Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Trustmask
Nu s-au găsit rezultate pentru filtrare!
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 10 PACK USER CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 10 PACK USER CAL
10x Remote Desktop Services CAL-uri de utilizator pentru Windows Server 2019 ca software utilizat Utilizatorii au nevoie de o licență de acces client (CAL) pentru a utiliza serviciile Remote Desktop Services de pe serverele Windows, care...
1.942,90 RON *
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 5 PACK USER CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 5 PACK USER CAL
5x Remote Desktop Services CAL-uri de utilizator pentru Windows Server 2019 ca software utilizat Utilizatorii au nevoie de o licență de acces client (CAL) pentru a utiliza serviciile Remote Desktop Services de pe serverele Windows, care...
995,90 RON *
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 25 PACK DEVICE CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 25 PACK DEVICE CAL
25x CAL-uri de dispozitiv pentru Remote Desktop Services la Windows Server 2019 ca software utilizat Pentru a utiliza serviciile Remote Desktop Services (RDS) ale serverelor Windows, fiecare utilizator are nevoie de o licență de acces la...
4.813,90 RON *
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 25 PACK USER CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 25 PACK USER CAL
25x Remote Desktop Services CAL-uri de utilizator pentru Windows Server 2019 ca software utilizat Utilizatorii au nevoie de o licență de acces client (CAL) pentru a utiliza serviciile Remote Desktop Services de pe serverele Windows, care...
4.813,90 RON *
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 10 PACK DEVICE CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 10 PACK DEVICE CAL
10x CAL-uri de dispozitiv pentru Remote Desktop Services pentru Windows Server 2019 ca software utilizat Pentru a putea utiliza serviciile Remote Desktop Services (RDS) ale serverelor Windows, fiecare utilizator are nevoie de o licență...
1.942,90 RON *
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 5 PACK DEVICE CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 5 PACK DEVICE CAL
5x CAL-uri pentru dispozitive pentru Remote Desktop Services pentru Windows Server 2019 ca software utilizat Pentru a putea utiliza serviciile Remote Desktop Services (RDS) ale serverelor Windows, fiecare utilizator are nevoie de o...
995,90 RON *
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 USER CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 USER CAL
Remote Desktop Services CAL-uri de utilizator pentru Windows Server 2019 ca software utilizat Utilizatorii au nevoie de o licență de acces client (CAL) pentru a utiliza serviciile Remote Desktop Services de pe serverele Windows, care le...
211,90 RON *
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 DEVICE CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 DEVICE CAL
CAL-uri de dispozitiv pentru Remote Desktop Services la Windows Server 2019 ca software utilizat Pentru a putea utiliza serviciile Remote Desktop Services (RDS) ale serverelor Windows, fiecare utilizator are nevoie de o licență de acces...
211,90 RON *

Suplimentați nevoia de CAL cu Wiresoft

Cu un pachet RDS de la Wiresoft, economisiți mai mulți bani în acest proces! În timp ce Microsoft oferă, de obicei, doar cea mai recentă versiune de Remote Desktop Services, Wiresoft vă oferă posibilitatea de a vă suplimenta licențele existente ale versiunii 2019 de RDS. În acest fel, nu trebuie să treceți în viitor la versiunea RDS, adesea mai scumpă și mai actualizată, iar costurile de achiziție sunt astfel reduse semnificativ.

În prezent, puteți găsi următoarea versiune Microsoft Remote Desktop Service 2019 la noi - fie ca utilizator, fie ca licență de dispozitiv:

Avantajele serviciilor Remote Desktop Services 2019 din Windows

RDS 2019 este o platformă centralizată de desktop și aplicații, adică software-ul pentru toate programele utilizate la stațiile de lucru trebuie instalat o singură dată, la nivel central. Utilizatorii îl accesează apoi prin intermediul unei licențe CAL (Client Access License) de pe orice computer, fie că se află la locul de muncă sau la biroul de acasă.

Windows Remote Desktop Services 2019 se bazează pe o versiune de Windows Server. Acestea reprezintă o platformă de virtualizare care poate fi utilizată pentru a cartografia scenarii de aplicații foarte diferite. Folosind RemoteApp, sesiunea Windows este virtualizată și poate fi executată de orice utilizator autorizat sau dispozitiv final.

În funcție de versiunea Windows RDS utilizată în cadrul companiei, aceasta conține diferite scenarii și tehnologii sau este completată de acestea. Prin urmare, spectrul de aplicații posibile pentru serviciile de birou la distanță se extinde continuu și sunt luate în considerare cerințele în schimbare din lumea modernă a muncii.

Cele mai importante funcții ale Microsoft RDS 2019 dintr-o singură privire

Cu ajutorul componentelor centrale ale serviciilor Remote Desktop Services, nu numai că puteți configura și menține stații de lucru standardizate pentru angajații dumneavoastră și crea conexiuni sigure, dar puteți gestiona și CAL-urile - o funcție deloc neglijabilă care este adesea neglijată.

Broker de conectare la desktop la distanță

Acest element al RDS acționează ca un broker de conexiune între fiecare utilizator cu un desktop la distanță și serverul relevant din organizația dumneavoastră. Acest lucru permite ca programele în curs de desfășurare ale utilizatorului să rămână intacte chiar dacă conexiunea este deconectată. RD Connection Broker poate apoi să reconecteze utilizatorul la sesiunea sa inițială.

Gateway pentru desktop la distanță

RD Gateway permite o conexiune rapidă și sigură prin intermediul internetului între desktop-urile virtuale ale utilizatorilor finali sau programele RemoteApp situate în afara firewall-ului corporativ și rețeaua corporativă. RD Gateway stabilește un tunel SSL criptat între dispozitivul utilizatorului și serverul RD Gateway, autentifică utilizatorul în mediul respectiv și definește, de asemenea, resursele pe care utilizatorul le poate accesa într-un mediu securizat. În plus, Remote Desktop Gateway este responsabil pentru transmiterea traficului de date și poate, printre altele, să definească diverse proprietăți de timeout în cazul în care un utilizator nu este activ pentru o perioadă mai lungă de timp.

Licențiere pentru desktop la distanță

Această funcție reglementează utilizarea licențelor la furnizarea de servicii Remote Desktop. De îndată ce un utilizator sau un dispozitiv se conectează la serverul de licențe Remote Desktop, se decide dacă și ce RDS-CAL este necesar și se creează o conexiune la serverul gazdă al sesiunii RD și apoi la desktopurile sau aplicațiile care urmează să fie utilizate.

Odată ce un utilizator sau un punct final se conectează la un server gazdă de sesiune RD, serverul gazdă de sesiune RD decide dacă este necesar un CAL RDS. Serverul gazdă al sesiunii RD solicită apoi o licență de acces pentru client RDS de la serverul de licențe pentru desktop la distanță. În cazul în care un CAL RDS adecvat este disponibil pe un server de licențe, CAL RDS este emis către client, iar clientul se poate conecta la serverul gazdă al sesiunii RD și, de acolo, la desktopurile sau aplicațiile care urmează să fie utilizate.

Gazda sesiunii desktop la distanță (RDSH)

Remote Desktop Session Host este noul nume pentru Terminal Server. RDSH găzduiește desktopuri bazate pe sesiuni de server, precum și programe RemoteApp și conectează utilizatorii în timpul unei sesiuni. De asemenea, acestea asigură și alte funcții sau roluri în virtualizarea desktopurilor.

Gazda de virtualizare a desktopului la distanță (RDVH):

RD Virtualization Host este un rol specific al Windows Server 2008 R2. După cum sugerează și numele său, RD Virtualisation Host găzduiește desktopuri virtuale. Această funcție este necesară, în consecință, în mediile VDI (Virtual Desktop Infrastructure) în care Windows 7 sau XP este utilizat ca sistem invitat. Remote Desktop Virtualisation Host face distincție între desktop-uri virtuale personale, care pot fi alocate unui anumit utilizator, și grupuri de desktop-uri virtuale, care sunt alocate desktop-urilor dintr-un grup, similar cu stațiile de lucru partajate de mai mulți utilizatori.

Accesul Web la distanță la desktop (RDWA)

Microsoft Remote Desktop Web Access înlocuiește Terminal Services Web Access. Acest rol Remote Desktop Services (RDS) este disponibil în Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012/2012 R2 și Windows Server 2016. RDWA permite utilizatorilor să acceseze conexiunea RemoteApp și Remote Desktop fie prin intermediul meniului Start, fie prin intermediul unui browser web.

Remote Desktop Web Access include, de asemenea, Remote Desktop Web Connection, care permite unui utilizator să acceseze de la distanță orice computer pentru care are acces la desktop la distanță.

Compatibilitatea RDS 2019

Aplicațiile RDS, precum și desktopurile RDS pot fi astfel utilizate de dispozitive client și sisteme de operare complet diferite sau de browsere capabile de HTML5 și clienți Java. De exemplu, tabletele pot utiliza, de asemenea, serviciile și aplicațiile respective. Utilizatorii utilizează resursele RDS prin intermediul protocolului RDP (Remote Desktop Protocol) integrat în Windows. În plus, pot fi utilizate și protocoalele altor furnizori, de exemplu Citrix HDX sau VMware PC over IP.

Ce CAL-uri sunt disponibile pentru RDS 2019? Sistemul de licențiere Microsoft

Sistemul de licențiere Microsoft se bazează din ce în ce mai mult pe licențe de acces al clienților, denumite și CAL. Aceasta înseamnă că utilizarea (licența) unui software este independentă de implementarea acestuia. Un CAL pentru servicii Remote Desktop Services acordă acces la server numai utilizatorilor autorizați. Astfel, accesul terților neautorizați este interzis, ceea ce înseamnă o securitate suplimentară.

Un sistem de operare pentru servere Windows include de obicei deja două drepturi de acces administrativ la distanță, care, totuși, pot fi utilizate numai pentru administrarea serverului. Prin urmare, nu este permisă utilizarea pentru sesiuni de utilizator. Condițiile licenței Microsoft stipulează că un CAL RDS este întotdeauna necesar de îndată ce un angajat autorizat accesează fie un Windows Server Desktop direct, fie o aplicație furnizată prin intermediul unui Windows Server Desktop.

Acest lucru este valabil și în cazul accesării unui server Windows prin intermediul unui software terț, caz în care este necesară și o licență RDS corespunzătoare.

Care este diferența dintre CAL de utilizator și CAL de dispozitiv?

Există două forme diferite de CAL Microsoft pentru Remote Desktop Services 2019 - CAL pentru utilizatori și CAL pentru dispozitive - în funcție de faptul că se pune accentul pe utilizator sau pe dispozitiv:

CAL-uri de utilizator: Un CAL de utilizator este destinat doar unui singur utilizator specific. Cu un User CAL, acest utilizator poate accesa serverul de pe dispozitive complet diferite, de exemplu, la serviciu de pe PC-ul său de birou și de pe un alt PC sau notebook atunci când este în deplasare.

CAL-uri ale dispozitivului: Un CAL pentru dispozitiv este o licență dependentă de dispozitiv, legată de un anumit dispozitiv individual, de exemplu, un PC de birou sau un notebook. Cu toate acestea, fiecare utilizator care utilizează dispozitivul licențiat poate utiliza și serviciile Remote Desktop Services furnizate pentru acesta.

Ce tip de CAL este potrivit pentru compania dvs. va varia, desigur, de la caz la caz, această decizie se bazează în principal pe numărul de angajați din companie, precum și pe modul preferat de utilizare: Pentru angajații care lucrează cu programe Windows aproape exclusiv pe propriul PC de la locul de muncă, o licență CAL pentru dispozitive este tipul de licență potrivit. Cu toate acestea, angajații care accesează serverul în mod flexibil de pe diferite dispozitive și stații de lucru, de exemplu, și la biroul de acasă sau în deplasare, beneficiază de un User CAL.

Dacă aveți întrebări cu privire la licențele Microsoft Remote Desktop Services, vă rugăm să ne contactați - vom fi bucuroși să vă sfătuim cu privire la combinația personalizată de licențe și să creăm o ofertă potrivită pentru dumneavoastră

Cumpărați pachete ieftine RDS 2019 la Wiresoft

Prețurile pentru formatele obișnuite de Remote Desktop Services cresc în fiecare an. Wiresoft oferă o modalitate rentabilă și ușoară de a acoperi sau de a vă extinde nevoile de licențiere pentru Remote Desktop Services.

Fie că este vorba de o singură licență sau de un pachet: toate produsele noastre Microsoft sunt drepturi de licență originale din regiunea europeană. Acest lucru se datorează faptului că Wiresoft vinde licențe de software achiziționate de companii, dar neutilizate - verificate de Wiresoft pentru autenticitate și funcționalitate - și în mod complet legal, așa cum mulți dintre clienții noștri entuziaști confirmă deja. Vă rugăm să ne contactați pentru informații suplimentare.