Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 5 PACK DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 5 PACK DEVICE CAL

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

 • SW10381
 • 6VC-03222
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
995,90 RON * 1.105,90 RON * (9,95% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Cantitate 5x Device CAL
Sistem  Server Windows
CAL RDS Device CAL
Domeniul de livrare ID licență + Cod de autentificare 
Timp de execuție Nelimitat
Limbaje Toate limbile
Terminal Server Compatibil


Pentru a utiliza serviciile Remote Desktop Services (RDS) ale serverelor Windows, fiecare utilizator are nevoie de o licență de acces client (CAL), care îi permite să acceseze programele Windows în rețeaua companiei - inclusiv fișierele - și local în mod independent. În acest scop, există, printre altele, Device CAL pentru serviciile Remote Desktop Services, prin intermediul cărora acestea sunt puse la dispoziția unui dispozitiv final înregistrat (dispozitiv) pentru o sesiune de desktop la distanță. RDS Device CALs ca software utilizat de la Wiresoft reprezintă o alternativă la preț redus la furnizorii de licențe convenționale, deoarece oferă aceeași funcționalitate.

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 5 PACK DEVICE CAL"

5x CAL-uri pentru dispozitive pentru Remote Desktop Services pentru Windows Server 2019 ca software utilizat

Pentru a putea utiliza serviciile Remote Desktop Services (RDS) ale serverelor Windows, fiecare utilizator are nevoie de o licență de acces client (CAL), care îi permite să acceseze programele Windows în rețeaua companiei - inclusiv fișierele - și local, în mod independent. În acest scop, există 5x Device CALs pentru Remote Desktop Services, prin intermediul cărora aceste cinci dispozitive finale înregistrate (Device) sunt disponibile pentru o sesiune de desktop la distanță. RDS Device CALs ca software utilizat de la Wiresoft reprezintă o alternativă la preț redus la furnizorii de licențe convenționale, deoarece oferă aceeași funcționalitate ca și CALs din programul oficial de licențiere în volum al Microsoft.

Care sunt avantajele CAL RDS pentru Windows Server 2019?

Remote Desktop Services - cunoscut anterior sub numele de Terminal Services - este un rol de server dedicat în Windows Server 2019 sau în versiunile sale mai vechi. RDS controlează accesul la programele Windows disponibile prin intermediul serverului Windows Server respectiv ca gazdă, prin intermediul unei sesiuni de desktop la distanță. Utilizatorii care au o licență de acces client corespunzătoare - în acest caz, de exemplu, o licență RDS Device CAL - pot folosi aceste dispozitive cu PC-ul, laptopul sau un dispozitiv similar echipat cu acestea într-o rețea a companiei sau local, independent (la distanță), prin intermediul unei conexiuni la internet.

În plus față de avantajele pe care aceste CAL-uri de dispozitiv (și de utilizator) le au pentru utilizatori, serviciile Windows Remote Desktop Services oferă, de asemenea, multe avantaje pentru administratori, deoarece fac administrarea mult mai eficientă: Software-ul poate fi furnizat în mod centralizat într-un mediu corporativ și, prin urmare, nu trebuie instalat individual pe fiecare dispozitiv final. În schimb, acesta este furnizat într-o singură locație de stocare - serverul - și, de asemenea, este actualizat dacă este necesar.

Accesul utilizatorilor autorizați prin intermediul RDS CAL este, de asemenea, controlat în acest mod, deoarece fiecărui utilizator i se pot atribui drepturi specifice. Efortul total de întreținere și furnizare a stațiilor de lucru este astfel redus în mod semnificativ de RDS CAL pentru Windows Server.

Care sunt avantajele pentru utilizatori ale CAL-urilor pentru dispozitive Remote Desktop Service?

Utilizatorii care sunt dotați cu un RDS Device CAL pentru Windows Server 2019 beneficiază astfel de un mediu de lucru Windows standardizat, indiferent de locația din care îl accesează cu dispozitivul final înregistrat - și indiferent de utilizatorul care utilizează Remote Desktop Services pe PC-ul, laptopul, tableta etc. în cauză.

În cazul în care dispozitivul final autorizat accesează un anumit program prin intermediul Device CAL în timpul unei sesiuni de desktop la distanță cu gazda, acesta este executat pe server, indiferent de alte conexiuni client. Utilizatorului îi este afișată doar propria sesiune.

În cazul în care dispozitivele mai vechi au performanțe sau hardware mai slabe, acestea pot utiliza puterea serverului Windows cu Remote Desktop Services, astfel încât costul de furnizare a unui hardware mai nou este, de asemenea, redus.

Compatibilitatea versiunilor pentru CAL-uri Remote Desktop Service pentru Windows Server

Un CAL de dispozitiv pentru un dispozitiv cu drepturi de acces (sau un CAL de utilizator) trebuie să fie întotdeauna compatibil cu versiunea curentă a Windows Server, altfel nu poate fi utilizat pentru a stabili o conexiune la distanță pentru o sesiune. Prin urmare, un RDS Device CAL 2019 poate accesa Windows Server 2019 sau o versiune de server mai veche, cum ar fi 2016 (downgrade), dar nu și versiuni de server superioare în viitor.

Comparație între CAL-uri de dispozitiv și CAL-uri de utilizator pentru serviciile Remote Desktop din Windows Server 2019

În principiu: Implementarea unui software de server Microsoft este întotdeauna independentă de utilizarea efectivă a acestuia - pentru aceasta, este necesară o licență de acces corespunzătoare. Microsoft reglementează aceste drepturi de acces pentru utilizarea unui server Windows prin intermediul propriului său sistem de licențiere, care se bazează pe licențe de acces pentru clienți, sau pe scurt CAL. După cum s-a descris deja mai sus, CAL-urile pentru Remote Desktop Services garantează că numai angajații autorizați au acces la serverul Windows, chiar și la nivel local și independent. Pe lângă opțiunile administratorilor de servere pentru administrarea diferențiată a drepturilor de acces, sistemul RDS CAL înseamnă, de asemenea, un plus de securitate, deoarece utilizatorii străini sau dispozitivele finale neînregistrate care nu au o licență de acces (Device CAL) nu au acces la serviciile sau datele disponibile prin intermediul acestuia.

Microsoft oferă două tipuri diferite de CAL pentru Remote Desktop Services din Windows Server 2019:

 • Device CAL pentru RDS, atunci când unui singur dispozitiv final (PC, laptop, tabletă, mobil) i se acordă drepturi de acces
 • User CAL pentru RDS, în cazul în care un anumit utilizator beneficiază de drepturi de acces

Caracteristici speciale ale Device CAL pentru Remote Desktop Services 2019

În principiu, Device CAL se aplică exclusiv unui singur dispozitiv final dedicat care este înregistrat în mod corespunzător. Device CAL pentru Remote Desktop Services reglează drepturile de acces la un server Windows sau la o gazdă pentru fiecare sesiune Remote Desktop. Fiecare angajat căruia i se permite sau poate utiliza PC-ul, laptopul etc. în cauză,  , poate utiliza apoi serviciile de birou la distanță. În cazul laptopurilor, tabletelor sau dispozitivelor mobile, care pot fi utilizate indiferent de locație, utilizatorul respectiv este liber să aleagă dacă dorește să utilizeze RDS la sediul companiei, în deplasare sau la biroul de acasă.

În modul de acordare a licențelor pentru fiecare dispozitiv, prima dată când se stabilește o conexiune între calculatorul client și dispozitivul final, se acordă o licență de acces temporar pentru această conexiune. De îndată ce această conexiune este stabilită pentru a doua oară cu un server ca gazdă pentru sesiuni de desktop la distanță, se emite un CAL RDS permanent pentru dispozitiv - cu condiția ca acesta să fie disponibil.

Caracteristicile CAL-urilor de dispozitiv pentru RDS din Windows Server 2019 dintr-o privire generală

 • CAL-urile pentru dispozitive sunt întotdeauna atribuite fizic unui anumit dispozitiv final - și nu unui utilizator individual
 • Fiecare RDS Device CAL este urmărit de serverul de licență relevant, iar acest lucru
 • independent de înregistrarea în Active Directory
 • CAL-urile RDS disponibile temporar pentru dispozitive sunt valabile între 52 și 89 de zile
 • Numărul de dispozitive CAL definite nu poate fi supraîncărcat

Concluzie

Ce tip de serviciu de Remote Desktops Service CAL oferă mai multe avantaje într-o companie depinde, prin urmare, de fiecare caz în parte. De asemenea, nu este posibilă schimbarea unui CAL de dispozitiv într-un CAL de utilizator și invers. Prin urmare, decizia de a opta pentru o anumită formă de licențiere a accesului clienților trebuie luată în momentul achiziției. În cazul dispozitivelor CAL, depinde de numărul de angajați și de stații de lucru: Dacă, de exemplu, mai mulți angajați folosesc un singur dispozitiv final sau dacă aceștia lucrează predominant la sediul companiei, atunci Device CAL pentru RDS oferă mai multe avantaje.

Informații tehnice despre serviciile Remote Desktop Services din Windows Server 2019

CAL-urile pentru RDS din Windows Server 2019 sunt alcătuite din mai multe componente care, în cele din urmă, permit unui dispozitiv final sau unui utilizator să utilizeze programele Windows:

 • Remote Desktop Licensing reglementează utilizarea CAL-urilor RDS și le pune la dispoziția unui dispozitiv.
 • Remote Desktop Session Host gestionează toate desktopurile sau programele care sunt puse la dispoziția unui dispozitiv (sau utilizator) în fiecare sesiune.
 • Remote Desktop Connection Broker gestionează conexiunile RDS și le restabilește în cazul unei întreruperi în timpul unei sesiuni.
 • Remote Desktop Gateway reglementează accesul la un desktop Windows prin intermediul unui dispozitiv final într-o rețea publică.
 • Accesul Web pentru Remote Desktop Services oferă acces prin intermediul RDS CAL printr-un portal web pentru anumiți utilizatori sau grupuri.

Cumpărați Microsoft Device CALs for Remote Desktop Services 2019 la prețuri mici ca licențe unice de la Wiresoft în magazinul nostru online

CAL-urile de dispozitiv pentru RDS de Windows Server 2019 sunt deja disponibile ca licențe unice în magazinul online Wiresoft - ca software folosit la un preț deosebit de avantajos, fără dezavantaje în ceea ce privește utilizabilitatea.

Ce sunt utilizate CAL-uri de dispozitiv pentru Windows Remote Desktop Services?

Licențele CAL pentru dispozitive pentru Serviciile Remote Desktop din Windows Server 2019 oferite spre vânzare în magazinul online Wiresoft sunt licențe de acces pentru dispozitive finale dintr-o licență de volum corespunzătoare care provine de la o altă companie. Wiresoft a cumpărat de la această companie licențele de acces individual nefolosite pentru dispozitive finale sau întreaga licență de volum, a dizolvat-o pe aceasta din urmă și oferă aceste licențe individuale de acces al clienților pentru dispozitive.

Odată cu vânzarea sau divizarea acestor licențe, acestea au fost denumite de acum înainte software folosit. Cu toate acestea, această nouă denumire nu implică nicio restricție privind capacitatea de utilizare a serviciilor Remote Desktop Services, chiar și pentru o perioadă limitată de timp, sau uzura generală a funcțiilor RDS Device CAL.

Ce securitate oferă CAL-urile pentru dispozitive Remote Desktop Services ca software utilizat?

Cu Wiresoft, cumpărarea de software folosit nu este doar mai ieftină pentru dumneavoastră, ci și sigură! Chiar și un CAL pentru un singur utilizator pentru Microsoft Remote Desktop Services pentru Windows Server 2019 nu numai că are un preț mai mic la Wiresoft în comparație cu bunuri noi comparabile, dar oferă și siguranța cumpărătorului prin descărcarea imediată, precum și activarea licenței cu cheia de licență de volum valabilă furnizată.

CAL-urile Microsoft RDS Device pentru Windows Server 2019 oferite de Wiresoft provin exclusiv din inventarele de licențe ale organizațiilor sau companiilor. Acest lucru înseamnă că nu numai achiziționarea de CAL pentru RDS sau alte licențe de acces la un program Microsoft ca software folosit, ci și utilizarea acestora nu reprezintă o încălcare a dispozițiilor legale pentru clienții noștri, deoarece atât comerțul, cât și utilizarea CAL ca software folosit sunt permise de lege, fapt confirmat în mod clar și repetat de diverse hotărâri judecătorești.

Avantajele dvs. cu software-ul utilizat de Device CALs for Remote Desktop Services 2019

Oferindu-vă posibilitatea de a cumpăra CAL-uri de dispozitiv individual sau într-un număr mai mare pentru serviciile Remote Desktop Services din Windows Server 2019 - sau, de asemenea, alte licențe de acces client - ca software folosit de la Wiresoft, dumneavoastră, în calitate de client al nostru, nu numai că aveți o alternativă mai ieftină în comparație cu ofertele convenționale comparabile pentru licențierea accesului la distanță la serviciile Windows Server, dar aveți, de asemenea, posibilitatea de a achiziționa CAL-uri RDS pentru versiunile anterioare ale Windows Server în magazinul online. Acest lucru vă permite, de asemenea, să suplimentați numărul de licențe de acces client pentru constelația de servere mai vechi, inclusiv pentru programele Microsoft, fără a vă teme de probleme de compatibilitate. Beneficiați de gama noastră largă de versiuni diferite de Microsoft RDS CALs pentru Windows Server ca software folosit!

În magazinul de software Wiresoft veți găsi nu numai Device CALs pentru Windows Server 2019, ci și User CALs corespunzătoare, precum și alte licențe de acces client pentru Remote Desktop Services pentru versiuni mai vechi de Windows Server, precum și pentru alte programe Microsoft Server - ca software utilizat ieftin pentru descărcare imediată. Dacă aveți întrebări despre RDS Device CALs pentru Windows Server 2019 sau despre orice alt produs Microsoft, apelați pur și simplu la consultanța noastră competentă în chat sau prin e-mail sau telefon.

Alte linkuri către "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 5 PACK DEVICE CAL"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 5 PACK DEVICE CAL"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii