Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2022 - 10 PACK DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2022 - 10 PACK DEVICE CAL

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

 • SW10470
 • 6VC-00979
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
3.690,90 RON * 4.099,90 RON * (9,98% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Cantitate 10x Device CAL
Sistem  Server Windows
CAL RDS Device CAL
Domeniul de livrare ID licență + Cod de autentificare 
Timp de execuție Nelimitat
Limbaje Toate limbile
Terminal Server Compatibil


Cu Remote Desktop Services (RDS) pentru Windows Server 2022, aplicațiile asociate pot fi puse la dispoziția utilizatorilor în mod centralizat. Pentru ca utilizatorii să le poată accesa de la distanță cu un anumit dispozitiv terminal cu capacitate Windows, este necesar un Client Access License (Device CAL) este necesar pentru acest dispozitiv, care dă dreptul utilizatorului să se conecteze la Windows Server 2022 doar în cadrul uneisesiuni de birou la distanță   . Orice angajat care are drepturi de acces pentru dispozitivul terminal respectiv echipat cu un RDS Device CAL poate apoi să acceseze Windows Server, de exemplu pentru asistență, acces la un alt computer sau pentru a utiliza o infrastructură de desktop virtual (VDI).

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru de asistență pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2022 - 10 PACK DEVICE CAL"

10x cel mai recent CAL pentru dispozitive pentru Remote Desktop Services pentru Windows Server 2022

Cu ajutorul serviciilor Remote Desktop Services (RDS) pentru Windows Server 2022, aplicațiile asociate pot fi puse la dispoziția utilizatorilor în mod centralizat. Pentru ca utilizatorii să le poată utiliza de la distanță cu un anumit dispozitiv final capabil de Windows, este necesară o Client Access License (Device CAL) pentru acest dispozitiv, care autorizează doar conexiunea la Windows Server 2022 în cadrul uneisesiuni de birou la distanță   . Orice angajat care are drepturi de acces pentru dispozitivul final relevant echipat cu un RDS Device CAL poate apoi să acceseze Windows Server, de exemplu, pentru asistență, pentru a accesa un alt computer sau pentru a utiliza o infrastructură de desktop virtual (VDI).

La Wiresoft puteți găsi deja RDS Device CALs pentru Windows Server 2022 ca software folosit ieftin. Puteți beneficia, de asemenea, de alegerea gratuită a unui număr nelimitat de CAL-uri RDS Device pentru licențe personalizate.

Care sunt avantajele unui RDS Device CAL pentru Windows Server 2022?

În Windows Server 2022, Remote Desktop Services reprezintă un rol de server dedicat care controlează accesul de la distanță la diverse aplicații Windows disponibile prin intermediul unui server Windows corespunzător care servește drept gazdă. Prin urmare, numai utilizatorii care dispun de olicență de acces client corespunzătoare - de exemplu, pentru un dispozitiv final - pot utiliza serverul Windows și serviciile disponibile prin intermediul acestuia la nivel local independent (la distanță) prin intermediul unei conexiuni la internet cu PC-ul, laptopul, etc. echipat cu acesta.

Windows Server 2022 oferă, de asemenea, multe funcții noi și optimizări în domeniul securității rețelei, al creării de containere cu Windows și Kubernetes, precum și al migrării datelor și serverelor, al stocării și al virtualizării la SesiuniRemote Desktop . Printre altele, cea mai recentă versiune de Transport Layer Security, Software-Defined Networking (SDN), Storage Spaces Direct (SSD), precum și Storage Replica, Virtual OSE, Hyper-V și Shielded Virtual Machines (SVM) sunt disponibile pentru a crea și gestiona infrastructuri de virtualizare foarte sigure.

Windows Server 2022 suportă, de asemenea, virtualizarea în cuiburi (Nested Virtualisation) folosind procesoare AMD, noi versiuni ale protocolului TCP (Transmission Control Protocol), RACK (Recent ACKnowledgment) și RSC (Receive Segment Coalescing) și utilizează Microsoft Edge ca browser implicit.

Avantajele CAL-urilor RDS pentru administratori

Administratorii au, de asemenea, multe avantaje practice cu RDS Device CAL pentru Windows Server 2022, deoarece acestea reduc semnificativ efortul necesar pentru a gestiona dispozitivele finale într-o companie și, astfel, fac ca implementarea, de exemplu, să fie mult mai eficientă. Software-ul și actualizările pot fi furnizate în mod centralizat într-un mediu de companie și nu mai trebuie să fie instalate individual pe fiecare dispozitiv final. Aplicațiile sunt puse la dispoziție doar pe server sau actualizate prin intermediul acestuia.

Accesul individual al utilizatorilor care utilizează un RDS Device CAL poate fi, de asemenea, controlat individual de către un administrator, deoarece serviciile Remote Desktop Services permit, de asemenea, atribuirea de drepturi diferite pentru fiecare angajat înregistrat. Acest lucru reduce considerabil efortul total de furnizare sau de întreținere a stațiilor de lucru.

Avantajele tipice ale serviciilor Remote Desktop Services Device CAL pentru utilizatori

Mai presus de toate, însă, angajații unei companii sunt cei care beneficiază într-o varietate de moduri de RDS Device CAL pentru Windows Server 2022 . Aceștia beneficiază de un mediu de lucru Windows standardizat, indiferent de locația dispozitivului final înregistrat cu care îl accesează.

În acest scop, pot fi utilizate și dispozitive finale mai vechi, care au o performanță mai slabă sau un hardware care, de obicei, nu este suficient pentru cerințele hardware ale Windows Server 2022. Acest lucru se datorează faptului că, în momentul în care PC-ul licențiat accesează o anumită aplicație prin intermediul Device CAL în cadrul unei sesiuni desktop la distanță prin intermediul gazdei, această aplicație este executată numai pe server. Acest lucru se face independent de conexiunile altor clienți, iar angajatului respectiv i se afișează doar propria sesiune. Cu un CAL pentru dispozitive pentru Remote Desktop Services din Windows Server 2022, costurile pentru furnizarea de hardware nou pot fi reduse sau evitate; de asemenea, este posibilă utilizarea de clienți subțiri.

Gestionarea licențelor Microsoft pentru CAL-uri Remote Desktop Service

Ca regulă generală, implementarea oricărui software de server Microsoft este întotdeauna separată de utilizarea efectivă a acestuia. Pentru fiecare acces la serverul Windows, direct sau de la distanță, este întotdeauna necesară o licență de acces client (CAL) corespunzătoare. Microsoft reglementează drepturile de acces pentru utilizarea programelor Windows Server prin intermediul propriei gestionări a licențelor, care se bazează pe Licențele de acces al clienților - CAL.

Astfel, de exemplu, Device CALs pentru Remote Desktop Services garantează că accesul la serverul Windows este posibil numai pentru un dispozitiv final autorizat cu acestea. Potrivit Microsoft, acest lucru asigură, de asemenea, securitatea datelor și a serviciilor furnizate de un server, deoarece dispozitivelor finale neînregistrate, adică fără o licență de acces corespunzătoare, li se refuză accesul la serviciile sau datele disponibile prin intermediul acestuia.

Microsoft oferă două tipuri diferite de CAL-uri Remote Desktop Services pentru Windows Server 2022:

 • Device CAL pentru RDS, cu ajutorul căruia un dispozitiv final dedicat (PC, laptop, tabletă, telefon mobil) primește drepturi de acces
 • User CAL pentru RDS, care acordă drepturi de acces unui anumit utilizator

Un CAL pentru serviciile Remote Desktop Services de pe Windows Server 2022 este alcătuit din diverse componente care, împreună, permit unui dispozitiv final sau unui utilizator să utilizeze serviciile Windows Server:

 • Licențierea efectivă a desktopului la distanță reglementează utilizarea CAL-ului respectiv și îl pune la dispoziția unui dispozitiv sau utilizator.
 • Gazda sesiunii Remote Desktop gestionează toate desktopurile sau programele care sunt puse la dispoziție în timpul unei sesiuni la distanță.
 • Remote Desktop Connection Broker gestionează toate conexiunile de la distanță și le restabilește în cazul în care o sesiune este terminată.
 • Remote Desktop Gateway controlează accesul prin intermediul unui terminal la un desktop Windows dintr-o rețea publică.
 • Web Access for Remote Desktop Services oferă acces pentru anumiți utilizatori sau grupuri prin intermediul unui portal web.

După cum s-a indicat deja, Device CAL pentru Remote Desktop Services reglementează drepturile de acces pentru un anumit dispozitiv final înregistrat prin intermediul acestuia. În timpul procesului de acordare a licențelor, prima dată când se stabilește o conexiune între dispozitivul final și computerul client, primului i se acordă o licență de acces temporar. Atunci când acesta din urmă se conectează pentru a doua oară la serverul gazdă în cadrul unei sesiuni de birou la distanță, se emite dispozitivul permanent RDS-CAL.

Care sunt avantajele speciale ale RDS Device CALs?

RDS Device CAL gestionează apoi drepturile de acces corespunzătoare la serverul sau gazda Windows pentru fiecaresesiune de birou la distanță . Fiecare angajat care este autorizat sau capabil să utilizeze acest dispozitiv final - indiferent dacă este vorba de un PC, laptop, tabletă etc. - poate utiliza serviciile de birou la distanță, în special la nivel local, indiferent de locația serverului. RDS Device CAL este, prin urmare, mai avantajos dacă mai mulți angajați împart un dispozitiv terminal.

Compatibilitatea versiunilor este importantă pentru RDS Device CALs pentru Windows Server

Atunci când se acordă licențe pentru un RDS Device CAL, este important să se asigure că versiunea licenței de acces client este întotdeauna compatibilă cu versiunea curentă a Windows Server. De asemenea, este posibilă retrogradarea, dar nu și actualizarea: Acest lucru se datorează faptului că RDS Device CAL 2022 include drepturi de acces pentru Windows Server 2022, precum și pentru versiunile mai vechi ale serverului, cum ar fi 2019, dar nu și pentru viitoarele versiuni superioare ale serverului. Prin urmare, o versiune anterioară a RDS Device CAL nu poate fi utilizată pentru conexiuni la distanță cu Windows Server 2022.

Mai multe informații despre RDS Device CALs pentru Windows Server 2022

 • RDS Device CAL este atribuit fizic unui anumit dispozitiv final - nu unui utilizator individual
 • Fiecare RDS Device CAL este urmărit de serverul de licențe respectiv, indiferent de înregistrarea sa în Active Directory
 • Un RDS Device CAL disponibil temporar este valabil între 52 și 89 de zile
 • Numărul de CAL-uri predefinite ale dispozitivului nu poate fi depășit

Concluzie privind RDS Device CALs

Prin urmare, ce tip de Remote Desktop Services CAL pentru Windows Server 2022 oferă cel mai mare avantaj într-o companie depinde de fiecare caz în parte sau de mărimea companiei. Mai ales dacă mai mulți angajați folosesc un dispozitiv final alternativ, de exemplu, în ture de lucru, atunci RDS Device CAL oferă mai multe opțiuni de utilizare și, prin urmare, aveți nevoie de mai puține licențe de acces client.

Deoarece nu este posibilă schimbarea ulterioară a unui RDS DeviceCAL în User CAL și invers, decizia de a opta pentru un tip de licență de acces client trebuie luată în momentul achiziției. Prin urmare, vă rugăm să întrebați un angajat Wiresoft despre cele mai bune licențe pentru dumneavoastră cu Remote Desktop Services CAL.

Securitatea cumpărătorului dvs. cu Wiresoft pentru CAL-uri RDS Device utilizate pentru Microsoft Windows Server 2022

Actualele Device CAL pentru Remote Desktop Services pentru Windows Server 2022 sunt disponibile în magazinul online Wiresoft ca software folosit, începând de la o licență de acces client. Beneficiați nu numai de prețul mai mic al software-ului folosit CAL în comparație cu software-ul nou comparabil, ci și de siguranța cumpărătorului datorită următoarelor avantaje:

 • Atunci când achiziționează unul sau mai multe RDS Device CAL folosite, clienții Wiresoft primesc licențe unice originale Microsoft care au fost achiziționate anterior de o companie și vândute către Wiresoft.
 • Baza legală pentru comerțul legal cu așa-numitele licențe de acces client folosite pentru serviciile Remote Desktop Services de Microsoft Windows Server 2022 este legea aplicabilă, care permite în mod expres revânzarea, precum și achiziționarea și utilizarea acestora.
 • Atunci când este revândut de Wiresoft, un RDS Device CAL pentru Windows Server 2022 este marcat ca fiind utilizat, chiar dacă "utilizat" nu implică nicio restricție asupra funcționalității acestei licențe de acces client.
Alte linkuri către "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2022 - 10 PACK DEVICE CAL"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2022 - 10 PACK DEVICE CAL"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii