Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISIO 2019 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT VISIO 2019 STANDARD

Disponibil ca o descărcare instantanee

 • SW10029
 • D86-05868
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
611,90 RON * 678,90 RON * (9,87% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Versiunea Versiunea completă
Dispozitive 1x
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + licență
Mediu Descărcare
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Timp de livrare  Câteva minute
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Server terminal Compatibil


Visio 2019 este cea mai recentă versiune, recent revizuită, a software-ului Microsoft pentru vizualizarea profesională atât a proceselor tehnice și de afaceri, cât și pentru clarificarea datelor și faptelor complexe - utilizarea este facilitată în special de numărul mare de tipuri diferite de diagrame deja incluse ca forme pentru toate domeniile tipice de aplicare. Versiunea 2019 a Visio Standard conține numeroase funcții noi și forme suplimentare care fac ca lucrul cu acesta și implementarea ideilor să fie și mai convenabilă și mai eficientă.

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT VISIO 2019 STANDARD"

Visio 2019 Standard - Programul de vizualizare de la Microsoft sub formă de licență unică pentru achiziționare

Visio2019 este cea mai recentă versiune, recent revizuită, a software-ului Microsoft pentru vizualizarea profesională a proceselor tehnice și de afaceri și pentru clarificarea datelor și faptelor complexe - utilizarea este facilitată în special de numărul mare de tipuri diferite de diagrame deja incluse ca forme pentru toate domeniile tipice de aplicare. Versiunea 2019 a Visio Standard conține numeroase caracteristici noi și forme suplimentare care fac ca lucrul cu acesta și implementarea ideilor să fie și mai convenabilă și mai eficientă.

În plus, Visio 2019 permite, de asemenea, importul direct de date din Excel, Exchange sau Azure Active Directory (dacă sunt disponibile) pentru a le utiliza în creație. Datorită suportului optimizat pentru AutoCAD, importul și procesarea fișierelor DWG a devenit și mai rapid și mai ușor.

Cu familiarul MS Office interfața familiară a desktop-ului, chiar și utilizatorii noi se vor descurca imediat și vor putea utiliza instrumentele integrate în mod intuitiv și vor putea converti chiar și ideile complexe în grafice și diagrame clare, în funcție de cerințe: de la hărți și circuite la fluxuri de lucru și diagrame de flux până la organigrame - nou: și modele wireframe - și multe alte forme de prezentare. Utilizând funcția integrată de comentarii, fișierele create cu Visio 2019 Standard pot fi puse la dispoziția altor persoane pentru colaborare.

Atunci când se utilizează Visio 2019 pe un dispozitiv tactil, programul poate fi operat atât cu un stylus, cât și cu degetul - fie că este vorba de desenare sau de adăugarea de note - ceea ce extinde și mai mult posibilitățile de utilizare a acestuia.

Pentru cine este Visio 2019 Standard?

Ediția Standard a Visio 2019 este destinată în special IMM-urilor, precum și lucrătorilor independenți care doresc să creeze vizualizări profesionale în numeroase domenii de aplicare la un nivel ridicat. Formele clar aranjate pot fi personalizate în funcție de propriile cerințe și pot fi salvate ca șabloane noi. Atunci când se utilizează un server SharePoint, proiectele sau fișierele create cu Visio pot fi partajate și cu alți parteneri și colegi prin intermediul cloud-ului.

Ediția Standard a Microsoft Visio 2019 este de obicei disponibilă doar în magazine ca parte a unui contract de licență de volum; Wiresoft o oferă în magazinul de software ca o singură licență într-o versiune de achiziție - acesta este așa-numitul software folosit, care are, de asemenea, un preț semnificativ mai mic. Astfel, în afară de IMM-uri, mai ales persoanele care desfășoară activități independente și liber-profesioniștii au o posibilitate economică de a utiliza acest software de vizualizare Microsoft dovedit.

În plus, aceștia vor găsi în magazinul online Wiresoft Software și alte aplicații Microsoft compatibile cu Visio 2019, cum ar fi Windows 10, care trebuie instalată ca o condiție prealabilă pentru utilizarea Visio 2019 - de asemenea, ca licență unică de software folosit la preț redus. Următoarea prezentare generală prezintă cele mai importante caracteristici și inovații ale Visio 2019 Standard Edition.

Utilizați șabloanele Visio și creați propriile forme

Diagramele Visio disponibile în Visio 2019 Standard sunt structurate în mod clar în funcție de diferite șabloane, care, la rândul lor, conțin forme individuale. Acestea pot fi, de asemenea, legate direct la o foaie de calcul Excel sau chiar la o bază de date, astfel încât datele lor să fie disponibile. Portofoliul de șabloane extins în Visio 2019 conține peste 600 de forme, inclusiv aproximativ 400 de forme "inteligente", în care meta-date legate le ajustează automat vizualizarea, precum și tipuri conforme cu standardele industriale care, în general, extind semnificativ creativitatea și, de asemenea, productivitatea, acoperind aproape orice domeniu în care un proces sau un aranjament trebuie să fie ilustrat pentru o mai bună înțelegere. Următoarele tipuri de diagrame, printre altele, sunt disponibile în Visio 2019 Standard în acest scop:

 • Diagramele de flux vizualizează fazele proceselor în cadrul proiectelor sau chiar procedurile tehnice, în special diagramele Swimlane pentru a atribui etape individuale de lucru diferitelor departamente. Un caz special sunt
 • Diagrame de flux interfuncționale, cum ar fi diagramele IDEF0 pentru a modela deciziile de sistem sau de afaceri, precum și diagramele BPMN, utilizate în informatică de afaceri și în gestionarea proceselor.
 • Diagramele de flux ale proceselor ilustrează în special procesele chimice sau industriale, inclusiv echipamentele utilizate.
 • Planurile de etaj vizualizează dispunerea spațiilor arhitecturale, de exemplu, pentru planificarea spațiului în companii.
 • Diagramele clădirii, ca variantă la planurile de etaj, arată, printre altele, infrastructura a cărei reprezentare este necesară la planificarea unei case, de exemplu, cu diagrame tehnice ale circuitelor electrice (inclusiv pentru conformitatea IEEE), instalații, conducte și sisteme.
 • Diagramele proceselor de afaceri sunt utilizate pentru a explica procesele operaționale complexe; acestea includ
 • Organigrame, care ilustrează structura unei organizații și arată ierarhiile și dependențele; și
 • Diagramepivot și diagrame cronologice pentru a documenta secvența cronologică a evoluțiilor, de exemplu, în cadrul proceselor de afaceri.
 • Diagrame IT pentru a ilustra interconexiunile, de exemplu diagrame ITIL (Information Technology Infrastructure Library) pentru a explica procesele tipice predefinite, funcțiile și rolurile, atribuțiile Active Directory, dar și diagrame de baze de date.
 • Diagramele cu bare 3D ilustrează vânzările, creșterea profitului sau alți indicatori de performanță.
 • Diagramele de secvență arată toți actorii sau obiectele care participă la o interacțiune, precum și evenimentele cauzate de aceștia.
 • Diagramele de activitate descriu comportamentul intern al acțiunilor sau metodelor.
 • Diagramele de stare ilustrează succesiunea de stări prin care trece un obiect, de exemplu, în timpul ciclului de viață al produsului.
 • Diagramele de caz sau de cazuri de utilizare descriu fazele individuale ale unui proiect de dezvoltare.
 • Diagramele de comunicare vizualizează interacțiunea dintre elementele unui sistem.
 • Diagramele de notație a baz elor de date sunt utilizate pentru a ilustra un model al unei baze de date.

Pe lângă aceste tipuri de diagrame și multe alte tipuri de diagrame, utilizatorii își pot crea propriile forme personalizate în Vision 2019 Standard își creează, de asemenea, propriile forme personalizate și le adaugă la șablonul "Favorite" pentru a le utiliza în mod repetat, reutilizându-le astfel ca o nouă formă principală. Formele incluse în Visio 2019 Standard pot fi personalizate sau adăugate după cum este necesar, de exemplu, pentru a evidenția conținut sau componente individuale, de asemenea, întreaga diagramă poate fi editată în loc de o formă selectată: Textul poate fi modificat în ceea ce privește formatarea și culoarea și poate fi rotit, liniile pot fi modificate în grosime, stil și culoare, iar culorile de umplere, gradienții, transparențele și modelele sunt, de asemenea, disponibile, precum și umbra, strălucirea, reflecția și efectele 3D pentru accentuare.

Forme noi și suport pentru tipuri de diagrame externe în Visio 2019

În acest scop, Visio 2019 Standard oferă, de asemenea, noi tipuri de diagrame sau caracteristici, precum și un suport îmbunătățit pentru fișierele DWG:

Începeți rapid cu noile diagrame de pornire din Visio 2019

Visio 2019 este și mai intuitiv de utilizat, cu noi diagrame de pornire pentru șabloanele Brainstorming, Organigrama și SDL (prescurtare de la "Shapes Specification and Description Language"), care sunt de obicei cele mai bune pentru a crea reprezentări frecvent necesare ale diagramelor de flux, fluxurilor de lucru și liniilor de timp. Acestea sunt completate de sugestii practice care permit chiar și începătorilor să creeze rapid și ușor diagrama în cauză.

Nou: Diagrame Wireframe

Diagramele wireframe, care sunt noi în Visio 2019, sunt deosebit de potrivite pentru a afișa schițe ale interfeței de utilizator a unei aplicații. Diagramele wireframe sunt, prin urmare, deosebit de necesare în dezvoltarea aplicațiilor pentru a schița idei despre caracteristicile și conținutul acestora.

Nou: Suport îmbunătățit pentru AutoCAD

Visio 2019 Standard oferă, de asemenea, un suport îmbunătățit și îmbunătățit pentru AutoCAD, în special cu un import mai rapid al fișierelor, precum și o mai bună scalare și suprapunere a formelor fără întârzieri.

Prin urmare, obiectele AutoCAD pot fi deschise în Visio 2019 și convertite în forme Visio.

De exemplu, un plan de etaj al unei clădiri creat în AutoCAD poate fi deschis în Visio, unde poate fi completat cu forme care să vizualizeze planificarea amenajării interioare cu mobilier sau posturi de lucru, mașini și echipamente etc., precum și persoane. Visio Standard poate importa fișiere DWG sau DXF care au fost create cu AutoCAD versiunea 2007 sau mai veche.

Cerințe hardware și alte cerințe pentru utilizarea Microsoft Visio 2019 Standard

MS Vision 2019 Standard poate fi utilizat atât în versiunea pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți și aici numai în combinație cu Windows 10 sau Windows Server 2019! Mai multe detalii privind cerințele minime pot fi găsite în următoarea prezentare generală:

 • Procesor: 1,6 GHz sau mai rapid, dual-core
 • Sisteme de operare (absolut necesare): Windows 10, Windows Server 2019
 • Memorie: 4 GB RAM (64 de biți), 2 GB RAM (32 de biți)
 • Spațiu pe hard disk: 4,0 GB spațiu liber
 • Rezoluție a afișajului/ecranului de 1.280 x 768
 • Grafică: Placă grafică DirectX 10 pentru accelerarea hardware-ului grafic
 • Versiunea .NET: este posibil ca unele caracteristici Vision 2019 să necesite instalarea unei versiuni suplimentare de .NET 3.5 sau 4.6 sau mai mare pentru a fi instalate
 • Utilizarea funcțiilor de gestionare a fișierelor Visio bazate pe cloud necesită, de asemenea, OneDrive, OneDrive for Business sau SharePoint

Cumpărați MS Visio 2019 Standard Edition ieftin ca licență unică la Wiresoft

MS Visio 2019 este oferit de către Wiresoft în cadrul programului Standard Edition în magazinul online sub forma unei licențe pentru un singur utilizator ca așa-numitul software folosit - la un preț semnificativ mai mic în comparație cu produsul nou comparabil. În plus față de prețul său semnificativ redus, această versiune de achiziție a Visio oferă, de asemenea, marele avantaj al utilizării sale nelimitate în timp, deoarece nu este o versiune cu abonament.

Această licență MS Visio 2019 pentru un singur utilizator din ediția Standard provine din licența de volum a aceluiași program Microsoft care a fost achiziționat sau folosit de asemenea de o companie. Prin revânzarea licenței de volum, aceasta a fost împărțită și, în acest proces, transformată în licențe individuale, ceea ce face ca aceasta să fie cunoscută sub numele de software folosit sau "software uzat". Cu toate acestea, nici împărțirea în licențe individuale, nici noua denumire de Visio 2019 Standard ca "software folosit" nu implică nicio restricție privind funcționalitatea sau capacitatea de utilizare a acestuia - pe de o parte, pentru că acest proces nu constituie o încălcare a reglementărilor în vigoare, iar pe de altă parte, pentru că, în general, software-ul nu se depreciază.

Cumpărarea de software este întotdeauna o afacere sigură pentru dumneavoastră cu Wiresoft - cu multe avantaje! Atunci când cumpărați licențe disponibile în magazinul Wiresoft, cum ar fi MS Visio 2019 Standard, beneficiați nu numai de prețul absolut avantajos, ci și de siguranța cumpărătorului prin descărcarea imediată după plată și activarea imediată a licenței cu cheia de licență de volum inclusă. În special achiziționarea de licențe software folosite, cum ar fi pentru MS Visio 2019 Standard sau pentru un alt program, vă oferă oportunitatea favorabilă de a utiliza edițiile exclusive ale programelor Microsoft fără restricții.

În magazinul Wiresoft Software Shop pentru software folosit de la Microsoft, veți găsi MS Visio 2019 Standard Edition, precum și alte versiuni și ediții ale acestui program și alte aplicații Microsoft, cum ar fi Windows 10 și Windows Server 2019, care sunt compatibile cu versiunea curentă. Dacă aveți întrebări despre MS Visio 2019 Standard sau despre orice alt software Microsoft oferit aici, folosiți sfatul nostru de expert prin chat, e-mail sau telefon.

Alte linkuri către "MICROSOFT VISIO 2019 STANDARD"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT VISIO 2019 STANDARD"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii