Chat with us, powered by LiveChat
PRODUS ORIGINAL AUTORIZAT
EXPEDIERE ÎN TERMEN DE 24 DE ORE
ASISTENȚĂ PRIN CHAT, E-MAIL ȘI TELEFON
LINIE TELEFONICĂ GRATUITĂ +4969 - 173261340
 
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 STANDARD

MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 STANDARD

559,95 RON *

incl. TVA.

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10118
 • 312-04405
 • Beneficii

  - Livrare rapidă
  . - Produs original autorizat
  . - Expediere în termen de 24 de ore
  . - Suport prin chat, e-mail și telefonic
  .
Microsoft Exchange Server 2019 Standard Microsoft Exchange Server 2019 Standard este o nouă...mai mult
Informații despre produs "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 STANDARD"

Microsoft Exchange Server 2019 Standard

Microsoft Exchange Server 2019 Standard este o nouă versiune a platformei de mesagerie puternice și dovedite, utilizată pentru gestionarea centralizată a traficului de e-mailuri, a contactelor și a sarcinilor, precum și pentru programarea în cadrul companiilor mici și al întreprinderilor. Exchange Server Standard Edition oferă un set cuprinzător de instrumente noi, precum și optimizări pentru funcțiile existente, pentru a face comunicarea și colaborarea definite de utilizator și, astfel, eficiente, cu ajutorul unor aplicații flexibile.

Ediția Standard a Exchange Server 2019 suportă până la 5 baze de date de căsuțe poștale pe server și, prin urmare, este concepută pentru companii mai mici sau organizații cu un număr corespunzător de angajați, oferind în același timp oportunități optime de creștere a productivității prin organizarea eficientă a traficului de e-mail, precum și prin gestionarea întâlnirilor și a sarcinilor. Trebuie achiziționată o licență Exchange separată pentru fiecare server, precum și licențe de acces pentru clienți, astfel încât Exchange Server să poată crește odată cu compania.

Wiresoft oferă ediția Exchange Server 2019 Standard ca software folosit - la un preț redus și, prin urmare, mai mic decât cel al unui software nou - ceea ce face această ofertă deosebit de atractivă pentru acele companii și organizații cu mai puțini angajați care doresc să utilizeze un software de server puternic, cum ar fi Exchange 2019 Standard, și care caută o soluție cât mai economică. Exchange Server 2019 este, de asemenea, complet utilizabil ca software utilizat și oferă în această ediție scalabilitatea maximă posibilă a aplicațiilor, precum și performanța și securitatea.

Exchange Server 2019 Standard este, de asemenea, licențiat ca software utilizat, în conformitate cu termenii și condițiile oficiale de gestionare a licențelor Microsoft. În secțiunea următoare veți găsi informații mai detaliate despre toate caracteristicile noi și îmbunătățirile aduse de Exchange Server 2019 Standard, precum și despre licențierea optimă.

Care sunt avantajele Microsoft Exchange Server 2019 Standard?

O îmbunătățire majoră a versiunii 2019 a Exchange Server Standard este reprezentată de performanța îmbunătățită. Acest lucru se realizează, printre altele, prin următoarele optimizări și adăugiri:

 • Noul rol de server de căsuță poștală include acum Exchange Transport, Mailbox Transport Submission, Mailbox Transport Delivery, precum și Frontend Transport, ceea ce a dus la creșterea performanței CPU.
 • Intelligent Inbox a fost îmbunătățit cu mai multe caracteristici care contribuie la fluxuri de lucru mai eficiente, îmbunătățind astfel și productivitatea personalului - disponibile pe interfața familiară Windows a programului client de e-mail Microsoft Outlook: Noile opțiuni de personalizare a căsuțelor poștale și funcțiile de căutare facilitează nu numai găsirea e-mailurilor și a conținutului important, ci și organizarea contactelor, a întâlnirilor și a sarcinilor - toate informațiile importante sunt astfel și mai ușor de urmărit.
 • Nu în ultimul rând, Windows Server Exchange 2019 oferă, de asemenea, un nivel de securitate mai mare decât până acum: Exchange rulează acum pe Windows Server 2019 Core, oferind utilizatorilor o platformă fiabilă pentru infrastructurile de mesagerie, în timp ce cele mai recente tehnici de criptare și algoritmi hash sunt utilizate pentru a proteja toate datele și, în același timp, facilitează gestionarea sarcinilor de rutină, utilizând mai eficient resursele de sistem existente - cum ar fi nucleele de procesor și memoria.
 • Outlook Mobile cu Exchange Online oferă, de asemenea, acces mobil securizat la toate e-mailurile și contactele etc. în timp ce sunteți în mișcare.

Mai multe detalii în secțiunea următoare.

Cele mai importante inovații ale Microsoft Exchange Server 2019 Standard în detaliu

Cu Exchange Server 2019 Standard Edition, companiile mai mici beneficiază, de asemenea, de funcțiile și serviciile îmbunătățite existente, precum și de noile funcții și servicii, care sunt special concepute pentru a muta accentul mai mult de la comunicare la colaborare între angajați. Aceasta include furnizarea de servicii Exchange Server în cloud, precum și funcționalitatea îmbunătățită pentru administratori, cu care Exchange Server 2019 contribuie semnificativ la reducerea costului total de proprietate - de exemplu, cu următoarele caracteristici:

Performanță îmbunătățită a serverului Exchange

Exchange Server 2019 introduce o infrastructură de căutare reînnoită, inclusiv în Exchange Online pentru scalarea în cloud, permițând indexarea fișierelor mai mari cu o performanță de căutare mai bună și o gestionare mai ușoară. Failover-ul între servere conduce astfel la rezultate semnificativ mai rapide și mai fiabile atunci când se fac modificări în arhitectura de căutare. Cu suport pentru până la 256 GB de memorie și 48 de nuclee CPU, această versiune Exchange oferă un suport hardware impresionant - cu alocarea dinamică a memoriei cache, utilizarea memoriei pentru utilizarea activă a bazei de date în procesul de stocare a informațiilor este optimizată și mai mult. Diverse adăugiri se aplică, de asemenea, componentelor specifice:

 • Dynamic Database Cache (DDC) permite ajustarea dinamică a capacității de memorie în funcție de situație și, de asemenea, mărește viteza Exchange Server, permițând astfel o mai bună utilizare a acestuia atunci când se modifică numărul de baze de date active.
 • Meta Cache Database (MCDB) poate fi utilizată pentru a opera un server fizic cu unități SSD. Printre altele, MCDB salvează meta-informații, cum ar fi structurile de dosare ale cutiilor poștale, pentru a accelera accesul și căutarea. Administratorii pot crea spațiu pentru utilizatori suplimentari într-o instanță de server cu ajutorul scriptului de automatizare, ceea ce contribuie, de asemenea, la reducerea costurilor.
 • Noul index de căutare din Exchange Server 2019 nu mai este separat de baza de date a unei căsuțe poștale, ci se află acum direct acolo, ceea ce nu numai că mărește viteza de căutare, dar simplifică și administrarea căsuțelor poștale.
 • Prin intermediul OneDrive for Business , datele etc. pot fi stocate și partajate.

Reguli noi de acces al clienților

Cu noile Reguli de acces al clienților, Exchange Server 2019 Standard oferă administratorilor opțiuni suplimentare pentru restricționarea individuală a accesului la zona de configurare a serverelor - acest lucru este valabil atât pentru Centrul de administrare în sine, cât și pentru PowerShell, care este utilizat pentru configurarea, administrarea și automatizarea sistemelor. În acest proces, conexiunile cu serverul Exchange pot fi controlate și, dacă este necesar, blocate prin intermediul regulilor de acces ale clientului în funcție de adresa IP, tipul de autentificare sau proprietățile utilizatorului, nu numai în funcție de țară, ci și în funcție de regiune, fără a utiliza un firewall. În plus, perioadele de timp pot fi definite și prin PowerShell.

Windows Server Core pentru Exchange Server 2019 Standard

Cu Windows Server Core pentru Exchange Server 2019 Version, administratorii pot rula acum o versiune simplificată a sistemului de servere. Windows Server Core facilitează configurarea datorită designului său mai simplu și mai clar - în plus, serviciile care nu sunt necesare, dar care consumă resurse, pot fi dezactivate. De asemenea, Windows Server Core are mai puține puncte de atac pentru intruși și reduce riscul de erori, ceea ce înseamnă că acest mod oferă și o mai mare securitate.

Noi îmbunătățiri ale calendarului

Exchange Server 2019 Standard are multe caracteristici practice noi pentru calendar, care facilitează mai ales organizarea de întâlniri:

 • Funcția Default End Date (Data de încheiere implicită) limitează în mod specific organizarea de reuniuni programate în mod regulat la un număr rezonabil.
 • Cu ajutorul funcției Nu transmiteți, un organizator poate restricționa sau împiedica participanții invitați la o reuniune să transmită acest mesaj altor destinatari.
 • Mesajele din afara biroului pot fi configurate cu opțiuni suplimentare, de exemplu: calendarul propriu poate fi blocat pentru o anumită perioadă de timp; toate cererile de întâlnire trimise într-o perioadă de timp definită pot fi respinse automat.
 • Cu ajutorul cmdletului Remove-CalendarEvents, un administrator poate anula în mod specific întâlnirile care au fost organizate de un angajat care este în concediu sau care a părăsit deja compania.
 • Prin intermediul PowerShell, un administrator poate autoriza alți angajați să fie suplinitori.
 • Prin intermediul internaționalizării adreselor de e-mail (EAI), adresele de e-mail care nu conțin caractere englezești pot fi de asemenea redirecționate.

Informații tehnice despre Exchange Server 2019 Standard

Următoarele informații conțin detalii importante despre scenariile acceptate de Exchange Server 2019, precum și cerințele minime pentru servere, hardware și software pentru a asigura funcționarea optimă a software-ului.

Scenarii de coexistență acceptate de Exchange Server 2019 Standard

Microsoft a stabilit următoarele cerințe minime pentru suportul versiunilor anterioare la Exchange Server 2019:

 • Exchange 2016: Exchange 2016 (cu KU11) sau o versiune mai recentă pe toate serverele Exchange implementate, inclusiv pe serverele Edge Transport
 • Mediile mixte Exchange 2016 și Exchange 2013: dacă toate serverele Exchange îndeplinesc cerințele de mai sus.
 • Exchange 2013: Exchange 2013 (cu KU21) sau o versiune mai recentă, inclusiv serverele Edge Transport
 • Vă rugăm să rețineți: Exchange 2010 și chiar și versiunile mai vechi nu mai sunt suportate!

Cerințe standard pentru Exchange Server 2019 Standard pentru serverele de rețea și de directoare

În funcție de componenta Exchange Server 2019, cerințele minime enumerate mai jos se aplică serverelor de rețea și de directoare:

 • Controlorii de domeniu trebuie să ruleze una dintre următoarele versiuni de Windows Server: Windows Server 2019 Standard sau Datacenter, Windows Server 2012 R2 Standard sau Datacenter sau Windows Server 2016 Standard sau Datacenter
 • Structura Active Directory: Windows Server 2012 R2 sau o versiune ulterioară
 • Locația Active Directory: un controler de domeniu inscriptibil, servind astfel ca server de catalog global - după instalarea Exchange Server 2019, nu este posibilă eliminarea controlerului de domeniu din locația Active Directory!
 • Spații de nume DNS acceptate: Domenii învecinate, neconținute, neconținute, cu o singură parte, precum și domenii separate.
 • IPv6: IPv4 trebuie să fie deja instalat și activat pe serverul Exchange.
 • Pentru serverele de directoare, utilizarea hardware-ului pe 64 de biți va crește performanța serviciului de directoare.
 • Vă rugăm să rețineți: Din motive de securitate, dar și de performanță, nu se recomandă instalarea Exchange 2019 pe serverele de directoare Active Directory, ci doar pe serverele membre.

Cerințe minime hardware și software pentru Exchange Server 2019

 • Procesoare: pe 64 de biți, de exemplu, procesor Intel care acceptă arhitectura Intel 64 (Intel EM64T) sau procesor AMD care acceptă platforma AMD64
 • Vă rugăm să rețineți: Procesoarele Intel Itanium IA64 nu sunt acceptate!
 • Memorie principală Mailbox: 128 GB
 • Memorie principală Edge Transport: 64 GB
 • Spațiu pe hard disk: 30 GB pe unitatea utilizată în timpul instalării, 200 MB pe unitatea de sistem, 500 MB spațiu liber pe unitatea pentru baza de date a cozii de mesaje
 • Rezoluția ecranului: 1.024 x 768 pixeli (XGA)
 • NTFS: pentru partiții pentru partiția de sistem, fișierele binare Exchange, fișierele jurnal de diagnosticare Exchange și baza de date de transport
 • ReFS: pentru partiții pentru baze de date de căsuțe poștale sau jurnale de tranzacții

Sisteme de operare/clienți suportați pentru componentele individuale ale Exchange 2019 Standard

În funcție de componenta Exchange Server 2019, se aplică următoarele condiții sau condiții prealabile:

 • Rolul serverului Mailbox sau Edge Transport: Windows Server 2019 Standard, Datacenter
 • Instrumente de administrare: Windows Server 2019 Standard, Datacenter; Windows 10 ediția pe 64 de biți
 • .NET Framework pentru Exchange 2019
 • Clienți suportați: Outlook 2019 până la versiunea 2013, Outlook 2016 pentru Mac, Outlook pentru Mac pentru Office 365; Microsoft 365 Apps for Standard

Acordarea licențelor pentru Exchange Server 2019 Standard

Este necesară o licență de server separată pentru fiecare instanță de Exchange Server 2019 Standard care rulează - indiferent dacă această instanță rulează în mediul fizic sau într-un mediu de sistem de operare virtual. Se consideră că o instanță funcționează de îndată ce software-ul Exchange Server a fost încărcat în memoria principală sau instrucțiunile sale sunt executate.

Ediția Standard a Microsoft Exchange Server este concepută pentru a satisface nevoile de căsuțe poștale ale întreprinderilor mici și mijlocii și acceptă până la cinci baze de date de căsuțe poștale. Este, de asemenea, potrivit pentru acele roluri de server din implementări Exchange mai mari, în care nu există nicio referință la căsuțele poștale.

Întrebări frecvente despre software-ul utilizat de Wiresoft pentru Exchange Server 2019 Standard Edition

Cu Wiresoft ca furnizor de Exchange Server 2019 Standard ca software uzat, puteți fi siguri că această achiziție este legală și că această licență de server oferă aceleași posibilități de utilizare ca și un software de licență de server nou corespunzător - nu numai pentru că un software nu se poate uza, ci mai ales și în ceea ce privește funcționalitatea și utilizarea sa. Mai jos veți găsi toate răspunsurile la întrebările tipice despre cumpărarea de software folosit, cum ar fi Exchange Server 2019.

De unde provine software-ul folosit de Wiresoft, cum ar fi Exchange Server 2019 Standard Edition?

Exchange Server 2019 Standard Edition oferit ca software folosit în Magazinul de software Wiresoft provine de obicei de la companii care au achiziționat software-ul pentru prima dată și ulterior l-au revândut către Wiresoft. Motivele pentru această revânzare sunt adesea faptul că software-ul conține licențe excedentare sau neutilizate sau a fost înlocuit cu un alt tip sau ediție și, prin urmare, nu mai este utilizat. Wiresoft marchează astfel de licențe utilizate o dată ca software folosit atunci când le revinde, astfel încât - după cum s-a menționat - acestea pot fi utilizate în principiu ca o nouă licență de server.

Oferă Wiresoft securitate pentru cumpărători pentru software-ul folosit, cum ar fi Exchange Server 2019 Standard?

Da: Achiziționarea de software Wiresoft folosit, cum ar fi o licență Exchange Server 2019 Standard, oferă clienților aceleași avantaje ca și achiziționarea de software nou pentru servere: cu siguranța cumpărătorului prin descărcarea imediată și activarea imediată a licenței prin intermediul cheii de licență valide furnizate.

Sunt legale atât achiziționarea, cât și utilizarea Exchange Server 2019 Standard ca software folosit?

Da: Comerțul cu software uzat, precum și utilizarea efectivă a acestuia, este supus jurisdicției obișnuite, care le consideră pe ambele legale - acest lucru a fost confirmat de mai multe ori de diverse hotărâri judecătorești. Software-ul folosit oferit de Wiresoft provine din stocurile de licențe ale companiilor.

Software-ul folosit de Wiresoft are și alte avantaje?

Da: Cu oferta Wiresoft de software folosit, multe companii și alte instituții au posibilitatea de a-și completa sau actualiza stocurile de software existente la un preț avantajos, deoarece prețul software-ului folosit este mai mic decât cel al software-ului nou.

Magazinul de software Wiresoft oferă, de asemenea, versiuni mai vechi ale licențelor Exchange Server care nu mai sunt disponibile noi, evitând astfel actualizări mai costisitoare. Software-ul Wiresoft pre-owned oferă, de asemenea, dovada completă a tuturor cumpărătorilor și, astfel, avantajul suplimentar al securității auditului!

Gama Wiresoft de software utilizat include nu doar Exchange Server 2019 Standard Edition, ci și Enterprise Edition - precum și licențele de acces client necesare respective. Aici veți găsi, de asemenea, oferte avantajoase pentru multe alte programe Microsoft - cu toate avantajele menționate mai sus. Dacă aveți întrebări legate de licențierea Exchange Server 2019 Standard, nu ezitați să ne contactați prin chat, e-mail sau telefon.

Citiți, scrieți și discutați recenzii...mai mult
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 STANDARD"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.
Vă rugăm să introduceți șirul de caractere în câmpul de text de mai jos.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Ultima vizualizare