Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WORD MAC 2021
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT WORD MAC 2021

Disponibil ca o descărcare instantanee

  • SW10492
  • 3YF-00233
  • Valabil în permanență
  • Toate limbile
  • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
418,90 RON * 463,90 RON * (9,7% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Versiunea Versiunea completă
Dispozitive 1x
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + licență
Mediu Descărcați
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Timp de livrare  Câteva minute
MacOS  Monterey, Big Sur, Catalina, Mojave


Word 2021 pentru Mac este cea mai recentă versiune a clasicului software de procesare a textelor de la , care este, de asemenea, utilizat pe scară largă pe computerele Apple. Versatilul program oferă numeroase funcții și instrumente care pot fi utilizate intuitiv și care depășesc cu mult simpla creare și editare a documentelor de text: Aceasta este completată de numeroase opțiuni pentru structurarea clară și ilustrarea informativă a acestora prin intermediul graficelor și tabelelor. Astfel, pentru Mac este potrivit nu numai pentru corespondența de afaceri, ci și pentru conceperea de rapoarte și eseuri scrise în mod profesional, precum și de teze și disertații pentru elevi și studenți, dar și de pliante, fluturași, broșuri și cărți de vizită. Documentele pot fi salvate direct în program ca PDF-uri pentru imprimare. pentru Mac recunoaște și alte formate de fișiere, care pot fi apoi prelucrate în continuare cu ajutorul acestuia. Microsoft Office Word Word Word

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT WORD MAC 2021"

Microsoft Word 2021 pentru Mac ca program de sine stătător

Word 2021 pentru Mac este cea mai recentă versiune a clasicului software de procesare a textelor de la Microsoft, care este utilizat pe scară largă și pe computerele Apple. Acest program de birou versatil oferă numeroase funcții și instrumente care pot fi utilizate intuitiv și care depășesc cu mult simpla creare și editare a documentelor de text: Aceasta este completată de numeroase opțiuni pentru structurarea clară și ilustrarea informativă a acestora prin intermediul graficelor și tabelelor. Acest lucru face ca Word pentru Mac să fie potrivit nu numai pentru corespondența de afaceri, ci și pentru conceperea de rapoarte și eseuri redactate în mod profesional, precum și de teze și disertații pentru elevi și studenți, dar și de pliante, fluturași, broșuri și cărți de vizită. Documentele Word pot fi salvate direct în program sub formă de PDF pentru imprimare. Word for Mac recunoaște, de asemenea, alte formate de fișiere, pe care le poate edita în continuare.

Word pentru Mac facilitează compunerea tuturor tipurilor de documente de text cu o selecție largă de șabloane de format tipice, utilizate frecvent, completate de opțiuni suplimentare pentru tipografie și aspect, printre altele, pentru a crea texte lizibile rapid și eficient. Instrumentele inteligente, cum ar fi corectorul ortografic și numeroasele opțiuni de autocorectare - inclusiv un dicționar extensibil individual - facilitează redactarea scrisorilor, eseurilor, lucrărilor și a altor documente în conformitate cu regulile de ortografie valabile.

Toate textele create în Word for Mac pot fi marcate pentru a fi puse la dispoziția altor angajați, de exemplu prin inserarea de filigrane, fiind astfel protejate împotriva copierii.

MS Word 2021 pentru Mac conține, pe lângă aceste funcții dovedite ale versiunilor anterioare ale Word, desigur, o gamă întreagă de funcții noi, la fel de practice, pentru a face nu numai scrierea și editarea, ci și lectura concentrată, chiar mai ușoară și mai eficientă decât până acum. Pe lângă panglica reînnoită, acestea includ noi opțiuni de vizualizare care accelerează căutarea unor propoziții sau secțiuni specifice în fișiere text mai lungi, precum și modul întunecat, care este mai ușor pentru ochi atunci când se lucrează la ecran pentru perioade lungi de timp, și alte instrumente de învățare care ușurează lectura nu numai pentru studenți și elevi. Suportul îmbunătățit pentru accesibilitate optimizează, de asemenea, textele pentru acei cititori a căror înțelegere a conținutului este mai dificilă.

De asemenea, noua funcție de mână liberă facilitează desenarea manuală a schițelor și diagramelor și inserarea lor direct într-un document.

În magazinul online Wiresoft puteți obține cea mai recentă versiune Word 2021 pentru Mac și, bineînțeles, predecesorii săi, precum și alte programe Office pentru Mac ca aplicații individuale la prețuri deosebit de mici.

Prezentare detaliată a tuturor noilor caracteristici ale Word 2021 pentru Mac

Nu numai utilizatorii de Mac care cunosc deja Word vor aprecia noile caracteristici ale versiunii 2021, ci și începătorii vor beneficia de posibilitățile versatile oferite de crearea și citirea profesională și eficientă a textelor cu acest program Office. În special funcțiile de editare concentrată, precum și instrumentele integrate pentru traducere îi ajută pe profesioniști să se concentreze și mai bine, fără a fi nevoie să deschidă o altă aplicație, totul este posibil în Word. Acest lucru este valabil și pentru compoziția fără bariere a documentelor, deja menționată, precum și pentru includerea formulelor matematice complexe prin intermediul LaTeX. Cele mai importante caracteristici ale Word 2021 pentru Mac în detaliu:

Claritate și mai bună prin alegerea diferitelor opțiuni de vizualizare

Utilizatorii care sunt deja familiarizați cu Word pentru Mac vor recunoaște imediat inovațiile vizuale oferite de noul Word 2021 pentru Mac: Interfața de utilizator cu panglică, deja cunoscută în Word pentru Mac 2016, a fost combinată aici cu aspectul modern, tipic pentru Windows, al plăcilor. Noutatea constă în plasarea mai proeminentă a elementelor și funcțiilor utilizate cel mai frecvent, astfel încât acestea să poată fi găsite și mai ușor.

Word 2021 pentru Mac permite, de asemenea, utilizarea în continuare a aspectului normal al panglicii, astfel încât interfața poate fi, de asemenea, reproiectată. Și, în special pentru utilizarea Word pe dispozitive cu ecrane tactile, cum ar fi tabletele și smartphone-urile, sensibilitatea tactilă a fost îmbunătățită pentru introducerea cu pixul.

În plus, noile teme Alb, Gri închis și Negru sunt disponibile în Word 2021 pentru Mac; aceste fundaluri mai discrete sprijină, de asemenea, scrierea și citirea concentrată a textelor. Negrul oferă cel mai puternic contrast.

Instrumentele de învățare integrate permit o muncă mai eficientă pe text

Utilizatorii profesioniști vor aprecia, de asemenea, instrumentele de învățare integrate în Word 2021 pentru Mac . Destinate inițial elevilor și studenților pentru a ajuta la înțelegerea mai rapidă a textului, acestea sunt utile și pentru utilizatorii care folosesc în mod regulat Word la birou. Cu ajutorul instrumentelor de învățare, de exemplu, se poate ajusta lățimea coloanelor și spațierea textului, dar și culorile, iar prezentarea mai clară a textului este mai plăcută pentru ochi.

Cu ajutorul instrumentului "Line Focus", zona de citire poate fi limitată la unul, trei sau cinci rânduri, iar dacă doriți ca un text să fie citit cu voce tare, pasajele pe care le citiți sunt evidențiate simultan. Astfel, este mai ușor să urmăriți ceea ce auziți în text, concentrarea dumneavoastră este îmbunătățită și sunteți mai puțin distras.

"Modul de focalizare" deja cunoscut din versiunile mai vechi ale Word îndeplinește, de asemenea, o sarcină similară, ascunzând toate barele de instrumente, astfel încât afișarea documentului să devină mai clară.

Funcția Cue Audio vă oferă, de asemenea, feedback audio atunci când este activată. Acesta vă însoțește în timp ce scrieți cu diverse efecte sonore și oferă astfel indicii acustice dacă modificați anumite opțiuni, dar și ca o confirmare a unei acțiuni pe care ați efectuat-o: de exemplu, atunci când ștergeți sau inserați conținut.

Atunci când editați documente text de mari dimensiuni, căutarea unor pasaje individuale sau a unor secțiuni specifice poate deveni rapid confuză. În Word 2021 pentru Mac, pe lângă vizualizarea verticală obișnuită a unui document Word, în care toate paginile sunt parcurse de sus în jos, este disponibilă noua vizualizare "Pagina cu pagina", astfel încât puteți răsfoi documentul Word ca pe o carte. Iar pentru textele de lungime medie care au totuși un număr mare de pagini, funcția "Miniaturi", care este de asemenea nouă, oferă o orientare rapidă: atunci când este activată, paginile sunt afișate de mici dimensiuni într-o imagine de ansamblu, astfel încât să puteți găsi mai ușor locurile pe care le căutați.

Accesibilitate optimizată printr-un suport mai ușor pentru corectarea erorilor

În Word 2021 pentru Mac , pe lângă funcțiile deja incluse și îmbunătățite, sunt disponibile și noi instrumente pentru optimizarea textelor, astfel încât acestea să fie potrivite și pentru utilizatorii cu abilități limitate de citire și înțelegere. Corecția de susținere a erorilor activată sugerează îmbunătățiri făcând clic pe elementul de meniu "Verificare", pe care le puteți accepta imediat cu un singur clic. În acest scop, sunt integrate și standardele internaționale valabile, care au fost introduse pentru cititorii cu dizabilități pentru o mai bună înțelegere a textului.

Funcție de traducere integrată cu Translator

Dacă până acum utilizatorii Word trebuiau să părăsească programul Word atunci când scriau sau citeau cuvinte străine sau un întreg pasaj de text într-o altă limbă și să apeleze la un site web prin intermediul browserului pentru a obține traducerea, acest lucru nu mai este necesar în Word 2021 pentru Mac: Este suficient să marcați textul în cauză cu cursorul și să activați funcția integrată de traducere cu recunoaștere automată a limbii. Microsoft Translator Word 2021 pentru Mac conține peste 60 de limbi, dintre care 11 pot fi traduse.

Instrument pentru desenarea spontană a diagramelor cu mâna liberă

Ceea ce este posibil pe touchpad-uri sau smartphone-uri este acum disponibil și în Word 2021 pentru Mac - cu noul instrument "Freehand Drawing". Pentru a utiliza instrumentul "freehand", utilizatorii nu au nevoie nici de un stilou, nici de o suprafață tactilă, ci îl pot folosi și cu ajutorul mouse-ului pentru a marca spontan textul sau pentru a crea schițe și formule, care pot fi apoi editate, mutate sau copiate.

Pentru instrumentul de mână liberă din Word 2021 pentru Mac Microsoft pune la dispoziție mai multe stilouri digitale, inclusiv un creion pentru desen, un stilou pentru scris și un marcator pentru evidențiere. Instrumentele sunt disponibile în diferite lățimi ale stiloului, precum și în 16 culori complete și 8 efecte, cum ar fi curcubeu, galaxie, lavă, ocean, auriu, argintiu și altele.

Introduceți și editați grafice vectoriale scalabile

Word 2021 pentru Mac oferă o bibliotecă extinsă de pictograme, pictograme, simboluri etc., inclusiv imagini 3D, pentru ilustrarea prezentărilor și a foilor de lucru. Grafica vectorială scalabilă, numită și fișiere SVG (Scalable Vector Graphics), este deosebit de interesantă deoarece poate fi redimensionată, rotită la 360° sau chiar colorată fără a pierde din calitatea imaginii.

Utilizarea LaTeX în Word 2021 pentru Mac pentru a crea formule complexe

Editorul de formule încorporat în Word este un instrument versatil, dar își atinge limitele atunci când vine vorba de afișarea formulelor mai complexe, cum ar fi cele care se găsesc adesea în textele științifice. Noul Word 2021 pentru Mac suportă acum și LaTeX, standardul internațional în crearea de formule profesionale extinse, care pot fi convertite cu ajutorul acestuia.

Cerințe de sistem pentru utilizarea Microsoft Word 2021 pe Mac

Specificațiile enumerate mai jos reprezintă cerințele pentru instalarea și rularea Word 2021 pentru Macpe un dispozitiv Apple.

  • Sistem de operare: o versiune validă a celor trei sisteme de operare macOS actuale
  • Procesor: Intel sau Apple Silicon (M1)
  • Memorie: cel puțin 4 GB
  • Hard disk: cel puțin 10 GB spațiu disponibil
  • Placă grafică: 1.280 x 800 pixeli

Cumpărați Word 2021 pentru Mac ca program de birou independent de la Wiresoft

MS Word pentru Mac este o parte integrantă a pachetului Microsoft Office pentru macOS. Spre deosebire de mulți alți furnizori de software, la Wiresoft puteți cumpăra Word 2021 pentru Mac în magazinul online și ca program de sine stătător, în loc să fie doar o parte asuitei corespunzătoare Office Suite 2021. Programul Word pentru Mac oferit de noi este o versiune de achiziție, ceea ce înseamnă că nu intrați în nicio obligație de abonament care să vă lege de actualizări plătite. De asemenea, cu Word 2021 pentru Mac ca program independent, nu trebuie să respectați nicio limită de timp pentru utilizarea sa. Prin urmare, atunci când cumpărați Word 2021 pentru Mac de la Wiresoft, economisiți și bani pe termen lung. În special pentru persoanele care desfășoară activități independente și pentru companiile mai mici cu un număr mic de angajați, care nu doresc să utilizeze niciunul dintre celelalte programe incluse în pachetul Office în afară de Word, achiziționarea Word 2021pentru Mac ca program de sine stătător este o modalitate deosebit de ieftină de a utiliza software-ul clasic de procesare a textului în scopuri profesionale sau private. Această licență pentru un singur utilizator este identică cu cea pentru programul Word, care este inclus și în Office Suite 2021 pentru Mac.

Nu numai Word 2021 pentru Mac, ci și toate celelalte licențe de software Microsoft pe care le puteți cumpăra în magazinul Wiresoft Software Shop pentru macOS sunt întotdeauna versiuni complete originale Microsoft pentru un singur utilizator. De obicei, acestea provin din licențe de volum sau pot fi deja utilizate. Cu toate acestea, acest lucru nu vă dezavantajează: în calitate de distribuitor de software de renume, Wiresoft nu oferă versiuni de încercare ale software-ului Microsoft care sunt valabile pentru o perioadă limitată de timp sau care pot fi utilizate într-un mod restricționat.

Acest lucru înseamnă că aveți garanția că fiecare produs software achiziționat de la Wiresoft este pe deplin și legal utilizabil de către dumneavoastră după cumpărare, inclusiv programele "folosite", deoarece acestea au fost dezinstalate sau șterse de către cumpărătorul original în același timp cu vânzarea către Wiresoft și, prin urmare, sunt 100% utilizabile din nou. Din motive de securitate, toate aceste produse licențiate sunt verificate amănunțit de Wiresoft pentru a se asigura că sunt utilizabile înainte de a fi revândute.

De asemenea, puteți beneficia de consultanța noastră competentă prin e-mail, telefon și chat dacă aveți întrebări suplimentare cu privire la achiziționarea Word 2021 pentru Mac sau orice alt software de birou.

Alte linkuri către "MICROSOFT WORD MAC 2021"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT WORD MAC 2021"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii