Chat with us, powered by LiveChat
PRODUS ORIGINAL AUTORIZAT
EXPEDIERE ÎN TERMEN DE 24 DE ORE
ASISTENȚĂ PRIN CHAT, E-MAIL ȘI TELEFON
LINIE TELEFONICĂ GRATUITĂ +4969 - 173261340
 
MICROSOFT VISIO 2019 STANDARD

MICROSOFT VISIO 2019 STANDARD

199,95 RON *

incl. TVA.

Disponibil ca o descărcare instantanee


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10029
 • D86-05868
 • Beneficii

  - Livrare rapidă
  . - Produs original autorizat
  . - Expediere în termen de 24 de ore
  . - Suport prin chat, e-mail și telefonic
  .
Visio 2019 Standard - Programul de vizualizare de la Microsoft sub formă de licență unică...mai mult
Informații despre produs "MICROSOFT VISIO 2019 STANDARD"

Visio 2019 Standard - Programul de vizualizare de la Microsoft sub formă de licență unică pentru achiziționare

Visio2019 este cea mai recentă versiune, recent revizuită, a software-ului Microsoft pentru vizualizarea profesională a proceselor tehnice și de afaceri și pentru clarificarea datelor și faptelor complexe - utilizarea este facilitată în special de numărul mare de tipuri diferite de diagrame deja incluse ca forme pentru toate domeniile tipice de aplicare. Versiunea 2019 a Visio Standard conține numeroase caracteristici noi și forme suplimentare care fac ca lucrul cu acesta și implementarea ideilor să fie și mai convenabilă și mai eficientă.

Visio 2019 permite, de asemenea, importul direct de date din Excel, Exchange sau Azure Active Directory (dacă sunt disponibile) pentru a le utiliza în procesul de creare. Suportul optimizat pentru AutoCAD a făcut ca importul și procesarea fișierelor DWG să fie și mai rapide și mai ușoare.

Cu interfața desktop cunoscută de la MS Office, chiar și noii utilizatori se vor orienta imediat și vor putea utiliza imediat instrumentele integrate în mod intuitiv și vor putea converti chiar și ideile complexe în grafice și diagrame vii, în funcție de necesități: de la hărți și circuite la fluxuri de lucru și diagrame de flux până la organigrame - nou: și modele de cabluri - și multe alte forme de reprezentare. Utilizând funcția integrată de comentarii, fișierele create cu Visio 2019 Standard pot fi puse la dispoziția altor persoane pentru colaborare.

Atunci când se utilizează Visio 2019 pe un dispozitiv tactil, programul poate fi operat atât cu un stilou, cât și cu degetul - fie că este vorba de desen sau de adăugarea de note - ceea ce extinde și mai mult posibilitățile de utilizare.

Pentru cine este Visio 2019 Standard?

Ediția standard a Visio 2019 este destinată în special IMM-urilor, precum și persoanelor care desfășoară activități independente și care doresc să creeze vizualizări profesionale la un nivel ridicat în numeroase domenii de aplicare. Formele, care sunt aranjate în mod clar în funcție de șabloane, pot fi adaptate la propriile cerințe și pot fi salvate ca șabloane noi proprii. Atunci când se utilizează un server SharePoint, proiectele sau fișierele create cu Visio pot fi partajate și cu alți parteneri și colegi prin intermediul cloud-ului.

Ediția standard a Microsoft Visio 2019 este de obicei disponibilă doar în magazine ca parte a unui contract de licență de volum; Wiresoft o oferă în magazinul de software ca o singură licență într-o versiune de achiziție - acesta este așa-numitul software folosit, care are, de asemenea, un preț semnificativ mai mic. Acest lucru înseamnă că, pe lângă IMM-uri, în special persoanele care desfășoară activități independente și liber-profesioniștii au o oportunitate economică de a utiliza acest software de vizualizare Microsoft dovedit.

În plus, aceștia vor găsi în magazinul online Wiresoft Software și alte aplicații Microsoft compatibile cu Visio 2019, cum ar fi Windows 10, care trebuie instalat ca o condiție prealabilă pentru utilizarea Visio 2019 - de asemenea, ca licență unică de software folosit la preț redus. Următoarea prezentare generală prezintă cele mai importante caracteristici și inovații ale Visio 2019 Standard Edition.

Utilizați șabloanele Visio și creați propriile forme

Diagramele Visio disponibile în Visio 2019 Standard sunt structurate în mod clar în funcție de diferite șabloane, care, la rândul lor, conțin forme individuale. Acestea pot fi, de asemenea, legate direct la o foaie de calcul Excel sau chiar la o bază de date, astfel încât datele lor să fie disponibile. Portofoliul de șabloane extins în Visio 2019 conține mai mult de 600 de forme, inclusiv aproximativ 400 de forme "inteligente", în care metadatele legate le ajustează automat vizualizarea, precum și tipuri conforme cu standardele industriale, care, în ansamblu, extind semnificativ creativitatea și, de asemenea, productivitatea, deoarece acoperă aproape toate domeniile în care trebuie ilustrat un proces sau un aranjament pentru o mai bună inteligibilitate. Următoarele tipuri de diagrame, printre altele, sunt disponibile în acest scop în Visio 2019 Standard:

 • Diagramele de flux vizualizează fazele proceselor în cadrul proiectelor sau procedurile tehnice, în special diagramele Swimlane pentru a atribui etape individuale de lucru diferitelor departamente. Un caz special sunt
 • Diagrame de flux interfuncționale, cum ar fi diagramele IDEF0 pentru a modela deciziile sistemului sau ale companiei, precum și diagramele BPMN, utilizate în informatică de afaceri și în gestionarea proceselor.
 • Diagramele de flux ale proceselor ilustrează în special procesele chimice sau industriale, inclusiv echipamentele utilizate.
 • Planșele de etaj vizualizează împărțirea spațiilor arhitecturale, de exemplu, pentru planificarea spațiului în companii.
 • Planurileclădirii, ca variantă la planurile de etaj, arată, printre altele, infrastructura a cărei reprezentare este necesară la proiectarea unei case, de exemplu cu diagrame tehnice ale circuitelor electrice (inclusiv pentru conformitatea IEEE), instalații, conducte și sisteme.
 • Diagramele proceselor de afaceri sunt utilizate pentru a explica procedurile operaționale complexe; acestea includ
 • Organigrame, care ilustrează structura unei organizații și arată ierarhiile și interdependențele; și
 • Diagramepivot și diagrame cronologice pentru a documenta secvența cronologică a evoluțiilor, de exemplu, în cadrul proceselor de afaceri.
 • Diagrame IT pentru a ilustra interconexiunile, de exemplu diagrame ITIL (Information Technology Infrastructure Library) pentru a explica procesele tipice predefinite, funcțiile și rolurile, atribuțiile Active Directory, dar și diagrame de baze de date.
 • Diagramele cu bare 3D ilustrează cifra de afaceri, creșterea profitului sau alți indicatori cheie de performanță.
 • Diagramele de secvență arată toți actorii sau obiectele care participă la o interacțiune, precum și evenimentele cauzate de aceștia.
 • Diagramele de activitate descriu comportamentul intern al acțiunilor sau metodelor.
 • Diagramele de stare ilustrează succesiunea de stări prin care trece un obiect, de exemplu, în timpul ciclului de viață al produsului.
 • Diagramele de caz sau de cazuri de utilizare descriu fazele individuale ale unui proiect de dezvoltare.
 • Diagramele de comunicare vizualizează interacțiunea dintre elementele unui sistem.
 • Diagramele de notație a bazelor de date servesc la ilustrarea unui model de bază de date.

Pe lângă aceste tipuri de diagrame și multe alte tipuri de diagrame, utilizatorii pot crea, de asemenea, propriile forme personalizate în Visio 2019 Standard și le pot adăuga la șablonul "Favorite" pentru utilizare recurentă, reutilizându-le astfel ca o nouă formă principală. Formele incluse în Visio 2019 Standard pot fi adaptate sau suplimentate după cum este necesar, de exemplu pentru a evidenția conținut sau componente individuale, iar întreaga diagramă poate fi editată în locul unei forme selectate: Textul poate fi modificat în ceea ce privește formatul și culoarea și poate fi rotit, liniile pot fi modificate în ceea ce privește grosimea, stilul și culoarea, iar culorile de umplere, gradienții, transparențele și modelele, precum și efectele de umbră, luminozitate, reflexie și 3D sunt, de asemenea, disponibile pentru a fi accentuate.

Forme noi și suport pentru tipuri de diagrame externe în Visio 2019

În plus, Visio 2019 Standard oferă, de asemenea, tipuri complet noi de diagrame sau caracteristici, precum și un suport îmbunătățit pentru fișierele DWG:

Începeți rapid cu diagrame de început noi în Visio 2019

Visio 2019 poate fi utilizat și mai intuitiv cu ajutorul noilor diagrame de început pentru șabloanele brainstorming, organigrama și SDL (abreviere pentru "Shapes Specification and Description Language"), care sunt de obicei cele mai potrivite pentru a crea reprezentări frecvent solicitate de diagrame de flux, fluxuri de lucru și termene. Acestea sunt completate de sfaturi practice care permit chiar și începătorilor să creeze rapid și ușor diagrama respectivă.

Nou: Diagrame Wireframe

Diagramele wireframe, care sunt noi în Visio 2019, sunt deosebit de potrivite pentru a afișa schițe ale interfeței de utilizator a unei aplicații. Diagramele wireframe sunt, prin urmare, deosebit de necesare în dezvoltarea aplicațiilor pentru a schița idei pentru funcțiile și conținutul acestora.

Nou: Suport îmbunătățit pentru AutoCAD

Visio 2019 Standard oferă, de asemenea, un suport îmbunătățit, dar și extins pentru AutoCAD, care se caracterizează în special prin importul mai rapid de fișiere, precum și printr-o mai bună scalare și suprapunere a formelor fără întârzieri.

Prin urmare, obiectele AutoCAD pot fi deschise în Visio 2019 și convertite în forme Visio.

De exemplu, un plan de etaj al unei clădiri creat în AutoCAD poate fi deschis în Visio și completat acolo cu forme care să vizualizeze planificarea interiorului cu mobilier sau locuri de muncă, mașini și echipamente etc., precum și oameni. Visio Standard poate importa fișiere DWG sau DXF care au fost create cu AutoCAD versiunea 2007 sau mai veche.

Cerințe hardware și alte cerințe pentru utilizarea Microsoft Visio 2019 Standard

MS Vision 2019 Standard poate fi utilizat atât în versiunea pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți și aici doar în combinație cu Windows 10 sau Windows Server 2019! Informații suplimentare privind cerințele minime pot fi găsite în următoarea prezentare generală:

 • Procesor: 1,6 GHz sau mai rapid, dual core
 • Sisteme de operare (absolut necesar): Windows 10, Windows Server 2019
 • RAM: 4 GB RAM (64 de biți), 2 GB RAM (32 de biți)
 • Spațiu pe hard disk: 4,0 GB spațiu liber
 • Rezoluție a afișajului/ecranului de 1.280 x 768
 • Grafică: Placă grafică DirectX 10 pentru accelerarea hardware-ului grafic
 • Versiunea .NET: este posibil ca unele caracteristici Vision 2019 să necesite instalarea unei versiuni suplimentare de .NET 3.5 sau 4.6 și mai sus
 • Utilizarea funcțiilor de gestionare a fișierelor Visio bazate pe cloud necesită un acces suplimentar la OneDrive, OneDrive for Business sau SharePoint

Cumpărați MS Visio 2019 Standard Edition ca o singură licență la un preț rezonabil de la Wiresoft

Wiresoft oferă MS Visio 2019 Standard Edition în magazinul online sub forma unei licențe pentru un singur utilizator ca așa-zis software folosit - la un preț semnificativ mai mic în comparație cu produsul nou comparabil. În plus față de prețul său semnificativ redus, această versiune de achiziție a Visio oferă, de asemenea, marele avantaj al utilizării sale nelimitate, deoarece nu este o versiune de abonament.

Această licență MS Visio 2019 Single User Licence of the Standard Edition provine din licența de volum a aceluiași program Microsoft care a fost achiziționată sau utilizată de o companie. Prin revânzarea licenței de volum, aceasta a fost împărțită și transformată în licențe individuale, motiv pentru care se vorbește atunci de software la mâna a doua sau "software folosit". Cu toate acestea, nici împărțirea în licențe individuale, nici noua etichetare a Visio 2019 Standard ca "software folosit" nu înseamnă restricții în ceea ce privește funcționalitatea sau capacitatea de utilizare a acestuia - pe de o parte, deoarece acest proces nu constituie o încălcare a reglementărilor valabile, iar pe de altă parte, deoarece software-ul, în general, nu se uzează.

Cumpărarea de software de la Wiresoft este întotdeauna o afacere sigură pentru dumneavoastră - cu multe avantaje! Atunci când cumpărați licențe disponibile în magazinul Wiresoft, cum ar fi MS Visio 2019 Standard, beneficiați nu numai de prețul absolut avantajos, ci și de siguranța cumpărătorului prin descărcarea imediată după plată, plus activarea imediată a licenței cu cheia de licență de volum inclusă. În special achiziția de licențe de software folosite, cum ar fi pentru MS Visio 2019 Standard sau un alt program, vă oferă oportunitatea favorabilă de a utiliza fără restricții edițiile exclusive ale programelor Microsoft.

În magazinul Wiresoft Software Shop pentru software folosit de la Microsoft, veți găsi nu numai MS Visio 2019 Standard Edition, ci și alte versiuni și ediții ale acestui program, precum și alte aplicații Microsoft, de exemplu Windows 10 și Windows Server 2019, care sunt compatibile cu versiunea curentă. Dacă aveți întrebări despre MS Visio 2019 Standard sau orice alt software Microsoft oferit aici, folosiți pur și simplu sfatul nostru competent în chat sau prin e-mail sau telefon.

Citiți, scrieți și discutați recenzii...mai mult
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT VISIO 2019 STANDARD"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.
Vă rugăm să introduceți șirul de caractere în câmpul de text de mai jos.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Ultima vizualizare