Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT PUBLISHER 2016
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT PUBLISHER 2016

Disponibil ca o descărcare instantanee

 • SW10133
 • 164-07733
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
201,90 RON * 222,90 RON * (9,42% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Versiunea Versiunea completă
Dispozitive 1x
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + licență
Mediu Descărcare
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Timp de livrare  Câteva minute
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Server terminal Compatibil


Publisher 2016 este o versiune populară a versatilului program de DTP de la Microsoft pentru proiectarea publicațiilor pentru orice sector: oferă toate funcțiile necesare pentru a crea materiale publicitare proiectate profesional și gata de imprimare pentru birouri, organizații și companii, dar și pentru alte documente, de ex. oferă toate funcțiile necesare pentru a crea materiale publicitare proiectate profesional și gata de tipar pentru birouri, organizații și companii, dar și pentru alte documente, de exemplu, pentru elevi și studenți, precum și pentru utilizatori privați și persoane care desfășoară activități independente: fie că este vorba de scrisori de afaceri sau de formulare, pliante sau fluturași, cărți sau broșuri. Instrumentele intuitive sprijină atât începătorii, cât și profesioniștii în toate domeniile funcționale cu șabloane versatile, precum și cu instrumente utilizabile intuitiv, de exemplu, pentru procesarea imaginilor și machetare în vederea creării de documente imprimabile. Interfața ușor de utilizat, cu o dispunere clară a tuturor funcțiilor, permite lucrul eficient cu programul de machetare și crearea de suporturi de imprimare sofisticate în orice calitate.

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT PUBLISHER 2016"

Publisher 2016 pentru DTP - programul Microsoft de sine stătător ca versiune de achiziție

Publisher 2016 este o versiune populară a versatilului program DTP de la Microsoft pentru proiectarea de publicații pentru orice domeniu: Oferă toate funcțiile necesare pentru crearea de materiale publicitare profesionale și gata de imprimare ale birourilor, organizațiilor și companiilor, dar și a altor documente, de exemplu, de către elevi și studenți, precum și de către utilizatorii privați și liber-profesioniști: fie că este vorba de scrisori de afaceri sau seriale, pliante sau fluturași, cărți sau broșuri.

Instrumentele intuitive sprijină atât începătorii, cât și profesioniștii din toate domeniile funcționale, cu șabloane versatile, precum și instrumente intuitive pentru editarea imaginilor și machetare pentru a crea documente imprimabile. Interfața ușor de utilizat, cu o dispunere clară a tuturor funcțiilor, permite lucrul eficient cu programul de machetare și crearea de suporturi de imprimare sofisticate în orice calitate.

Culoarea albastru-verde a ferestrei programului, care este tipică pentru MS Publisher, poate fi adaptată la noua temă disponibilă "Dark Gray", de exemplu, care oferă un aspect mai neutru pentru editarea imaginilor.

Cele mai importante funcții și caracteristici ale Publisher 2016 sunt rezumate pe scurt:

 • Pentru texte și imagini sunt disponibile efecte de imagine interesante, cum ar fi umbre, efecte de strălucire, efecte 3D, precum și reflexii.
 • Imaginile și elementele grafice pot fi schimbate intuitiv prin tragere și fixare.
 • O coloană din zona de proiectare este disponibilă pentru editarea mai multor imagini.
 • Pentru publicații ca imprimare digitală cu un serviciu foto online, un document Publisher poate fi salvat și în format JPG.

Publisher 2016 este, de obicei, disponibil doar ca parte permanentă a versiunilor MS Office Standard , Professional, precum și Professional Standard, dar nu și a versiunilor Home & Business, Office 2016 Home și Student. Utilizatorii acestor două ediții, precum și utilizatorii care nu folosesc versiunea Office, pot cumpăra Publisher 2016 separat de la Wiresoft. Și cum versiunea 2016 a Publisher este susținută și de sistemele de operare Microsoft mai vechi, de la Windows 7 încoace, utilizatorii care doresc să o folosească în continuare vor beneficia de achiziționarea acestui software. Prin intermediul conexiunii la serviciile cloud Microsoft OneDrive, aceștia pot utiliza Publisher 2016 împreună cu alte persoane pentru colaborare online.

În magazinul online Wiresoft, puteți obține cele mai recente și mai vechi versiuni ale Publisher 2016, precum și multe alte programe Office la prețuri deosebit de mici, ca versiune pentru un singur utilizator. Următoarea prezentare generală oferă o introducere detaliată și o prezentare a funcțiilor și caracteristicilor din Publisher 2016.

Prezentare generală a gamei de funcții ale Microsoft Publisher 2016

Versiunea Publisher 2016 oferă, pe lângă optimizări ale funcțiilor deja existente, și câteva inovații, în special în ceea ce privește grafica și șabloanele disponibile gratuit, prin care alegerea opțiunilor de design a fost extinsă și mai mult.

Documentele Publisher 2016 sunt compatibile și cu programe terțe

Datorită cooperării fără probleme a Publisher 2016 cu celelalte programe MS Office, în timpul punerii în pagină pot fi importate și fișiere din Word, Excel etc., cum ar fi diagrame și tabele sau texte deja formatate.

În plus, programul de machetare este, desigur, compatibil cu o gamă largă de formate de fișiere populare Standard, cum ar fi .JPG și .PDF, printre altele, care pot fi deschise direct cu acesta.

Fișierele create în Publisher sunt salvate în formatul .PUB al Microsoft, care poate fi deschis și cu un program de machetare Adobe, de exemplu, ceea ce oferă avantajul unei mai bune compatibilități atunci când se lucrează împreună. Ca o alternativă la formatul PDF, există formatul de fișier specific Microsoft Publisher .XPS - pentru XML Paper Specification.

Notă: Cu toate acestea, spre deosebire de versiunea 2011, Publisher 2016 nu poate crea pagini web bazate pe HTML.

Modele de design disponibile pentru fiecare tip de document

Când deschideți Publisher 2016, programul afișează o listă extinsă de șabloane tipice de design în cele mai comune formate: de la cărți de invitație la pliante și scrisori A4, la broșuri de mai multe pagini și chiar cataloage extinse. Fiecare șablon conține anumite elemente predefinite ca document de bază, cum ar fi titlurile, titlurile secțiunilor, numerele de pagină etc., care pot fi personalizate și apoi salvate ca șablon nou, personalizat, astfel încât să fie din nou disponibile pentru publicații similare.

Culorile, precum și fonturile și formatarea pot fi, de asemenea, adaptate. Șablonul original este întotdeauna păstrat. Acest lucru înseamnă că documentul de proiectare de bază și noua variantă sunt din nou disponibile data viitoare, economisind nu numai profesioniștilor, ci și utilizatorilor neexperimentați o mare cantitate de timp, deoarece aceștia pot apela din nou la el imediat data viitoare; în plus, acest lucru asigură un aspect consecvent și o calitate identică a ieșirii pentru toate publicațiile create cu el.

Utilizarea blocurilor de construcție pentru publicații cu aspect identic

Așa-numitele blocuri de construcție disponibile în Publisher pot fi, de asemenea, utilizate pentru a menține un design uniform pentru mailuri, broșuri și pliante. Blocurile de construcție sunt elemente comune de design, cum ar fi titlurile, precum și cadrele de text, coloanele etc. Utilizatorii pot utiliza elementele de construcție deja disponibile în Publisher 2016 sau pot concepe propriile elemente pe baza acestora.

În plus, este posibil să adăugați diverse efecte, cum ar fi umbre și reflexii, la imagini, dar și la texte, pentru a le face să iasă în evidență.

Publisher 2016 oferă, de asemenea, grafică vectorială SVG scalabilă, care își păstrează întotdeauna claritatea chiar și atunci când este mărită, iar obiectele 3D disponibile pot fi rotite la 360 de grade pentru a arăta o anumită perspectivă.

Editarea imaginilor și a graficelor în Publisher 2016

Adesea, fotografiile și elementele grafice nu sunt transferate 1:1 într-un document Publisher, ci trebuie să fie decupate sau ajustate la culoare. Toate aceste sarcini pot fi efectuate direct în machetă. Meniul corespunzător "Image Tools" (Instrumente de imagine) se deschide făcând dublu clic pe o imagine plasată. Profesioniștii pot utiliza și alte instrumente mai sofisticate pentru a modifica și mai mult o imagine.

Publisher 2016 oferă, de asemenea, o coloană dedicată în zona de design pentru editarea mai multor imagini.

Documentele de imagine pot fi importate într-un document Publisher fie de pe PC, din biblioteca Microsoft ClipArt, fie de pe Internet prin intermediul căutării de imagini Bing sau dintr-un album foto online. Acest lucru se face aproape intuitiv prin intermediul funcției de glisare și fixare, care permite, de asemenea, schimbul imediat de imagini. După inserare sau decupare, acestea pot fi plasate în document cu precizie milimetrică cu ajutorul funcției de riglă.

Utilizarea câmpurilor de text pentru publicații cu mai multe pagini

În cazul în care un text mai lung trebuie inserat într-o broșură care se întinde pe mai multe pagini și care poate fi întrerupt de casete sau grafice, este dificil de obicei să se estimeze cantitatea exactă de text într-un singur câmp. Publisher oferă mai multe instrumente utile pentru a vă asigura că niciun text nu este trecut cu vederea în timpul punerii în pagină: Atunci când se inserează text mai mare într-o casetă de text, o casetă mică în partea dreaptă jos a cadrului relevant utilizează o elipsă pentru a indica faptul că este prezent mai mult text. Cadrul de text în cauză poate fi mărit imediat cu un clic al mouse-ului. Cu toate acestea, dacă textul ascuns trebuie să apară într-un alt cadru, acest lucru se face automat prin legarea în prealabil a câmpurilor de text individuale. Această caracteristică este deosebit de practică atunci când textele sunt scurtate sau completate în cadrul machetei.

Partajați online documentele Publisher

Utilizatorii serviciilor de cloud OneDrive de la Microsoft pot salva online documentele create în Publisher. Destinatarii care sunt autorizați să editeze documentele pot apoi să le acceseze prin intermediul unui link. Adresele de e-mail pot fi chiar inserate direct într-un document, automatizând și accelerând procesul de trimitere. Datorită actualizărilor fiabile în timp real din OneDrive și a standardelor de securitate ridicate, colaborarea este, de asemenea, deosebit de eficientă.

Totul gata de imprimare cu Pack & Go

Pentru a asigura calitatea dorită a imaginilor și a fonturilor atunci când se imprimă prin intermediul unui furnizor profesionist, asistentul practic Pack & Go colectează automat toate fișierele asociate unui document Publisher și necesare pentru imprimare (cum ar fi fotografii, grafică și fonturi) și le împachetează într-un singur fișier; acesta trebuie doar să fie transmis serviciului de imprimare sau copiei relevante sau să fie disponibil prin OneDrive. Versiunea Publisher 2016 utilizează doar spațiul de culoare RGB pentru fișierele de imagine, astfel încât nu este necesară o presetare suplimentară aici, doar fonturile trebuie să fie încorporate.

O gamă largă de opțiuni de imprimare în orice calitate

Pentru tipărirea de pliante, broșuri, invitații și alte materiale publicitare,Publisher 2016 oferă opțiuni extinse. De exemplu, atunci când trimiteți corespondențe personalizate, este posibil să adăugați automat numele destinatarilor, precum și alte informații personale, cum ar fi numerele de client și adresele individuale.

În funcție de grupul țintă, sunt disponibile și alte opțiuni pentru a crea materiale tipărite la calitatea dorită. De exemplu, un document Publisher poate fi creat și în formatul obișnuit .JPG pentru imprimarea digitală a unui serviciu de tipărire online.

Cerințe de sistem pentru Microsoft Publisher 2016

Programul Office Publisher 2016 este disponibil în mod implicit în două versiuni: 32 de biți și 64 de biți. Versiunea pe 64 de biți este instalată automat, dar numai versiunea pe 32 de biți poate fi instalată pe un sistem de operare pe 32 de biți cu un procesor x86. În funcție de aceasta, cerințele hardware individuale pot fi diferite - de exemplu, în ceea ce privește memoria RAM și spațiul pe hard disk. Se aplică următoarele cerințe minime pentru calculator:

 • Sisteme de operare: Windows 7 sau o versiune mai recentă, Windows Server 2012 R2 sau Windows Server 2012, Windows 10 Server
 • Procesor: procesor x86 sau x64 bit cu cel puțin 1 GHz și SSE2
 • Memorie: 1 GB RAM (32 de biți), 2 GB RAM (64 de biți)
 • Spațiu pe hard disk: min. 3,0 GB
 • Afișaj: rezoluție minimă de 1024 x 768
 • Placă grafică: este necesară o placă grafică DirectX 10 pentru accelerarea hardware a graficii

Programul DTP Publisher 2016 cumpărați foarte ieftin la Wiresoft

MS Publisher este o componentă clasică a MS Office-Versionen Standard, Professional precum și Professional Standard și ca atare nu este disponibil individual, ci doar într-unul din aceste Office-pachete. La Wiresoft, în magazinul online, puteți cumpăra Publisher 2016 și individual - un avantaj față de mulți alți furnizori de programe software Microsoft. Avantajul dumneavoastră suplimentar atunci când cumpărați software de la Wiresoft: Această licență pentru un singur utilizator a Publisher 2016 nu conține restricții, cum ar fi un abonament limitat în timp cu actualizări obligatorii. Prin urmare, este de două ori mai avantajos pentru dumneavoastră să cumpărați Publisher 2016 de la Wiresoft ca un singur program.

În plus, cumpărarea de software de la Wiresoft este ieftină și sigură: o licență Publisher 2016 pentru un singur utilizator pe care o achiziționați provine de obicei dintr-o licență de volum mai mare a unei companii, adică este așa-numitul software folosit - domeniul de aplicare funcțional al acestui software este identic cu programul Publisher, care este de asemenea inclus în Office Suite 2016. Ca software folosit, vă putem oferi Publisher la acest preț deosebit de scăzut! Atunci când cumpărați software folosit de la Wiresoft, nu riscați nimic din punct de vedere juridic, deoarece comerțul este permis în mod expres de lege.

Fiecare program Microsoft  disponibil de la Wiresoft este testat pentru o utilizare reală și fără cusur, astfel încât acest software Publisher poate fi utilizat pe PC-ul dumneavoastră imediat după cumpărare și descărcare, fără restricții. Wiresoft vinde numai astfel de versiuni complete ale programului, care sunt identice cu versiunile publicate de Microsoft și, de asemenea, provin numai din surse sigure.

Cumpărarea de software de la Wiresoft este deosebit de economică pentru liber profesioniști și IMM-uri, dar și pentru utilizatorii privați, deoarece aceștia economisesc bani și în același timp beneficiază de toate avantajele pe care Publisher 2016 le oferă. În magazinul de software Wiresoft nu există doar MS Publisher în mai multe versiuni, ci și multe alte Office- precum și alte programe Microsoft ca versiune de achiziție.

Dacă aveți întrebări despre MS Publisher 2016 sau despre orice alt program Microsoft, apelați pur și simplu la consultanța noastră prin e-mail, telefon sau chat.

Alte linkuri către "MICROSOFT PUBLISHER 2016"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT PUBLISHER 2016"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii