Chat with us, powered by LiveChat
PRODUS ORIGINAL AUTORIZAT
EXPEDIERE ÎN TERMEN DE 24 DE ORE
ASISTENȚĂ PRIN CHAT, E-MAIL ȘI TELEFON
LINIE TELEFONICĂ GRATUITĂ +4969 - 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 25 PACK USER CAL

MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 25 PACK USER CAL

4.228,95 RON *

incl. TVA.

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10394
 • 359-06866
 • Beneficii

  - Livrare rapidă
  . - Produs original autorizat
  . - Expediere în termen de 24 de ore
  . - Suport prin chat, e-mail și telefonic
  .
25x User CAL-uri pentru SQL Server 2019 ca software utilizat Pentru a putea utiliza toate...mai mult
Informații despre produs "MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 25 PACK USER CAL"

25x User CAL-uri pentru SQL Server 2019 ca software utilizat

Pentru a putea utiliza toate serviciile și funcțiile SQL ale Microsoft SQL Server 2019, un utilizator are nevoie de o licență de acces client corespunzătoare - SQL Server 2019 User CAL - cu care îl poate accesa de pe orice dispozitiv final. Licența serverului SQL 2019 nu conține în sine niciun drept de utilizare, astfel încât acestea trebuie achiziționate separat sub forma unui CAL pentru utilizatori. Fiecare dintre cele 25 de CAL de utilizator acordă permisiunea corespunzătoare pentru douăzeci și cinci de utilizatori înregistrați.

În calitate de software folosit, CAL-urile de utilizator SQL Server 2019 de la Wiresoft oferă marele avantaj că sunt deja disponibile individual și la un preț mai mic decât ofertele comparabile de la furnizorii obișnuiți de licențe. În același timp, acestea au aceleași funcționalități ca și licențele de acces client utilizator pentru SQL Server 2019 disponibile în cadrul programului oficial de licențiere în volum Microsoft.

Bucurați-vă de toate avantajele MS SQL Server 2019 cu un CAL de utilizator utilizat

SQL Server 2019 este cea mai recentă versiune a platformei de date Microsoft de la Microsoft, care oferă unei companii toate funcțiile importante de baze de date, raportare și analiză pe care trebuie să le ofere un sistem de gestionare a bazelor de date relaționale (RDMS) modern și puternic, care este utilizat, de exemplu, pentru sistemele de gestionare a mărfurilor, software-ul ERP și sistemele CRM.

În funcție de ediția serverului, aceasta include nu numai gruparea (alocarea pe grupe) datelor, ci și monitorizarea pentru înregistrarea sistematică și procesarea interogărilor specifice. Aici, utilizatorii cu un SQL User CAL 2019 pot profita de Intelligent Query Processing (IQP) pentru interogări accelerate ale unor volume de date mai mari, precum și de funcția Big Data Cluster cu instrumente pentru modele de învățare automată și PolyBase pentru procesarea interogărilor Transact-SQL din surse de date externe.

Alte caracteristici includ:

 • Always Encrypted pentru criptarea datelor de la client la SGBD
 • Procesarea inteligentă a interogărilor (IQP) pentru optimizarea interogărilor de seturi mari de date
 • Performanță inteligentă, care oferă o viteză de execuție accelerată pentru operațiunile din bazele de date
 • Instantanee ale bazei de date pentru documentarea posibilelor abateri
 • Statisticile ultimului plan de interogare pentru vizualizări actualizate ale planurilor de execuție a interogărilor
 • o infrastructură îmbunătățită de profilare a interogărilor ușoare (Lightweight Query Profiling Infrastructure) și
 • Accelerated Database Recovery pentru recuperarea accelerată a bazei de date după o repornire sau o revenire a tranzacției

CAL-uri de utilizator pentru SQL Server 2019 Standard Edition

Cu un software folosit User CAL de la Wiresoft, puteți utiliza funcționalitățile SQL Server 2019 Standard Edition: Aceasta este concepută pentru companiile mici și mijlocii și oferă opțiunea de licențiere pe server/CAL, care necesită un număr corespunzător de licențe de acces (licențe de acces client) pentru utilizatori, pe lângă licența de server.

Modelul de licențiere pentru SQL Server 2019 prin intermediul licențelor de server și al CAL-urilor

Licențierea per server plus CAL-uri de utilizator se bazează pe cerințele obișnuite specificate de Microsoft: Fiecare server pe care rulează o instanță SQL Server necesită o licență de server standard. În plus, pentru fiecare utilizator dedicat care accesează serverul SQL licențiat este necesară o licență de acces corespunzătoare (User CAL) a aceleiași versiuni de server sau a unei versiuni mai noi. Prin urmare, acest model de licențiere este denumit și licențiere Server/CAL.

Gestionarea licențelor Microsoft face astfel distincție între licențele pentru servere și cele pentru utilizatorii individuali. Aceștia din urmă sunt autorizați să utilizeze funcțiile SQL Server numai prin intermediul CAL de utilizator. Această licență de acces client conține exclusiv drepturi de acces într-un mediu client/server, fără a fi necesară instalarea vreunui software. Licențele de acces client utilizator reglementează drepturile de utilizare pentru SQL Server 2019; pe lângă drepturile de acces la serverul licențiat, acestea conțin și serviciile asociate.

Respectați compatibilitatea versiunilor pentru CAL-uri de utilizator pentru SQL Server 2019

Cu un User CAL pentru SQL Server 2019, este posibil și accesul la SQL Server 2017 sau la o versiune mai veche (downgrade). Cu toate acestea, scenariul invers, în care un CAL de utilizator al unei versiuni mai vechi de SQL Server, cum ar fi 2017, este utilizat pentru a accesa o versiune mai mare de SQL Server, cum ar fi 2019 (actualizare), nu este posibil.

De ce este disponibilă utilizarea bazată pe CAL pentru SQL Server 2019 Standard Edition?

Microsoft oferă doar licențe bazate pe CAL pentru utilizatori (sau dispozitive finale) pentru ediția standard a SQL Server 2019. Acest lucru înseamnă că și acei utilizatori pot utiliza funcțiile SQL Server al căror server are o performanță mai mică, așa cum este cazul, de exemplu, în special în IMM-uri, unde acest lucru este complet suficient. Licențierea cu licențe bazate pe acces pentru utilizatori este o modalitate mai economică pentru astfel de companii de a utiliza un SQL Server, deoarece acestea trebuie să cumpere doar atâtea licențe de acces pentru clienți cât au nevoie în realitate. Modelul de licențiere Microsoft oferă două tipuri diferite de CAL pentru utilizarea SQL Server 2019:

 • SQL Server 2019 User CAL: acesta echipează un utilizator dedicat cu drepturi de acces
 • SQL Server 2019 Device CAL: acesta oferă drepturi de acces la un dispozitiv final dedicat (PC, laptop, tabletă, mobil)

Care sunt caracteristicile speciale ale licențierii cu CAL-uri de utilizator pentru SQL Server 2019?

Licența de acces pentru clientul utilizatorului este o licență unică prin care un anumit utilizator primește drepturi de acces pentru SQL Server 2019. Nu este posibilă modificarea ulterioară a primului utilizator specificat și nici modificarea tipului de atribuire. Aceste restricții oferă o mai mare securitate și previn utilizarea abuzivă a CAL, astfel încât, de exemplu, niciun angajat neautorizat sau străin nu poate accesa datele critice ale unei companii.

Care sunt beneficiile CAL de utilizator pentru SQL Server 2019?

Licența de utilizator pentru SQL Server 2019 nu este legată de un anumit dispozitiv final, ci exclusiv de o anumită persoană. Astfel, cu User CAL pentru SQL Server 2019, este înregistrat doar un singur utilizator individual după nume. Astfel, se acordă acestui utilizator dreptul de a accesa SQL Server, fiind liberă alegerea dispozitivului final prin care se face accesul în fiecare caz, dar acesta nu poate avea loc decât de la un singur PC sau similar la un moment dat.

În comparație cu cealaltă versiune a licenței de acces client, CAL dependentă de dispozitiv, CAL de utilizator are avantajul că utilizarea nu este limitată la nivel local. Atâta timp cât dispozitivul final utilizat de utilizatorul licențiat are acces la internet, acesta poate accesa SQL Server nu numai în cadrul companiei, de exemplu la locul de muncă, ci și în afara acesteia - de exemplu cu un laptop, o tabletă sau un smartphone - în tren, în timpul unei călătorii de afaceri sau la biroul de acasă.

Prin urmare, User CAL pentru SQL Server oferă o utilizare flexibilă și mobilă a funcțiilor SQL Server, în special pentru utilizatorii care lucrează frecvent din locații diferite și se conectează în mod regulat la server, deoarece cu User CAL folosesc întotdeauna contul lor personal.

Concluzie

Ce tip de CAL pentru SQL Server 2019 oferă mai multe avantaje într-o anumită companie poate diferi de la caz la caz. Decizia de acordare a licențelor de acces la client trebuie luată înainte de achiziție, deoarece un CAL de utilizator SQL Server nu poate fi schimbat într-un CAL de dispozitiv sau invers.

Aceasta depinde nu numai de numărul de angajați, ci și de tipul predominant de utilizare a dispozitivelor finale: În cazul în care majoritatea angajaților utilizează în mod regulat diferite calculatoare, nu numai pe plan intern, ci și extern, precum și în mod mobil sau la diferite stații de lucru, pentru a accesa SQL Server, echipamentul cu User CALs oferă mai multe avantaje.

Cumpărați CAL-uri de utilizator pentru Microsoft SQL Server 2019 începând de la o singură licență în magazinul online Wiresoft

CAL-urile de utilizator pentru SQL Server 2019 sunt disponibile în magazinul online Wiresoft la un preț de doar o singură licență - ca software folosit, acestea oferă un preț semnificativ mai mic, în condițiile în care starea de uzură nu oferă dezavantaje în ceea ce privește utilizabilitatea.

Ce sunt CAL-urile de utilizator pentru SQL Server 2019 ca software utilizat?

CAL-urile de utilizator pentru SQL Server 2019 oferite în magazinul online Wiresoft sunt licențe de acces obișnuite din programul de licențiere Microsoft; ca parte a unei licențe de volum pentru utilizatorii de SQL Server 2019, acestea au fost achiziționate inițial de o companie care a revândut licențele de acces pentru utilizatori nefolosite sau întreaga licență de volum către Wiresoft. Licența de volum a fost împărțită în licențe individuale, iar CAL-urile utilizatorilor au fost marcate ca software utilizat. Cu toate acestea, acest lucru nu implică uzura generală a software-ului SQL Server User CAL și nici o altă restricție în ceea ce privește funcționalitatea acestuia sau limita de timp.

Ce securitate oferă CAL de utilizator pentru SQL Server 2019 ca software utilizat?

Cumpărarea de CAL-uri de utilizator SQL Server folosite de la Wiresoft nu este doar accesibilă pentru clienții noștri, ci și sigură! Nu numai că obțineți CAL pentru un singur utilizator pentru Microsoft SQL Server 2019 la un preț mai mic decât software-ul nou comparabil, dar aveți și securitatea cumpărătorului cu descărcarea instantanee plus activarea licenței cu cheia de licență de volum inclusă:

Toate CAL-urile de utilizator pentru SQL Server 2019 oferite la Wiresoft provin din inventarul de licențe al companiilor cu sediul în Uniunea Europeană. Pentru dumneavoastră, în calitate de client, achiziționarea unui User CAL pentru SQL Server 2019 - sau a unei alte licențe de acces pentru clienți Microsoft oferite de Wiresoft ca software folosit - precum și utilizarea acestuia înseamnă siguranță juridică, deoarece nu se încalcă nicio reglementare valabilă, lucru care a fost confirmat în mod clar și repetat de diverse hotărâri judecătorești. Datorită dovezii complete a cumpărătorului, software-ul folosit de la Wiresoft este, de asemenea, rezistent la audit!

Avantajele dvs. cu software folosit din CAL-uri de utilizator pentru SQL Server 2019

Oferta Wiresoft de CAL-uri de utilizator pentru SQL Server 2019 sau alte licențe de acces pentru clienți ca software folosit nu numai că reprezintă o alternativă în mare parte la preț redus la ofertele comparabile disponibile în comerț, dar oferă clienților noștri libertatea de alegere în ceea ce privește achiziționarea numărului exact de CAL-uri de utilizator necesare pentru licențierea serviciilor pentru SQL Server, ceea ce reduce costurile pentru licențiere.

Cu o gamă largă de CAL-uri ca software folosit în magazinul online al Wiresoft, aveți, de asemenea, opțiunea de a achiziționa CAL-uri de dispozitiv pentru SQL Server 2019, precum și licențe de acces pentru versiuni mai vechi sau mai noi ale MS SQL Server, pe lângă CAL-urile de utilizator. Prin achiziționarea de CAL pentru versiuni mai vechi de SQL Server, evitați necesitatea de a achiziționa hardware nou sau problemele frecvente de compatibilitate. Beneficiați de o gamă largă de software folosit de diferite versiuni CAL pentru SQL Server la Wiresoft!

În magazinul de software Wiresoft veți găsi CAL-uri de utilizator și dispozitiv pentru SQL Server 2019, precum și alte licențe de acces client sau programe de server Microsoft - la prețuri mici ca software folosit, inclusiv descărcare și activare imediată. Dacă aveți întrebări despre CAL-uri de utilizator pentru SQL Server 2019 sau orice alt produs Microsoft, vă rugăm să ne contactați prin chat, e-mail sau telefon.

Citiți, scrieți și discutați recenzii...mai mult
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 25 PACK USER CAL"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.
Vă rugăm să introduceți șirul de caractere în câmpul de text de mai jos.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Ultima vizualizare