Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WORD 2016
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT WORD 2016

Disponibil ca o descărcare instantanee

 • SW10122
 • 059-09076
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
200,90 RON * 221,90 RON * (9,46% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Versiunea Versiunea completă
Dispozitive 1x
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + licență
Mediu Descărcare
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Timp de livrare  Câteva minute
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Server terminal Compatibil


Word 2016 este o versiune optimizată pentru cloud a clasicului software de procesare a textelor de la Microsoft. Gama largă de funcții, combinată cu un nivel ridicat de ușurință de utilizare, face din Word 2016 un instrument indispensabil pentru crearea profesională de texte - nu numai pentru utilizarea zilnică la birou, ci și la școală, universitate și acasă. Datorită selecției mari de șabloane de formate și a numeroaselor asistenți intuitivi, chiar și utilizatorii neexperimentați pot crea cu Word 2016 documente de text cu design atractiv - de la rapoarte și documente de afaceri extinse la scrisori, contracte, eseuri, lucrări și invitații și multe altele.

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT WORD 2016"

Microsoft Word 2016 pentru procesarea profesională a textelor

Word 2016 este o versiune optimizată pentru cloud a clasicului software de procesare a textelor de la Microsoft. Gama largă de funcții, combinată cu un nivel ridicat de ușurință de utilizare, face din Word 2016 un instrument indispensabil pentru crearea profesională de texte - nu numai pentru utilizarea zilnică la birou, ci și la școală, universitate și acasă. Datorită selecției mari de șabloane de format și a numeroaselor asistenți intuitivi, chiar și utilizatorii neexperimentați pot crea documente de text cu un design atractiv cu Word 2016 - de la rapoarte și documente de afaceri extinse la scrisori, contracte, eseuri, lucrări și invitații și multe altele.

Noile tipuri de diagrame extind posibilitățile de adăugare de grafice descriptive la textele Word, corectorul ortografic integrat și noile asistenți, cum ar fi funcțiile "Insights" și "Tell Me", oferă un nivel ridicat de confort - atât pentru profesioniști, cât și pentru începători.

Mai presus de toate,Word 2016 reprezintă, de asemenea, un nou pas important în direcția unei colaborări mai eficiente în echipă pentru elaborarea de texte: Acest lucru este asigurat de diverse caracteristici cloud, cu un istoric îmbunătățit al versiunilor și posibilitatea de a atribui drepturi de citire și utilizare direct în cadrul unui document Word. La aceasta se adaugă funcția tactilă optimizată, cu ajutorul căreia software-ul de procesare a textului poate fi utilizat și pe tablete și smartphone-uri.

Cooperarea îmbunătățită cu Windows 10 extinde în plus gama diferitelor sisteme de operare Windows, cu care poate fi utilizat Word 2016, direct și prin compatibilitatea cu Windows 7 această versiune Word este utilizabilă în special și pe calculatoare mai vechi.

Microsoft Word 2016 este o componentă tipică a pachetului corespunzător Office și, ca atare, nu poate fi achiziționat separat - la Wiresoft, însă, puteți achiziționa programul la un preț rezonabil ca versiune pentru un singur utilizator. Odată cu achiziția primiți o versiune puternică a software-ului de procesare a textului dovedit, care oferă avantajul că îl puteți utiliza fără actualizări obligatorii pe termen nelimitat.

Noi caracteristici specifice Word în versiunea 2016

Word 2016 se deosebește de versiunea anterioară nu numai prin optimizări suplimentare ale funcțiilor existente, ci și prin unele caracteristici noi. Acestea sunt destinate în special să facă munca în colaborare pe un document Word în echipă, inclusiv în cloud, și mai productivă și mai eficientă, incluzând următoarele caracteristici:

 • Introducerea în timp realFuncția "Intrare în timp real" organizează colaborarea simultană a mai multor utilizatori pe același document Word, făcându-l mai clar și în același timp mai ușor: arată toate locurile dintr-un fișier Word în care un anumit utilizator face în prezent modificări, ceea ce înseamnă că acestea pot fi nu numai urmărite, ci și verificate imediat și corectate, dacă este necesar.
 • Funcția de comentariiFuncția îmbunătățită de comentarii face și mai practică procesarea de text cu suport de echipă în Word 2016: toate comentariile sunt integrate direct în documentul Word în cauză, astfel încât utilizatorii pot răspunde direct la ele. Acest lucru elimină necesitatea de a scrie un e-mail în acest scop, al cărui conținut ar trebui să fie lipit înapoi în documentul în cauză.
 • Salvare în folderul fixatDosarul în care se află un document Word poate fi acum fixat în mod vizibil în partea laterală a documentului. Acest lucru oferă avantajul că toți angajații implicați îl pot accesa și mai rapid și mai confortabil prin intermediul unei liste jumplist, precum și toate celelalte documente conținute în el.

Pe lângă aceste caracteristici de susținere a echipei, Word 2016 oferă și alte funcții testate și testate, precum și adăugiri pentru proiectarea grafică a documentelor de text sau pentru transferul de conținut din alte documente decât cele Word:

 • Mai multe opțiuni pentru stilurile Wordart: Word 2016 oferă acum mult mai multe opțiuni de formatare pentru diferitele stiluri disponibile anterior. Odată ce o formă Wordart a fost inserată, există multe opțiuni noi de stil disponibile pentru a o edita în continuare în Galeria de tipuri de forme.
 • PDFîn Word: Acum este și mai ușor să transferați conținutul unui PDF în Word 2016. În loc de a copia cu greu textele și imaginile, PDF-ul poate fi deschis direct în Word; această caracteristică este deosebit de practică, deoarece toate elementele grafice pot fi transferate direct și apoi editate liber în Word, în loc să fie nevoie să fie disponibile mai întâi prin intermediul unui alt program. În cele din urmă, documentul Word în cauză poate fi salvat din nou imediat din program în format PDF.

Noi funcții generale în Word 2016, precum și în alte programe Office 2016

Word 2016 conține, de asemenea, diverse funcții noi care oferă utilizatorilor un sprijin util atunci când lucrează cu texte; unele dintre acestea sunt disponibile și în alte programe din alte aplicații Office, cum ar fi Excel, PowerPoint etc., și îmbunătățesc în special eficiența la crearea de texte.

Vrăjitorul "Vă doriți" - "Tell Me"

Panglica din Word 2016 include acum un asistent de operare numit "Tell Me" ("Spune-mi" ("Dorești"), care este indicat printr-o pictogramă sub forma unui bec și este deosebit de practic ca ajutor pentru începători sau nou-veniți. Pentru a utiliza această funcție, utilizatorul scrie pur și simplu ceea ce dorește să facă într-un document Word în câmpul de introducere de lângă bec, iar "Tell Me" explică unde se află funcția în cauză sau, în cazul unor întrebări mai complexe, oferă asistență suplimentară pentru a efectua acțiunea dorită.

Expertul "Insights" - "Intelligent Lookup"

Dacă un utilizator, în timp ce scrie sau citește un document Word, dorește să obțină informații suplimentare sau chiar o explicație pentru anumiți termeni sau specificații, acesta nu mai trebuie să facă clic din programul Word pentru a trece la internet și a căuta rezultate acolo. Acum este suficient să marcați cu mouse-ul termenul relevant sau un termen similar și să activați căutarea inteligentă susținută de Bing printr-un clic. Rezultatele căutării corespunzătoare sunt afișate direct în fereastra Word, în partea cu "Insights".

Partajarea simplificată a documentelor Word

Partajarea documentelor Word cu alte persoane este acum și mai rapidă și mai ușoară: Pentru a face acest lucru, utilizatorii nu trebuie decât să facă clic pe "Share" în panglică și să selecteze opțiunile dorite din cele disponibile. Aici se pot atribui drepturi individuale de citire sau de scriere etc. pentru fiecare destinatar în parte.

"Istoricul versiunilor" pentru colaborare în Word

Atunci când se lucrează împreună la un document Word - mai ales dacă acest lucru se face simultan în cloud - este important să se țină evidența tuturor modificărilor aduse textului de către diverși participanți. Istoricul versiunilor este o bază indispensabilă în acest sens. Cu ajutorul funcției "Version History", rămân disponibile și versiunile anterioare ale textului: Afișează stările de editare mai vechi și, de asemenea, le face din nou disponibile pentru editare.

Noi tipuri de diagrame descriptive

De asemenea, Word 2016 pune la dispoziția utilizatorilor mai multe tipuri noi de diagrame integrate în Office, care pot fi utilizate pentru a ilustra informațiile statistice dintr-un text. Pe lângă diagramele TreeMap, cascadă și Pareto (coloană), acestea includ tipuri de diagrame precum histogramele și diagramele Sunburst și Box, care sunt deosebit de potrivite pentru vizualizarea calculelor ierarhice sau economice.

Integrarea OneDrive în Word 2016

Microsoft OneDrive este un sistem versatil de stocare în cloud pentru partajarea fișierelor pe web, care poate fi utilizat acum în Word 2016. Utilizatorii pot stoca documente Word în OneDrive pentru a le accesa de oriunde și de pe orice dispozitiv adecvat. Astfel, OneDrive permite, de asemenea, lucrul colaborativ online la fișierele Word, în toate locațiile.

Utilizați Protecția împotriva pierderii de date în Word 2016

Data Loss Protection (DLP) este un instrument dovedit de Microsoft care definește și aplică politici eficiente pentru a preveni pierderea de date. DLP este acum disponibil în Word 2016 pentru toate documentele prin intermediul SharePoint Online și OneDrive for Business. Administratorii folosesc în mod special Data Loss Protection pentru a stabili politici care protejează datele sensibile din documente. De exemplu, atunci când este detectat un potențial risc de securitate, DLP indică acest lucru unui utilizator prin intermediul unor notificări corespunzătoare și poate, de asemenea, să împiedice divulgarea.

Cerințe de sistem pentru MS Word 2016:

Word 2016 este disponibil într-o versiune pe 32 de biți și pe 64 de biți, în conformitate cu pachetul Office asociat; cerințele hardware individuale pot fi diferite în funcție de versiune.

 • Sistem de operare: Windows 7 sau o versiune mai recentă, Windows Server 2008 R2 sau o versiune mai recentă, Procesor: procesor x86 sau x64 bit cu cel puțin 1 GHz și SSE2
 • Memorie: minim 1 GB RAM (versiunea pe 32 de biți), minim 2 GB RAM (versiunea pe 64 de biți)
 • Spațiu pe hard disk: 3 GB
 • Afișaj: 1.024 x 768
 • Placă grafică: este necesară o placă grafică DirectX 10 pentru accelerarea hardware a graficii

Cumpărați Word 2016 ca program independent de la Office pachet de la Wiresoft

MS Word este, de obicei, parte integrantă a pachetelor Microsoft Office și nu poate fi achiziționat cu ușurință separat. Spre deosebire de majoritatea celorlalți vânzători de software Microsoft, puteți cumpăra Word versiunea 2016 din magazinul online al Wiresoft ca program independent: În acest fel, nu trebuie să vă obligați să vă abonați sau să respectați nicio limită de timp atunci când utilizați programul. Prin urmare, achiziționarea Word 2016 ca program unic este, de asemenea, rentabilă pe termen lung, deoarece nu trebuie să descărcați ulterior actualizări plătite.

Această licență pentru un singur utilizator pentru Word 2016 este identică cu programul Word care este inclus și în pachetul corespunzător Office Suite 2016. Prin urmare, achiziționarea licenței pentru un singur utilizator pentru Word 2016 este o alternativă rentabilă și economică la pachetul Office, în special pentru acei utilizatori care nu au nevoie de celelalte programe Office, de exemplu liber profesioniști, studenți sau întreprinderi mici, dar care nu doresc să renunțe la acest software clasic de procesare a textului.

Word 2016 și toate celelalte licențe de software Microsoft oferite în magazinul de software Wiresoft sunt întotdeauna produse originale Microsoft, pe care le puteți cumpăra și ca versiune completă pentru un singur utilizator, în funcție de program. Acestea provin în mare parte din licențe de volum ale companiilor sau pot fi deja utilizate. Cu toate acestea, în calitate de cumpărător de software folosit, acest lucru nu duce la niciun dezavantaj pentru dumneavoastră în ceea ce privește ușurința de utilizare. Fiecare produs software disponibil la Wiresoft este achiziționat complet legal și poate fi descărcat și utilizat imediat după plată. Orice instalare anterioară a unui program deja utilizat de către proprietarul anterior a fost ștearsă odată cu vânzarea către Wiresoft, astfel încât acesta poate fi reinstalat și este 100% utilizabil. Prin urmare, fiecare licență Word a fost, de asemenea, verificată de către Wiresoft în ceea ce privește utilizabilitatea sa reală. În calitate de comerciant serios de software, Wiresoft nu oferă la vânzare software care este valabil doar pentru o perioadă limitată de timp și nici o versiune de test care poate fi utilizată doar într-o măsură limitată.

De asemenea, puteți beneficia de consultanța noastră competentă privind MS Word 2016 prin e-mail, telefon și chat sau dacă aveți întrebări legate de achiziționarea oricărui alt software Office.

Alte linkuri către "MICROSOFT WORD 2016"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT WORD 2016"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii