Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 25 PACK DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 25 PACK DEVICE CAL

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

 • SW10433
 • R18-05767
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
2.054,90 RON * 2.281,90 RON * (9,95% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Cantitate 25x Device CAL
Sistem  Windows Server 
CAL Device CAL
Domeniul de aplicare a livrării Dreptul de utilizare
Durata Nelimitat
Limbi Toate limbile
Terminalserver nu este compatibil(RDS CAL  view)


Pentru Standard- sau Datacenter-ediția Microsoft Windows Server 2019, pe lângă licențele pentru nucleele Server, este necesară și o licență de acces client pentru fiecare dispozitiv final prin intermediul căruia urmează să fie accesate serviciile Server: În acest scop există Windows Server 2019 Device CALastfel, un anumit computer (PC, laptop etc.) înregistrat în acest scop primește drepturile de acces corespunzătoare.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 25 PACK DEVICE CAL"

pachet de 25 de dispozitive CAL pentru Microsoft Windows Server 2019 cumpărați folosit

Pentru Microsoft Windows Server 2019 Standard sau Datacenter Edition, pe lângă licențele pentru nucleele de server, este necesară și o licență de acces client pentru fiecare dispozitiv final prin intermediul căruia urmează să fie accesate serviciile serverului: În acest scop, există Windows Server 2019 Device CAL, cu ajutorul căruia un anumit computer (PC, laptop etc.) înregistrat în acest scop primește drepturile de acces corespunzătoare.

Licențele de bază pentru Windows 2019 Server Standard sau Datacenter nu conțin drepturi de utilizator, astfel încât acestea trebuie achiziționate separat sub forma unui CAL pentru dispozitive; fiecare utilizator care este autorizat să utilizeze dispozitivul final echipat cu acesta îl poate utiliza pentru a accesa Windows Server.

CAL-urile de dispozitiv folosite pentru Windows Server 2019 nu numai că sunt disponibile de la Wiresoft la un preț mai mic decât licențele de acces pentru clienți oferite ca noi în comerțul cu software, dar sunt disponibile și individual, în loc să fie disponibile în balanță. Aceste licențe CAL pentru dispozitive utilizate au aceeași funcționalitate ca și licențele de acces pentru dispozitive client pentru Windows Server 2019 disponibile în cadrul programului oficial de licențiere în volum al Microsoft.

Utilizați toate funcțiile MS Windows Server 2019 cu un CAL de dispozitiv utilizat

Windows Server 2019 se bazează pe Windows 10 și oferă multe funcții noi atât în ediția Standard, cât și în ediția Datacenter, în special pentru utilizarea aplicațiilor bazate pe cloud. Rețeaua integrată definită prin software (SDN) oferă posibilități nu numai pentru configurarea centralizată a dispozitivelor de rețea fizice, cum ar fi routerele și comutatoarele, ci și a dispozitivelor de rețea virtuale, cum ar fi gateway-urile, inclusiv gestionarea dinamică. În plus, Windows Server 2019 permite peering-ul a două rețele, conectându-le aproape fără probleme. Alte caracteristici interesante care sunt, de asemenea, disponibile pentru utilizatorii cu un CAL pentru dispozitive folosite includ:

 • Rețele criptate și Datagram Transport Layer Security (DTLS) pentru criptarea sigură în rețelele virtuale
 • Infrastructura hiperconvergentă (HCI) reduce complexitatea și simplifică implementarea infrastructurii IT
 • Utilizarea optimizată a Linux cu Shielded VMs
 • Servicii de containere Kubernetes
 • Protecție avansată împotriva amenințărilor pentru detectarea timpurie a atacurilor și protecția datelor sensibile
 • Storage Spaces Direct oferă agregarea de stocuri de date ale serverului local într-un cluster virtual
 • Storage Replica reduce pierderea de date la nivelul sistemului de fișiere
 • Pregătirea pentru dezastre minimizează, de asemenea, timpii de nefuncționare

Cele mai importante informații despre CAL-urile de dispozitiv utilizate pentru Windows Server Standard și Datacenter Edition 2019 dintr-o privire

Chiar și ca software folosit, un CAL de dispozitiv de la Wiresoft are aceleași opțiuni de acces pentru a putea utiliza funcțiile disponibile în ambele ediții Windows Server 2019: Acest lucru oferă în special companiilor și organizațiilor mici și mijlocii o alternativă ieftină pentru dotarea angajaților cu licențe de acces la Windows Server pentru dispozitive finale, inclusiv pentru că permite o licențiere personalizată.

Informații privind acordarea de licențe pentru Windows Server 2019 cu CAL-uri

Pentru edițiile Standard și Datacenter, Microsoft Licence Management oferă opțiunea alternativă de licențiere a Windows Server 2019 pe nuclee individuale/ nuclee de procesare; în acest caz, aceasta trebuie completată de licențierea dispozitivelor finale (sau a utilizatorilor) sau. Acest lucru se datorează faptului că astfel de CAL incluse în licența de server sunt destinate exclusiv administratorilor și nu pentru utilizarea obișnuită a serviciilor de server Windows, astfel încât fiecare dispozitiv final individual necesită o licență de acces corespunzătoare (Device CAL). Acest Device CAL trebuie să corespundă unei versiuni identice sau superioare a serverului Windows - mai multe detalii despre scenariile de mai jos.

Astfel, numai această licență de acces client specifică dispozitivului dă dreptul utilizatorului să utilizeze funcțiile Windows Server din versiunea 2019 pe un dispozitiv final compatibil cu Windows. În afară de drepturile de acces pentru mediul client/server al Windows Server 2019, CAL nu conține niciun alt software care trebuie instalat mai întâi.

Care sunt avantajele CAL-urilor de dispozitiv pentru Windows Server 2019 Standard și Datacenter Edition?

În primul rând, licențierea bazată pe CAL a Windows Server 2019 permite o gestionare flexibilă și bazată pe necesități a drepturilor pentru computerele în cauză. Licențele de acces pentru dispozitive utilizate în special oferă IMM-urilor o alternativă mai economică pentru utilizarea serviciilor Windows Server: Acest lucru se datorează faptului că nu există restricții datorate scalării, astfel încât licențele de acces client trebuie achiziționate doar pentru numărul de angajați de care este nevoie. Modelul de licențiere Microsoft oferă un total de două tipuri de CAL pentru Windows Server 2019:

 • Device CAL pentru Windows Server 2019: acesta oferă drepturi de acces la server pentru un dispozitiv final dedicat (PC, laptop, tabletă, telefon)
 • User CAL pentru Windows Server 2019: aceasta oferă drepturi de acces la server unui utilizator dedicat

De asemenea, este posibil să se utilizeze în paralel CAL de utilizator și CAL de dispozitiv.

Rețineți compatibilitatea versiunilor pentru CAL-uri de dispozitiv pentru Windows Server 2019!

Device CAL pentru Windows Server 2019 nu numai că echipează un dispozitiv final cu drepturi de acces pentru Windows Server 2019, ci include și accesul la versiuni mai vechi, cum ar fi 2016 (downgrade). Acest lucru oferă un avantaj pentru Server Device CAL 2019 față de versiunile mai vechi de Device CAL care se aplică unei versiuni anterioare de Windows Server 2019, deoarece o astfel de versiune nu poate fi utilizată pentru a accesa versiunea 2019 (upgrade) a Windows Server. Chiar dacă în prezent nu există CAL-uri de dispozitiv mai recente pentru Windows Server decât versiunea 2019, trebuie să se acorde întotdeauna atenție compatibilității dintre licența de server și licența de acces al clientului.

Ce altceva este important atunci când licențiați Windows Server 2019 cu un CAL pentru dispozitive utilizate?

După cum s-a menționat deja, Device CAL acordă drepturi de acces pentru Windows Server 2019 doar pentru un singur dispozitiv final (dispozitiv). Odată ce CAL a fost înregistrat tocmai pe acest dispozitiv, licența nu mai poate fi transferată pe un alt computer. De asemenea, nu este posibilă schimbarea tipului de CAL și utilizarea unui CAL de dispozitiv ca CAL de utilizator. Cu toate acestea, este permisă utilizarea în paralel a Device CALs și a Device CALs pentru utilizarea Windows Server 2019.

Aceste prevederi ale sistemului de licențiere Microsoft CAL au scopul de a preveni accesul necorespunzător la Windows Server 2019. Astfel, acestea oferă o mai mare securitate pentru o companie și pentru datele sale, deoarece dispozitivele finale fără licență sau terțe nu pot accesa datele.

Care sunt diferențele dintre Device CAL și User CAL pentru Windows Server 2019?

În ceea ce privește funcționalitatea, un CAL de dispozitiv pentru Windows Server 2019 nu diferă, în general, de CAL de utilizator. Cu toate acestea, fiecare dintre ele oferă avantaje tipice datorită tipului de acces la accesul la Windows Server: În acest caz, numărul de stații de lucru dintr-o companie, precum și fluxul de lucru în care este accesat Windows Server joacă un rol important: În unele IMM-uri, mai mulți angajați folosesc pe rând un singur dispozitiv final, de exemplu, în timpul lucrului în ture, pentru a accesa Windows Server, în timp ce în alte medii de lucru, utilizatorii folosesc pe rând dispozitive finale complet diferite în acest scop.

Prin urmare, singurul dispozitiv final cu capacitate Windows autorizat prin licența de dispozitiv poate fi utilizat pentru accesul la server de către toți angajații care au posibilitatea sau permisiunea de a face acest lucru: În cazul în care dispozitivul final licențiat este un laptop sau o tabletă mobilă, angajatul respectiv poate accesa serverul Windows la nivel local în mod independent - de exemplu, în deplasare sau în biroul de acasă. Prin urmare, dispozitivul CAL poate fi utilizat și în mișcare.

Concluzie privind CAL-urile dispozitivelor

Prin urmare, ce tip de licență de acces client pentru Windows Server 2019 oferă mai multe avantaje în utilizarea într-o companie diferă de la caz la caz. Numărul de angajați care utilizează Windows Server în raport cu tipul predominant de acces prin intermediul dispozitivelor finale existente joacă un rol aici: de îndată ce majoritatea utilizează alternativ un anumit dispozitiv final mobil sau un dispozitiv independent pentru a accesa Windows Server, Device CAL oferă mai multe avantaje.

Dacă Device CAL pentru Windows Server 2019 oferă mai multe posibilități de aplicații decât User CAL este, prin urmare, arătat în fluxul de lucru tipic al companiei respective. Cunoașterea acestui aspect ar trebui să stea la baza alegerii CAL atunci când se achiziționează licențe de acces client adecvate pentru Windows Server 2019.

CAL-uri de dispozitiv folosite pentru Microsoft Windows Server 2019 disponibile, de asemenea, de la o singură licență în magazinul online Wiresoft

CAL-urile pentru dispozitive folosite pentru Windows Server 2019 sunt disponibile în magazinul online Wiresoft începând de la o singură licență de acces pentru clienți - prin urmare, nu se aplică niciun fel de cerințe de licențiere de volum Microsoft. Etichetarea CAL ca fiind "folosit" nu înseamnă niciun dezavantaj general în ceea ce privește utilizabilitatea, nu numai pentru că, în principiu, software-ul nu se poate uza.

Informații despre Device CALs pentru Windows Server 2019 ca software utilizat - de la Wiresoft

Toate Device CAL pentru Windows Server 2019 oferite la mâna a doua de către Wiresoft sunt licențe de acces originale pentru angajați, deoarece sunt disponibile și în cadrul programului de licențe Microsoft; spre deosebire de acestea, acestea făceau parte dintr-o licență de volum pentru dispozitive pentru Windows Server 2019, pe care cumpărătorul anterior respectiv, de obicei o companie, a deținut-o pentru prima dată. Licențele de acces la dispozitive care nu erau necesare pentru acest cumpărător sau licența completă de volum pentru dispozitive au fost vândute către Wiresoft, licența de volum fiind împărțită în licențe individuale. Licențele individuale de acces la dispozitive create în acest mod sunt denumite software utilizat. În ciuda denumirii lor de "licențe utilizate", aceste Device CAL pot fi utilizate în totalitate pentru accesul la Windows Server 2019, deoarece nu diferă de o licență de acces care nu a fost utilizată niciodată, nici în ceea ce privește funcționalitatea lor, nici în ceea ce privește durata de viață utilă.

Software de dispozitive CAL utilizate pentru Windows Server 2019 cu Buyer Assurance

CAL-urile de dispozitiv pentru Windows Server 2019 ca software folosit nu numai că oferă clienților Wiresoft o alternativă accesibilă în ceea ce privește licențierea Windows Server, dar sunt și sigure și legale! Fiecare Device CAL individual pentru Microsoft Windows Server 2019 vă oferă, în calitate de client, siguranța obișnuită a cumpărătorului prin descărcarea instantanee, inclusiv activarea imediată a licenței cu cheia de licență de volum inclusă.

Sunt legale achiziționarea și utilizarea unui CAL de dispozitiv folosit pentru Windows Server 2019?

Device CAL-urile pentru Windows Server 2019, dar și toate celelalte licențe de acces pe care le puteți achiziționa de la Wiresoft, provin din stocul de licențe al unei companii sau organizații. Din acest motiv, atât vânzarea, cât și cumpărarea de CAL sunt supuse jurisdicției aplicabile, care permite în mod expres comerțul cu software Microsoft utilizat, iar diverse hotărâri judecătorești au confirmat în mod clar acest lucru.

Pentru dumneavoastră, în calitate de client, achiziționarea de CAL-uri de dispozitiv folosite pentru Windows Server 2019 și, de asemenea, utilizarea acestora oferă, prin urmare, securitate juridică, deoarece nici Wiresoft, nici dumneavoastră, în calitate de cumpărător sau utilizator, nu încălcați nicio prevedere legală. CAL-urile folosite de la Wiresoft sunt, de asemenea, la adăpost de audit datorită dovezilor complete ale tuturor cumpărătorilor anteriori!

Rezumat al avantajelor Wiresoft la achiziționarea de CAL-uri de dispozitiv folosite pentru Windows Server 2019

CAL-urile de dispozitiv folosite pentru Windows Server 2019 de la Wiresoft vă oferă o alternativă la preț redus la multe oferte de la alți furnizori de software - acest lucru este valabil și pentru alte licențe de acces

După cum s-a arătat deja, nu există restricții privind numărul minim de licențe CAL pentru dispozitive care trebuie achiziționate în momentul cumpărării, astfel încât nu se aplică o posibilă scară progresivă inflexibilă pentru licențele de acces al clienților. Acest lucru permite, de asemenea, clienților Wiresoft să reducă costurile de licențiere a accesului la server, deoarece aceștia licențiază doar utilizarea efectivă a serviciilor Windows Server.

În magazinul online Wiresoft, pe lângă licențele de acces la software-ul utilizat pentru Device CAL s pentru Windows Server 2019, veți găsi și User CALs - dar și licențe de acces client pentru alte versiuni de Windows Server, precum și alte licențe de software pentru servere, inclusiv licențele de acces necesare în fiecare caz. În acest fel, vă puteți suplimenta stocul de software din alte domenii la prețuri avantajoase cu licențe folosite de la Wiresoft, evitând astfel costurile suplimentare pentru hardware nou, precum și problemele de compatibilitate care ar putea fi cauzate de versiunile neuniforme de software.

Pe lângă Device CALs și software-ul pentru servere, veți găsi și alte produse software Microsoft în magazinul de software Wiresoft - cu toate avantajele pe care le oferă software-ul folosit de Wiresoft. Dacă aveți întrebări despre Device CAL pentru Windows Server 2019 sau orice alt produs Microsoft, nu ezitați să apelați la sfaturile noastre competente în chat sau prin e-mail sau telefon.

Alte linkuri către "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 25 PACK DEVICE CAL"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 25 PACK DEVICE CAL"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii