Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCEL 2021
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT EXCEL 2021

Disponibil ca o descărcare instantanee

 • SW10487
 • T5D-03485
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
418,90 RON * 463,90 RON * (9,7% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Versiunea Versiunea completă
Dispozitive 1x
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + Licență
Mediu Descărcați
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Timp de livrare  Câteva minute
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Compatibil


Microsoft Excel este, de asemenea, în versiunea actuală 2021, softul de foaie de calcul de neegalat până în prezent pentru crearea de calcule comerciale și statistice complexe, completat de o multitudine de funcții care permit, de asemenea, calcule matematice logice, precum și calcule matematice de afaceri și utilizarea tabelelor pivot. Rezultatele analizei pot fi prezentate în mod informativ și clar, utilizând o gamă largă de tipuri de diagrame. Excel 2021 funcționează împreună cu PowerBI, puternicul serviciu de analiză a afacerilor de la Microsoft, care permite, de asemenea, exportul direct al datelor în alte medii.

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT EXCEL 2021"

Microsoft Excel 2021 ca o singură licență

Microsoft Excel este, de asemenea, în versiunea actuală 2021, softul de calcul tabelar de neegalat până în prezent pentru crearea de calcule comerciale și statistice complexe, completat de o multitudine de funcții care permit, de asemenea, calcule matematice logice și de afaceri, precum și utilizarea tabelelor pivot. Rezultatele analizei pot fi prezentate în mod informativ și clar, utilizând o gamă largă de tipuri de diagrame. Excel 2021 funcționează cu PowerBI, puternicul serviciu de analiză a afacerilor de la Microsoft, care permite, de asemenea, exportarea datelor direct în alte medii.

Cu Microsoft Excel 2021 , sunt posibile calcule și mai extinse sau mai complexe prin intermediul formulelor extinse și al noilor funcții pentru legarea și selectarea datelor. Datele importante pot fi marcate în culori pentru a le evidenția. Noile diagrame oferă mai multe opțiuni de reprezentare grafică.

Microsoft Excel Online, care este disponibil în acest scop, poate fi utilizat cu toate browserele obișnuite, făcând posibilă crearea de tabele și editarea datelor în timp real și partajarea acestora cu alți utilizatori. Suportul tactil îmbunătățit face mai ușoară utilizarea Excel pe tablete sau smartphone-uri.

În plus, există instrumente noi, cum ar fi desenul cu mâna liberă și posibilități îmbunătățite pentru crearea ușoară de tabele și registre de lucru accesibile.

Utilizarea serviciilor cloud facilitează partajarea documentelor cu alți utilizatori în vederea colaborării.

Apropo: Pentru a utiliza Excel 2021 pe computer sau pe un alt dispozitiv final, trebuie să aveți instalat Windows 10. În magazinul online Wiresoft, puteți obține nu numai versiunea actuală Word Excel 2021, ci și predecesorul său și alte programe Office la prețuri deosebit de mici, ca versiune pentru un singur utilizator, fără abonament de software. Toate noile caracteristici importante din Word 2021 pot fi găsite în următoarea prezentare generală.

Prezentare generală a noilor caracteristici Excel din versiunea 2021

Excel 2021 nu conține doar îmbunătățiri față de versiunea anterioară, ci și multe caracteristici noi, dintre care unele erau incluse anterior doar în modelul de abonament Office 365 - acestea sunt acum disponibile și în versiunea de achiziție.

Funcții specifice tabelelor Excel

Pentru corelarea tabelelor cu interogări extinse, Excel 2021 a fost completat cu câteva funcții practice noi:

 • TEXT CHAIN: La prima vedere, această funcție nu conține nimic semnificativ nou față de funcția CHAIN anterioară, dar, spre deosebire de aceasta din urmă, este mai scurtă și poate fi introdusă mai ușor. În plus, funcția TEXT CHAIN acceptă și referințe la intervale, în timp ce anterior erau posibile doar referințe la celule individuale. Aceasta înseamnă că TEXT CHAIN poate lua în considerare și un interval de celule sau coloane întregi.
 • Cu ajutorul funcției TEXT CHAIN, este posibilă combinarea textului din mai multe intervale; fiecare element este separat de un separator specificat de utilizator. Acest lucru face posibilă, de exemplu, combinarea într-o propoziție a cuvintelor care sunt împărțite în celule.
 • IF: Această funcție simplifică introducerea de funcții IF complicate, deoarece condițiile respective sunt testate în ordinea definită anterior. În acest scop, funcția MAXWENNS specifică cel mai mare număr dintr-un interval definit care îndeplinește cel puțin unul dintre criterii; același lucru este valabil și pentru funcția MINWENNS pentru cel mai mic număr.
 • Deselectați: În versiunile anterioare ale Excel, nu era posibilă excluderea din nou a unor celule, rânduri sau coloane individuale dintr-un interval selectat anterior. În Excel 2021, utilizatorii pot acum să dezactiveze rândurile superflue care au fost selectate prea mult sau incorect, de exemplu.

Optimizări pentru PivotTable

PivotTable, puternicul instrument Excel pentru analiza și evaluarea unor cantități mari de date, inclusiv prezentarea clară a rezultatelor în documente, a fost completat în versiunea 2021 cu mai multe funcții practice:

 • Configurații standard PivotTable personalizate: această funcție permite acum configurarea individuală a unui tabel pivot în funcție de ideile proprii, inclusiv afișarea rezultatelor parțiale, precum și a rezultatelor globale și forma dorită a structurii raportului, iar apoi salvarea acestor valori implicite ca structură standard, astfel încât să fie disponibilă imediat data viitoare.
 • Recunoașterea automată a relațiilor: Această caracteristică se bazează pe etapele utilizate adesea în analize prin crearea automată de relații între tabelele care au fost deja utilizate pentru modelul de date al unui registru de lucru. De exemplu, Excel recunoaște atunci când cel puțin două tabele trebuie să fie legate pentru o analiză și avertizează utilizatorul. Cu un singur clic, relațiile respective sunt disponibile.
 • Măsurile definite de utilizator pot fi create și editate în Excel 2021 direct în lista de câmpuri PivotTable și pot fi, de asemenea, șterse.
 • Tabelele pivotante OLAP pot fi create și mai rapid: Atunci când se utilizează servere OLAP (Online Analytical Processing) pentru PivotTables, interogarea este acum și mai rapidă. Acest lucru este valabil nu numai pentru tabelele pivot conectate la Microsoft SQL Server Analysis Services, ci și pentru alte servere OLAP de la terți.
 • Redenumire inteligentă: În Excel 2021, dacă tabelele și coloanele unui model de date sunt redenumite într-un registru de lucru, Excel actualizează automat și toate tabelele și calculele asociate corespunzătoare, inclusiv toate foile de lucru și formulele DAX, ori de câte ori se face o modificare.
 • Power Query: Prin optimizarea conectorilor existenți, precum și a celor noi - cum ar fi conectorul SAP Hana - datele din diferite surse pot fi importate în Excel 2021 chiar mai rapid și mai ușor în timpul proceselor ETL (Extract, Transform & Load).

Diagrame și modele 3D noi

Pentru analize și rapoarte, Excel 2021 oferă acum o gamă de diagrame suplimentare, precum și modele tridimensionale pentru a acoperi și mai multe domenii în evaluări.

 • Hărți cartografice: Această nouă caracteristică din Excel 2021 face posibilă afișarea valorilor geografice. Astfel, distribuțiile statistice ale datelor pot fi afișate rapid și clar pe o hartă în funcție de zone - de la vizualizări globale la regiuni geografice, la districte administrative sau chiar în funcție de codurile poștale.
 • Diagrame în pâlnie: Această formă de diagramă poate descrie în mod clar distribuția și datele de proces ale unui proces în mai multe faze, de exemplu în procesele de vânzare sau de achiziție a clienților.
 • modele 3D: O noutate în Excel 2021 sunt modelele tridimensionale pentru ilustrarea rapoartelor - aici, utilizatorii pot fie să aleagă din diferite reprezentări disponibile imediat, care pot fi, de asemenea, rotite la 360°, fie să le creeze ei înșiși și să le insereze imediat într-un document.
 • Grafică vectorială scalabilă: Fișierele SVG (Scalable Vector Graphics) oferă avantajul că pot fi mărite, reduse sau chiar rotite după cum se dorește, fără a se pierde calitatea imaginii. Prin urmare, integrarea graficii vectoriale în Excel 2021 este deosebit de practică pentru prezentări.

Funcții generale

Pe lângă funcțiile specifice Excel, Excel 2021 oferă și o serie de alte caracteristici care sunt disponibile și în alte programe Office.

Opțiuni noi pentru vizualizări și funcții de birou

 • Teme noi: Temele anterioare au fost extinse pentru a include acum gri închis și alb, precum și negru în Excel. Negrul oferă cel mai puternic contrast.
 • Interfața de utilizator cu panglică: Afișajul de panglică cunoscut anterior a fost combinat cu aspectul de țiglă care este tipic pentru sistemul de operare Windows 10. Elementele și funcțiile utilizate frecvent sunt plasate în mod vizibil, astfel încât să fie disponibile mai rapid pentru utilizatori. Desigur, este posibil să personalizați această vizualizare și, de exemplu, să afișați doar aspectul panglicii.

Instrument de scris și desenat cu mâna liberă

De asemenea, în Excel 2021 sunt acum disponibile o serie de noi funcții și efecte de mână liberă. Noul instrument Freehand Drawing poate fi utilizat nu numai prin introducerea cu stiloul și prin operare tactilă, ci și cu ajutorul mouse-ului, pentru a marca zone sau pentru a introduce și edita formule sau diagrame desenate de către utilizator.

 • În acest scop, sunt disponibile pixuri digitale de diferite grosimi și culori: un creion pentru desen, un pix pentru scris și un marker pentru evidențierea pasajelor de text. Pixurile metalice și efectele de mână liberă, cum ar fi curcubeu, galaxie, lavă, ocean, auriu, argintiu și altele, extind posibilitățile de proiectare.
 • Utilizatorii pot, de asemenea, să insereze formule matematice complexe într-un registru de lucru cu ajutorul funcției "Freehand FormulaInsert".
 • Selecția Lasso: Vârfurile degetelor pot fi utilizate pentru a selecta o anumită zonă a unui desen cu mâna liberă pentru a o edita. Acest lucru este posibil și cu Surface Pen.

Accesibilitate optimizată

În Excel 2021 sunt disponibile funcții noi și îmbunătățite, precum și funcții noi, pentru a optimiza conținutul astfel încât să fie mai ușor de citit și de editat pentru utilizatorii cu dizabilități. Corecția erorilor de sprijin sugerează îmbunătățiri aici după activare, caracteristicile integrate includ următoarele:

 • Utilizarea de standarde valabile la nivel internațional.
 • Dând clic pe "Verificare" în secțiunea "Verificarea accesibilității", programul face sugestii care pot fi implementate imediat cu un singur clic.
 • Funcția audio cue audio sprijină activ utilizatorul prin feedback audio cu efecte sonore și indicii audio, de exemplu, atunci când anumite caracteristici sunt modificate (involuntar) sau ca o confirmare la trimiterea unui e-mail sau la ștergerea unui conținut.

Alte funcții în Excel 2021

De asemenea, alte funcții noi facilitează și mai mult lucrul în echipă cu Excel:

 • Modificările din registrele de lucru eliberate pot fi afișate și, dacă este necesar, anulate mai rapid; de asemenea, persoanele implicate sunt menționate.
 • Traducător: Traducerea cuvintelor individuale, a pasajelor sau a textelor întregi este acum și mai ușoară în Excel: în timp ce înainte utilizatorii trebuiau să acceseze un site web prin intermediul browserului pentru a le traduce, acest lucru este acum posibil direct în Excel cu ajutorul funcției de traducere integrate și a recunoașterii automate a limbii. În Microsoft Translator sunt disponibile mai mult de 60 de limbi.
 • Integrarea protecției împotriva pierderilor de date (DLP) facilitează și mai mult respectarea normelor de protecție a datelor: conținutul poate fi căutat în timp real, pe baza unor orientări definite anterior pentru tipuri de date deosebit de confidențiale, cum ar fi numerele de cont și de card de credit etc.

Cerințe de sistem pentru Excel 2021

 • Sistem de operare: Windows 10, Windows 11, Windows Server 2021 /2022
 • Procesor: Min. 1,6 GHz
 • Spațiu pe hard disk: Min. 16 GB (32 Bit) sau 20 GB (64 Bit)
 • RAM: Min. 2 GB RAM (32 Bit) sau 4 GB RAM (64 Bit) - recomandat: 4 GB RAM
 • Placă grafică: Min. 1.280 x 768 pixeli, min. DirectX 9 cu WDDM 2.0 - recomandat: DirectX 10

Cumpărați Excel 2021 ca program de birou independent de la Wiresoft la un preț redus

MS Excel este o componentă indispensabilă și fixă a suitei Microsoft Office. La Wiresoft, nu trebuie să achiziționați Excel 2021 ca parte a suitei Office corespunzătoare, ci puteți cumpăra software-ul ca program de sine stătător - spre deosebire de mulți alți furnizori de software.

Avantajul dvs.: Cu licența pentru un singur utilizator, nu trebuie să vă luați un angajament de abonament costisitor pe termen lung sau să acceptați o limită de timp pentru utilizare. Prin urmare, merită să cumpărați Excel 2021 de la Wiresoft ca program de sine stătător, deoarece astfel nu trebuie să descărcați nicio actualizare pentru care se percepe o taxă.

Această licență de sine stătătoare Excel pentru un singur utilizator are aceeași gamă de funcții ca și Excel, care este de asemenea inclus în Office Suite 2021 . Acest lucru înseamnă că și companiile mai mici sau liber-profesioniștii pot beneficia de avantajele Excel 2021 și, în același timp, pot economisi bani - deoarece software-ul pentru un singur utilizator este, de asemenea, deosebit de ieftin la Wiresoft.

Nu numai Excel, ci și toate celelalte licențe de software Microsoft pe care le puteți cumpăra în magazinul de software Wiresoft sunt produse originale Microsoft. Adesea, acestea provin dintr-o licență de volum sau au fost relansate de o companie, ceea ce nu le limitează capacitatea de utilizare și nici nu intră într-o zonă gri din punct de vedere juridic. Odată cu vânzarea către Wiresoft, software-ul instalat anterior a fost șters și, prin urmare, este din nou liber și poate fi utilizat de un alt utilizator. Fiind un distribuitor de software de renume, Wiresoft oferă doar versiuni complete, care sunt nelimitate și 100% utilizabile.

Dacă aveți întrebări despre Excel 2021 sau despre un alt program de birou, puteți beneficia de asemenea de consultanța noastră competentă prin e-mail, telefon sau chat.

Alte linkuri către "MICROSOFT EXCEL 2021"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT EXCEL 2021"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii