Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 USER CAL

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

 • SW10084
 • 6VC-03224
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
178,90 RON * 197,90 RON * (9,6% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Cantitate 1x User CAL
Sistem  Server Windows
CAL RDS User CAL
Domeniul de livrare ID licență + Cod de autentificare
Timp de execuție Nelimitat
Limbaje Toate limbile
Terminal Server Compatibil


Pentru aputea utilizaserviciile Remote Desktop Services de pe Windows Server 2016 , fiecare utilizator are nevoie de o licență RDS Client Access Licence (pe scurt: RDS User CAL), astfel încât să poată accesa programele Windows etc. într-o rețea a companiei la nivel local și independent de orice dispozitiv terminal. Licența obișnuită User CAL pentru Windows Server nu acoperă drepturile de acces la distanță; acestea trebuie achiziționate separat sub forma unui Remote Desktop Services User CAL. Acesta oferă unui singur utilizator înregistrat permisiunea de a efectua sesiuni de desktop la distanță.

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru de asistență pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 USER CAL"

Remote Desktop Services CAL-uri de utilizator pentru Windows Server 2016 cumpărați folosit

Pentru a utiliza Remote Desktop Services de pe Windows Server 2016, fiecare utilizator are nevoie de o licență de acces la client RDS (abreviat: RDS User CAL), astfel încât să poată accesa programele Windows etc. într-o rețea de companie la nivel local, independent de orice dispozitiv final. CAL de utilizator obișnuit pentru Windows Server nu acoperă drepturile de acces de la distanță, acestea trebuie achiziționate separat sub forma unui CAL de utilizator Remote Desktop Services. Acest lucru oferă unui singur utilizator înregistrat permisiunea de a efectua sesiuni desktop la distanță.

În calitate de software folosit, CAL-urile RDS User 2016 de la Wiresoft au marele avantaj al unui preț mai mic în comparație cu CAL-urile RDS User de la mulți alți furnizori de licențe. În același timp, acestea conțin aceleași funcționalități ca și licențele de acces al clienților utilizatori disponibile prin programul oficial Microsoft Volume Licensing Program pentru Remote Desktop Services de pe un server Windows.

Care sunt avantajele CAL-urilor de utilizator RDS pentru Windows Server 2016?

Remote Desktop Services pentruWindows Server - denumit anterior Terminal Services - reprezintă un rol de server dedicat utilizatorilor sau chiar dispozitivelor finale pentru a putea utiliza serviciile unui Windows Server 2016 sau ale unei alte versiuni de server fără a avea programele utilizate Windows instalate local pe un computer. CAL-urile de utilizator pentru RDS 2016 reglementează acest acces de la distanță pentru angajați individuali; prin intermediul serverului Windows corespunzător, care acționează ca gazdă, programele sunt puse la dispoziția unui utilizator licențiat în timpul unei sesiuni de desktop la distanță. Acest utilizator poate folosi orice PC sau laptop etc. pentru a le accesa local independent (la distanță) sau, de asemenea, la sediul companiei prin intermediul unei conexiuni la internet, folosind licența de acces client - RDS User CAL.

Avantajele unui CAL de utilizator Remote Desktop Service pentru Windows Server 2016 pentru angajați

Fiecare utilizator autorizat care are un CAL de utilizator RDS pentru Windows Server 2016 poate astfel să acceseze un mediu de lucru standardizat Windows cu orice dispozitiv final cu acces la internet în cadrul unei sesiuni la distanță. După cum s-a menționat deja, programele Windows sunt executate pe serverul corespunzător în calitate de gazdă în timpul sesiunii de desktop la distanță; utilizatorului îi este afișată doar propria sesiune, deoarece aceasta are loc separat de alte conexiuni client.

Cu un RDS User CAL 2016, utilizatorii pot utiliza aproape orice dispozitiv final mai vechi, chiar dacă performanța acestuia este mai scăzută, deoarece Remote Desktop Services le oferă performanța actuală a serverului Windows; cu ajutorul CAL-urilor de utilizator RDS 2016, furnizarea unui hardware mai puternic nu este, prin urmare, o cerință obligatorie pentru a utiliza programele Windows în versiunile actuale.

Avantajele sistemului RDS CAL pentru Windows Server 2016 pentru administratori

În plus față de avantajele practice ale RDS User CAL pentru utilizatori sau dispozitive finale, sistemul RDS CAL oferă avantaje și pentru administratori: Licențierea drepturilor de acces de la distanță face mai eficientă administrarea tuturor utilizatorilor înregistrați și a PC-urilor, deoarece într-o rețea corporativă software-ul Windows implementat poate fi administrat la nivel central și poate fi furnizat prin intermediul acestuia, nefiind necesară instalarea acestuia pe fiecare dispozitiv final în parte. Doar serverul Windows îl găzduiește, iar actualizarea cu update-uri are loc tot pe acesta.

CAL-urile de utilizator RDS definesc, de asemenea, drepturile individuale ale utilizatorilor înregistrați, astfel încât aceștia să poată utiliza serverul Windows numai cu propriile drepturi de acces. Prin urmare, CAL-urile de utilizator și dispozitiv RDS pentru Windows Server 2016 reduc, de asemenea, în mod semnificativ efortul necesar pentru întreținerea și aprovizionarea stațiilor de lucru.

Informații tehnice despre CAL-uri de utilizator Remote Desktop Service pentru Windows Server 2016

Atât furnizarea, cât și utilizarea RDS for User CALs pe un serverWindows sunt guvernate de diferite roluri. În primul rând, trebuie asigurată compatibilitatea RDS CAL și a versiunii serverului.

Prezentare generală a rolurilor de server de pe Windows Remote Desktop Services

Atunci când se utilizează RDS din Windows Server 2016, pe lângă gestionarea drepturilor de utilizare pentru utilizatori, sunt definite alte roluri de server care guvernează în mod colectiv utilizarea programelor Windows etc. pentru un utilizator sau un punct final licențiat:

 • Remote Desktop Licensing Manager reglementează sau asigură utilizarea RDS pentru fiecare CAL de utilizator.
 • Gazda sesiunii Remote Desktop gestionează desktopurile sau programele furnizate unui utilizator autorizat (sau dispozitiv final) la fiecare sesiune.
 • Remote Desktop Connection Broker asigură conexiunea RDS pentru o sesiune și, în cazul unei întreruperi în timpul unei sesiuni, restabilește conexiunea.
 • Remote Desktop Gateway controlează accesul prin intermediul dispozitivului final la un desktop Windows într-o rețea publică.
 • Accesul Web pentru Remote Desktop Services oferă acces prin intermediul RDS CAL printr-un portal web.

Rețineți compatibilitatea versiunilor pentru Windows Server cu CAL-uri de utilizator Remote Desktop Service 2016

Un RDS-CAL - indiferent dacă este pentru un anumit utilizator sau pentru un anumit dispozitiv - trebuie să fie întotdeauna compatibil cu versiunea serverului Windows la care se stabilește o conexiune. În cazul RDS-CAL-urilor pentru utilizatorii pentru Windows Server 2016, aceasta înseamnă că aceștia îl pot utiliza pentru a accesa Windows Server 2016, precum și o versiune mai veche a Windows Server (downgrade). Cu toate acestea, RDS-CAL 2016 nu poate fi utilizat pentru a accesa o versiune superioară a serverului Windows. Acest lucru este posibil numai cu o versiune corespunzătoare a Remote Desktop Services CAL este posibil.

Comparație între CAL-uri de utilizator și CAL-uri de dispozitiv pentru Remote Desktop Services de la Windows Server 2016

În principiu, așa cum am descris mai sus: Implementarea software-ului Microsoft Server 2016 sau a oricărei alte versiuni este independentă de utilizarea sa ulterioară - atât direct, cât și pentru Remote Desktop Services; pentru aceasta, este necesară o licență de acces client corespunzătoare - RDS User CAL sau RDS Device CAL -. Toate drepturile de acces prin intermediul licențelor de acces al clienților pentru utilizarea unui server Windows sunt reglementate de Microsoft prin propriul sistem de licențiere.

Pentru a putea accesa serverul Windows și Remote Desktop Services la nivel local și independent - la distanță - prin intermediul internetului, sunt necesare alte licențe de utilizator sau de dispozitiv RDS în plus față de licențele de acces convenționale. Sistemul Microsoft RDS CAL permite, de asemenea, administratorilor de servere să gestioneze cu precizie toate drepturile de acces, ceea ce asigură o mai mare securitate, deoarece utilizatorii neînregistrați care nu dețin o astfel de licență de acces (RDS User CAL) sau dispozitivele finale nu au acces la un server Windows.

Microsoft oferă două tipuri diferite de CAL pentru utilizarea Remote Desktop Services a serverelor Windows:

 • RDS User CAL: permite unui utilizator dedicat să beneficieze de drepturi de acces la distanță
 • RDS Device CAL: oferă drepturi de acces de la distanță la un dispozitiv dedicat (PC, laptop, tabletă, mobil)

CAL-uri de utilizator pentru Remote Desktop Services 2016

RDS User CAL pentru Windows Server este întotdeauna înregistrat exclusiv pe numele unui singur utilizator dedicat. Licența de acces îi acordă acestui utilizator dreptul de a accesa un server Windows pentru o sesiune de birou la distanță; alegerea dispozitivului final sau a computerului client utilizat pentru acces este liberă, dar poate fi accesat doar un singur PC sau similar la un moment dat. Datorită alegerii libere a hardware-ului, utilizatorul autorizat poate comuta între PC-ul de birou de la sediul companiei, un telefon mobil sau o tabletă etc. în deplasare sau, de exemplu, pe laptopul de acasăOffice, deoarece cu RDS User CAL el folosește întotdeauna contul său personal pentru serverul Windows.

Cu CAL de utilizator RDS, nu se aplică nicio licență de desktop la distanță. Acest lucru înseamnă că respectiva conexiune client este stabilită indiferent de numărul de CAL-uri de utilizator pentru Remote Desktop Services furnizate pe serverul de licențe. Cu toate acestea, pentru fiecare utilizator trebuie să fie disponibil un User CAL valid. Prin urmare, trebuie definit numărul exact de CAL-uri de utilizator într-o companie și trebuie instalat un număr suficient de licențe de acces pe serverul Windows, astfel încât să fie disponibil un CAL RDS pentru fiecare utilizator. Acest lucru este realizat de către

Remote Desktop Licensing Manager.

Toate caracteristicile CAL-urilor de utilizator RDS pentru Windows Server 2016 dintr-o singură privire

 • RDS User CALs sunt atribuite unui anumit utilizator din Active Directory - în loc de un dispozitiv
 • CAL-urile de utilizator RDS nu sunt temporare și nu pot fi revocate
 • Fiecare CAL de utilizator Remote Desktop Services este urmărit de serverul de licențe
 • Cu toate acestea, CAL-urile nu pot fi urmărite în cadrul unei echipe
 • Numărul de CAL-uri de utilizator definite poate fi supraîncărcat - dar apoi împotriva contractului de licență Remote Desktop

Concluzie

Pentru ce tip de servicii Remote Desktops Services CAL pentru Windows Server 2016 oferă mai multe avantaje într-o companie, astfel că variază de la caz la caz. Decizia de acordare a licențelor de acces pentru clienți depinde de numărul de angajați, precum și de utilizarea principală a dispozitivelor finale: angajații care utilizează în mod flexibil diverse dispozitive finale nu numai pe plan intern, ci și extern, precum și mobil și le accesează de la diferite stații de lucru și accesează serverul Windows, au mai multe opțiuni cu un CAL utilizator RDS. Un CAL de utilizator RDS nu poate fi schimbat într-un CAL de dispozitiv sau invers. Prin urmare, decizia trebuie luată în momentul achiziției!

Cumpărați Microsoft User CALs pentru Remote Desktop Services 2016 la preț redus de la o singură licență în magazinul online Wiresoft

RDS User CALs pentru Windows Server 2016 sunt disponibile în magazinul online Wiresoft începând cu o singură licență - oferta ca software folosit include un preț avantajos, fără ca "folosit" să însemne vreun dezavantaj în ceea ce privește utilizarea.

Care este software-ul utilizat de la RDS User CALs pentru Windows Server 2016?

Remote Desktop Services User CALs pentru Windows Server 2016 oferite în magazinul online Wiresoft sunt licențe de acces tipice Microsoft din programul său de licențiere; acestea fac parte dintr-o licență de volum pentru dispozitive finale care a fost achiziționată inițial de către o companie. Licențele de acces pentru utilizatori care nu erau necesare pentru companie sau întreaga licență de volum au fost vândute către Wiresoft, iar licența de volum a fost împărțită în licențe RDS individuale. Odată cu achiziția și împărțirea, aceste CAL-uri sunt marcate ca software utilizat. Cu toate acestea, acest lucru nu implică o uzură generală a funcțiilor RDS User CAL și nici o altă restricție în ceea ce privește capacitatea de utilizare a acestora, inclusiv limita de timp.

Ce securitate oferă software-ul folosit de la Remote Desktop Services CAL-uri de utilizator pentru Windows Server 2016?

Pentru clienți, cumpărarea de CAL-uri RDS folosite de la Wiresoft nu este doar accesibilă, ci și sigură! Obțineți CAL pentru un singur utilizator pentru Remote Desktop Services de Microsoft Windows Server 2016 nu este pentru mai puțini bani în comparație cu bunurile noi comparabile, dar, de asemenea, aveți siguranța cumpărătorului prin descărcarea instantanee, inclusiv activarea licenței cu cheia de licență de volum valabilă inclusă.

Toate CAL-urile de utilizator oferite de Wiresoft Remote Desktop Services CAL-urile de utilizator pentru Windows Server 2016 provin din inventarul de licențe al companiilor. Pentru dumneavoastră, în calitate de client, achiziționarea unui CAL de utilizator pentru RDS sau a unei alte licențe de acces la client Microsoft ca software utilizat, precum și utilizarea acestuia, conține, prin urmare, o siguranță juridică, deoarece nu sunt încălcate reglementări valabile. De asemenea, acest lucru a fost confirmat în mod clar și repetat de diverse hotărâri judecătorești. Datorită dovezii complete a cumpărătorilor, software-ul folosit de la Wiresoft este, de asemenea, rezistent la audit!

Avantajele dvs. cu software folosit din CAL-uri de utilizator pentru Remote Desktop Services 2016

Oferta Wiresoft de CAL-uri de utilizator pentru RDS alWindows Server 2016, precum și alte licențe de acces client ca software folosit, nu numai că reprezintă o alternativă mai ieftină decât ofertele comerciale obișnuite pentru clienți, dar oferă, de asemenea, o alegere liberă a numărului de CAL-uri necesare pentru licențierea serviciilor la distanță pentru Windows Server.

În plus, cu oferta din magazinul online al Wiresoft, aveți posibilitatea de a achiziționa RDS Device CALs, precum și versiuni mai vechi sau mai noi de licențe de acces pentru Windows Server, pe lângă RDS CALs pentru Windows Server 2016. Prin achiziționarea unor astfel de CAL pentru versiuni mai vechi ale Windows Server, evitați problemele de compatibilitate sau necesitatea de a achiziționa hardware nou. Beneficiați de oferta largă de software utilizat de diferite versiuni CAL pentru Windows Server la Wiresoft!

În magazinul de software Wiresoft puteți găsi CAL-uri de utilizator și dispozitiv pentru Windows Server, precum și alte licențe de acces pentru clienți sau programe de server Microsoft - ieftin ca software folosit, inclusiv descărcare instantanee. Dacă aveți întrebări despre RDS User CALs pentru Windows Server 2016 sau despre orice alt produs Microsoft, vă rugăm să ne contactați prin chat, e-mail sau telefon.

Alte linkuri către "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 USER CAL"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 USER CAL"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii