Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 10 PACK DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 10 PACK DEVICE CAL

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

 • SW10442
 • 6VC-03222
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
1.653,90 RON * 1.836,90 RON * (9,96% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Cantitate 10x Device CAL
Sistem  Server Windows
CAL RDS Device CAL
Domeniul de livrare ID licență + Cod de autentificare 
Timp de execuție Nelimitat
Limbaje Toate limbile
Terminal Server Compatibil


Pentru a putea utiliza serviciile Remote Desktop Services (RDS) de Windows Server 2016, este necesară o licență de acces client RDS (RDS CAL) corespunzătoare pentru fiecare utilizator pentru a putea accesa programele Windows etc. din rețeaua companiei la nivel local și independent. Un CAL convențional pentru Windows Server nu acoperă aceste drepturi. O posibilitate o reprezintă Device CAL pentru Remote Desktop Services, care reglementează accesul pentru un anumit dispozitiv final înregistrat (dispozitiv) pentru o sesiune Remote Desktop.

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 10 PACK DEVICE CAL"

pachet de 10 - CAL-uri pentru dispozitive pentru Remote Desktop Services pentru Windows Server 2016 cumpărați folosit

Pentru a putea utiliza serviciile Remote Desktop Services (RDS) ale Windows Server 2016, este necesară o licență de acces client RDS (RDS CAL) corespunzătoare pentru fiecare utilizator pentru a putea accesa programele Windows etc. din rețeaua companiei la nivel local și independent. Un CAL convențional pentru Windows Server nu acoperă aceste drepturi. O posibilitate este reprezentată de Device CALs pentru Remote Desktop Services, care reglementează accesul pentru un anumit dispozitiv final înregistrat (dispozitiv) pentru o sesiune de desktop la distanță. RDS Device 2016 CALs ca software folosit de la Wiresoft au avantajul unui preț mai mic în comparație cu RDS CALs de la furnizorii de licențe convenționale, acestea oferă aceleași funcționalități ca și licențele de acces client pentru Remote Desktop Services definite în programul oficial de licențiere în volum Microsoft pentru un server Windows.

Care sunt avantajele CAL RDS pentru Windows Server 2016?

Remote Desktop Services - denumit Terminal Services în versiunile anterioare - este un rol de server dedicat pentru utilizatorii care utilizează servicii etc. din Windows Server 2016 sau alte versiuni de server fără ca programele Windows respective să fie instalate pe mașina locală. CAL-urile pentru RDS 2016 reglementează acest acces, acestea sunt puse la dispoziția dispozitivului final licențiat prin intermediul Windows Server corespunzător ca gazdă în contextul unei sesiuni de desktop la distanță. Fiecare utilizator care utilizează un PC sau un laptop etc. care are o licență de acces client corespunzătoare - adică un RDS Device CAL - îl poate utiliza local în mod independent (la distanță), dar și în locația din rețeaua companiei prin intermediul unei conexiuni la internet.

Avantajele pentru utilizatori ale CAL-urilor pentru dispozitive Remote Desktop Service pentru Windows Server 2016 pentru utilizatorii

Fiecare utilizator care utilizează un dispozitiv final înregistrat cu un RDS Device CAL pentru Windows Server 2016 poate accesa un mediu de lucru Windows standardizat pentru fiecare sesiune. În timpul unei sesiuni de desktop la distanță, programele Windows sunt executate prin intermediul gazdei pe serverul corespunzător; acest lucru se face separat de alte conexiuni client, astfel încât un utilizator vede doar propria sesiune.

Cu RDS Device CAL 2016, utilizatorii pot utiliza, de asemenea, dispozitive finale mai vechi, al căror hardware sau performanțe sunt mai slabe, deoarece acestea utilizează performanțele serverului Windows prin intermediul Remote Desktop Services; CAL-urile RDS 2016 pentru dispozitive finale fac astfel inutilă furnizarea de hardware mai puternic.

Beneficiile RDS CAL pentru Windows Server 2016 pentru administratori

Pe lângă beneficiile pe care le oferă RDS Device (și User) CALs 2016 pentru utilizatori, acestea oferă și multe funcții practice pentru administratori, deoarece fac administrarea tuturor utilizatorilor mult mai eficientă: Astfel, software-ul Windows poate fi furnizat și gestionat în mod centralizat într-o rețea corporativă, în loc să fie instalat pe fiecare dispozitiv final individual. Acest lucru se face exclusiv prin intermediul serverului Windows pe care este furnizat și, de asemenea, este actualizat dacă este necesar.

CAL-urile pentru dispozitive RDS definesc, de asemenea, drepturile respective pentru dispozitivul final licențiat, astfel încât utilizatorii autorizați să poată accesa serverul numai cu opțiunile de acces corespunzătoare. Efortul de întreținere și de furnizare a stațiilor de lucru este astfel redus semnificativ cu RDS Device CALs pentru Windows Server 2016.

Informații tehnice despre CAL-urile pentru dispozitive Remote Desktop Service pentru Windows Server 2016

Implementarea sau utilizarea de CAL-uri RDS Device pentru conexiuni la distanță la un server Windows Server implică diverse funcții; în plus, trebuie acordată atenție și compatibilității dintre CAL și server.

Rolurile de server ale serviciilor Remote Desktop Services

CAL-urile pentru dispozitive (precum și pentru utilizatori) pentru RDS din Windows Server 2016 conțin mai multe roluri care, împreună, permit utilizarea programelor Windows etc. pentru un dispozitiv final sau un utilizator cu licență:

 • Cu Remote Desktop Licensing Manager, utilizarea RDS pentru dispozitivul final cu Device CAL pentru server este reglementată sau pusă la dispoziție.
 • Pentru fiecare sesiune, gazda sesiunii Remote Desktop gestionează desktopurile sau programele furnizate unui punct final (sau utilizator).
 • Remote Desktop Connection Broker asigură conexiunea RDS pentru o sesiune și, în cazul unei întreruperi în timpul unei sesiuni, restabilește conexiunea.
 • Remote Desktop Gateway este utilizat pentru a controla accesul prin intermediul terminalului la un desktop Windows într-o rețea publică.
 • Accesul Web pentru Remote Desktop Services oferă acces pentru anumiți utilizatori sau grupuri prin intermediul RDS CAL printr-un portal web.

Compatibilitatea versiunilor de CAL-uri pentru dispozitive Remote Desktop Service pentru Windows Server 2016

Fiecare CAL RDS - fie că este pentru undispozitiv final sau pentru un utilizator - trebuie să fie compatibil cu versiunea Windows Server la care este conectat. Pentru RDS-CAL pentru Windows Server 2016, aceasta înseamnă că pot fi utilizate pentru a accesa Windows Server 2016 SAU o versiune mai veche de Windows Server (downgrade). Cu toate acestea, un RDS-CAL 2016 nu poate fi utilizat pentru a accesa o versiune superioară de Windows Server. Acest lucru necesită o versiune CAL corespunzătoare de Remote Desktop Services.

Comparație între CAL-uri de dispozitiv și CAL-uri de utilizator pentru Remote Desktop Services din Windows Server 2016

În principiu, după cum s-a arătat deja, se aplică următoarele: implementarea unui anumit software Microsoft Server, cum ar fi versiunea 2016, este separată de utilizarea efectivă a acestuia - pentru aceasta, este întotdeauna necesară una dintre cele două licențe de acces client corespunzătoare. Drepturile de acces pentru utilizarea Windows Server sunt reglementate de Microsoft prin propriul sistem de licențiere, care se bazează pe licențe de acces pentru clienți sau CAL.

În plus față de licențele de acces convenționale pentru un server Windows, sunt necesare și licențe CAL pentru dispozitive sau utilizatori pentru serviciile Remote Desktop pentru a avea acces independent la nivel local - la distanță - la serverul Windows prin intermediul internetului. Sistemul RDS CAL nu numai că oferă administratorilor de servere o gestionare diferențiată a drepturilor de acces, dar înseamnă și o securitate suplimentară, deoarece utilizatorii străini sau dispozitivele finale neînregistrate care nu dețin această licență de acces (RDS Device CAL) nu au acces la serviciile sau datele disponibile ale serverului.

Microsoft oferă două tipuri diferite de CAL pentru Remote Desktop Services din Windows Server 2016:

 • Device CAL pentru RDS: acordă drepturi de acces la un anumit dispozitiv final (PC, laptop, tabletă, mobil)
 • User CAL pentru RDS: oferă drepturi de acces unui anumit utilizator

Caracteristicile tipice ale unui CAL dispozitiv pentru Remote Desktop Services 2016

RDS Device CAL este valabil numai pentru un singur dispozitiv final dedicat, înregistrat pentru acesta. Cu Device CAL pentru Remote Desktop Services, fiecare sesiune Remote Desktop își controlează drepturile de acces la serverul sau gazda Windows. Fiecare angajat care utilizează PC-ul, laptopul etc. echipat cu RDS Device CAL poate utiliza serviciile Remote Desktop Services pentru Windows Server 2016. Pentru laptopuri, tablete sau alte dispozitive mobile care pot fi utilizate indiferent de locație, RDS Device CAL oferă avantajul că utilizatorul respectiv are opțiunea de a utiliza RDS la sediul companiei, în deplasare sau la biroul de acasă.

Atunci când se stabilește pentru prima dată o conexiune între computerul client și dispozitivul final, se emite o licență de acces temporară pentru fiecare dispozitiv în modul de acordare a licențelor. Atunci când o sesiune de desktop la distanță se conectează pentru a doua oară la un server ca gazdă, se emite un CAL RDS de dispozitiv permanent pentru dispozitiv - cu condiția ca acesta să fie disponibil în Remote Desktop Licensing Manager.

Toate caracteristicile RDS Device CALs pentru Windows Server 2016 dintr-o singură privire

 • Device CAL este întotdeauna atribuit fizic unui anumit dispozitiv final - în loc de un anumit utilizator
 • Fiecare RDS Device CAL este urmărit de serverul de licențe respectiv,
 • independent de înregistrarea în Active Directory
 • CAL-urile RDS temporare pentru dispozitive finale sunt valabile între 52 și 89 de zile
 • Numărul de dispozitive CAL specificat în fiecare caz nu poate fi suprautilizat

Concluzie

Din cele de mai sus, răspunsul la întrebarea ce tip de serviciu CAL Remote Desktops Service oferă mai multe avantaje într-o companie depinde de fiecare caz în parte. Decizia de a alege o formă de licență de acces al clientului RDS trebuie luată înainte de achiziție, deoarece nu este posibilă schimbarea ulterioară a unui CAL pentru dispozitiv într-un CAL pentru utilizator sau invers. La achiziționarea unui Device CAL pentru RDS, numărul de angajați și de stații de lucru joacă un rol important: În momentul în care mai mulți angajați împart un dispozitiv final sau lucrează în mod predominant în mod staționar, atunci Device CAL pentru RDS oferă un avantaj mai mare.

Cumpărați Microsoft Device CALs for Remote Desktop Services 2016 la un preț redus ca licență unică de la Wiresoft în magazinul nostru online

RDS Device CALs pentru Windows Server 2016 sunt deja disponibile sub formă de licență unică în magazinul online Wiresoft - ca software folosit, acestea au și un preț deosebit de avantajos, fără dezavantaje în ceea ce privește utilizabilitatea.

Care sunt CAL-urile de dispozitiv RDS utilizate pentru Windows Server 2016?

Licențele CAL pentru dispozitive pentru serviciile Remote Desktop Services de Windows Server 2016 oferite în magazinul online Wiresoft sunt licențe de acces tipice, ele provin dintr-o licență de volum corespunzătoare pentru dispozitive finale pe care o companie a achiziționat-o anterior. Toate licențele de acces pentru dispozitive finale care nu erau necesare sau chiar întreaga licență de volum au fost cumpărate de Wiresoft, prin care licența de volum este împărțită și oferită în magazin ca licențe individuale de acces pentru dispozitive RDS Client Access.

Prin divizarea și revânzarea acestor CAL, acestea sunt ulterior etichetate ca software folosit. Acest lucru nu implică nici o uzură generală a funcțiilor dispozitivului RDS CAL și nici o restricție a capacității de utilizare a acestuia în ceea ce privește funcțiile sau durata.

Ce securitate oferă CAL-urile pentru dispozitive Remote Desktop Services pentru Windows Server 2016 ca software utilizat?

La Wiresoft, achiziționarea de CAL-uri RDS folosite nu este doar mai ieftină pentru clienți, ci și sigură! Un CAL pentru un singur utilizator pentru Remote Desktop Services de la Microsoft Windows Server 2016 nu numai că este disponibil la un preț mai mic în comparație cu alte produse noi comparabile, dar oferă, de asemenea, siguranța cumpărătorului prin descărcarea instantanee, inclusiv activarea licenței prin intermediul cheii de licență de volum valabile incluse.

CAL-urile RDS Device pentru Windows Server 2016 oferite de Wiresoft provin exclusiv din stocurile de licențe ale unor companii sau organizații cu sediul în UE, ceea ce înseamnă că legislația UE se aplică acestor tranzacții. Acest lucru înseamnă că atât achiziționarea de CAL pentru RDS sau alte licențe de acces al clienților Microsoft ca software folosit, cât și utilizarea acestora pentru clienții noștri, este protejată legal și, prin urmare, nu înseamnă nicio încălcare a prevederilor legale, deoarece vânzarea sau achiziționarea, precum și utilizarea CAL RDS este permisă din punct de vedere legal, lucru care a fost confirmat în mod clar în repetate rânduri de diferite hotărâri judecătorești.

Avantajele dvs. cu Device CALs pentru Remote Desktop Services 2016 ca software utilizat

Oferta Wiresoft de RDS Device CALs pentru Windows Server 2016 - sau alte licențe de acces client - ca software utilizat nu numai că oferă clienților noștri o alternativă la preț mai mic decât ofertele comparabile disponibile în comerț pentru licențierea accesului la distanță la serviciile Windows Server, dar și posibilitatea de a alege liber numărul de CALs necesare.

În plus, Wiresoft oferă posibilitatea de a achiziționa CAL-uri RDS pentru Windows Server 2016, precum și versiuni anterioare sau mai noi ale licențelor corespunzătoare pentru Windows Server în magazinul online. Acest lucru înseamnă că puteți achiziționa licențe de acces client RDS pentru versiuni mai vechi de Windows Server, evitând astfel problemele de compatibilitate sau necesitatea de a achiziționa hardware nou. Beneficiați de oferta largă de software Wiresoft de diferite versiuni de CAL-uri RDS pentru Windows Server!

În magazinul de software Wiresoft veți găsi Device și User CALs pentru Windows Server, precum și alte programe Microsoft Server și licențe de acces client - întotdeauna la prețuri mici ca software folosit și cu descărcare instantanee. Dacă aveți întrebări despre RDS Device CALs pentru Windows Server 2016 sau despre orice alt produs Microsoft, vă rugăm să ne contactați prin chat, e-mail sau telefon.

Alte linkuri către "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 10 PACK DEVICE CAL"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 10 PACK DEVICE CAL"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii