Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 DEVICE CAL

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

 • SW10070
 • R18-04277
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
49,90 RON * 54,90 RON * (9,11% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Cantitate 1x R2 Device CAL
Sistem  Windows Server 
CAL Dispozitiv CAL R2
Domeniul de aplicare a livrării Dreptul de utilizare
Durata Nelimitat
Limbi Toate limbile
Terminal Server nu este compatibil(vezi RDS CAL )


Pentru a putea utiliza serviciile disponibile în edițiile Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard și Datacenter, este necesară o licență de acces client corespunzătoare pentru un dispozitiv final, pe lângă licența de server: Windows Server 2012 R2 Device CAL. Aceasta conferă drepturi de acces la un anumit computer (PC, laptop, tabletă etc.) înregistrat în cadrul acesteia.

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 DEVICE CAL"

Cumpărați un Device CAL de folosit pentru Microsoft Windows Server 2012 R2

Pentru a putea utiliza serviciile disponibile în edițiile Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard și Datacenter, este necesară o licență de acces client corespunzătoare pentru un dispozitiv final, pe lângă licența de server: Windows Server 2012 R2 Device CAL. Aceasta conferă drepturi de acces la un anumit computer (PC, laptop, tabletă etc.) înregistrat pe acesta.

În conformitate cu prevederile definite în gestionarea licențelor Microsoft, o licență de server pentru Windows Server 2012 R2 nu include drepturi de utilizator, astfel încât acestea trebuie achiziționate suplimentar sub forma unui CAL pentru dispozitive. Un dispozitiv final înregistrat în acest mod poate fi utilizat de orice utilizator autorizat pentru a accesa funcțiile Windows Server în una dintre aceste ediții.

Device CALs pentru Windows Server 2012 R2 sunt disponibile de la Wiresoft la un preț rezonabil ca software folosit - acestea sunt disponibile și individual pentru o licențiere flexibilă, bazată pe necesități, a dispozitivelor finale. O licență de acces la software folosit pentru un dispozitiv final pentru Windows Server 2012 R2 oferă aceleași funcționalități ca și CAL-urile pentru dispozitive oferite ca noi prin intermediul programului obișnuit de licențiere în volum al Microsoft.

Utilizați toate caracteristicile Windows Server 2012 R2 cu un CAL pentru dispozitive utilizate

Chiar și cu un Device CAL utilizat anterior, puteți utiliza toate posibilitățile oferite de versiunea de server 2012 R2, succesorul Windows Server 2012: Pe lângă faptul că este compatibil cu Windows 8, acesta este, de asemenea, pregătit pentru cloud, ceea ce înseamnă că poate fi creat un server cloud pentru a securiza datele prin intermediul unui dispozitiv final cu acces autorizat.

Ce caracteristici și beneficii oferă edițiile Windows Server 2012 R2 Datacenter și Standard cu un CAL pentru dispozitive?

Windows Server 2012 R2 este disponibil de la Wiresoft în edițiile Standard și Datacenter. Acestea diferă în principal prin gradul diferit de virtualizare, dar gama de funcții este aceeași.

În timp ce Windows Server 2012 R2 Standard Edition este suficient pentru clienții care nu folosesc virtualizarea sau doar câteva mașini virtuale, Windows Server 2012 R2 Datacenter Edition, pe de altă parte, oferă toate funcțiile necesare pentru a opera un mediu cloud privat virtualizat, precum și orice număr de mașini virtuale în rolul Hyper-V pe serverul Windows utilizat.

Printre cele mai importante inovații ale Microsoft Windows Server 2012 R2 se numără, pe lângă numeroasele îmbunătățiri și funcții suplimentare în domeniile rețelei, stocării și administrării, accesul îmbunătățit și protecția informațiilor - inclusiv infrastructura de birouri virtuale - precum și funcția de server IP Address Management (IPAM), împreună cu o interfață de utilizator modernă, optimizată pentru ecrane tactile. Următoarele funcții sunt, de asemenea, incluse în Windows Server 2012 R2, care pot fi utilizate și cu un CAL de dispozitiv utilizat:

 • PowerShell 3.0 pentru gestionarea eficientă a setărilor de sistem
 • Noul task manager oferă mai multă performanță prin procese optimizate
 • IIS (Internet Information Service 8.0) cu gestionarea certificatelor Extended Validation
 • SMB 3.0 permite un acces și mai rapid și mai bun la partajările de fișiere
 • Nivel mai ridicat de virtualizare cu Hyper-V prin acces îmbunătățit la serverele virtuale pe baza RDP
 • Sesiunile prin Remote Desktop Protocol (RDP) se execută prin intermediul gazdei, astfel încât nu mai este necesară o conexiune directă RDP la serverul virtual
 • Suport pentru Windows Server 2012 R2 și Hyper-V Server 2012 R2 prin System Center Virtual Machine Manager 2012 R2, astfel încât ambele sisteme să poată fi operate în paralel
 • VMs Generation 2 suportă noul standard BIOS UEFI, precum și funcția integrată Secure Boot
 • Suportul pentru Linux a fost îmbunătățit, astfel încât memoria dinamică poate fi utilizată și în clienții Linux
 • Dedublarea datelor și pe discurile hard disk virtuale
 • Discurile SSD și SATA sunt combinate în Storage Spaces
 • ReFS (Resilient File System) completează NTFS

Sistemul de licențiere Microsoft cu Device CALs

Odată cu lansarea Windows Server 2012 R2, Microsoft și-a actualizat și modelul de licențiere. În funcție de ediție, se face o distincție, printre altele, între licențierea pe nuclee, pentru care nu sunt necesare licențe de acces suplimentare, și licențierea pe server plus un număr de licențe de acces pentru clienți (CAL) care depinde de companie. Varianta de autorizare a accesului cu CAL-uri de dispozitiv este soluția mai favorabilă pentru întreprinderile mici și mijlocii.

Astfel, fiecare licență de server este completată cu licențe de acces pentru clienți, cum ar fi Device CAL, care echipează un dispozitiv final cu drepturile corespunzătoare, astfel încât utilizatorul respectiv să poată utiliza funcțiile tipice ale Windows Server. În afară de drepturile de acces dedicate pentru mediul client/server al Windows Server 2012 R2, Device CAL nu conține niciun alt software.

Utilizarea CAL-urilor de dispozitiv utilizate pentru edițiile Windows Server 2012 R2 Standard și Datacenter

Device CAL-urile oferite de Wiresoft ca software folosit nu diferă de noile Device CAL-uri comparabile, deoarece oferă aceleași posibilități de utilizare a funcțiilor disponibile în edițiile Windows Server 2012 R2 Standard și Datacenter. Prin urmare, CAL-urile pentru dispozitive utilizate reprezintă o alternativă economică pentru multe companii și organizații de a dota dispozitivele finale cu o licență de acces la server. Următoarea prezentare generală enumeră toate avantajele și caracteristicile speciale ale software-ului utilizat.

Ce tipuri de CAL sunt disponibile pentru Windows Server 2012 R2 Standard și Datacenter Edition?

Licențele de acces client pentru Windows Server 2012 R2 sunt disponibile în două tipuri de CAL:

 • Device CAL pentru Windows Server 2012 R2 - pentru un dispozitiv final (PC, laptop, tabletă, telefon)
 • User CAL pentru Windows Server 2012 R2 - pentru un utilizator

Care sunt diferențele dintre Device CALs și User CALs pentru Windows Server 2012 R2?

Un CAL de dispozitiv pentru Windows Server 2012 R2 nu diferă în ceea ce privește funcțiile și serviciile de CAL de utilizator corespunzător. Cu toate acestea, singura diferență constă în tipul respectiv de autorizație de acces pentru Windows Server: Cu Device CAL, un singur dispozitiv final este autorizat pentru acces, dar acesta poate fi utilizat alternativ de mai mulți utilizatori pentru a accesa serviciile Windows Server; în funcție de numărul și de echipamentul stațiilor de lucru cu un computer și de fluxurile de lucru tipice din unele companii, aceasta poate fi situația predominantă - spre deosebire de situația în care un singur utilizator cu propriul cont utilizează în mod predominant dispozitive finale complet diferite.

De exemplu, un terminal echipat cu un dispozitiv CAL poate oferi mai multe avantaje în companiile care lucrează în schimburi, când mai mulți angajați împart un singur terminal pentru a-și verifica e-mailurile etc.; în acest caz sunt necesare mai puține licențe de acces la terminal. În cazul în care dispozitivul final licențiat este un dispozitiv mobil, cum ar fi un laptop, o tabletă sau un smartphone, un utilizator poate accesa serverul Windows indiferent de locație - de exemplu, în biroul de acasă, în deplasare sau în altă locație. Astfel, un dispozitiv CAL oferă, de asemenea, opțiuni de utilizare mobilă.

Ce opțiuni diferite de utilizare oferă un CAL pentru dispozitive utilizate pentru Windows Server 2012 R2 în edițiile Standard și Datacenter?

În funcție de faptul că este instalată ediția Standard sau Datacenter Edition pentru Windows Server 2012 R2, Device CAL oferă, de asemenea, funcționalități diferite: Este posibil să accesați Datacenter Edition de Windows Server 2012 R2 cu Device CAL pentru Standard Edition - cu toate acestea, este disponibilă doar funcționalitatea limitată a Standard Edition. Doar Device CAL pentru Datacenter Edition oferă o gamă extinsă de caracteristici și funcții corespunzătoare. Dacă se utilizează un CAL de dispozitiv pentru Datacenter Edition pentru a accesa un Windows Server 2012 R2 Standard, este disponibilă doar funcționalitatea ediției Standard.

Rețineți compatibilitatea versiunilor pentru CAL-uri de dispozitiv pentru Windows Server 2012 R2

Cu Device CAL pentru Windows Server 2012 R2, un dispozitiv final are drepturi de acces pentru versiuni mai vechi de Windows Server (downgrade), pe lângă utilizarea funcționalităților disponibile în funcție de ediție. În schimb, însă, Device CAL pentru Windows Server versiunea 2012 R2 nu poate fi utilizat pentru a accesa o versiune superioară, cum ar fi 2016 (upgrade). Atunci când achiziționează CAL-uri pentru dispozitive pentru Windows Server 2012 R2, clienții trebuie să acorde atenție compatibilității dintre licența de server existentă și licența de acces client necesară, precum și funcțiilor disponibile pentru ediția respectivă.

Ce altceva trebuie luat în considerare atunci când cumpărați CAL-uri de dispozitiv folosite pentru Windows Server 2012 R2?

Device CAL pentru Windows Server 2012 R2 licențiază doar un singur dispozitiv final și îl echipează cu drepturile de acces definite pentru fiecare ediție. Odată ce înregistrarea este finalizată, dispozitivul CAL nu mai poate fi transferat către un alt dispozitiv final. De asemenea, nu este posibilă schimbarea tipului de CAL și utilizarea CAL dispozitiv ca CAL utilizator.

Astfel de prevederi pentru CAL definite în gestionarea licențelor Microsoft servesc la prevenirea accesului neautorizat la Windows Server 2012 R2, ceea ce oferă companiilor mai multă securitate pentru date și comunicații, deoarece serviciile de e-mail sau datele serverului nu pot fi accesate fără CAL corespunzător pentru dispozitive.

Concluzie privind CAL-urile dispozitivelor

Ce tip de licențe de acces pentru clienți oferă o mai mare flexibilitate într-o companie și, prin urmare, care este cea mai avantajoasă opțiune de licențiere, depinde de fiecare caz în parte. Pe lângă numărul de dispozitive finale licențiate pentru a accesa Windows Server, numărul de utilizatori este, de asemenea, decisiv: dacă mai mulți utilizatori accesează alternativ Windows Server 2012 R2 prin intermediul unui singur dispozitiv final implicit, licențierea cu Device CAL oferă mai multe avantaje.

Înainte de a lua o decizie de achiziție de CAL, o cunoaștere exactă a proceselor tipice ale companiei este, prin urmare, cel mai bun punct de plecare pentru alegerea tipului de CAL pentru Windows Server 2012 R2. În situația descrisă, licențierea cu Device CALs este mai ieftină pentru o companie decât licențierea cu User CALs, deoarece trebuie achiziționate mai puține licențe de acces pentru clienți.

CAL-uri de dispozitiv folosite pentru Microsoft Windows Server 2012 R2 în magazinul online Wiresoft

CAL-urile de dispozitiv folosite pentru edițiile Windows Server 2012 R2 sunt disponibile și individual în magazinul online Wiresoft - orice reglementări Microsoft privind eșalonarea licențelor nu se aplică aici; de altfel, software-ul folosit nu are dezavantaje sau restricții în comparație cu licențele noi - nu numai pentru că software-ul nu se uzează în principiu, ci și pentru că nu există restricții în ceea ce privește funcționalitatea.

De unde provin CAL-urile de dispozitiv pentru Windows Server 2012 R2 oferite de Wiresoft ca software folosit?

Licențele CAL pentru dispozitive folosite pentru edițiile Windows Server 2012 R2, așa cum sunt oferite de Wiresoft, sunt licențe originale Microsoft din programul său de licențiere; înainte de a fi vândute de Wiresoft, acestea au făcut parte dintr-o licență de volum pentru dispozitive pentru Windows Server 2012 R2 achiziționată de o companie. Această licență de volum sau licențele individuale de acces la dispozitive neutilizate au fost achiziționate de Wiresoft, iar licențele de volum au fost dizolvate în licențe individuale. CAL-urile individuale ale dispozitivelor rezultate sunt desemnate ca software utilizat. În ciuda acestei denumiri, ele pot fi utilizate ca o licență nouă pentru accesul la Windows Server 2012 R2, deoarece nu diferă de licențele noi nici în ceea ce privește restricțiile privind funcționalitatea lor, nici în ceea ce privește perioada de utilizare.

CAL-uri de dispozitiv de ocazie pentru Windows Server 2012 R2 cu asigurarea cumpărătorului

Oferta de software utilizat Wiresoft de Device CALs pentru Windows Server 2012 R2 oferă clienților o licențiere sigură pentru Windows Server 2012 R2! CAL-urile pentru dispozitive folosite de la Wiresoft oferă, de asemenea, siguranța obișnuită a cumpărătorului, cu descărcare imediată după cumpărare, inclusiv activarea imediată a licenței cu o cheie de licență de volum valabilă.

Este legală achiziționarea sau utilizarea de CAL-uri de dispozitiv folosite pentru Windows Server 2012 R2?

Clienții Wiresoft se pot baza pe securitatea juridică atunci când cumpără CAL-uri de dispozitiv folosite pentru Windows Server 2012 R2, precum și atunci când le utilizează, deoarece acestea nu încalcă nicio reglementare legală. Acest lucru se datorează faptului că atât CAL-urile pentru dispozitive folosite pentru Windows Server 2012 R2, cât și alte licențe de acces client disponibile în Wiresoft Shop provin din stocul de licențe al companiilor. Prin urmare, comerțul cu CAL-uri folosite se bazează pe jurisprudența valabilă, care permite în mod explicit atât vânzarea, cât și cumpărarea și utilizarea CAL-urilor Microsoft folosite; acest lucru a fost confirmat în mod clar în repetate rânduri de diverse hotărâri judecătorești.

În plus, software-ul folosit de la Wiresoft oferă, de asemenea, securitate de audit datorită dovezii complete a tuturor cumpărătorilor anteriori!

Toate avantajele software-ului utilizat pentru Device CALs pentru Windows Server 2012 R2 dintr-o privire

CAL-urile de utilizator pentru Windows Server 2012 R2 ca software folosit de la Wiresoft reprezintă o alternativă mai ieftină în comparație cu produsele noi comparabile de la majoritatea furnizorilor de software convenționali - acest avantaj se aplică și în cazul software-ului Microsoft Server folosit sau al altor licențe de acces client.

Deoarece licențierea CAL-urilor pentru dispozitive utilizate nu este reglementată de o gradație, de altfel adesea comună, puteți licenția numărul exact de dispozitive finale în funcție de utilizarea reală a serviciilor Windows Server în compania dumneavoastră. Clienții Wiresoft pot reduce, de asemenea, costurile de achiziționare a dispozitivelor finale prin intermediul acestei licențe flexibile de acces pentru clienți.

De asemenea, licențele de acces folosite de la Wiresoft reprezintă o modalitate deosebit de practică de a vă completa propriul stoc de software la un preț rezonabil, deoarece oferta acoperă și mai multe versiuni de software. Acest lucru evită, de asemenea, problemele de compatibilitate care ar putea fi cauzate, de exemplu, de utilizarea în paralel a diferitelor versiuni de software și, prin urmare, reduce costurile de achiziție de hardware nou. Pe lângă Device CAL s pentru edițiile Windows Server 2012 R2, puteți găsi, de asemenea, CALs de utilizator corespunzătoare ca software utilizat în magazinul de software Wiresoft.

Oferta Wiresoft de software folosit include software Microsoft pentru multe alte domenii - cu toate avantajele menționate mai sus. Dacă aveți întrebări despre Device CALs pentru MS Windows Server 2012 R2 sau orice alt produs Microsoft, nu ezitați să ne contactați prin chat, e-mail sau telefon.

Alte linkuri către "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 DEVICE CAL"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 DEVICE CAL"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii