorizat la acestea. În SQL Server 2022, caracteristica Always Encrypted este o funcție eficientă care protejează datele sensibile cu enclave securizate și sprijină, de asemenea, executarea securizată a proceselor tipice.

Coloanele securizate ale bazei de date pot fi utilizate pentru a defini limita de încredere pentru aplicațiile client pe partea serverului, astfel încât nici SQL Server, nici alte baze de date sau un administrator de sistem nu le pot accesa. Operațiunile care necesită utilizarea de date confidențiale în text simplu pot fi astfel efectuate în condiții de mai mare siguranță.

Alte caracteristici de securitate includ criptarea transparentă a bazei de date cu gestionarea extensibilă a cheilor, precum și securitatea la nivel de rând și mascarea dinamică a datelor, în plus față de gestionarea personalizată a rolurilor.

Caracteristici și proprietăți exclusive ale SQL Server 2022 Enterprise Edition

În comparație cu ediția Standard a SQL Server 2022, ediția Enterprise Edition oferă un plus semnificativ atât în ceea ce privește scalabilitatea funcțiilor, cât și în ceea ce privește caracteristicile suplimentare pentru procesarea Big Data.

Scalabilitate și disponibilitate ridicată

În ceea ce privește scalabilitatea, se așteaptă ca SQL Server 2022 Enterprise să ofere maximul sistemului de operare sau al memoriei RAM și cel al motorului bazei de date SQL Server pe instanță sau caracteristică, cu o dimensiune maximă a bazei de date relaționale de 524 PB până în prezent:

 • Servicii de analiză
 • Servicii de raportare
 • Buffer pool Memorie principală
 • Memoria cache de segment Columnstore
 • Dimensiunea datelor optimizată pentru memorie

Extinderea este disponibilă atât pentru indicii columntore grupate cât și pentru indicii columnstore ne-grupate, OLTP în memorie, metadate tempdb optimizate pentru memorie cu suport pentru memorie persistentă, Stretch Database și Service Broker, care este un cadru pentru trimiterea de mesaje în interiorul bazelor de date și între acestea și pentru dezvoltarea de aplicații foarte scalabile cu comunicare asincronă. Scalarea este, de asemenea, disponibilă cu partiționarea tabelelor și a indicilor, modul batch pentru rowstore, compilarea întârziată a variabilelor de tabel și integrarea funcțiilor scalare definite de utilizator.

Caracteristicile de înaltă disponibilitate ale SQL Server 2022 Enterprise includ suportul Server Core, recuperarea rapidă online a paginilor și a fișierelor, oglindirea bazei de date și comprimarea backup-ului. Cu instanțele clusterului de failover Always On, precum și cu grupurile de disponibilitate Always On și de disponibilitate de bază, pot fi menținute mai multe baze de date secundare fără stocare partajată. În plus, spațiul de stocare poate fi adăugat în timp ce sistemul este în funcțiune.

Mai multe caracteristici exclusive - Cumpărați SQL Server 2022 Enterprise

Pe lângă scalabilitatea sporită, următoarele caracteristici cheie de îmbunătățire a performanței sunt disponibile în SQL Server 2022 Enterprise Edition:

 • Procesarea inteligentă a interogărilor (IQP) se referă la un set de procese optimizate pentru procesarea rapidă a interogărilor pe seturi mari de date. De exemplu, funcția APPROX_COUNT_DISTINCT(expression) poate oferi rezultate semnificativ mai rapide în tabelele Big Data de mari dimensiuni; în timp ce Compilarea amânată a variabilelor de tabel utilizează numărul real de rânduri pentru o variabilă de tabel în loc de valoarea implicită de 1 pentru o performanță mai bună. Mai mult, Scalar UDF Inlining încorporează apelurile la funcțiile definite de utilizator în interogarea principală, iar Batch Mode on Rowstore (BMOR) poate reduce utilizarea CPU.
 • Performanța inteligentă se referă la o serie de îmbunătățiri ale vitezei de execuție a operațiunilor din bazele de date.
 • Activarea standard a Lightweight Query Profiling Infrastructure permite obținerea rapidă de informații privind numărul de rânduri și informații privind utilizarea I/O
 • Accelerated Database Recovery (ADR) asigură o recuperare mai rapidă a bazei de date, de exemplu, după o repornire, sau o revenire accelerată pentru tranzacțiile de lungă durată.
 • Big Data Cluster (BDC) în SQL Server 2022 este un cluster de containere bazat pe Linux în Kubernetes sau Azure Kubernetes Services (AKS), format din SQL Server și Apache Spark, cu stocare în Hadoop Distributed File System (HDFS), utilizând diferiți furnizori de stocare.
 • Enclavele securizate permit ca datele criptate să fie procesate în text simplu într-o cutie neagră segregată pe serverul bazei de date.
 • Funcția Database Snapshot creează o imagine instantanee a bazei de date, de exemplu pentru a documenta starea acesteia; Last Query Plan Statistics oferă, de asemenea, o vizualizare a interogărilor curente.

Acordarea licențelor pentru SQL Server 2022 Standard și Enterprise Editions

Se presupune că licențierea versiunii SQL Server 2022 va fi din nou în conformitate cu dispozițiile obișnuite specificate de Microsoft în ceea ce privește gestionarea licențelor: Pentru Standard Edition, există posibilitatea de a alege între licențierea pe bază de nucleu și combinația de licență pentru server și licență de acces client pentru utilizatori sau dispozitive finale; Enterprise Edition poate fi licențiat doar pe bază de nucleu. Aceste reguli se aplică, de asemenea, atunci când se achiziționează software folosit pentru SQL Server 2022.

 • În cazul licențelor SQL Server 2022 bazate pe nucleu, trebuie achiziționată o licență SQL Server Core pentru fiecare procesor virtual al unei mașini virtuale sau al unui container. Microsoft stabilește întotdeauna un minim de 4 licențe de nucleu pentru fiecare VM/container.
 • Astfel, pe lângă numărul de nuclee procesoare disponibile fizic, se ia în considerare și numărul de servere virtuale.
 • O singură licență SQL Server 2022 acoperă 2 nuclee de procesare fizice.

În plus, pentru calcularea capacității serverului se aplică și alte reglementări, pe care le puteți afla de la un angajat Wiresoft prin e-mail sau direct pe chat sau prin telefon.

 • Atunci când se acordă licențe pentru SQL Server 2022 Standard cu o combinație de licență de server și licență de acces client, fiecare utilizator sau dispozitiv final care accesează SQL Server trebuie să fie echipat cu propriul CAL în plus față de licența de server.

Licențele de acces client pentru utilizatori sau dispozitive finale pentru SQL Server 2022 sunt, de asemenea, disponibile ca software utilizat de la Wiresoft.

Cumpărați SQL Server 2022 edițiile Standard și Enterprise ca software folosit de la Wiresoft

Cele două noi ediții ale SQL Server 2022 - Standard și Enterprise - sunt disponibile de la Wiresoft ca software folosit la prețuri avantajoase începând cu lansarea oficială. Veți beneficia de aceste avantaje:

 • Comercializarea și utilizarea unui Microsoft SQL Server 2022 Edition ca software folosit este legală, deoarece este permisă de lege.
 • Atunci când cumpărați o licență folosită de la Wiresoft, achiziționați un produs Microsoft SQL Server 2022 legal și original.
 • Acest produs este echipat cu o cheie de licență valabilă - nu este o versiune de test a SQL Server 2022 care poate fi utilizată pentru o perioadă limitată de timp.
 • Etichetarea unui SQL Server 2022 Edition ca "Software folosit" Microsoft nu înseamnă că există restricții privind funcționalitatea software-ului.
 • Wiresoft a testat software-ul folosit al SQL Server 2022 Editions Standard și Enterprise pentru utilizare completă înainte de revânzare.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Microsoft SQL Server 2022 Edition sau despre licențierea Client Access, vă rugăm să ne contactați prin chat, telefon sau e-mail.