Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT PROJECT 2019 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT PROJECT 2019 STANDARD

Disponibil ca o descărcare instantanee

 • SW10022
 • 076-05829
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
1.156,90 RON * 1.284,90 RON * (9,96% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Versiunea Versiunea completă
Dispozitive 1x
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + licență
Mediu Descărcare
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Timp de livrare  Câteva minute
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Server terminal Compatibil


Project 2019 Standard este cea mai recentă versiune a sistemului flexibil de gestionare a proiectelor de la Microsoft, care se adresează în principal IMM-urilor și lucrătorilor independenți. Programul conține toate funcțiile necesare pentru planificarea, controlul, precum și pentru raportarea proiectelor. Numeroase șabloane și funcții practice facilitează crearea și gestionarea tuturor sarcinilor și, astfel, sporesc eficiența, care joacă un rol major în viața de afaceri modernă. Project 2019 Standard îndeplinește toate cerințele în ceea ce privește gestionarea cu succes a portofoliului, a riscurilor și a documentelor, care include, de asemenea, administrarea centrală și a resurselor, precum și înregistrarea timpului. Utilizarea diagramelor Gantt oferă claritate pentru proiectele complexe prin utilizarea mai multor planificări integrate și o înțelegere mai ușoară a relațiilor dintre sarcini, iar rapoartele integrate oferă perspective și informații importante pentru comunicarea cu ceilalți.

Pentru întrebări suplimentare cu privire la produs, vă rugăm să contactați echipa noastră de servicii pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT PROJECT 2019 STANDARD"

MS Project 2019 Standard - softul de management de proiect ca versiune de sine stătătoare pentru achiziționare

Project 2019 Standard este cea mai recentă versiune a sistemului flexibil de gestionare a proiectelor de la Microsoft, destinat în primul rând IMM-urilor și lucrătorilor independenți. Programul conține toate funcțiile necesare pentru planificarea, controlul și raportarea proiectelor. Numeroase șabloane și caracteristici practice facilitează crearea, precum și gestionarea tuturor sarcinilor care apar și, astfel, cresc eficiența, care joacă un rol major în special în viața de zi cu zi a întreprinderilor moderne.

Project 2019 Standard îndeplinește toate cerințele în ceea ce privește gestionarea cu succes a portofoliului, a riscurilor și a documentelor, care include gestionarea centralizată și a resurselor, precum și urmărirea timpului. Utilizarea diagramelor Gantt oferă claritate în cazul proiectelor complexe prin utilizarea mai multor programe integrate și o înțelegere mai ușoară a relațiilor dintre sarcini, iar rapoartele integrate oferă informații și perspective cheie pentru comunicarea cu alte persoane.

Pentru cine este conceput Proiectul Standard 2019?

Project 2019 Standard Edition este conceput pentru persoanele fizice sau pentru acei manageri de proiect care dezvoltă și gestionează în principal proiecte singuri, mai degrabă decât ca parte a unei echipe, așa cum se întâmplă în principal în întreprinderile mici și mijlocii. Prin urmare, această ediție nu necesită sincronizare cu serverul Microsoft SharePoint sau Project. Cu toate acestea, Project 2019 Standard se numără printre cele mai populare ediții pentru realizarea majorității sarcinilor de management de proiect, deoarece oferă toate funcțiile și caracteristicile necesare, precum și instrumente de business intelligence pentru domeniile tipice ale planificării și gestionării proiectelor, cum ar fi: Programarea proiectelor, planificarea costurilor, gestionarea sarcinilor, raportare.

Ediția Microsoft Project 2019 Standard este disponibilă doar în magazinele obișnuite cu un contract de licență de volum; Wiresoft, pe de altă parte, o oferă ca software folosit sub forma unei singure licențe ca versiune de achiziție - și la un preț semnificativ mai mic. Acest lucru permite IMM-urilor, precum și persoanelor care desfășoară activități independente să utilizeze acest software Microsoft.

Cu aplicațiile Microsoft disponibile în continuare în magazinul online Wiresoft Software, care sunt de asemenea oferite ca licențe individuale Used Software la un preț redus, clienții pot utiliza și programele Microsoft corespunzătoare compatibile cu Project 2019 Standard, cum ar fi Windows 10. Următoarea prezentare generală prezintă cele mai importante optimizări și caracteristici ale ediției Project 2019 Standard.

Noul Project 2019 Standard edition - caracteristici și îmbunătățiri

Project 2019 Standard se deosebește și din punct de vedere vizual de versiunea anterioară printr-o reprezentare mai clară a interfeței de birou. Acest lucru poate fi afișat acum și în modelele Office"Colorat", "Gri închis" și "Alb".

În ceea ce privește noile caracteristici, MS Project 2019 Standard include acum funcția practică de a lega sarcinile între ele prin intermediul meniului derulant, noul câmp "Collective task name" din tabelul de sarcini, precum și opțiunea de etichetare a barelor cronologice și de afișare a progresului sarcinii. În plus, datele de început și de sfârșit pot fi setate separat pentru fiecare cronologie, ceea ce oferă o imagine de ansamblu mai bună a sarcinilor asociate acesteia. Există, de asemenea, o nouă funcție de căutare rapidă pentru cuvinte sau fraze legate de o anumită sarcină. Pentru mai multe detalii, consultați mai jos.

Crearea și gestionarea ușoară a proiectelor

Project 2019 Standard vă permite să creați proiecte noi cu doar câteva clicuri: Opțional, în acest scop, este disponibilă o selecție largă de șabloane definite pentru tipuri tipice de proiecte sau o diagramă Gantt neutră, goală. Datele sau listele de sarcini din Excel, Word, Outlook sau PowerPoint pot fi, de asemenea, transferate în Project; formatarea sau contururile corespunzătoare sunt păstrate. Sarcinile pot fi importate în graficul Gantt prin intermediul măștii de sarcini Project; se acceptă, de asemenea, adăugarea simultană a mai multor sarcini, inclusiv alocarea resurselor și relațiile. În acest scop, sunt disponibile diverse opțiuni și funcții de creare a graficelor:

Tipuri de diagrame în Project 2019 Standard

Pe lângă afișarea sub forma unei diagrame Gantt, în Project 2019 Standard sunt disponibile și multe alte opțiuni pentru a afișa sarcinile sau resursele, precum și relațiile pentru un proiect. În acest scop, Project oferă următoarele tipuri diferite de vizualizări pentru a afișa informații despre un proiect sub formă de tabele, grupuri, prin filtre sau detalii: Vizualizările Task, Resource, precum și Assignment; formatele de afișare corespunzătoare sunt, pe lângă diagrama Gantt implicită (bară), diagrama de rețea (organigramă), precum și afișarea sub formă de formular, de foaie (tabel) sau de utilizare (coloane).

Schița și corelarea activităților

Pentru conturarea sau afișarea ierarhiilor într-un proiect, în Project Standard 2019, fiecărei sarcini individuale i se pot atribui liniuțe pozitive sau negative cu ajutorul tastei Tab, iar modificările afectează automat toate sarcinile.

Orice două sarcini dintr-un proiect pot fi, de asemenea, legate între ele pentru a afișa relația dintre ele sub forma unei relații. Acest lucru înseamnă că modificările aduse unei sarcini afectează și cealaltă sarcină legată de aceasta, ceea ce este deosebit de important pentru planificarea proiectelor.

Nou: Pentru a lega o sarcină în MS Project Standard 2019, nu mai este necesar să se cunoască ID-ul acesteia: este suficient să selectați celula corespunzătoare din coloana "Predecesor", ceea ce va face să apară o săgeată orientată în jos, făcând clic pe ea se va afișa o listă cu toate sarcinile proiectului și trebuie activată doar cea corespunzătoare.

Etichetarea barelor cronologice

Nou: Progresul unui proiect în timp poate fi afișat ușor și inteligibil și în MS Project Standard 2019, deoarece barele cronologice pot fi acum etichetate. Progresul unei sarcini poate fi, de asemenea, afișat direct în cadrul procesului, ceea ce îmbunătățește și mai mult claritatea.

Câmpul nou "Denumire sarcină colectivă

Nou: MS Project Standard 2019 dispune acum de câmpul "Collective Task Name" pentru a găsi o anumită sarcină în planul general al unui proiect, care poate deveni rapid greoi, în special în cazul listelor mai mari. Câmpul doar pentru citire îmbunătățește claritatea structurii unui proiect prin afișarea numelor tuturor sarcinilor de colectare atribuite unei resurse.

Componente tipice în MS Project Standard 2019

Bineînțeles, componentele de bază indispensabile deja existente au fost optimizate și în MS Project 2019 Standard:

Managementul portofoliului

Una dintre componentele importante ale MS Project 2019 Standard este în continuare managementul portofoliului, cu ajutorul căruia toate proiectele pot fi înregistrate și controlate. Astfel, managerii de proiect păstrează întotdeauna o imagine de ansamblu și recunosc imediat situația actuală în fiecare caz, astfel încât să poată reacționa imediat dacă este necesară o intervenție atunci când un proiect nu decurge conform planului, de exemplu, atunci când anumite sarcini nu au fost finalizate conform programului, costurile explodează sau resursele devin limitate sau nu sunt disponibile. Rapoartele respective pentru un proiect se actualizează în permanență, iar starea actuală poate fi vizualizată clar cu un singur clic. MS Project 2019 Standard Edition are, de asemenea, noi afișaje pentru gestionarea bugetului și a planificărilor care oferă o imagine de ansamblu mai detaliată pentru gestionarea proiectelor; conexiunea cu Power BI completează gestionarea portofoliului cu funcții de analiză și, dacă este necesar, cu sugestii de îmbunătățire.

Gestionarea intuitivă a resurselor

Instrumentele și funcțiile integrate în MS Project 2019 Standard pentru o gestionare mai eficientă a resurselor permit o planificare și o gestionare și mai detaliată și mai clară a utilizării diferitelor resurse. În cadrul proiectului 2019 Standard, acest lucru implică diferențierea diferitelor tipuri de resurse în funcție de "muncă", "materiale" și "costuri", astfel încât acestea să poată fi utilizate și mai precis. Prin intermediul fondului de resurse, acestea pot fi gestionate la nivel central pentru planificarea interproiectelor și alocate sarcinilor individuale, astfel încât să se poată lua în considerare și aici restricțiile, de exemplu în ceea ce privește disponibilitatea în timp sau de natură financiară (limite de costuri), precum și utilizarea forței de muncă și, prin urmare, riscul de supraîncărcare. Pentru fiecare tip de resursă, se pot specifica și bugetele disponibile.

Vizualizarea Standard prin intermediul diagramei Gantt afișează în mod clar activitatea corespunzătoare și înregistrarea timpului, iar status quo-ul actual este prezentat prin intermediul traseului activității respective. În plus, toate sarcinile pot fi organizate și legate în mod specific prin intermediul interfeței de utilizator sensibile la context și pot fi controlate prin intermediul unor termene corespunzătoare.

Raportarea în MS Project Standard 2019

O altă componentă importantă a managementului de proiect agil este vizualizarea datelor proiectului sub formă de rapoarte - fie pentru a transmite status quo-ul, fie ca raport după finalizarea unui proiect. În acest scop, Project 2019 Standard oferă un nou set de șabloane de rapoarte tipice care pot fi completate cu grafice și diagrame ilustrative suplimentare pentru a împărtăși cu ceilalți informații despre starea proiectului.

Fișierele de proiect pot fi salvate într-o varietate de formate: În plus față de formatele de fișiere mai vechi Project 2000 - 2003, precum și Project 2007, aici sunt disponibile, în special, formate de fișiere .PDF, .XPS, .CSV, .XML, precum și cărți de lucru Microsoft Excel.

Cerințe hardware și alte cerințe pentru utilizarea Microsoft Project 2019 Standard

Practic, MS Project Server 2019 Standard atât în versiunea pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți, poate fi utilizat doar împreună cu Windows 10 sau Windows Server 2019! Toate detaliile suplimentare privind cerințele minime pot fi găsite în următoarea prezentare generală:

 • Sisteme de operare (absolut necesare): Windows 10, Windows Server 2019
 • Procesor: min. 1,6 GHz, Dual Core
 • RAM: 2 GB RAM (32 de biți) sau 4 GB RAM (64 de biți)
 • Spațiu pe hard disk: 4 GB spațiu disponibil
 • Rezoluția ecranului: 1.280 x 768 pixeli
 • Placă grafică: DirectX 10 pentru accelerare hardware grafică
 • Versiunea .NET: unele funcții necesită cel puțin .NET 3.5 sau 4.6
 • Funcțiile tactile sunt, de asemenea, optimizate pentru Windows 10
 • Funcțiile de gestionare a fișierelor în cloud necesită OneDrive, OneDrive for Business sau SharePoint
 • Browsere: Microsoft Edge, Internet Explorer, Chrome, Firefox în cele mai recente versiuni

Cumpărați MS Project 2019 Standard Edition ieftin ca licență unică la Wiresoft

Wiresoft oferă MS Project 2019 Standard Edition în magazinul online sub formă de licență pentru un singur utilizator ca așa-zis software folosit - la un preț semnificativ mai mic în comparație cu software-ul nou. În plus față de prețul redus, această versiune de achiziție oferă și avantajele unei utilizări nelimitate, deoarece nu este o versiune cu abonament, astfel încât software-ul poate fi utilizat și fără conexiune la internet.

Această licență pentru un singur utilizator de MS Project 2019 în ediția Standard este o licență de volum a aceluiași program care a fost utilizat într-o companie. Prin revânzare, acesta a fost împărțit și transformat în licențe pentru un singur utilizator și, în acest proces, a fost redenumit software folosit sau "software uzat". Cu toate acestea, nici divizarea licenței de volum subiacente, nici noua desemnare a software-ului MS Project 2019 Standard ca "software utilizat" nu implică restricții privind funcționalitatea sau capacitatea de utilizare a acestuia, deoarece software-ul nu se uzează în general.

Astfel, se aplică următoarele: cumpărarea de software de la Wiresoft este întotdeauna o afacere sigură pentru dumneavoastră, cu multe avantaje! Pentru că atunci când achiziționați licența MS Project 2019 Standard disponibilă în magazinul Wiresoft, beneficiați nu numai de un preț absolut avantajos, ci și de siguranță prin descărcarea instantanee plus activarea imediată a licenței cu cheia de licență de volum valabilă inclusă. Cumpărarea de licențe software folosite, cum ar fi pentru MS Project 2019 Standard Edition, vă oferă, de asemenea, posibilitatea de a utiliza ediții exclusive ale programului Microsoft fără nicio restricție.

În magazinul de software Wiresoft pentru software folosit veți găsi MS Project 2019 , precum și alte versiuni și ediții și multe alte aplicații Microsoft care sunt compatibile cu acesta, cum ar fi Windows 10 și Windows Server 2019. Dacă aveți întrebări despre acest software MS StandardProject 2019 Standard sau despre orice alt program Microsoft oferit aici, folosiți pur și simplu sfatul experților noștri în chat sau prin e-mail sau telefon.

Alte linkuri către "MICROSOFT PROJECT 2019 STANDARD"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT PROJECT 2019 STANDARD"
6 mai 2019

Läuft wunderbar. Vorbildlicher Händler!

Läuft wunderbar. Vorbildlicher Händler!
Immer wieder gerne unser Unternehmen wird weitere Lizenzen erwerben.

Vielen Dank für den spitzen Service

Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii