Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 STANDARD

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

  • SW10105
  • P73-06285
  • Valabil în permanență
  • Toate limbile
  • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
290,90 RON * 321,90 RON * (9,63% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Core 16 Core 
Dispozitive 1x
Mașini virtuale 2x
Mediu Descărcați
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + Licență


Cu Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard Microsoft oferă o soluție pentru aplicații de server private și comerciale, ușor de instalat și de întreținut. Versiunea Server a Microsoft Windows a fost dezvoltată și mai mult și impresionează cu câteva caracteristici și funcții noi. Acest articol explică despre ce este vorba în software-ul Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard și cum poate fi utilizat.

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 STANDARD"

Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard

Cu Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard Microsoft oferă o soluție pentru aplicații de server private și comerciale care poate fi ușor de instalat și întreținut. Versiunea de server a Microsoft Windows a fost dezvoltată în continuare și impresionează cu câteva caracteristici și funcții noi. Acest articol explică în ce constă software-ul Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard și cum poate fi utilizat.

Ce este mai exact Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard și la ce este folosit acest software?

Acest software este un sistem de operare al gigantului Microsoft. Prin urmare, este un sistem de operare special creat pentru configurarea, gestionarea și întreținerea serverelor și, de asemenea, optimizat pentru acestea. Prin urmare, Microsoft Windows Server nu este, de obicei, potrivit pentru munca obișnuită pe calculator, ci este special conceput pentru utilizarea și instalarea pe un server. Acesta oferă o serie de instrumente și caracteristici diferite care fac administrarea și configurarea unui server foarte ușoară și eficientă. Microsoft Windows Server nu este utilizat doar în sectorul privat, ci și în mod frecvent în sectorul de afaceri. Multe companii mari își administrează serverele folosind Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard. Prin intermediul acestui sistem de operare, este posibilă și crearea unui așa-numit cloud, la care au acces utilizatorii și angajații. De asemenea, un astfel de server poate fi utilizat pentru copii de rezervă și alte copii de rezervă de date, care pot fi, de asemenea, criptate.

Ce cerințe hardware trebuie să îndeplinească computerul pentru ca Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard să funcționeze pe el?

Computerul are nevoie de un procesor capabil pe 64 de biți cu o viteză de cel puțin 1,4 GHz pentru ca Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard să funcționeze fără probleme. În plus, sunt necesare aproximativ 32 GB de spațiu pe hard disk și aproximativ 512 MB de memorie cu acces aleatoriu (RAM). Cu un SSD sau o memorie RAM mai mare, sistemul poate funcționa mult mai bine și mai rapid. O viteză mai mare a ceasului procesorului va crește, de asemenea, viteza de execuție. În plus, pentru a conecta un server este necesar și un adaptor WLAN sau un adaptor Ethernet. Aceste adaptoare sunt, de obicei, deja integrate direct în hardware.

Cum se instalează Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard pe computer sau server?

Acest sistem de operare poate fi instalat fie de pe un CD, fie de pe un stick USB. Cu toate acestea, suportul ar trebui să fie în orice caz bootabil, astfel încât să fie recunoscut direct de computer la pornire. Apoi se introduce suportul, se pornește calculatorul - acesta ar trebui să recunoască imediat instalarea Windows și să pornească. Dacă computerul nu recunoaște imediat instalarea, trebuie verificate setările BIOS. Ar trebui să pornească de pe CD sau de pe un stick USB, chiar înainte de a porni de pe HDD sau SSD. Un asistent ghidează utilizatorul în timpul instalării și explică toți pașii. În plus față de o instalare GUI, este posibilă și o instalare din linia de comandă (terminal). Această opțiune este recomandată doar pentru utilizatorii avansați, aici utilizatorul poate face setări foarte detaliate. De asemenea, puteți alege dacă Windows Server trebuie să funcționeze ca un sistem de operare GUI sau numai din linia de comandă. În cazul celei din urmă opțiuni, computerul poate fi controlat de pe un alt computer printr-o conexiune SSH securizată, astfel încât nu este necesar niciun monitor pentru configurare.
Alte linkuri către "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 STANDARD"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 STANDARD"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii