Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 STANDARD

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

  • SW10118
  • 312-04405
  • Valabil în permanență
  • Toate limbile
  • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
1.701,90 RON * 1.889,90 RON * (9,95% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Versiunea CU Curent
Mediu Descărcați
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + Licență
Informații suplimentare Până la 5 baze de date de căsuțe poștale


Microsoft Exchange 2019 este o nouă versiune a platformei de mesagerie puternice și dovedite, utilizată pentru gestionarea centralizată a traficului de e-mailuri, a contactelor și a sarcinilor, precum și pentru programarea în cadrul companiilor și întreprinderilor mici. The Server Standard Exchange Server Standard Oferă un set cuprinzător de instrumente noi, precum și optimizări ale funcțiilor existente, pentru a proiecta o comunicare și o colaborare definite de utilizator și, prin urmare, eficiente, cu aplicații flexibile.

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 STANDARD"

Microsoft Exchange Server 2019 Standard

Este deosebit de important pentru compania dumneavoastră să aveți în permanență canale de comunicare flexibile între angajați și clienți. În special, traficul securizat de e-mail, coordonarea întâlnirilor, finalizarea sarcinilor și gestionarea fiabilă a contactelor sunt de o importanță primordială. În acest caz, soluția software Microsoft Exchange Server 2019 Standard poate fi recomandată pentru companiile mici și mijlocii, dar și pentru utilizatorii casniciOffice. Cu el, obțineți un pachet complet fără griji, care vă scutește de multe sarcini zilnice în domeniul comunicării. Chiar și versiunea anterioară din 2016 a fost un succes revoluționar. Acum puteți beneficia de cea mai recentă versiune 2019 cu performanțe îmbunătățite.

Care sunt avantajele Microsoft Exchange Server 2019 Standard?

Microsoft Exchange există din 1996 și a fost adaptat continuu pentru a răspunde nevoilor întreprinderilor începând cu versiunea 4.0. În timp ce versiunea Enterprise este destinată companiilor mari, autorităților și instituțiilor și oferă o gamă mai largă de căsuțe poștale și baze de date, versiunea Standard este perfect suficientă pentru multe domenii operaționale. Cu această versiune, diferitele rute de transport sunt reunite în așa-numitul rol de server de căsuță poștală. Aceasta include
- Transport de schimb,
- Transmiterea transportului cutiei poștale,
- Transportul cutiei poștale Livrare și
- transport frontal.

Datorită acestui pachet, performanța procesorului dumneavoastră va fi mult îmbunătățită. Microsoft Exchange Server 2019 Standard este un software de server care rulează pe toate browserele web importante, cum ar fi Google Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer 11 sau Microsoft Edge.

Aveți la dispoziție până la cinci baze de date pe server, care acționează ca baze de date de căsuțe poștale active sau pasive. Microsoft Exchange Server 2019 Standard este utilizat cu ajutorul software-ului client dovedit Microsoft Outlook. În plus, domeniul de livrare include și aplicația web Outlook on the Web. În timp ce baza de date activă este utilizată pentru corespondența de intrare și de ieșire, există și o bază de date pasivă pentru backup și restaurare. Pentru întreprinderile mai mici și pentru utilizatorii casniciOffice, cele cinci baze de date furnizate sunt perfect suficiente.

Ce se înțelege prin inbox inteligent?

Practic, căsuța de primire inteligentă vă face afacerea mai productivă. Nu numai că poate fi personalizat, dar oferă și o funcție de căutare eficientă. Aici puteți căuta mai rapid nu numai e-mailurile importante, ci și contactele, întâlnirile și sarcinile. Microsoft Exchange Server 2019 Standard leagă aceste zone între ele, astfel încât să aveți întotdeauna o imagine de ansamblu a tuturor datelor importante. Deosebit de practică este operarea prin intermediul programului client de e-mail Microsoft Outlook, care vă oferă, de asemenea, interfața Microsoft Windows. Outlook on the Web a fost dezvoltat inițial pentru cloud, dar poate fi, desigur, utilizat cu ușurință și pentru traficul normal de e-mail.

Care sunt cerințele de sistem pentru Microsoft Exchange Server 2019 Standard?

Microsoft Exchange Server 2019 Standard este, de fapt, destul de puțin pretențios. Este necesar un PC cu arhitectură pe 64 de biți, precum și un spațiu pe hard disk de cel puțin 30 GB. Majoritatea mediilor de birou au această configurație de bază. Rețineți că sunt necesari 500 MB suplimentari pentru a instala pachetul lingvistic de mesagerie unificată sau UF.

Puteți utiliza licența atât în propriul centru de date, ca soluție de server, dar și prin intermediul unui cloud. În acest scop, Microsoft vă pune la dispoziție soluția gazdă corespunzătoare. Aici, Microsoft Exchange Server 2019 Standard este licențiat prin intermediul Licenței de abonament pentru utilizator. Acest lucru vă permite să utilizați serviciul online creat de Microsoft, precum și propriul server în funcțiune. Microsoft Exchange Server 2019 Standard poate fi utilizat în acest mod foarte flexibil.

Ce este inclus în pachetul de livrare la achiziționarea Microsoft Exchange Server 2019?

Instalarea de pe CD, care necesită mult timp, aparține acum trecutului. Veți primi o licență practică pentru un singur utilizator MLK fără suport de date ca licență de volum. După instalare, trebuie doar să înregistrați noua soluție software. Vă vom furniza toate datele necesare. Dacă este necesar, va trebui să comandați și software-ul client Outlook. În caz contrar, puteți utiliza aplicația Outlook on the Web inclusă. Bineînțeles, veți beneficia de actualizări regulate de software de la Microsoft. Astfel, rămâneți mereu la curent cu cele mai noi condiții. Nu trebuie să treacă neobservat faptul că puteți utiliza licența pentru Microsoft Exchange Server 2019 Standard fără restricții. Nu există o limită de timp.

Poate că și dumneavoastră ați dori să gestionați și să utilizați în mod centralizat canalele de comunicare importante din cadrul afacerii sau de acasăOffice. Prin urmare, pentru e-mail, contacte, întâlniri și sarcini, vă recomandăm Microsoft Exchange Server 2019 Standard. Puteți comanda cheia de licență pentru acest produs aici la prețuri rezonabile.

Alte linkuri către "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 STANDARD"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 STANDARD"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii