Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT POWERPOINT MAC 2021
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT POWERPOINT MAC 2021

Disponibil ca o descărcare instantanee

 • SW10495
 • 3YF-00233
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
418,90 RON * 463,90 RON * (9,7% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Versiunea Versiunea completă
Dispozitive 1x
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + licență
Mediu Descărcați
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Timp de livrare  Câteva minute
MacOS  Monterey, Big Sur, Catalina, Mojave


Când vine vorba de prezentarea conținutului într-un mod convingător și viu, Microsoft PowerPoint este încă programul clasic de software în acest scop. Cu numeroasele sale opțiuni de design și funcții de asistență, este posibil să creați diapozitive informative care atrag atenția cu tranziții și animații dinamice. Cu PowerPoint pentru Mac 2021, cea mai recentă versiune a software-ului Office pentru sistemele de operare macOS, care a fost testat și testat, este acum disponibilă pentru achiziționare de pe Wiresoft. Nu numai profesioniștii și utilizatorii experimentați, ci și începătorii și utilizatorii care nu sunt familiarizați cu Windows sunt susținuți de instrumentele integrate și ușor de utilizat la locul de muncă, la școală și la universitate în pregătirea subiectelor și a conținutului pe diapozitive și compilarea acestora într-o prezentare plină de viață, care este, de asemenea, informativă și impresionantă ca o prezentare video profesională. Posibilitatea de a acorda atenție accesibilității la crearea prezentării extinde, de asemenea, cercul de persoane care pot fi atinse prin utilizarea PowerPoint 2021 pentru Mac .

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT POWERPOINT MAC 2021"

Microsoft PowerPoint pentru Mac 2021 ca un singur program de birou

Atunci când vine vorba de prezentarea conținutului într-un mod convingător și viu, Microsoft PowerPoint este încă programul software clasic în acest scop. Cu numeroasele sale opțiuni de design și funcții de asistență, este posibil să creați diapozitive informative care atrag atenția cu tranziții și animații dinamice.

Cu PowerPoint pentru Mac 2021, Wiresoft oferă acum cea mai recentă versiune a software-ului de birou dovedit pentru sistemele de operare macOS. Nu numai profesioniștii și utilizatorii experimentați, ci și începătorii și utilizatorii care nu folosesc Windows sunt sprijiniți de instrumentele integrate și ușor de utilizat la locul de muncă, la școală și la universitate în pregătirea subiectelor și a conținutului pe diapozitive și compilarea acestora într-o prelegere plină de viață, care este, de asemenea, informativă și impresionantă ca o prezentare video profesională. Posibilitatea de a acorda atenție accesibilității în timpul creației extinde, de asemenea, cercul de persoane care pot fi atinse prin utilizarea PowerPoint 2021 pentru Mac .

Interfața de utilizator a Microsoft PowerPoint pentru Mac 2021 a fost reproiectată în acest sens și a devenit astfel și mai ușor de utilizat; aceasta permite noilor utilizatori să înceapă rapid să utilizeze programul. Acestea sunt, de asemenea, susținute de o selecție largă de șabloane și opțiuni de design, care fac posibilă crearea de diapozitive de prezentare cu un aspect individual.

În plus, PowerPoint pentru Mac 2021 suportă utilizarea optimizată pentru atingere - acest lucru este valabil atât pentru tablete, cât și pentru utilizarea generală a stilourilor digitale - în special noul instrument de desen cu mâna liberă are o gamă largă de efecte și forme pentru schițe profesionale spontane.

PowerPoint pentru Mac 2021 este disponibil doar de la furnizorii convenționali ca o componentă integrată fixă a versiunii Office corespunzătoare, dar puteți cumpăra software-ul separat în magazinul online Wiresoft - și la un preț imbatabil! De asemenea, vă rugăm să țineți cont de cerințele de sistem enumerate mai jos pentru a putea utiliza toate funcțiile. La Wiresoft puteți obține nu numai PowerPoint pentru Mac 2021, ci și versiunile anterioare la un preț redus ca versiune pentru un singur utilizator, precum și alte programe office. Toate noile caracteristici importante din PowerPoint pentru Mac 2021 pot fi găsite în următoarea prezentare detaliată.

Prezentare generală a noilor caracteristici PowerPoint din versiunea Mac 2021

PowerPoint pentru Mac 2021 conține numeroase optimizări și extinderi ale gamei de funcții ale instrumentelor existente, precum și multe caracteristici noi. De remarcat în special funcția de morfologie, adăugarea de grafică SVG și 3D și un suport și mai bun pentru crearea de prezentări accesibile.

Funcții PowerPoint specifice versiunii Mac 2021

Microsoft a integrat în PowerPoint pentru Mac 2021 mai multe funcții noi care fac ca fluxul prezentărilor să fie și mai interesant și mai variat - printre acestea se numără, în special, morphing-ul și înregistrarea video îmbunătățită:

 • Funcția morphing oferă opțiuni complet noi pentru animații. Aceasta creează tranziții fără întreruperi între diapozitivele individuale prin animarea obiectelor individuale, cum ar fi formele, imaginile și graficele SmartArt și WordArt, dar și a textului - doar diagramele sunt excluse. Pentru a face acest lucru, două diapozitive trebuie să aibă cel puțin un obiect comun pentru a crea o tranziție morfoscopică, pentru care sunt disponibile diverse efecte.
 • Atunci când înregistrați o prezentare, este acum posibil să înregistrați nu numai comentariile video și audio, ci și gesturile pentru introducerea digitală cu mâna liberă: toate elementele - cum ar fi comentariile și animațiile, dar și mișcările indicatorului și durata de afișare - sunt salvate în prezentarea însăși. Acest lucru îl transformă într-un videoclip care poate fi vizualizat în PowerPoint.
 • Prin integrarea unui videoclip online, un diapozitiv poate căpăta un plus de dinamism. Este posibil să redați videoclipul fără a fi nevoie să părăsiți aplicația PowerPoint. Această funcție este disponibilă începând cu versiunea 10.13.4 (High Sierra) a macOS.

Diagrame și modele 3D noi, scalabile

Portofoliul de diagrame și modele pentru proiectarea diapozitivelor PowerPoint a fost, de asemenea, extins în PowerPoint pentru Mac 2021 cu o gamă întreagă de diagrame suplimentare, inclusiv modele tridimensionale care oferă și mai multe posibilități la ilustrarea prezentărilor:

 • Toate modelele 3D disponibile pot fi rotite liber la 360° și pot fi redimensionate fără pierderi.
 • Prin utilizarea noii funcții de transformare, aceste modele 3D pot fi animate.
 • Utilizatorii pot, de asemenea, să își creeze propriul conținut tridimensional și să îl insereze într-un diapozitiv PowerPoint.
 • De asemenea, sunt noi și fișierele SVG (Scalable Vector Graphics) - grafică vectorială scalabilă; ca și modelele 3D, acestea au avantajul că pot fi mărite sau reduse după cum se dorește - fără a pierde calitatea imaginii - dar pot fi, de asemenea, rotite și editate liber cu ajutorul filtrelor colorate.
 • Noul tip de diagramă de tip pâlnie se potrivește bine, în principal, pentru a ilustra fazele procesului.

Funcții generale în PowerPoint pentru Mac 2021

În plus față de noile instrumente și caracteristici menționate, PowerPoint pentru Mac 2021 are și multe alte inovații, precum și optimizări. Printre acestea se numără, în special, suportul pentru desenul cu mâna liberă, precum și suportul pentru crearea de documente de prezentare accesibile.

Noi opțiuni de vizualizare pe desktop în PowerPoint pentru Mac 2021

Designul tipic Windows Office a fost adaptat în PowerPoint pentru Mac 2021. Noile opțiuni de vizualizare pot fi, de asemenea, opțional dezactivate:

 • Aspectul panglicii, care este tipic pentru toate programele Office, a fost combinat în PowerPoint pentru Mac 2021 cu aspectul de tip țiglă Windows care caracterizează sistemul de operare Windows 10.
 • Funcțiile și caracteristicile utilizate frecvent sunt acum mai vizibile, fiind astfel mai ușor de găsit.
 • De asemenea, filele pot fi aranjate în funcție de nevoile individuale, iar panglica poate fi ascunsă complet; funcțiile sunt disponibile prin intermediul barei de meniu din partea superioară.
 • PowerPoint pentru Mac 2021 conține acum și teme care înlocuiesc culorile ferestrei (roșu) tipice programului cu tonuri acromatice. Acest lucru favorizează concentrarea, în special atunci când citiți conținutul unui diapozitiv. Vizualizarea în alb este foarte luminoasă, în timp ce gri închis și negru cu modul întunecat oferă un afișaj al programului deosebit de redus, cu un contrast mai mare.

Instrument practic de mână liberă și stilouri noi

PowerPoint pentru Mac 2021 are acum un instrument practic de mână liberă care poate fi folosit pentru a desena instantaneu formule sau diagrame, precum și grafice și a le insera într-un diapozitiv. Instrumentul poate fi utilizat nu numai cu un stilou sau, în cazul operațiunii tactile, cu un deget, ci și cu mouse-ul calculatorului. Sunt disponibile o serie de pixuri colorate pentru a evidenția pasajele de text în culori, așa cum se știe de mult timp din Word. Instrumentul de desenare cu mâna liberă din PowerPoint pentru Mac 2021 oferă următoarele caracteristici și efecte în special:

 • Pentru a desena și a scrie, precum și pentru a evidenția detalii, este disponibilă o gamă largă de pixuri digitale, care au diferite puteri și culori în acest scop: un stilou pentru scrierea normală de notițe, un creion cu care se pot face schițe și grafice și clasicul marker de text pentru a sublinia în culori cuvinte sau pasaje de text. Programul conține, de asemenea, stilouri cu efecte metalice și alte efecte grafice, inclusiv galaxie și curcubeu, argintiu și auriu, lavă și ocean.
 • Funcția de decupare pentru eliminarea fundalurilor care distrag atenția a fost îmbunătățită semnificativ în PowerPoint pentru Mac 2021: acum programul detectează automat zona de fundal și o selectează. Creionul integrat poate fi utilizat pentru a corecta selecția, fie prin adăugarea, fie prin eliminarea de piese.
 • Funcția de decupare poate fi, de asemenea, utilizată pentru a selecta anumite zone dintr-un tabel pentru a le utiliza ca elemente grafice pentru un diapozitiv.

Crearea de prezentări accesibile în PowerPoint pentru Mac 2021

Opțiunile de proiectare a diapozitivelor în PowerPoint astfel încât acestea să fie mai ușor de citit și de înțeles pentru spectatorii cu deficiențe de vedere nu numai că au fost îmbunătățite în versiunea Mac 2021, ci și îmbunătățite cu noi caracteristici:

 • Corecția erorilor de sprijin în PowerPoint pentru Mac 2021 face deja sugestii de îmbunătățire în timpul lucrului, parțial și pe baza standardelor internaționale valabile aici. Acestea pot fi acceptate cu ușurință direct cu un singur clic, iar programul le aplică automat unei zone.
 • Instrumentul de corectare a erorilor adaugă, de asemenea, text alternativ lipsă la imagini și grafice și corectează contrastul insuficient al culorilor. Imaginea "în tonuri de gri" simulează în mod viu percepția unei persoane daltoniene.
 • Șabloanele de diapozitive accesibile predefinite integrate în PowerPoint pentru Mac 2021 conțin deja titluri de diapozitive adecvate, inclusiv structura titlurilor.
 • Funcția de inteligență artificială QuickStarter oferă un ajutor practic de pornire pentru crearea unei prezentări: Aceasta sprijină mai întâi utilizatorii cu cercetarea tematică. Atunci când se introduce o temă, QuickStarter afișează o listă de subteme adecvate și sugerează, de asemenea, un set de diapozitive adecvat pentru fiecare dintre ele. Pe baza rezultatelor cercetărilor din Bing, instrumentul creează slide-uri cu conținutul și structura corespunzătoare; slide-urile dorite pot fi apoi selectate făcând clic pe ele. În cele din urmă, tot ce rămâne de făcut este să adăugați un aspect adecvat, inclusiv grafica de fundal, iar baza pentru prezentare este gata în doar câteva minute.

Colaborare online îmbunătățită pe un document PowerPoint

Dacă mai multe persoane doresc să lucreze la o prezentare PowerPoint, acest lucru este posibil și pe un Mac. Condiția prealabilă pentru aceasta este utilizarea unuia dintre cele două servicii cloud Microsoft OneDrive sau SharePoint. În primul rând, o copie a prezentării este publicată acolo, care este apoi editată de către angajații invitați. După ce toate persoanele implicate și-au făcut modificările sau adnotările, originalul și copia (copiile) sunt fuzionate din nou, iar diferențele sunt afișate și, dacă este necesar, pot fi anulate.

Cerințe de sistem pentru utilizarea Microsoft PowerPoint 2021 pe un Mac

Următoarele informații enumeră cerințele minime pentru a instala și rula PowerPoint pentru Mac 2021 pe un dispozitiv Apple.

Vă rugăm să rețineți că, pentru a utiliza unele dintre funcțiile software-ului, trebuie să fie instalată cel puțin versiunea 10.13.4 (High Sierra) a macOS.

 • Sistem de operare: o versiune din cele trei sisteme de operare macOS actuale
 • Procesor: Intel sau Apple Silicon (M1)
 • Memorie de lucru: cel puțin 4 GB
 • Hard disk: cel puțin 10 GB spațiu disponibil
 • Placă grafică: cel puțin 1.280 x 800 pixeli

Cumpărați PowerPoint pentru Mac 2021 ca un singur program din suita Office la un preț special la Wiresoft

MS PowerPoint 2021 pentru Mac este o componentă tipică a suitei Microsoft Office corespunzătoare pentru Mac și nu este de obicei disponibilă de una singură în magazinele de software convenționale. La Wiresoft, puteți de asemenea cumpăra programul PowerPoint pentru Mac 2021 separat!

Avantajele dumneavoastră: Versiunea de achiziție a PowerPoint oferită de Wiresoft este o licență pentru un singur utilizator, ceea ce nu vă obligă la un abonament pe termen lung și costisitor, inclusiv actualizări, și nici nu înseamnă vreo restricție asupra funcțiilor. Prin urmare, este de două ori mai avantajos pentru dumneavoastră să cumpărați PowerPoint pentru Mac 2021 ca un singur program de la Wiresoft, mai ales dacă nu aveți nevoie de celelalte programe Office.

Achiziționarea de software cu Wiresoft este întotdeauna ieftină și sigură în același timp! Licența PowerPoint pentru Mac 2021 pentru un singur utilizator pe care o achiziționați aici provine fie dintr-o licență de volum mai mare pentru companii, fie este o licență de software folosit - de aici și avantajul prețului său special! În ceea ce privește funcționalitatea, software-ul oferit este identic cu programul PowerPoint corespunzător, care face parte, de asemenea, din suita Office pentru Mac 2021. Acest lucru înseamnă că firmele mai mici și utilizatorii individuali, cum ar fi liber-profesioniștii sau persoanele fizice, pot beneficia de toate avantajele versiunii PowerPoint pentru Mac 2021 și, în același timp, pot economisi bani.

Fiecare program Microsoft oferit de Wiresoft a fost, de asemenea, testat pentru o utilizare reală și perfectă - astfel încât este disponibil pentru descărcare imediat după achiziție și poate fi utilizat pentru o perioadă nelimitată de timp.

Puteți fi întotdeauna siguri că nici dumneavoastră, nici noi nu ne aflăm într-o situație neclară din punct de vedere legal atunci când cumpărăm sau vindem software folosit! Acest lucru se datorează faptului că tranzacționarea cu Used Software este permisă în mod expres în UE.

Înmagazinul de software de la Wiresoft puteți cumpăra PowerPoint pentru Mac, atât în versiunea actuală, cât și în versiunile mai vechi, precum și toate celelalte programe Office în mod individual, precum și multe alte programe Microsoft.

Dacă aveți întrebări despre PowerPoint pentru Mac 2021 sau despre orice alt software Office, folosiți pur și simplu sfatul nostru de specialitate prin e-mail, telefon și chat.

Alte linkuri către "MICROSOFT POWERPOINT MAC 2021"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT POWERPOINT MAC 2021"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii