Chat with us, powered by LiveChat
PRODUS ORIGINAL AUTORIZAT
EXPEDIERE ÎN TERMEN DE 24 DE ORE
ASISTENȚĂ PRIN CHAT, E-MAIL ȘI TELEFON
LINIE TELEFONICĂ GRATUITĂ +4969 - 173261340
 
MICROSOFT WORD 2016

MICROSOFT WORD 2016

322,00 RON *

incl. TVA.

Disponibil ca o descărcare instantanee


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10122
 • 059-09076
 • Beneficii

  - Livrare rapidă
  . - Produs original autorizat
  . - Expediere în termen de 24 de ore
  . - Suport prin chat, e-mail și telefonic
  .
Microsoft Word 2016 pentru procesarea profesională a textelor Word 2016 este o versiune...mai mult
Informații despre produs "MICROSOFT WORD 2016"

Microsoft Word 2016 pentru procesarea profesională a textelor

Word 2016 este o versiune optimizată pentru cloud a clasicului și dovedit software de procesare a textelor de la Microsoft. Gama largă de funcții, combinată cu un nivel ridicat de ușurință de utilizare, face din Word 2016 un instrument indispensabil pentru crearea profesională de texte - nu numai pentru utilizarea zilnică la birou, ci și la școală, universitate și acasă. Datorită selecției mari de șabloane de format și a numeroaselor asistenți intuitivi, chiar și utilizatorii neexperimentați pot crea documente de text cu un design atractiv cu Word 2016 - de la rapoarte și documente de afaceri extinse la scrisori, contracte, eseuri, lucrări și invitații și multe altele.

Noile tipuri de diagrame extind posibilitățile de adăugare de grafice descriptive la textele Word, corectorul ortografic integrat și noile asistenți, cum ar fi funcțiile "Insights" și "Tell Me", oferă un grad ridicat de confort - atât pentru profesioniști, cât și pentru începători.

Mai presus de toate,Word 2016 reprezintă, de asemenea, un nou pas important în direcția unei colaborări mai eficiente în echipă pentru elaborarea de texte: Acest lucru este asigurat de diverse caracteristici cloud, cu un istoric îmbunătățit al versiunilor, precum și de posibilitatea de a atribui drepturi de citire și utilizare direct în cadrul unui document Word. La aceasta se adaugă funcția tactilă optimizată, cu ajutorul căreia software-ul de procesare a textului poate fi utilizat și pe tablete și smartphone-uri.

Cooperarea îmbunătățită cu Windows 10 extinde, de asemenea, gama de sisteme de operare Windows diferite cu care poate fi utilizat Word 2016, în special datorită compatibilității cu Windows 7, această versiune Word poate fi utilizată și pe calculatoare mai vechi.

Microsoft Word 2016 este o componentă tipică a pachetului Office corespunzător și, ca atare, nu poate fi achiziționat individual - la Wiresoft, însă, puteți achiziționa programul ca versiune pentru un singur utilizator la un preț avantajos. Odată cu achiziția, primiți o versiune puternică a unui software de procesare a textului dovedit, care oferă, de asemenea, avantajul că îl puteți utiliza pe termen nelimitat, fără actualizări obligatorii.

Noi funcții specifice Word în versiunea 2016

Word 2016 se deosebește de versiunea anterioară nu numai prin optimizări suplimentare ale funcțiilor existente, ci și prin unele funcții noi. Acestea sunt destinate în special să facă munca în comun pe un document Word în echipă, de asemenea în cloud, și mai productivă și mai eficientă, incluzând următoarele caracteristici:

 • Intrare în timp realFuncția "Intrare în timp real" organizează colaborarea simultană a mai multor utilizatori pe același document Word și, prin urmare, o face mai clară și, în același timp, mai ușoară: arată toate locurile dintr-un fișier Word în care un anumit utilizator face în prezent modificări, ceea ce înseamnă că acestea pot fi nu numai urmărite, ci și verificate imediat și, dacă este necesar, corectate.
 • Funcția de comentariiFuncția îmbunătățită de comentarii face și mai practică procesarea de text cu suport de echipă în Word 2016: toate comentariile sunt acum integrate direct în documentul Word în cauză, astfel încât utilizatorii pot răspunde direct la ele. Acest lucru face inutilă scrierea unui e-mail în acest scop, al cărui conținut ar trebui să fie lipit înapoi în documentul în cauză.
 • Salvarea îndosarul fixatDosarul în care se află un document Word poate fi acum fixat în mod vizibil în partea laterală a documentului. Acest lucru are avantajul că toți angajații implicați îl pot accesa și mai rapid și mai convenabil prin intermediul unei liste de documente, precum și toate celelalte documente conținute în el.

Pe lângă aceste funcții de susținere a echipei, Word 2016 oferă și alte funcții testate și testate, precum și adăugiri pentru proiectarea grafică a documentelor de text sau pentru preluarea conținutului din alte documente decât cele Word:

 • Mai multe opțiuni pentru formatele Wordart: Word 2016 oferă acum mult mai multe opțiuni de formatare pentru diferitele formulare disponibile anterior. Odată ce o formă WordArt a fost inserată, sunt disponibile numeroase opțiuni noi de stil pentru editare ulterioară în galeria de tipuri de forme.
 • PDFîn Word: Conținutul unui PDF poate fi acum transferat și mai ușor în Word 2016. În loc de a copia cu greu textele și imaginile, PDF-ul poate fi deschis direct în Word; această caracteristică este deosebit de practică, deoarece toate elementele grafice pot fi preluate direct și apoi editate liber în Word, în loc să fie nevoie să fie puse la dispoziție prin intermediul unui alt program. În cele din urmă, documentul Word în cauză poate fi salvat din nou imediat din program în format PDF.

Noi funcții generale în Word 2016 și în alte programe Office 2016

Word 2016 conține, de asemenea, diverse funcții noi care sprijină în mod util utilizatorii în munca lor cu texte; unele dintre acestea sunt disponibile și în alte programe din alte aplicații Office, cum ar fi Excel, PowerPoint etc. și îmbunătățesc eficiența în special în crearea de texte.

Vrăjitorul "You wish" - "Tell Me

Un asistent de operare numit "Tell Me" ("Spune-mi" ("Dorești") este acum integrat în panglica Word 2016, care este indicat printr-o pictogramă sub forma unui beculeț și este deosebit de practic ca ajutor pentru începători sau nou-veniți. Pentru a utiliza această funcție, utilizatorul scrie pur și simplu ceea ce dorește să facă într-un document Word în câmpul de introducere de lângă bec, iar "Tell Me" explică unde se află funcția relevantă sau, în cazul unor întrebări mai complexe, oferă sprijin suplimentar pentru a efectua acțiunea dorită.

Expertul "Insights" - "Căutare inteligentă

Dacă un utilizator, în timp ce scrie sau citește un document Word, dorește să obțină informații suplimentare sau chiar o explicație pentru termeni sau specificații individuale, nu mai trebuie să facă clic din programul Word pentru a trece la internet și a căuta rezultate acolo. Acum este suficient să marcați termenul relevant sau similar cu mouse-ul și să faceți clic pentru a activa căutarea inteligentă susținută de Bing. Rezultatele căutării corespunzătoare sunt afișate direct în fereastra Word, în partea cu "Insights".

Partajarea simplificată a documentelor Word

Documentele Word pot fi acum partajate cu alte persoane și mai rapid și mai ușor: Pentru a face acest lucru, utilizatorii trebuie doar să facă clic pe "Share" în panglică și să selecteze opțiunile dorite. Aici se pot atribui drepturi individuale de citire sau de scriere etc. pentru fiecare destinatar în parte.

"Istoricul versiunilor" pentru Colaborare în Word

Atunci când se lucrează împreună la un document Word - mai ales dacă acest lucru se face simultan în cloud - este important să se țină evidența tuturor modificărilor aduse textului de către diverși participanți. Istoricul versiunilor este o bază indispensabilă în acest sens. Cu ajutorul funcției "Version History", rămân disponibile și versiunile anterioare ale textului: Afișează stările de editare mai vechi și, de asemenea, le face din nou disponibile pentru editare.

Noi tipuri de diagrame descriptive

De asemenea, Word 2016 pune la dispoziția utilizatorilor mai multe tipuri noi de diagrame integrate în Office, care pot fi folosite pentru a ilustra informațiile statistice dintr-un text. Pe lângă diagramele TreeMap, cascadă și Pareto (pe coloane), acestea includ, de asemenea, tipuri de diagrame precum histogramele, precum și diagramele Sunburst și Box, care sunt deosebit de potrivite pentru vizualizarea calculelor ierarhice sau economice.

Integrarea OneDrive în Word 2016

Microsoft OneDrive este un sistem versatil de stocare în cloud pentru partajarea fișierelor pe web, care poate fi utilizat acum și în Word 2016. Utilizatorii pot salva documente Word în OneDrive pentru a le accesa de oriunde și de pe orice dispozitiv final adecvat. Astfel, OneDrive permite, de asemenea, lucrul colaborativ online la fișierele Word, în toate locațiile.

Utilizarea protecției împotriva pierderii de date în Word 2016

Data Loss Protection (DLP) este un instrument dovedit de Microsoft care definește și aplică politici eficiente pentru a preveni pierderea de date. DLP este acum disponibil și în Word 2016 pentru toate documentele prin intermediul SharePoint Online și OneDrive for Business. Administratorii folosesc Protecția împotriva pierderilor de date pentru a defini politici care protejează datele sensibile din documente. De exemplu, atunci când este detectat un potențial risc de securitate, DLP indică acest lucru unui utilizator prin intermediul unor notificări adecvate și poate, de asemenea, să împiedice divulgarea.

Cerințe de sistem pentru MS Word 2016:

Word 2016 este disponibil într-o versiune pe 32 de biți și pe 64 de biți, în funcție de pachetul office corespunzător; cerințele hardware individuale pot fi diferite în funcție de versiune.

 • Sistem de operare: Windows 7, Windows 8.1, Windows 10, Windows 11, Windows Server 2012/ 2012 R2 /2016 /2019 /2022
 • Memorie: minim 1 GB RAM (versiunea pe 32 de biți), minim 2 GB RAM (versiunea pe 64 de biți)
 • Spațiu pe hard disk: 3 GB
 • Afișaj: 1.024 x 768
 • Placă grafică: Este necesară o placă grafică DirectX 10 pentru accelerarea hardware a graficii

Cumpărați Word 2016 ca un singur program din pachetul Office de la Wiresoft

MS Word este, în mod normal, parte integrantă a pachetului Microsoft Office și nu poate fi achiziționat cu ușurință separat. Spre deosebire de majoritatea celorlalți furnizori de software Microsoft, puteți cumpăra Word 2016 din magazinul online al Wiresoft ca un program independent: Astfel, nu trebuie să vă obligați să vă abonați sau să respectați nicio limită de timp atunci când utilizați programul. Prin urmare, achiziționarea Word 2016 ca un singur program este, de asemenea, rentabilă pe termen lung, deoarece nu trebuie să descărcați ulterior actualizări care sunt contra cost.

Această licență pentru un singur utilizator pentru Word 2016 este identică cu programul Word, care este de asemenea integrat în suita Office Suite 2016 corespunzătoare. Prin urmare, achiziționarea licenței pentru un singur utilizator Word 2016 reprezintă o alternativă rentabilă și economică la pachetul Office, în special pentru acei utilizatori care nu au nevoie de celelalte programe Office, de exemplu liber profesioniști, studenți sau companii mici, dar care nu doresc să renunțe la acest software clasic de procesare a textului.

Word 2016 și toate celelalte licențe de software Microsoft oferite în magazinul de software Wiresoft sunt întotdeauna produse originale Microsoft, pe care le puteți cumpăra, de asemenea, ca versiune completă pentru un singur utilizator, în funcție de program. Acestea provin de obicei din licențe de volum de la companii sau pot fi deja utilizate. Cu toate acestea, acest lucru nu duce la niciun dezavantaj pentru dumneavoastră, în calitate de cumpărător de software folosit, în ceea ce privește ușurința de utilizare. Fiecare produs software disponibil la Wiresoft este achiziționat complet legal și poate fi descărcat și utilizat imediat după plată. Orice instalare anterioară a unui program deja utilizat de către proprietarul anterior a fost ștearsă odată cu vânzarea către Wiresoft, astfel încât acesta poate fi reinstalat și este 100% utilizabil. Prin urmare, fiecare licență Word a fost, de asemenea, verificată de către Wiresoft în ceea ce privește utilizabilitatea sa reală. În calitate de comerciant serios de software, Wiresoft nu oferă la vânzare nici un software care este valabil doar pentru o perioadă limitată de timp, nici o versiune de test care poate fi folosită doar într-o măsură limitată.

Puteți beneficia, de asemenea, de consultanță competentă privind MS Word 2016 prin e-mail, telefon și chat, sau dacă aveți întrebări legate de achiziționarea altor programe de birou.

Citiți, scrieți și discutați recenzii...mai mult
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT WORD 2016"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.
Vă rugăm să introduceți șirul de caractere în câmpul de text de mai jos.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Ultima vizualizare