Chat with us, powered by LiveChat
JURIDIC
Clienți de afaceri
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Trustmask
Nu s-au găsit rezultate pentru filtrare!
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 USER CAL MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 USER CAL
Cumpărați CAL-uri de utilizator folosite pentru Microsoft Windows Server 2012 Pentru a putea utiliza funcțiile disponibile în ambele versiuni Microsoft Windows Server 2012 și 2012 R2 - care sunt disponibile la Wiresoft în edițiile...
53,90 RON *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 DEVICE CAL MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 DEVICE CAL
Cumpărați CAL-uri de dispozitiv folosite pentru Microsoft Windows Server 2012 Pentru a putea utiliza ambele funcții disponibile în versiunile Microsoft Windows Server 2012 - care sunt disponibile la Wiresoft în edițiile Standard și...
53,90 RON *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 DEVICE CAL MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 DEVICE CAL
Cumpărați un Device CAL de folosit pentru Microsoft Windows Server 2012 R2 Pentru a putea utiliza serviciile disponibile în edițiile Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard și Datacenter, este necesară o licență de acces client...
53,90 RON *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 USER CAL MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 USER CAL
Cumpărați CAL-uri de utilizator folosite pentru Microsoft Windows Server 2012 R2 Pentru a putea utiliza funcțiile disponibile în Microsoft Windows Server 2012 R2 - care este disponibil de la Wiresoft în edițiile Standard și Datacenter -...
53,90 RON *

Profitați de Windows Server 2012 / 2012 R2

Windows Server 2012 R2 oferă o serie întreagă de avantaje care sprijină munca mobilă în cloud și administrarea datelor și a utilizatorilor și mai bine. Printre acestea se numără:

Echipă flexibilă de lucru cu un CAL pentru Windows Server 2012 R2

Windows Server 2012 oferă o platformă de server ideală pentru o muncă în echipă productivă și eficientă. Prin punerea la dispoziție a datelor relevante și pentru dispozitivele mobile care dispun de o licență de acces corespunzătoare și prin intermediul tehnologiilor de virtualizare cuprinzătoare, Windows Server 2012 R2 extinde munca flexibilă și, în același timp, sigură din diferite locații. Windows Server 2012 R2 simplifică gestionarea documentelor, precum și a întâlnirilor și a contactelor, permițând astfel un flux de lucru fluid.

Bucurați-vă de avantajele cloud-ului cu Windows Server 2012 R2

Cu Windows Server 2012 / R2, aplicațiile bazate pe cloud și serviciile online pot fi utilizate chiar mai eficient și mai productiv decât până acum. Toate componentele importante ale rețelei pot fi conectate între ele - pentru un transfer de date optim și, în același timp, sigur. Cu un CAL utilizator sau un CAL dispozitiv, utilizatorii pot accesa oricând caracteristicile și funcțiile serverului de care au nevoie la locul de muncă.

Administratorii economisesc timp cu ajutorul funcțiilor de gestionare automată, iar timpii de nefuncționare sunt, de asemenea, reduși. Iar cu Server Manager, administrarea serverului web Windows este posibilă de aproape oriunde, fără a pierde urma.

Prezentare generală a beneficiilor Windows Server 2012 R2

  • Virtualizare mai mare cu Hyper-V printr-o conexiune mai puternică la cloud
  • Copie de rezervă a datelor cu Microsoft Windows Azure în Azure Cloud
  • PowerShell 3.0 permite gestionarea eficientă a setărilor de sistem
  • SMB 3.0 oferă un acces și mai rapid la fișiere
  • Discurile SSD și SATA pot fi combinate în pool-uri de stocare și partajate
  • Disponibilitate mai mare cu Resilient File System (ReFS)
  • Interfață de utilizator modernă, optimizată pentru ecrane tactile
  • Manager de sarcini mai eficient prin procese mai eficiente

Sistemul de licențiere Microsoft

Simultan cu lansarea Windows Server 2012 R2 și a altor ediții de software pentru servere, Microsoft și-a actualizat modelul de licențiere. În prezent, în funcție de ediție, Microsoft face distincție între licențierea pe nuclee, pentru care nu sunt necesare licențe de acces suplimentare, și licențierea pe server plus un număr de licențe de acces pentru clienți (CAL) care depinde de companie. Aceasta se calculează din suma utilizatorilor sau a dispozitivelor finale (PC, laptop etc.) care trebuie să fie autorizate pentru acces. Prin urmare, există posibilitatea de a alege între acordarea de licențe pentru o singură persoană sau pentru un singur dispozitiv - denumite User CAL sau Device CAL.

Licențierea cu CAL nu este disponibilă pentru fiecare ediție de server; de regulă, dispozitivele sau utilizatorii pot primi licențe de acces client în funcție de tipul de software de server pentru ediția standard respectivă (pe lângă cealaltă opțiune de licențiere bazată pe nucleu).

Acest model de licențiere Microsoft are la bază scalabilitatea diferită a edițiilor individuale ale serverelor. Acest lucru reflectă diferitele cerințe ale companiilor și organizațiilor în ceea ce privește performanța unui software de server, precum și domeniul de aplicare al funcțiilor și caracteristicilor utilizate.

Varianta de alocare a drepturilor cu CAL-uri bazate pe acces, explicată aici, este o soluție mai favorabilă pentru întreprinderile mici și mijlocii - cu condiția ca acestea să utilizeze doar funcțiile standard sau de bază ale unei versiuni de server - decât licențierea în funcție de nuclee, în care puterea de calcul a mașinilor utilizate într-o întreprindere este utilizată ca bază de calcul pentru calcularea costurilor licenței.

Achiziționați CAL-uri pentru utilizatori și dispozitive pentru edițiile Windows Server 2012 și 2012 R2 la un preț rezonabil de la Wiresoft

Pentru utilizarea legală a funcțiilor și serviciilor respective ale unei ediții Windows Server 2012 sau Server 2012 R2 (ediția Standard sau Datacenter Server 2012 R2 este disponibilă de la Wiresoft), trebuie achiziționat un număr corespunzător de licențe de acces client. Acest lucru se datorează faptului că modelul de licențiere Microsoft separă licența pentru implementarea unui software de server de licența pentru utilizarea acestuia de către un utilizator sau un dispozitiv final. Astfel, fiecare utilizator al unei companii sau organizații care dorește să acceseze funcțiile unui software de server Windows din edițiile 2012 și 2012 R2 are nevoie de o licență de acces client.

Un CAL este întotdeauna o singură licență care permite doar utilizatorului sau dispozitivului final echipat cu aceasta să acceseze versiunea Windows Server licențiată. Acest lucru împiedică alte dispozitive sau utilizatori care nu au un CAL corespunzător să obțină acces la serviciile și datele serverului. Acest lucru permite companiilor să își protejeze datele sensibile, în special împotriva angajaților neautorizați sau a persoanelor străine. Prin urmare, licența de acces pentru clienți oferă, de asemenea, un nivel mai ridicat de securitate.

Diferențe între CAL-uri de utilizator și CAL-uri de dispozitiv pentru Windows Server 2016 / 2016 R2

Modelul de licență Microsoft face distincție între CAL bazate pe utilizator și CAL bazate pe dispozitiv. Această distincție între o licență de dispozitiv final și o licență de utilizator prezintă avantajul unei alocări flexibile și, în același timp, bazate pe necesități, a drepturilor într-o întreprindere. Odată ce o licență de acces a fost atribuită unui anumit utilizator sau dispozitiv final, aceasta nu poate fi transferată unui alt utilizator sau dispozitiv final. De asemenea, este imposibil să se licențieze un dispozitiv cu un CAL de utilizator sau invers. Pe de altă parte, ambele tipuri de licențe pot fi combinate pentru accesul la serverul Windows dintr-o companie.

La Wiresoft, veți găsi atât licențe Client Access pentru versiunea server 2012 R2, care este, de asemenea, disponibilă la un preț rezonabil: atât ca licențe individuale legate de utilizator, cât și ca licențe individuale legate de dispozitive. Decizia privind varianta de licență preferată poate fi influențată de factorii descriși mai jos.

CAL utilizator pentru Windows Server 2012 și 2012 R2

Un (1) CAL de utilizator pentru Windows Server 2012 / R2 acordă acces la funcțiile serverului exact unui (1) singur utilizator. Licența de acces pentru clientul utilizatorului nu este legată exact de un singur dispozitiv, dar utilizatorul licențiat poate accesa serverul alternativ cu diferite dispozitive.

Astfel, User CAL oferă avantajul de a permite accesul flexibil la server din locații complet diferite - staționare sau mobile: fie de la orice PC de la locul de muncă din cadrul companiei, fie de la orice dispozitiv mobil (de exemplu, laptop sau tabletă) - la locul de muncă, în biroul de acasă sau în orice altă locație care este compatibilă cu Windows. Prin urmare, cu un CAL de utilizator, este posibilă utilizarea versiunilor Windows Server 2012 indiferent de locație.

Device CAL pentru Windows Server 2012 și 2012 R2

Pe de altă parte, un CAL pentru dispozitive pentru Windows Server reprezintă o autorizație de acces legată exclusiv de dispozitiv. În locul unei persoane, doar un (1) dispozitiv final are drepturi de acces la Windows Server. Din nou, tipul de dispozitiv este irelevant, atâta timp cât este bazat pe Windows: Funcțiile Windows Server 2012 sau 2012 R2 pot fi utilizate cu orice PC SAU laptop sau tabletă care a primit drepturi de acces prin intermediul Device CAL. Nu contează dacă dispozitivul final este utilizat la nivel local, în cadrul unei companii sau mobil. Prin urmare, fiecare angajat care are acces la acesta poate, de asemenea, să acceseze în mod automat serverul licențiat cu Device CAL. Acest lucru este deosebit de avantajos în cazul în care mai mulți utilizatori împart un dispozitiv terminal.

Decideți între un CAL dispozitiv sau un CAL utilizator

Astfel, atunci când se achiziționează licențe de acces client, decizia pentru un tip de licență - Device CAL sau User CAL - depinde de tipul predominant de utilizare a serviciilor de server într-o companie, pentru a economisi costuri de licențiere.

În cazul în care majoritatea angajaților utilizează serviciile serverului Windows la nivel local de la stația de lucru a companiei, de exemplu în cadrul unui proiect sau în cadrul muncii în ture, este mai ieftin să îi echipați cu Device CAL.

Dacă, pe de altă parte, angajații accesează serverul de pe diferite dispozitive finale - nu numai staționare, ci și mobile, la sediul companiei, în deplasare și la biroul de acasă - atunci echiparea cu CAL-uri de utilizator este mai avantajoasă și din punct de vedere al prețului.

În anumite circumstanțe, combinația dintre Device CALs și User CALs pentru Windows Server oferă cele mai multe avantaje. După cum s-a menționat deja, forma CAL nu poate fi modificată.

Cumpărați CAL-uri de dispozitiv și utilizator pentru Windows Server 2012 și 2012 R2 la un preț rezonabil la Wiresoft

Wiresoft oferă consultanță cuprinzătoare cu privire la cerințele dumneavoastră individuale privind licențele de acces pentru utilizatori și dispozitive și oferă atât CAL-uri pentru Windows Server 2012, cât și pentru 2012 R2 ca licențe unice la prețuri deosebit de avantajoase. Prin urmare, cu noi puteți acoperi sau completa cerințele dumneavoastră individuale de CAL pentru Windows Server într-un mod complet flexibil și, de asemenea, puteți economisi bani. Vă rugăm să ne contactați dacă aveți întrebări legate de licențierea cu dispozitive și CAL-uri de utilizator pentru Microsoft Server 2012 și versiunea succesoare 2012 R2.

Licențele Microsoft Server Client Access disponibile de la Wiresoft sunt produse Microsoft originale și versiuni europene neutilizate ale CAL-urilor pentru dispozitive sau utilizatori. Acestea au fost achiziționate în mod legal de către noi de la companii și au fost verificate cu precizie pentru autenticitate. În calitate de client Wiresoft, beneficiați de un avantaj de preț în comparație cu produsele noi. Mulți dintre clienții noștri beneficiază deja de avantajele financiare ale achiziționării de licențe de la Wiresoft. Pentru informații suplimentare despre gama noastră de CAL pentru Windows Server 2012 și Windows Server 2012 R2, precum și pentru alte ediții Microsoft Server, nu ezitați să ne contactați.