Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WORD 2021
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT WORD 2021

Disponibil ca o descărcare instantanee

  • SW10486
  • 059-05143
  • Valabil în permanență
  • Toate limbile
  • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
418,90 RON * 463,90 RON * (9,7% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Versiunea Versiunea completă
Dispozitive 1x
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + licență
Mediu Descărcare
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Timp de livrare  Câteva minute
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Server terminal Compatibil


Word 2021 este cea mai recentă versiune a software-ului de procesare a textelor de la Microsoft, utilizat la nivel mondial. Cu instrumentele sale integrate și operarea intuitivă, programul de birou cu dotări extinse depășește cu mult simpla scriere și editare a textelor: numeroasele opțiuni de design permit inserarea de grafice și tabele, opțiunile versatile de prezentare și formatare a documentelor nu sunt potrivite doar pentru tratarea corespondenței de afaceri, ci și pentru crearea de teze și rapoarte informative cu design profesional, precum și de cărți de vizită, broșuri și pliante, care pot fi salvate direct în Word ca PDF-uri pentru imprimare. Diferitele formate de fișiere pot fi, de asemenea, editate cu Microsoft Word.

Pentru întrebări suplimentare cu privire la produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT WORD 2021"

Microsoft Word 2021 - programul versatil de procesare a textelor

Word 2021 este cea mai recentă versiune a software-ului de procesare a textelor de la Microsoft, utilizat la nivel mondial. Cu instrumentele sale integrate și operarea intuitivă, programul de birou cu un echipament complet depășește cu mult simpla scriere și editare a textelor: numeroasele opțiuni de design permit inserarea de grafice și tabele, opțiunile versatile de prezentare și formatare a documentelor nu sunt potrivite doar pentru corespondența de afaceri, ci și pentru crearea de teze și rapoarte informative cu design profesional, precum și de cărți de vizită, broșuri și pliante, care pot fi salvate direct în Word sub formă de PDF pentru imprimare. Diferite formate de fișiere pot fi, de asemenea, editate cu Microsoft Word.

Multe modele tipice de format sunt completate de opțiuni suplimentare extinse pentru aranjarea paginilor, pentru a crea texte clare și rapid de citit; documentele importante pot fi protejate împotriva copierii sau marcate pentru utilizare ulterioară prin inserarea de filigrane.

În plus, numeroase instrumente inteligente, cum ar fi corectorul ortografic și opțiunile de autocorectare, facilitează și accelerează redactarea documentelor de text în conformitate cu regulile de ortografie valabile.

Panglica practică facilitează în mod deosebit comutarea rapidă între aplicațiile individuale cu un simplu clic.

Datorită conectării opționale a programului de birou la Microsoft Cloud, mai mulți utilizatori pot lucra împreună la un document în timp real, ceea ce oferă numeroase posibilități de îmbunătățire a lucrului în echipă. De asemenea, Word 2021 are o atribuire individuală de drepturi pentru fiecare Word.doc în parte, care poate, de exemplu, să restricționeze sau să împiedice citirea sau editarea de către o altă persoană.

Pe lângă aceste funcții dovedite ale versiunilor mai vechi ale Word, MS Word 2021 oferă, de asemenea, o serie de noi caracteristici practice care fac ca scrierea și editarea, precum și citirea documentelor de text să fie mai plăcute și mai eficiente decât până acum. Printre acestea se numără modul întunecat, care este mai ușor pentru ochi, în special atunci când petreceți perioade lungi de timp pe ecran, opțiuni de vizualizare clară pentru fișierele text mai lungi, care accelerează căutarea unor pasaje specifice, și un suport îmbunătățit pentru accesibilitate. Instrumentele de învățare sporesc lizibilitatea, iar funcția "freehand" permite utilizatorilor să-și deseneze propriile schițe și diagrame de mână și să le insereze direct într-un document. Pentru a utiliza MS Word 2021 pe computerul dvs., Windows 10 trebuie să fie instalat mai întâi. Toate noile caracteristici importante din Word 2021 pot fi găsite în următoarea prezentare generală.

În magazinul online Wiresoft  puteți achiziționa atât versiunea curentă Word 2021, cât și versiunea anterioară, precum și alte programe Office, ca aplicații individuale la prețuri deosebit de mici.

Toate caracteristicile noi ale Word 2021 dintr-o privire

Trecerea la versiunea 2021 a Word poate fi utilă în special pentru acei utilizatori care creează texte în mod profesional și doresc să-și îmbunătățească eficiența în scris și citit. Multe caracteristici le permit să se concentreze mai ușor asupra lucrurilor esențiale.

Mai ales dacă documentele trebuie concepute fără bariere pentru a ajunge la un cerc de destinatari care au dificultăți în citirea și înțelegerea textelor, noile funcții integrate, care țin cont și de standardele internaționale, vă facilitează crearea de texte care pot fi citite de toată lumea.

De asemenea, sunt disponibile funcții suplimentare pentru crearea și publicarea de documente științifice, în special în ceea ce privește utilizarea formulelor complexe, care este acum posibilă datorită suportului oferit de LaTeX, programul standard utilizat la nivel mondial.

Mai multă claritate prin diferite opțiuni de vizualizare

Word 2021 oferă, de asemenea, mai multe opțiuni vizuale. De exemplu, această versiune combină interfața de utilizator cu panglică, cunoscută de la Word 2016 , cu aspectul modern și familiar al plăcilor, care este, de asemenea, tipic pentru Windows 10. Elementele sau funcțiile utilizate frecvent sunt plasate mai proeminent, astfel încât să fie disponibile și mai rapid.

Iar dacă preferați să continuați să folosiți aspectul familiar al panglicii din versiunea anterioară a Word, puteți, de asemenea, să reproiectați interfața.

Claritatea mai mare se aplică, de asemenea, la utilizarea pe dispozitive cu ecrane tactile, cum ar fi tabletele și smartphone-urile, unde sensibilitatea interfeței pentru introducerea cu stiloul a fost crescută.

În special atunci când lucrați cu documente text de mari dimensiuni, poate deveni rapid dificil să căutați anumite pasaje sau secțiuni. În Word 2021, pe lângă vizualizarea verticală familiară în care parcurgeți toate paginile de sus în jos, puteți utiliza noua funcție "pagină cu pagină" pentru a răsfoi un document Word ca pe o carte. Pentru textele de lungime medie, noua funcție "Thumbnails" asigură orientarea: toate paginile sunt afișate în format mic în prezentarea generală, astfel încât să puteți naviga rapid către locul pe care îl căutați.

În plus, Word 2021 are fundaluri mai discrete, cu noile teme întunecate Dark Grey și Black, care sprijină, de asemenea, scrierea și citirea concentrată a textelor.

Accesibilitate sporită prin suportul pentru corectarea erorilor

Corecția îmbunătățită a erorilor de susținere integrată în Word 2021 sugerează îmbunătățiri în ceea ce privește modul în care faceți un document accesibil. În acest scop, se bazează, printre altele, pe standarde internaționale, pentru a se asigura că conținutul este ușor de citit și editat pentru utilizatorii cu handicap.

Făcând clic pe elementul de meniu "Verificare" de la "Verificare accesibilitate", programul face sugestii de măsuri de remediere, pe care le puteți accepta imediat cu ușurință printr-un singur clic.

De asemenea, puteți utiliza suportul de feedback audio pentru acest lucru. Funcția cue audio vă însoțește apoi în timpul lucrului cu efecte sonore și indicii audio. Oferă indicii acustice sau avertizează dacă modificați anumite opțiuni în mod neintenționat sau ca o confirmare după efectuarea unei acțiuni: de exemplu, atunci când trimiteți un e-mail sau când ștergeți sau inserați conținut.

Instrumente de învățare pentru o muncă mai eficientă cu textul

Instrumentele de învățare nu sunt doar o caracteristică practică în Word pentru elevi și studenți, ci facilitează și înțelegerea textului de către profesioniști. Instrumentele integrate în Word 2021, de exemplu, vă permit să ajustați lățimea coloanelor, spațierea textului, precum și culoarea paginii, pentru a vă ușura oboseala ochilor din cauza unei prezentări mai clare.

Focalizarea pe linii vă sporește concentrarea și vă asigură o mai mică distragere a atenției prin limitarea zonei de citire la una, trei sau cinci linii. Dacă doriți ca un text să fie citit cu voce tare în Word 2021, cuvintele pe care tocmai le-ați citit sunt evidențiate simultan, astfel încât să puteți urmări cu ușurință ceea ce auziți în text.

Modul de focalizare cunoscut de la versiunile mai vechi ale Word vă ajută, de asemenea, să vă concentrați mai bine în Word 2021: afișarea documentului devine mai clară prin ascunderea tuturor barelor de instrumente.

Funcție de traducere integrată

Pentru a traduce un pasaj de text sau chiar întregul text în timp ce scrieți sau citiți, nu mai trebuie să apelați o pagină web prin intermediul browserului în Word 2021 pentru a obține traducerea: funcția de traducere integrată face acest lucru inutil cu ajutorul recunoașterii vocale automate. Microsoft Translator conține mai mult de 60 de limbi, dintre care 11 pot fi traduse.

Instrument de desen cu mâna liberă

Ceea ce până acum era posibil cu ajutorul touchpad-urilor sau al smartphone-urilor se poate face acum și cu noul instrument de desen cu mâna liberă pentru Word. Opțional, prin introducerea stiloului, prin operare tactilă, dar și cu ajutorul mouse-ului, puteți utiliza funcția de mână liberă pentru a face semne în text sau pentru a crea în mod spontan schițe și formule și a le insera.

Microsoft pune la dispoziție mai multe pixuri digitale în Word 2021 în acest scop, inclusiv un creion pentru desen, un pix pentru scris și un marker pentru evidențierea pasajelor de text. Puteți alege între diferite grosimi ale stiloului, precum și 16 culori solide și 8 efecte.

Fiecare formă desenată cu mâna liberă poate fi apoi mutată sau copiată și editată în continuare în același mod ca și alte elemente de desen.

Adăugarea și editarea graficii vectoriale

Puteți concepe prezentări și fișe de lucru în Word 2021 integrând pictograme și simboluri, precum și imagini 3D. O opțiune deosebit de interesantă în acest caz este și utilizarea graficii vectoriale scalabile sau a fișierelor SVG (Scalable Vector Graphics). Acestea pot fi redimensionate, rotite sau chiar colorate în mod diferit, fără a se pierde calitatea imaginii.

Utilizarea LaTeX în Word 2021 pentru a crea formule

Până în prezent, au existat limite în ceea ce privește prezentarea formulelor mai complexe cu ajutorul editorului de formule la crearea de texte științifice. Word 2021 suportă acum și LaTeX pentru crearea de formule profesionale, care pot fi convertite cu ajutorul acestuia.

Cerințe de sistem pentru Word 2021

  • Sistem de operare: Windows 10, Windows 11, Windows Server 2021 /2022
  • Procesor: min. 1,6 GHz
  • RAM: cel puțin 2 GB RAM (32 biți) sau 4 GB RAM (64 biți) - recomandat: 4 GB RAM
  • Spațiu pe hard disk: cel puțin 16 GB (32 de biți) sau 20 GB (64 de biți) pe unitatea de instalare
  • Placă grafică: 1.280 x 768 pixeli, min. DirectX 9 cu WDDM 2.0 - recomandat: DirectX 10

Limbi acceptate: Germană, daneză, engleză, franceză, italiană, poloneză, spaniolă și altele

Cumpărați Word 2021 ca program de birou independent de la Wiresoft

MS Word este o componentă tradițională, fixă, a pachetelor Microsoft Office. Spre deosebire de mulți alți furnizori de software, puteți achiziționa Word 2021 de la Wiresoft nu numai ca parte a suitei Office 2021, ci și ca program independent, fără a fi nevoiți să vă obligați să vă abonați la vreun abonament sau să respectați vreo restricție de timp de utilizare. Achiziționarea Word 2021 ca program independent este, de asemenea, rentabilă pe termen lung, deoarece nu trebuie să descărcați actualizări care sunt contra cost.

Această licență autonomă pentru un singur utilizator este identică cu programul Word, care este de asemenea inclus în Office Suite 2021.

În special pentru persoanele care desfășoară activități independente și pentru companiile mai mici cu un număr mic de angajați care nu au nevoie de toate celelalte programe incluse în suita Office, cumpărarea Word 2021 ca program de sine stătător este o modalitate deosebit de ieftină de a utiliza acest software clasic de procesare a textelor.

Toatelicențele de software Microsoft  pe care le puteți cumpăra în magazinul de software Wiresoft sunt produse Microsoft originale pe care le achiziționați ca versiune completă pentru un singur utilizator. Acestea pot proveni din licențe de volum sau pot fi la mâna a doua, dar acest lucru nu vă dezavantajează. În calitate de distribuitor serios de software, Wiresoft nu oferă versiuni de încercare care sunt valabile doar pentru o perioadă limitată de timp sau care pot fi utilizate doar cu restricții. Fiecare produs software de la Wiresoft este complet și legal utilizabil de către dumneavoastră după cumpărare, deoarece în cazul acestor programe folosite, orice software instalat anterior de către cumpărătorul original a fost șters odată cu vânzarea către Wiresoft, astfel încât este 100% liber și utilizabil din nou. Toate produsele licențiate de la Wiresoft au fost, de asemenea, testate cu atenție pentru a fi utilizate.

Puteți beneficia, de asemenea, de consultanța noastră competentă prin e-mail, telefon și chat dacă aveți întrebări suplimentare cu privire la achiziționarea MS Word 2021 sau orice alt software de birou.

Alte linkuri către "MICROSOFT WORD 2021"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT WORD 2021"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii