Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Nu s-au găsit rezultate pentru filtrare!
MICROSOFT SQL SERVER 2022 ENTERPRISE 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2022 ENTERPRISE 2-CORE
Microsoft SQL Server 2022 Enterprise SQL Server 2022 Enterprise este cea mai cuprinzătoare versiune nouă a platformei de date relaționale fiabile de la Microsoft, care oferă companiilor și organizațiilor toate funcțiile de baze de date...
46.944,90 RON *
MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD 2-CORE
Microsoft SQL Server 2022 Standard 2 Core SQL Server 2022 Standard de la Microsoft este cea mai recentă versiune a acestei platforme de date relaționale de încredere, care oferă utilizatorilor toate funcțiile necesare de baze de date și...
12.251,90 RON *
MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD
Microsoft SQL Server 2022 Standard SQL Server 2022 Standard de la Microsoft este cea mai recentă versiune a acestei platforme de date relaționale de încredere, care oferă utilizatorilor toate funcțiile necesare de baze de date și de...
3.068,90 RON *

Descoperiți Microsoft SQL Server 2022: redefinirea managementului de date

Introducere în SQL Server 2022

Microsoft SQL Server 2022 este cea mai recentă extensie a platformei de baze de date consacrate, stabilind noi standarde de performanță, securitate și analiză pentru organizațiile moderne. Acest RDBMS (Relational Database Management System) avansat se integrează perfect cu Azure, oferă performanțe și disponibilitate îmbunătățite și sporește eficiența operațiunilor cu date.

Ce este nou în SQL Server 2022?

SQL Server 2022 vine cu o serie de caracteristici noi care facilitează procesarea și analiza datelor într-o lume hibridă și multi-cloud.

Principalele caracteristici ale SQL Server 2022

Integrare îmbunătățită cu Azure

SQL Server 2022 extinde integrarea Azure, oferind o sincronizare mai bună și o circulație mai ușoară a datelor între serverele locale și cloud.

Legătura cu instanța gestionată

Caracteristica Managed Instance Link permite utilizatorilor să își conecteze bazele de date locale la Azure SQL Managed Instance, permițând o integrare perfectă în cloud și o recuperare în caz de dezastru.

Îmbunătățiri în ceea ce privește performanța și disponibilitatea

SQL Server 2022 introduce noi caracteristici menite să îmbunătățească disponibilitatea și să optimizeze performanța pentru sarcinile de lucru critice.

Procesarea inteligentă a interogărilor

Cu Intelligent Query Processing, SQL Server 2022 oferă o procesare avansată a interogărilor care reduce semnificativ timpii de execuție.

Inovații în materie de securitate

Protecția datelor și conformitatea reprezintă o prioritate, iar SQL Server 2022 oferă funcții de securitate avansate pentru a ajuta organizațiile să își protejeze datele.

Tehnologie de evidență contabilă

Una dintre cele mai notabile inovații este introducerea tehnologiei ledger încorporate, care face posibilă asigurarea imuabilității și transparenței datelor din cadrul bazei de date.

SQL Server 2022 în utilizarea la nivel de întreprindere

Analiză de date de top în industrie

SQL Server 2022 stabilește noi standarde în domeniul analizei datelor, integrarea clusterelor de date mari permițând organizațiilor să obțină informații din orice sursă de date.

Legătura Synapse

Synapse Link permite utilizatorilor să efectueze analize în timp real fără a fi nevoie să mute datele, revoluționând analiza volumelor de lucru operaționale și analitice.

Modernizarea aplicațiilor

Cu SQL Server 2022, dezvoltatorii și profesioniștii IT pot moderniza aplicațiile prin utilizarea celor mai recente instrumente și cadre pentru a stimula inovarea și a răspunde la nevoile de afaceri în schimbare.

Suport pentru containere

Suportul îmbunătățit pentru containere permite ca SQL Server 2022 să ruleze într-o varietate de medii, de la laptopurile dezvoltatorilor la clusterele mari Kubernetes.

Microsoft SQL Server 2022 oferă o platformă pregătită pentru viitorul gestionării datelor. Prin introducerea unor tehnologii revoluționare și îmbunătățirea capacităților existente, este soluția ideală pentru organizațiile care doresc să își modernizeze gestionarea datelor și să pună bazele unei creșteri viitoare. Acest text de categorie vă va oferi o prezentare generală cuprinzătoare a ceea ce poate face SQL Server 2022 pentru organizația dumneavoastră.

Categorii