Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OUTLOOK MAC 2016
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT OUTLOOK MAC 2016

Disponibil ca o descărcare instantanee

 • SW10145
 • 36F-00341
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
242,90 RON * 268,90 RON * (9,67% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Versiunea Versiunea completă
Dispozitive 1x
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + licență
Mediu Descărcați
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Timp de livrare  Câteva minute
MacOS  High Sierra, Sierra, El Capitan


Microsoft Outlook pentru Mac2016 este o versiune încă foarte utilizată a programului -program dovedit, cu ajutorul căruia pot fi gestionate și organizate în mod centralizat nu numai traficul zilnic de e-mail, ci și contactele, întâlnirile și sarcinile, pentru a aduce mai multă eficiență în -viața de zi cu zi. Office Business Outlook pentru Mac 2016 se caracterizează printr-o gamă largă de caracteristici practice și funcții utile, care sprijină productivitatea la birou: Atât profesioniștii, cât și începătorii sunt ajutați să îndeplinească toate sarcinile zilnice cu și mai multă ușurință. Opțiunile de căutare extinse, de exemplu, ajută la gestionarea a numeroase e-mailuri, conținuturi și contacte. În special, trimiterea frecventă de atașamente de fișiere nu numai că este mai rapidă cu pentru Mac 2016, datorită unei serii de opțiuni noi, dar este și mai sigură. O altă caracteristică nouă este posibilitatea de a atribui drepturi individuale pentru fișierele trimise la destinatari individuali. Outlook

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT OUTLOOK MAC 2016"

Microsoft Outlook pentru Mac 2016 - software-ul dovedit Office pentru utilizare cu macOS - ca program independent

Microsoft Outlook pentru Mac 2016 este în continuare o versiune foarte utilizată a programului Office, cu ajutorul căruia nu numai traficul zilnic de e-mailuri, ci și contactele, întâlnirile și sarcinile pot fi gestionate și organizate în mod centralizat, pentru a aduce mai multă eficiență în viața de zi cu zi în afaceri.

Outlook pentru Mac 2016 se caracterizează printr-o gamă largă de caracteristici practice și funcții utile care sprijină productivitatea la birou: Atât profesioniștii, cât și începătorii sunt ajutați să îndeplinească toate sarcinile zilnice cu o ușurință și mai mare. Opțiunile de căutare extinse, de exemplu, ajută la gestionarea a numeroase e-mailuri, conținuturi și contacte. În special, trimiterea frecventă de atașamente de fișiere nu numai că este mai rapidă cu Outlook pentru Mac 2016 datorită unui număr de opțiuni noi, dar este și mai sigură. O altă caracteristică nouă este posibilitatea de a atribui drepturi individuale pentru fișierele trimise unor destinatari individuali.

Cu ajutorul barelor de navigare clar organizate din Outlook pentru Mac 2016, toate funcțiile necesare sunt disponibile rapid, în funcție de aplicație - pentru e-mailuri, sarcini, contacte și intrări din calendar. În plus, interfața desktop a Outlook pentru Mac 2016 a fost reproiectată, fiind acum optimizată și pentru atingere.

MS Outlook pentru Mac 2016 poate fi achiziționat de la Wiresoft ca program de sine stătător la un preț rezonabil - în caz contrar, este disponibil în magazinele obișnuite aproape exclusiv ca parte a versiunii Office pentru Mac 2016. În plus, în magazinul online Wiresoft puteți găsi nu doar versiunea 2016 a Outlook pentru Mac, ci și ediția mai veche sau cea mai recentă a programului de e-mail.

Noile caracteristici importante și practice ale Outlook pentru Mac 2016

Utilizatorii de Mac cărora le place să folosească Outlook pentru a organiza e-mailurile, contactele și întâlnirile vor beneficia de noile caracteristici descrise mai jos, precum și de îmbunătățirile aduse caracteristicilor existente. Acestea nu numai că îi ajută pe utilizatori să se descurce mai bine în fața avalanșei zilnice de e-mailuri, ci și să gestioneze mult mai rapid conținutul și documentele. Coordonarea sarcinilor poate fi, de asemenea, gestionată și mai eficient.

Foldere de căutare inteligentă pentru a găsi instantaneu e-mailuri și alt conținut

Prin configurarea unui dosar de căutare virtual, utilizatorii de Mac pot filtra e-mailurile sau alte elemente din Outlook 2016 și le pot afișa în propriul dosar care corespund unui anumit criteriu de căutare predefinit. O utilizare posibilă, de exemplu, este afișarea tuturor e-mailurilor necitite dintr-o căsuță poștală Outlook care au fost salvate automat în diferite dosare. În mod similar, un dosar de căutare inteligentă poate fi utilizat pentru a căuta grupuri specifice de persoane și contacte.

Cu ajutorul listei derulante "New search range", căutarea poate fi, de asemenea, modificată, schimbând astfel dosarul sau cutia poștală curentă.

Claritate îmbunătățită atunci când căutați atașamente

Outlook pentru Mac 2016 oferă acum o imagine de ansamblu mai bună decât până acum atunci când se caută fișiere care sunt trimise ca atașamente la un e-mail: Este suficient să faceți clic pe "Atașați fișier" și expeditorului unui mesaj i se afișează o listă cu toate fișierele care au fost utilizate ultima dată. În cazul în care lista conține fișierul corespunzător, acesta poate fi atașat imediat cu un alt clic. În multe cazuri, această caracteristică elimină căutarea mai dificilă în structurile de dosare. Pentru fiecare atașament există, de asemenea, un meniu derulant cu diverse funcții disponibile pentru a-l deschide, salva, copia sau șterge cu un singur clic.

Trimiteți atașamente mari și mai rapid prin OneDrive

De asemenea, trimiterea de e-mailuri cu atașamente mai mari a devenit și mai convenabilă cu Outlook pentru Mac 2016 - cu condiția ca un utilizator de Mac să utilizeze serviciul de găzduire de fișiere OneDrive al Microsoft. Fiecare fișier care este disponibil acolo nu mai trebuie încărcat din nou ca atașament într-un e-mail, ci este suficient să copiați un link corespunzător în e-mail. Acest lucru accelerează în mod semnificativ procesul de trimitere a fișierelor atașate de mari dimensiuni și, de asemenea, reduce considerabil cantitatea de date din căsuța de e-mail. De asemenea, tuturor fișierelor stocate în OneDrive li se pot atribui drepturi definite individual (de exemplu, citire, editare etc.) pentru fiecare destinatar în parte.

Interfață Outlook pentru Mac 2016 optimizată pentru atingere, mai consistentă

De asemenea, Microsoft a modernizat interfața de utilizator din Outlook pentru Mac 2016, astfel încât acum arată similar cu versiunea Windows a Office - acest lucru are avantajul că utilizatorii se pot orienta mai ușor pe diferite dispozitive. De asemenea, Outlook și celelalte aplicații Office din versiunea 2016 suportă mai bine caracteristicile și funcțiile tipice pentru Mac, cum ar fi ecranul Retina de înaltă rezoluție, modul ecran complet și gesturile multi-touch. Ca parte a unificării aspectului, Outlook a fost optimizat și pentru operare tactilă, astfel încât programul poate fi operat prin integrarea gesturilor de glisare - așa-numitele swipe. Gesturile "Glisați spre stânga" și "Glisați spre dreapta" pot fi atribuite pentru următoarele acțiuni: "Marcați ca citit", "Ștergeți", "Marcați", "Arhivați" și "Niciuna".

Funcția de dezordine

Sortarea e-mailurilor ocupă adesea o mare parte din munca zilnică de birou, deoarece căsuțele poștale sunt din ce în ce mai aglomerate cu mesaje neimportante sau chiar cu spam, ceea ce face dificilă urmărirea lor - aici intervine instrumentul "Clutter", care separă automat e-mailurile importante de cele neimportante pe măsură ce sosesc și le sortează pe cele din urmă în propriul dosar "junk e-mail". În același timp, conținutul potențial periculos, cum ar fi linkurile sau atașamentele dăunătoare, este detectat și dezactivat.

Pentru a evita trecerea cu vederea a unor e-mailuri sortate incorect, Outlook trimite zilnic un rezumat al tuturor e-mailurilor stocate acolo.

De asemenea, Clutter "citește" comportamentul unui utilizator, înregistrând ce e-mailuri sunt deschise mai întâi, care sunt citite mai târziu și care sunt ignorate complet. Acest lucru permite programului să învețe pe cont propriu, astfel încât să îmbunătățească automat filtrele și criteriile de căutare.

Confirmare de citire și transmitere la trimiterea de e-mailuri

Pentru ca expeditorul unui e-mail să poată urmări dacă destinatarul l-a primit și l-a citit, Outlook pentru Mac 2016 oferă o confirmare de livrare în primul caz, care să ateste că e-mailul în cauză a fost efectiv livrat într-o anumită căsuță poștală, iar în al doilea caz, o confirmare de citire sub forma unui mesaj scurt adresat expeditorului atunci când e-mailul a fost deschis.

Utilizați șabloane de e-mail pentru mesaje similare sau Standard

Traficul zilnic de e-mail este adesea format din mesaje trimise în mod implicit, al căror conținut se schimbă doar puțin, de exemplu, o nouă dată etc. În loc să compuneți astfel de e-mailuri de fiecare dată, Outlook pentru Mac 2016 vă permite să compuneți și să salvați șabloane în acest scop, care apoi trebuie doar să fie actualizate după cum este necesar înainte de a fi trimise.

Trimiterea întârziată a mesajelor de e-mail

Outlook pentru Mac 2016 are acum posibilitatea de a trimite mesaje de e-mail cu întârziere. Cu opțiunea "Trimiteți mai târziu", se poate stabili o anumită dată și o anumită oră pentru expediere, de exemplu, după orele de lucru. Prin urmare, e-mailurile corespunzătoare sunt trimise și atunci când Outlook nu mai este deschis pe computer.

Mai multe instrumente și caracteristici practice de ajutor în Outlook pentru Mac 2016

În special atunci când utilizatorii trebuie să organizeze și să gestioneze un număr mare de proiecte, următoarele instrumente facilitează și ele munca zilnică și o fac mai rapidă:

 • SetDefaultMailApp face ca Outlook să fie aplicația de e-mail Standard pe Mac. Acest lucru va porni automat Outlook atunci când, de exemplu, un utilizator face clic pe un link mail-to de pe internet pentru a scrie un mesaj.
 • ResetRecentAddresses șterge deodată toate sugestiile automate de adrese pentru un nou e-mail. Această funcție este utilă în special atunci când un proiect cu anumiți participanți s-a încheiat și contactele corespunzătoare nu mai sunt necesare pentru următorul.
 • În bara de instrumente pentru acces, comenzile utilizate frecvent pot fi definite la îndemână.
 • Volumele mari de e-mailuri de la parteneri de afaceri foarte diferiți pot fi sortate automat în dosare stabilite în acest scop cu ajutorul unor reguli. Astfel, nu mai este nevoie de sortare manuală.
 • Deoarece Outlook este mult mai mult decât un simplu program de e-mail, toate celelalte funcții, cum ar fi calendarul, persoanele, sarcinile și notele sunt, de asemenea, afișate în partea de jos a ferestrei, astfel încât utilizatorii pot trece cu ușurință de la una la alta cu un simplu clic. În funcție de vizualizarea selectată, comenzile afișate în panglică și informațiile respective din bara de stare se modifică și ele.

Cerințe de sistem pentru utilizarea Microsoft Outlook 2016 pe un Mac

Informațiile enumerate mai jos reprezintă cerințele minime pentru a utiliza Outlook pentru Mac 2016 pe un dispozitiv Apple. Outlook 2016 pentru Mac este disponibil doar ca aplicație pe 64 de biți.

 • Sistem de operare: unul dintre cele mai recente trei sisteme de operare macOS (Mac OS X 10.10 sau o versiune mai recentă)
 • iPad și iPhone: min. iOS 8.0 sau o versiune ulterioară
 • Procesor: Intel
 • RAM: min. 4 GB
 • Spațiu pe hard disk: min. 3 GB
 • Placă grafică: min. 1.280 x 800 pixeli

Iată ce oferă Outlook pentru Mac 2016, spre deosebire de versiunea pentru PC:

Versiunea Mac a Outlook 2016 are următoarele caracteristici, spre deosebire de versiunea Windows:

 • Tabelele pot fi inserate din Word/Excel într-un e-mail.
 • Pot fi afișate până la trei calendare unul lângă altul.
 • Mesajele din mesageria vocală pot fi convertite în text și trimise sub formă de e-mail sau mesaj text.
 • Pentru politicile de gestionare a drepturilor informației (IRM), Outlook pentru Mac 2016 acceptă acum Active Directory și serviciile de gestionare a drepturilor (RMS) bazate pe Azure.

Cumpărați Outlook pentru Mac 2016 ca program de sine stătător din suita Office la un preț avantajos de la Wiresoft

Outlook for Mac 2016, ca o componentă tipică a suitei Office de la Microsoft, nu este în mod normal disponibilă pentru achiziționare individuală. Cu toate acestea, în magazinul de software Wiresoft puteți achiziționa Outlook pentru Mac 2016 ca o versiune de achiziție unică - spre deosebire de majoritatea celorlalți vânzători de software Microsoft, care adesea oferă programul doar ca versiune de abonament individual.

Deci, cumpărarea de software cu Wiresoft înseamnă că obțineți un beneficiu dublu, deoarece obțineți Outlook pentru Mac 2016 individual fără suita Office, și la un preț foarte scăzut! Companiile mai mici, pentru care o licență de volum nu are sens, dar și utilizatorii independenți și particulari de Outlook își pot acoperi nevoile de programe Microsoft în mod deosebit de economic atunci când cumpără software de la Wiresoft.

Acestea sunt avantajele dvs. atunci când achiziționați Outlook pentru Mac 2016 ca licență pentru un singur utilizator:

 • În acest fel, achiziționați o licență pentru un singur utilizator ca versiune de achiziție.
 • Acest lucru înseamnă că nu sunteți obligat la un abonament cu actualizări plătite.
 • Pe termen lung, această versiune Outlook pentru Mac 2016 este, prin urmare, mai ieftină.
 • Versiunea achiziționată va fi înregistrată numai pentru dumneavoastră și nu va fi utilizată de nicio altă persoană.
 • Această licență de Outlook pentru Mac 2016 nu are nicio restricție în ceea ce privește funcționalitatea sa.

Cumpărarea de software de la Wiresoft este un pariu sigur: Software-ul folosit oferit de Wiresoft este fie parte a unei licențe de volum mai mare, fie un așa-numit software folosit - și în orice caz un produs absolut legal - și, prin urmare, fără nici un risc pentru dumneavoastră: deoarece legiuitorul european a permis în mod explicit comerțul cu software folosit! Acest software nu mai este utilizat de către cumpărătorul anterior și, prin urmare, a fost dezinstalat, astfel încât acum poate fi reinstalat și utilizat în mod normal.

În plus, fiecare program Microsoft oferit spre vânzare la Wiresoft a fost testat înainte de vânzare pentru utilizarea sa reală, care este nelimitată în funcții și durată, astfel încât poate fi utilizat ca orice produs software Microsoft convențional după activarea pe PC-ul dumneavoastră. Versiunea completă a programului Microsoft achiziționată de dumneavoastră este identică cu versiunile și edițiile corespunzătoare disponibile în comerțul convențional.

În magazinul de software Wiresoft puteți găsi Outlook pentru Mac 2016 și celelalte versiuni ale acestuia, precum și celelalte programe Office pentru Mac de vânzare, precum și multe alte programe Microsoft în versiuni pentru Mac.

Dacă aveți orice întrebări despre Outlook pentru Mac 2016 sau orice alt program, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin e-mail, telefon sau chat.

Alte linkuri către "MICROSOFT OUTLOOK MAC 2016"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT OUTLOOK MAC 2016"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii