Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

 • SW10101
 • 228-11135
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
2.006,90 RON * 2.228,90 RON * (9,96% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Core -
Licențiere minimă Nici unul
CAL User CAL/Dispozitiv CAL
Mediu Descărcați
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + Licență


Ediția SQL Server 2017 Standard de la Microsoft oferă toate funcțiile puternice de baze de date, raportare și analiză pe care companiile mici și mijlocii le așteaptă de la un sistem de gestionare a bazelor de date relaționale.

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

 

 

Informații despre produs "MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD"

Microsoft SQL Server 2017 Standard

Ediția Standard SQL Server 2017 de la Microsoft oferă toate funcțiile puternice de baze de date, raportare și analiză pe care companiile mici și mijlocii le așteaptă de la un sistem de gestionare a bazelor de date relaționale.

Pe lângă numeroasele îmbunătățiri și îmbunătățiri aduse funcțiilor existente - de exemplu, în cadrul Serviciilor de date principale și al Serviciilor de raportare - această versiune oferă, de asemenea, numeroase caracteristici noi. Printre acestea se numără Business Intelligence și tehnologia Always Encrypted - combinate cu o scalabilitate ridicată pentru a rula sarcini de lucru critice tipice în condiții de siguranță și fiabilitate.

Cu SQL Server 2017 Standard, obțineți noi perspective pentru datele dumneavoastră: cu In-Database Advanced Analytics pentru R și - nou: și Python, completate de vizualizări interactive semnificative. Selecția extinsă între diferite limbaje de dezvoltare și sisteme de operare permite ca aplicațiile SQL Server să fie implementate nu numai pentru Windows, ci și pentru Linux, inclusiv containere Docker bazate pe Linux - pe lângă execuția lor locală, acestea sunt disponibile și în cloud.

Astfel, SQL Server Standard Edition îndeplinește toate cerințele unui sistem modern și puternic de gestionare a bazelor de date relaționale, cum ar fi cele întâlnite în mod obișnuit în software-ul ERP, CRM și sistemele de gestionare a mărfurilor - Microsoft SQL Server 2017 Standard oferă toate premisele necesare pentru o platformă de stocare de date fiabilă și sigură.

SQL Server 2017 Standard Edition este oferit de Wiresoft la un preț avantajos ca software folosit - la un preț semnificativ mai mic decât cel al unui produs nou comparabil - în măsura în care acesta este încă disponibil în mod regulat. Această licență de server utilizat poate fi utilizată în întregime și oferă performanța maximă și securitatea tipică a ediției, ceea ce o face deosebit de atractivă pentru companiile sau organizațiile care utilizează astfel de servere, pentru care combinația de licență de server și CAL este ideală. Acordarea licențelor pentru Microsoft SQL Server 2017 Standard Edition utilizat se realizează, de asemenea, în conformitate cu condițiile de gestionare a licențelor Microsoft. Informații detaliate despre acest lucru, precum și despre toate funcțiile noi conținute în SQL Server 2017 Standard și optimizările importante pot fi găsite în secțiunile următoare.

Ce este nou în SQL Server 2017 Standard?

În special, companiile mici sau mijlocii beneficiază de funcțiile ediției Standard Edition a SQL Server 2017, necesare pentru dezvoltarea și utilizarea aplicațiilor în markete de date de dimensiuni corespunzătoare și care, pe lângă o scalabilitate ridicată, se așteaptă și la o performanță sigură și fără probleme. În acest caz, ediția Standard Edition oferă deja un nivel ridicat de virtualizare, precum și disponibilitate ridicată pentru failover, OLTP avansat și stocare de coloane in-memory - printre altele, de asemenea, cu analiză operațională în timp real și tehnologie PolyBase, cu care datele relaționale și Big Data pot fi combinate pentru utilizarea lor diversă.

Funcțiile actualizate de Business Intelligence oferă modele multidimensionale, precum și modele tabulare de bază pentru analiza unor cantități mari de date, printre altele, cu caracteristici precum modul de stocare în memorie și raportare și analiză de bază. Analizele avansate susțin integrarea funcțiilor de învățare automată cu SQL Server Machine Learning Services, precum și conectivitatea cu - nou: Python open source - și R; acestea oferă, de asemenea, un mediu coerent nu numai sub Windows, ci și pentru Linux și Docker, precum și procesarea hibridă a tranzacțiilor și a analizelor în timp real.

SQL Server 2017 Standard suportă, de asemenea, multe instrumente de dezvoltare atât pentru on-premise, cât și în cloud, inclusiv T-SQL și SQL CLR. Iar în ceea ce privește securitatea, Always Encrypted oferă protecție avansată, inclusiv disponibilitate ridicată Always On și recuperare în caz de dezastru pentru Windows și acum Linux.

Mai jos găsiți mai multe informații despre noutățile aduse de SQL Server 2017 Standard în domenii funcționale cheie:

Motorul bazei de date SQL

Motorul bazei de date din SQL Server 2017 oferă noi caracteristici pentru analize complexe - inclusiv procesarea adaptivă a interogărilor cu îmbunătățiri pentru îmbinările adaptive și feedback privind alocarea memoriei în modul batch - pe lângă performanța mai mare, eficientizând fluxurile de lucru. Ansamblurile CLR pot fi acum adăugate la o listă pozitivă. Este posibilă, de asemenea, suprapunerea executării funcțiilor de valori tabelare cu mai multe declarații. În plus, noile liste de gestionare dinamică, inclusiv optimizarea automată, asigură, de asemenea, o performanță mai bună; problemele de performanță ale interogărilor sunt afișate imediat și sunt create sugestii de soluții adecvate, care sunt, de asemenea, implementate automat.

Servicii de analiză SQL Server

Pentru SQL Server Analysis Services (SSAS), SQL Server 2017 include unele actualizări ale unor caracteristici importante existente, precum și îmbunătățiri ale modelelor tabulare: De exemplu, modul tabular este acum disponibil ca opțiune de instalare implicită. Interfața modernă a utilizatorului Get Data (funcția: Retrieve Data) acceptă o varietate de surse de date și oferă diverse funcții în constructorul de interogări pentru recuperarea datelor și expresii M în timpul transformării datelor - printre altele, Get Data utilizează sursele de date existente în Power BI pentru interogări în limbajul de formule Power Query M.

Servicii de integrare SQL Server

Conectivitatea îmbunătățită permite conectarea între fluxurile OData Microsoft Dynamics AX Online și Microsoft Dynamics CRM Online utilizând componente OData actualizate.

Caracteristica Scale Out simplifică executarea pachetelor SSIS pe mai multe calculatoare, atât execuțiile, cât și lucrătorii pot fi gestionați de pe un singur calculator principal. Maestrul Scale Out suportă o disponibilitate ridicată și o gestionare optimizată a logurilor de execuție în caz de defecțiune.

Utilizarea Linux

Utilizatorii pot folosi acum  sistemul de operare Linux în SQL Server 2017 Standard Edition pentru a accesa SQL Server prin intermediul acestuia. Conexiunea se realizează prin intermediul interfeței Open Database Connectivity Interface - atât pentru Linux, cât și pentru aplicațiile C++. Serviciile de integrare sunt disponibile și în Linux, astfel încât pachetele SSIS pot fi executate pe computere Linux. În plus, driverul Java Database Connectivity a fost optimizat pentru aplicațiile Java corespunzătoare.

Atunci când utilizați Linux, vă rugăm să rețineți că următoarele servicii și funcții nu sunt disponibile: SQL Server Reporting Services, SQL Server Analysis Services, Machine Learning Services, PolyBase și Stretch Database.

Nou: Servicii de învățare automată SQL Server

Denumită SQL Server R Services în versiunile anterioare ale SQL Server 2017, această zonă a fost redenumită acum SQL Server Machine Learning Services - principalul motiv este adăugarea suportului Python alături de limbajul de programare anterior R. Prin urmare, pentru execuție pot fi utilizate fie scripturi R, fie Python. Condiția prealabilă pentru furnizarea de modele R și Python este instalarea Microsoft Machine Learning Server. Dezvoltatorii au în continuare acces la bibliotecile ML și AI pentru Python, care sunt disponibile într-un mediu open source.

Informații privind performanța maximă disponibilă și componentele individuale ale SQL Server 2017 Standard Edition

Următoarea prezentare generală conține informații privind performanța și caracteristicile incluse.

Dimensiuni de memorie acceptate pentru fiecare instanță

 • SQL Server 2017 Standard Edition suportă un număr maxim de 24 de nuclee și dimensiunea maximă a bazei de date de
 • dimensiunea maximă a bazei de date de 524 PB
 • Pentru datele cu memorie optimizată, dimensiunea maximă este de 32 GB
 • Dimensiunea maximă a bazinului de memorie tampon este de 128 GB
 • Memoria cache maximă a segmentului columnstore este de 32 GB

Performanța OLTP (Online Transaction Processing)

Pentru ediția Standard Edition a SQL Server 2017, sunt disponibile următoarele caracteristici sau se aplică următoarele limite superioare:

 • OLTP avansat cu OLTP în memorie, precum și analize operaționale
 • Basic High Availability suportă failover-ul într-o singură bază de date cu două noduri, precum și o replică secundară care nu poate fi citită.
 • De asemenea, sunt acceptate Management Studio și managementul bazat pe politici.

Caracteristicile depozitării datelor

 • Partiționarea, compresia datelor și capturarea modificărilor, inclusiv instantanee ale bazei de date, sunt disponibile pentru marțișuri de date și depozitarea datelor.
 • OLTP în memorie și columnstore în memorie sunt limitate fiecare la limitele de scalare ale dimensiunii memoriei disponibile.
 • Analizele în timp real pe coloane și operaționale sunt limitate la un maxim de două grade de paralelism (două nuclee pentru fiecare interogare).
 • De asemenea, trebuie remarcat faptul că scalarea orizontală a interogărilor nu este posibilă în SQL Server Standard Edition pentru PolyBase.

Caracteristicile Business Intelligence

 • În cazul Analysis Services, memoria maximă utilizată per instanță este de 16 GB pentru tabulare și de 64 GB pentru MOLAP (Multidimensional OLAP).
 • Pentru Reporting Services, memoria maximă utilizată de fiecare instanță este de 64 GB.
 • SQL Server 2017 Standard Edition of oferă capabilități de business intelligence pentru modele multidimensionale de bază, plus un model tabular de bază, precum și modul de stocare în memorie, raportare și analiză de bază.
 • SQL Server Integration Services și conectorii integrați sunt disponibili pentru integrarea datelor.

Alte specificații și note

Se aplică în continuare la SQL Server 2017 Standard Edition sau este disponibil:

 • Integrarea de bază a învățării automate pentru analize avansate
 • Conectivitate cu Python și -R cu sursă deschisă și paralelism limitat
 • Pentru instrumente de programare și dezvoltare: T-SQL, SQL CLR, Service Broker, JSON, XML, precum și date grafice
 • Securitate avansată Securitate întotdeauna criptată, securitate la nivel de rând, mascare a datelor și raportare de compatibilitate cu SQL Server Audit

Cerințe hardware și software pentru SQL 2017 Standard

Următoarele specificații se aplică la instalarea ediției Standard a MS SQL Server 2017, acestea fiind necesare ca un minim pentru a asigura o funcționare optimă. Ca regulă generală:

 • Pe un sistem de operare client pe 64 de biți, sunt acceptate toate funcțiile SQL Server 2017 Standard.
 • Pe de altă parte, pe un sistem de operare client pe 32 de biți, sunt acceptate doar următoarele caracteristici ale SQL Server 2017 Standard: SQL Client Connectivity Software Development Kit, Integration Services, Data Quality Client, conectivitatea sau compatibilitatea retroactivă a instrumentelor client sau Client Tools Software Development Kit, componentele Distributed Replay, controler și client, precum și componentele de documentare.

Cerințe hardware:

 • Hard disk: cel puțin 6 GB spațiu de stocare disponibil - în funcție de componentele SQL Server instalate
 • Memorie: min. 4 GB, memoria trebuind să fie mărită odată cu creșterea dimensiunii bazei de date pentru a asigura o performanță optimă a SQL Server
 • Tipul de procesor: procesoare x64 - AMD Opteron sau AMD Athlon 64, Intel Xeon sau Intel Pentium IV cu suport EM64T
 • Viteza procesorului: min. 1,4 GHz; recomandat 2,0 GHz sau mai rapid
 • Vă rugăm să rețineți: Instalarea SQL Server este suportată numai pe procesoarele x64 (procesoarele x86 nu mai sunt suportate): În plus, se recomandă să instalați SQL Server pe un computer cu format de fișier NTFS sau ReFS

Cerințe software:

 • .NET Framework 4.6, se instalează automat SQL Server setup .NET Framework, Master Data Services și Replication
 • Sisteme de operare acceptate: Windows Server 2016 Datacenter, Standard și Essentials; Windows Server 2012 R2 Datacenter; Standard, Essentials și R2 Foundation; Windows Server 2012 Datacenter, Standard, Essentials și Foundation 
 • Instalarea SQL Server 2017 în modul Server Core este suportată de următoarele ediții Windows Server: Windows Server 2017 Standard și Datacenter; Windows Server 2016 Standard și Datacenter; Windows Server 2012 R2 Standard și Datacenter; și Windows Server 2012 Standard și Datacenter

Acordarea licențelor pentru SQL Server 2017 Standard în conformitate cu modelul Server/CALs

Acest SQL Server 2019 Standard Edition oferă licențierea serverului într-o combinație între licența de server descrisă aici și licențe de acces pentru clienți (CAL) suplimentare - acestea din urmă nu sunt incluse aici și, prin urmare, trebuie achiziționate separat pentru fiecare utilizator sau dispozitiv final. Iată o prezentare generală a condițiilor de licențiere Microsoft:

 • Este necesară o licență de server pentru fiecare server (fizic sau virtual) pe care urmează să fie rulat SQL Server 2017 Standard.
 • Instanțele SQL Server care sunt operate în containere trebuie, de asemenea, să fie licențiate, deoarece aceste mașini virtuale sunt echivalate.
 • În plus, pentru fiecare utilizator sau dispozitiv final care accesează un SQL Server licențiat este necesară o licență de acces client (CAL) separată, cel puțin pentru versiunea identică sau, eventual, pentru o versiune superioară; CAL-urile trebuie achiziționate separat și sunt disponibile ca produs separat aici.

Acest model de licențiere este, prin urmare, potrivit pentru companiile care acordă licențe pentru un număr gestionabil de utilizatori sau dispozitive finale și în cazul în care costurile totale de licențiere sunt mai mici decât în cazul licențelor bazate pe nucleu.         

Dacă aveți întrebări cu privire la licențierea individuală a SQL Server 2017 Standard cu CAL-uri, nu ezitați să ne contactați.

Întrebări frecvente despre SQL Server 2017 Standard Edition ca software utilizat

O licență pentru SQL Server 2017 Standard oferită de Wiresoft ca software uzat nu diferă de o licență de server nouă corespunzătoare - în afară de faptul că un software nu se poate uza în general, dar mai ales nu în ceea ce privește capacitatea de utilizare și funcționalitatea sa. Mai jos veți găsi toate răspunsurile la întrebările tipice despre licențele SQL Server utilizate:

De unde provine software-ul folosit SQL Server 2017 Standard oferit de Wiresoft?

Software-ul folosit oferit de Wiresoft pentru SQL Server 2017 Standard sau de la o altă versiune sau ediție provine de la companii care l-au achiziționat anterior ca fiind nou și ulterior l-au revândut către Wiresoft - din diverse motive, de exemplu pentru că este excedentar sau a fost înlocuit cu un alt software. Astfel de licențe sunt marcate ca software folosit în magazinul Wiresoft, dar în principiu pot fi utilizate ca o licență nouă.

Licența SQL Server 2017 Standard folosită oferă și securitatea cumpărătorului?

Da: Cu software-ul folosit de Wiresoft, cum ar fi licența SQL Server 2017 Standard, dumneavoastră, în calitate de client, aveți aceleași avantaje la cumpărare ca și în cazul unui software de server nou corespunzător: cu siguranța cumpărătorului prin descărcarea imediată după finalizarea cu succes a achiziției și activarea imediată a licenței cu cheia de licență valabilă furnizată.

Achiziționarea și utilizarea SQL Server 2017 Standard ca software folosit sunt legale?

Da: Cu software-ul folosit de la Wiresoft, puteți fi sigur că, în calitate de client, nu încălcați nicio lege, nici prin achiziționarea unei astfel de licențe SQL Server 2017 Standard, nici atunci când o utilizați efectiv - și acest lucru este valabil și pentru Wiresoft - deoarece acest software folosit provine din stocul de licențe al unei companii. Acest lucru este important, deoarece jurisdicția valabilă nu permite doar comerțul cu software Microsoft Used Software, ci și utilizarea efectivă a acestuia; aceste fapte au fost deja confirmate de mai multe ori prin diverse hotărâri judecătorești.

Software-ul folosit de la Wiresoft, cum ar fi licența SQL Server 2017 Standard, are și alte avantaje?

Software-ul folosit Wiresoft de la Wiresoft oferă clienților noștri în special o soluție economică dacă doresc să își completeze sau să își actualizeze stocurile de software cât mai ieftin posibil, deoarece prețul este mai mic decât cel al unui software nou comparabil. Acest lucru este valabil mai ales pentru versiunile mai vechi de licențe de server care nu mai sunt oferite în mod regulat. Software-ul folosit de la Wiresoft se distinge, de asemenea, prin dovada completă de audit a tuturor cumpărătorilor!

În magazinul Wiresoft de software folosit nu veți găsi doar SQL Server 2017 Standard Edition la un preț avantajos, ci și Standard Edition cu Core Licensing, precum și alte ediții de SQL Server 2017; în plus, și versiuni mai noi de Microsoft SQL Server. Portofoliul de software folosit al Wiresoft include, de asemenea, multe oferte din alte programe Microsoft - cu toate avantajele menționate. Dacă aveți întrebări cu privire la licențierea SQL Server 2017 Standard incl. CALs sau orice altă ediție, nu ezitați să apelați la consultanța noastră competentă prin chat sau prin e-mail sau telefon.

Alte linkuri către "MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii