Chat with us, powered by LiveChat
PRODUS ORIGINAL AUTORIZAT
EXPEDIERE ÎN TERMEN DE 24 DE ORE
ASISTENȚĂ PRIN CHAT, E-MAIL ȘI TELEFON
LINIE TELEFONICĂ GRATUITĂ +4969 - 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 STANDARD

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 STANDARD

470,00 RON *

incl. TVA.

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10105
 • P73-06285
 • Beneficii

  - Livrare rapidă
  . - Produs original autorizat
  . - Expediere în termen de 24 de ore
  . - Suport prin chat, e-mail și telefonic
  .
Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard Cu Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard,...mai mult
Informații despre produs "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 STANDARD"

Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard

Cu Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard, Microsoft oferă o soluție pentru aplicațiile de server private și comerciale care este ușor de instalat și de întreținut. Versiunea pentru servere a Microsoft Windows a fost dezvoltată în continuare și convinge prin câteva caracteristici și funcții noi. Acest articol explică ce este Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard și cum poate fi utilizat.

Ce este mai exact Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard și la ce este folosit acest software?

Acest software este un sistem de operare al gigantului Microsoft. Acesta este un sistem de operare special dezvoltat pentru configurarea, administrarea și întreținerea serverelor și a fost optimizat în acest scop. Prin urmare, Microsoft Windows Server nu este, de obicei, potrivit pentru munca obișnuită pe un computer, ci este special conceput pentru utilizarea și instalarea pe un server. Acesta oferă o serie de instrumente și caracteristici diferite care fac administrarea și configurarea unui server foarte simplă și eficientă. Microsoft Windows Server nu este utilizat doar în sectorul privat, ci și în mod frecvent în sectorul de afaceri. Multe companii mari își administrează serverele cu ajutorul Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard. Acest sistem de operare permite, de asemenea, crearea unui așa-numit cloud, la care utilizatorii și angajații pot avea acces. Un astfel de server poate fi utilizat și pentru copii de rezervă și alte copii de rezervă de date, care pot fi, de asemenea, criptate.

Ce cerințe hardware trebuie să îndeplinească computerul pentru ca Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard să funcționeze pe el?

Calculatorul are nevoie de un procesor capabil pe 64 de biți cu o viteză de cel puțin 1,4 GHz pentru ca Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard să poată funcționa fără probleme. În plus, sunt necesare aproximativ 32 GB de spațiu pe hard disk și aproximativ 512 MB de memorie principală (RAM). Cu un SSD sau o memorie RAM mai mare, sistemul poate funcționa mult mai bine și mai rapid. O viteză mai mare a ceasului procesorului crește, de asemenea, viteza de execuție. În plus, pentru a conecta un server este necesar un adaptor WLAN sau un adaptor Ethernet. Aceste adaptoare sunt, de obicei, deja încorporate în hardware.

Cum este instalat Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard pe computer sau server?

Acest sistem de operare poate fi instalat fie de pe un CD, fie de pe un stick USB. Cu toate acestea, suportul ar trebui să fie în orice caz bootabil, astfel încât să fie recunoscut direct de către computer atunci când acesta este pornit. Apoi se introduce suportul, se pornește calculatorul și acesta ar trebui să recunoască imediat și să înceapă instalarea Windows. În cazul în care calculatorul nu recunoaște imediat instalarea, trebuie verificate setările BIOS. Ar trebui să pornească de pe CD sau de pe un stick USB, chiar înainte de a porni de pe HDD sau SSD. Un asistent îl ghidează pe utilizator pe parcursul instalării și îi explică toți pașii. În plus față de o instalare GUI, este posibilă și o instalare din linia de comandă (terminal). Această opțiune este recomandată numai pentru utilizatorii avansați; aici utilizatorul poate face setări foarte detaliate. De asemenea, este posibil să se aleagă dacă Windows Server trebuie să funcționeze ca un sistem de operare GUI sau numai din linia de comandă. Cu această din urmă opțiune, calculatorul poate fi controlat de pe un alt calculator printr-o conexiune SSH securizată, astfel încât nu este necesar niciun monitor pentru configurare.
Citiți, scrieți și discutați recenzii...mai mult
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 STANDARD"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.
Vă rugăm să introduceți șirul de caractere în câmpul de text de mai jos.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Ultima vizualizare