Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 DEVICE CAL

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

  • SW10068
  • R18-04277
  • Valabil în permanență
  • Toate limbile
  • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
49,90 RON * 54,90 RON * (9,11% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Cantitate 1x Dispozitiv CAL
Sistem  Windows Server 
CAL Dispozitiv CAL
Domeniul de aplicare a livrării Dreptul de utilizare
Durata Nelimitat
Limbi Toate limbile
Terminal Server nu este compatibil(vezi RDS CAL )


Pentru a putea utiliza ambele funcții disponibile în versiunile Microsoft Windows Server 2012 - care sunt disponibile la Wiresoft în edițiile Standard și Datacenter - este necesară o licență de acces client în plus față de o licență de server corespunzătoare pentru fiecare dispozitiv final: Windows Server 2012 Device CAL. Astfel, computerul înregistrat cu Windows (PC, laptop, tabletă) primește drepturile de acces corespunzătoare, care pot fi utilizate la rândul lor de către angajați.

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 DEVICE CAL"

Cumpărați CAL-uri de dispozitiv folosite pentru Microsoft Windows Server 2012

Pentru a putea utiliza ambele funcții disponibile în versiunile Microsoft Windows Server 2012 - care sunt disponibile la Wiresoft în edițiile Standard și Datacenter - este necesară o licență de acces client în plus față de o licență de server corespunzătoare pentru fiecare dispozitiv final: Windows Server 2012 Device CAL. Astfel, computerul înregistrat cu Windows (PC, laptop, tabletă) primește drepturile de acces corespunzătoare, putând fi utilizat alternativ de către angajați.

Acest lucru se datorează faptului că, în cadrul gestionării licențelor Microsoft, licența de server pentru Windows Server 2012 este separată de licența de acces, astfel încât aceste drepturi de utilizare trebuie să fie achiziționate suplimentar sub forma unui CAL pentru dispozitive. Numai un dispozitiv final înregistrat prin intermediul acestuia este autorizat să acceseze funcțiile Windows Server.

Device CALs pentru Windows Server 2012 sunt oferite de Wiresoft la un preț rezonabil ca software folosit. Licențele de acces la software folosite nu diferă de licențele neutilizate comparabile din programul de licențiere în volum Microsoft - care, de asemenea, nu mai sunt disponibile acolo. În plus, aici pot fi achiziționate CAL-uri pentru dispozitive utilizate, începând cu o singură licență de acces pentru client, ceea ce permite acordarea de licențe flexibile, bazate pe necesități, pentru dispozitivele finale care accesează Windows Server 2012. Windows Server 2012 Device CAL poate fi utilizat și pentru a utiliza serviciile unui server echipat cu o licență Windows Server 2012 R2.

CAL-uri de dispozitiv utilizate pentru utilizarea tuturor serviciilor Windows Server 2012

Cu Device CAL-urile oferite de Wiresoft ca software utilizat pentru versiunea Windows Server 2012, succesorul Windows Server 2008 R2, datele sunt disponibile și în cloud prin intermediul unui dispozitiv final corespunzător, etc. - mai multe despre acest lucru în cele ce urmează.

Prezentare generală a funcționalităților disponibile cu un CAL pentru dispozitive pentru Windows Server 2012 / R2 în edițiile Datacenter și Standard

Microsoft Windows Server 2012 este versiunea succesoare a Windows Server 2008 R2 și versiunea pentru servere a Windows 8. Se diferențiază în primul rând prin revizuirea completă a managerului de activități, prin care aplicațiile care rulează sunt împărțite în categorii, iar cele neactive sunt oprite pentru o mai bună performanță. Windows Server 2012 include o versiune actualizată a Hyper-V, platforma de virtualizare pentru switch-uri virtuale scalabile, cu Hyper-V Replica pentru distribuirea serverelor virtuale pe mai multe gazde, atât în ediția standard, cât și în cea pentru centre de date.

Versiunea 2012 R2 server adaugă, de asemenea, caracteristici precum UEFI boot UEFI pentru mașinile virtuale, migrare live mai rapidă și posibilitatea de extindere la mai multe site-uri, precum și activarea automată a Windows în mașinile virtuale de a doua generație. NTFS a fost completat de noul sistem de fișiere ReFS - în special pentru stocarea pe servere de fișiere. Suportul SMB 3 asigură un acces mai rapid și mai stabil la partajările de fișiere, precum și funcții de accelerare, cum ar fi RDMA sau utilizarea de conexiuni TCP paralele între client și server prin SMB Multichannel. În plus față de liniile directoare de securitate ale Active Directory, Dynamic Access Control reglementează accesul la fișiere, PowerShell 3.0 permite, de asemenea, configurarea prin intermediul unui browser web cu Web Access, precum și executarea directă a Windows Workflow Foundation.

CAL-urile de dispozitiv pentru Windows Server 2012 pot fi utilizate și pentru versiunea Windows Server 2012 R2

Spre deosebire de alte versiuni de Windows Server, un Device CAL pentru Windows Server 2012 poate fi utilizat și pentru versiunea imediat superioară - Windows Server 2012 R2 - care conține unele îmbunătățiri și extensii.

Wiresoft oferă, de asemenea, ambele versiuni de server ca software utilizat în edițiile Standard și Datacenter; acestea diferă prin gradul diferit de virtualizare.

Gestionarea licențelor Microsoft cu CAL-uri

În paralel cu lansarea Windows Server 2012, Microsoft și-a adaptat și modelul de licențiere: În funcție de ediția selectată, serverul poate, de exemplu, să fie licențiat pe nuclee, caz în care nu sunt necesare licențe suplimentare de acces pentru dispozitive (Device CAL), sau serverul în sine, caz în care sunt necesare licențe suplimentare de acces pentru clienți. Acest model de acordare a licențelor de acces cu CAL este adesea alternativa mai ieftină pentru întreprinderile mici și mijlocii.

Ce tipuri de CAL sunt disponibile pentru edițiile Windows Server 2012 Standard și Datacenter?

Sunt disponibile două tipuri de CAL pentru licențierea accesului clienților pentru Windows Server 2012:

  • Device CAL pentru Windows Server 2012 - pentru un singur dispozitiv final (de exemplu, PC, laptop, tabletă)
  • User CAL pentru Windows Server 2012 - pentru un singur utilizator

După cum s-a menționat mai sus, licența Windows Server trebuie să fie completată cu astfel de Device CALs sau User CALs, astfel încât să poată fi acordate drepturile de acces respective. CAL-urile nu conțin niciun alt software în afară de drepturile de acces pentru mediul client/server Windows Server 2012 / R2.

Care sunt diferențele dintre Device CALs și User CALs pentru Windows Server 2012?

Device CAL diferă de User CAL pentru Windows Server 2012 doar prin forma în care se acordă autorizația de acces pentru Windows Server: Device CAL echipează un anumit dispozitiv final capabil de Windows cu drepturi de acces la server și la serviciile și datele disponibile; fiecare angajat care are acces la acest dispozitiv final îl poate utiliza în acest scop; de exemplu, acest computer poate fi utilizat alternativ în timpul lucrului în ture. În cazul în care nu este vorba de un computer staționar la locul de muncă, ci de un laptop sau o tabletă, atunci serviciile serverului pot fi utilizate și la nivel local independent, de exemplu, în deplasare sau în biroul de acasă.

Pe de altă parte, într-o situație de lucru în care majoritatea utilizatorilor utilizează alternativ diferite dispozitive finale, CAL utilizator oferă mai multe posibilități.

Disponibilitatea și avantajul de preț al CAL-urilor pentru dispozitive utilizate pentru Windows Server 2012 edițiile Standard și Datacenter

Pentru multe companii și organizații care nu folosesc cea mai recentă versiune de Windows Server, de exemplu din motive de costuri, CAL-urile de dispozitiv folosite nu reprezintă doar o soluție economică pentru a dota dispozitivele finale cu o licență de acces la server pentru Windows Server, ci și o posibilitate de a continua să folosească versiuni mai vechi de CAL care nu mai sunt oferite de Microsoft și de distribuitori. În acest caz, software-ul folosit de la Wiresoft este soluția potrivită, de exemplu pentru a completa licențele de acces existente pentru dispozitivele finale.

În următoarea prezentare generală veți găsi un rezumat al tuturor avantajelor și caracteristicilor speciale ale CAL-urilor de dispozitiv utilizate.

Cum pot fi utilizate CAL-urile de dispozitiv utilizate pentru Windows Server 2012 în edițiile Standard și Datacenter?

Cu Device CAL utilizat, sunt disponibile diferitele opțiuni de scalare ale edițiilor Windows Server 2012 Standard și Datacenter, adică: Cu un Device CAL pentru ediția Standard, se poate utiliza și ediția Datacenter a Windows Server 2012 sau R2 - dar atunci este disponibilă doar funcționalitatea standard tipică. Cu un Device CAL pentru Datacenter Edition și domeniul de aplicare extins al acestuia, este posibil și accesul la un Windows Server 2012 / R2 în Standard Edition, dar este disponibilă doar o funcționalitate limitată.

Cu Device CALs pentru Windows Server 2012, acordați atenție și compatibilității versiunilor

Device CAL pentru Windows Server 2012 autorizează accesul la Windows Server 2012, precum și la versiunea imediat superioară 2012 R2, dar nu include drepturi de acces pentru versiunile superioare ale serverului, cum ar fi 2016, deci nu include o actualizare. Pot fi utilizate versiuni mai vechi de Windows Server, cum ar fi 2008 sau 2008 R2 (downgrade).

Prin urmare, atunci când achiziționați CAL pentru dispozitive pentru Windows Server 2012 Edition, trebuie să acordați atenție și compatibilității dintre licența Windows Server existentă și licențele de acces client selectate.

Ce altceva trebuie luat în considerare atunci când se utilizează un CAL de dispozitiv utilizat pentru Windows Server 2012?

Condițiile licenței Microsoft se aplică și în cazul CAL-urilor de dispozitiv utilizate: De îndată ce un anumit dispozitiv final este înregistrat cu Device CAL pentru Windows Server 2012, această licență de acces client nu mai poate fi transferată către un alt dispozitiv. În plus, este exclusă în principal schimbarea tipului de CAL și, prin urmare, utilizarea unui CAL de dispozitiv ca CAL de utilizator pentru a înregistra personal un angajat.

Aceste prevederi ale gestionării licențelor Microsoft au, printre altele, scopul de a preveni accesul neautorizat la Windows Server 2012 licențiat, ceea ce este menit să protejeze mai bine datele, precum și securitatea comunicării într-o companie.

Utilizarea de CAL-uri de dispozitiv utilizate pentru Microsoft Windows Server 2012

În funcție de organizație sau de companie, cele două tipuri de licențe de acces pentru clienți oferă atât opțiuni de utilizare mai flexibile, cât și licențe mai eficiente din punct de vedere al costurilor. Pentru a găsi tipul de CAL potrivit, numărul de dispozitive finale utilizate pentru a accesa Windows Server este decisiv, pe lângă numărul necesar de angajați cu licență. CAL-urile pentru dispozitive oferă un avantaj mai mare, în special în cazul în care diferiți utilizatori folosesc în mod regulat un anumit dispozitiv final - chiar și independent la nivel local - pentru a accesa serviciile Windows Server 2012.

Prin urmare, cea mai bună condiție prealabilă pentru achiziționarea de CAL-uri folosite este cunoașterea exactă a fluxurilor de lucru tipice. În situația descrisă în exemplul de exemplu, licențierea cu licențe CAL pentru dispozitive utilizate este mai avantajoasă și, prin urmare, mai rentabilă, deoarece trebuie achiziționate mai puține licențe de acces pentru clienți. Echipa Wiresoft va fi bucuroasă să vă sfătuiască în acest sens.

Ce este Wiresoft Used Device CALs pentru Microsoft Windows Server 2012?

CAL-urile de dispozitiv folosite pentru Windows Server 2012 sunt disponibile de la Wiresoft în mod individual, nu se aplică baremurile obișnuite de licențiere ale Microsoft; în rest, software-ul folosit nu diferă de licențele noi prin niciun dezavantaj sau restricție - deoarece, în principiu, un software nu se poate uza.

De unde provin CAL-urile pentru dispozitive folosite pentru Windows Server 2012 de la Wiresoft?

CAL-urile de dispozitiv folosite pentru Windows Server 2012 oferite de Wiresoft sunt licențe originale și fac parte dintr-o licență de volum pentru dispozitive din programul de licențiere Microsoft pe care o companie a cumpărat-o și apoi a vândut-o către Wiresoft. După achiziție, licențele de volum întreg pot fi, de asemenea, împărțite în licențe individuale; CAL-urile pentru un singur dispozitiv care rezultă sunt denumite apoi software utilizat și pot fi utilizate ca o licență nouă pentru a înregistra un dispozitiv final.

Software utilizat cu securitate pentru cumpărători - de asemenea, pentru CAL-uri de dispozitiv pentru Windows Server 2012

Atunci când cumpără software Wiresoft la mâna a doua - fie că este vorba de Device CAL pentru Windows Server 2012 sau de alte CAL - clienții noștri au aceleași avantaje ca atunci când cumpără licențe noi: CAL-urile pentru dispozitive folosite oferă, de asemenea, securitatea cumpărătorului prin descărcarea instantanee după finalizarea achiziției și activarea imediată a licenței utilizând o cheie de licență de volum valabilă.

Este legală achiziționarea și utilizarea de CAL-uri de dispozitiv folosite pentru Windows Server 2012?

Nu numai atunci când achiziționează, ci și atunci când utilizează CAL-uri de dispozitiv pentru Windows Server 2012 folosite cu un dispozitiv final, clienții Wiresoft pot fi siguri că nu încalcă nicio reglementare legală: Licențele CAL pentru dispozitive folosite pentru Windows Server 2012 oferite în Wiresoft Shop - precum și alte licențe de acces client - provin din inventarul de licențe al companiilor. Prin urmare, comerțul cu CAL-uri de dispozitiv utilizate, precum și utilizarea acestora se bazează pe jurisprudența valabilă, care le permite în mod explicit pe amândouă; acest fapt a fost confirmat din nou și din nou de mai multe hotărâri judecătorești. Software-ul folosit de la Wiresoft se caracterizează, de asemenea, prin dovada completă a tuturor cumpărătorilor prin audit de securitate!

Avantajele CAL-urilor pentru dispozitive pentru Windows Server 2012 ca software utilizat, dintr-o singură privire

CAL-urile pentru dispozitive folosite de la Wiresoft nu sunt disponibile la prețuri mici doar pentru Windows Server 2012, ci și ca licențe de acces pentru versiuni mai recente sau mai vechi ale programelor de server din magazin - acest lucru este valabil și pentru alte programe de server Microsoft, precum și pentru licențele de acces client corespunzătoare.

Acest lucru vă oferă posibilitatea de a suplimenta stocurile de software mai vechi cu CAL-uri folosite de la Wiresoft, evitând astfel problemele de compatibilitate atunci când utilizați în paralel diferite versiuni de software, ceea ce poate evita în cele din urmă și costurile de achiziționare de hardware nou.

În plus, licențierea cu CAL-uri de dispozitiv utilizate elimină scara obișnuită de licențiere, ceea ce înseamnă că puteți cumpăra doar numărul exact de licențe de acces care corespunde nevoilor dumneavoastră reale atunci când utilizați serviciile Windows Server.

În magazinul Wiresoft Software Shop pentru software folosit, veți găsi Device CALs pentru edițiile Windows Server 2012, care sunt de asemenea disponibile, precum și CALs pentru utilizatori. Oferta de software folosit Wiresoft include, de asemenea, multe alte programe software Microsoft - cu toate avantajele descrise. Dacă aveți întrebări despre licențierea cu Device CALs pentru MS Windows Server 2012 sau orice alt produs Microsoft, nu ezitați să ne contactați prin chat, e-mail sau telefon.

Alte linkuri către "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 DEVICE CAL"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 DEVICE CAL"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii