Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT PUBLISHER 2021
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT PUBLISHER 2021

Disponibil ca o descărcare instantanee

 • SW10491
 • 164-03723
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
418,90 RON * 463,90 RON * (9,7% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Versiunea Versiunea completă
Dispozitive 1x
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + licență
Mediu Descărcați
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Timp de livrare  Câteva minute
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Compatibil


Publisher 2021 este programul versatil și puternic de la pentru publicarea profesională . Nu numai companiile, ci și utilizatorii particulari, cum ar fi elevii și studenții, pot utiliza software-ul pentru a crea publicații convingătoare de toate tipurile - de la editarea imaginilor și machetare până la crearea de șabloane imprimabile. Pe lângă un catalog cuprinzător de șabloane pentru pliante, broșuri, precum și cataloage mai extinse, sunt disponibile numeroase instrumente și efecte pentru a le proiecta și edita în continuare în funcție de ideile individuale. Datorită interfeței intuitive și ușor de utilizat și a unei aranjamente clare a instrumentelor, chiar și utilizatorii neexperimentați și începătorii pot începe rapid cu Microsoft Desktop Publisher 2021 și pot crea suporturi de imprimare care îndeplinesc chiar și standarde înalte, dar și doar logo-uri, pictograme și alte elemente de imagine.

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT PUBLISHER 2021"

Microsoft Publisher 2021 - programul de sine stătător în versiunea de achiziție

Publisher 2021 este un program versatil și puternic de la Microsoft pentru editarea profesională de tip desktop publishing. Nu numai companiile, ci și utilizatorii privați, cum ar fi elevii și studenții, pot utiliza software-ul pentru a crea publicații convingătoare de toate tipurile - de la editarea imaginilor și machetare până la crearea de șabloane imprimabile. Pe lângă un catalog cuprinzător de șabloane pentru pliante, broșuri, precum și cataloage mai extinse, sunt disponibile numeroase instrumente și efecte pentru a le proiecta și edita în continuare în funcție de ideile individuale. Datorită interfeței intuitive și ușor de utilizat și a unei aranjamente clare a instrumentelor, chiar și utilizatorii neexperimentați și începătorii pot începe rapid să lucreze cu Publisher 2021 și să creeze suporturi de imprimare care îndeplinesc chiar și standarde înalte, dar și doar logo-uri, pictograme și alte elemente de imagine.

Ca și în cazul celorlalte programe Office din versiunea 2021, aspectul panglicii poate fi adaptat individual la nevoile proprii, oferind astfel multă claritate. MS Publisher 2021 este, prin urmare, partenerul potrivit pentru a vă realiza ideile creative în mod convingător și abil.

Compatibilitate ridicată cu diverse formate și programe

Programul de machetare permite, în mod natural, utilizarea formatelor de fișier obișnuite, care includ .JPG și .PDF, precum și formatele proprii Microsoft .XPS și .PUB; acesta din urmă poate fi deschis chiar și cu un program de machetare Adobe. Aceasta înseamnă că fișierele de imprimare create cu MS Publisher pot fi utilizate și cu alte programe de machetare, ceea ce sporește compatibilitatea Publisher 2021. Iar formatul HTML este disponibil pentru crearea de buletine informative.

Publisher poate importa, de asemenea, fișiere din alte programe Office, cum ar fi diagrame și tabele Excel sau texte Word deja formatate.

În cele din urmă, expertul practic Pack & Go colectează și împachetează automat toate fișierele asociate unei publicații și necesare pentru imprimare (de exemplu, imagini, grafică și fonturi) într-un singur fișier, pe care trebuie doar să îl trimiteți la un serviciu de imprimare sau la un centru de copiere sau să îl puneți la dispoziție prin Microsoft Cloud.

Scurtă prezentare a noilor caracteristici din Publisher 2021

Pe lângă numeroase optimizări, această nouă versiune a Microsoft Publisher se caracterizează prin posibilități de utilizare extinse: De exemplu, Publisher 2021 poate fi utilizat și pe dispozitive cu touch cu ajutorul unui stylus. În plus, documentele Publisher pot fi partajate și cu alte persoane prin intermediul serviciului cloud Microsoft OneDrive. Datorită actualizării fiabile în timp real a fișierelor stocate acolo și a standardelor înalte de securitate garantate de Prevenirea pierderii de date, lucrul în echipă la documentele de machetare Publisher nu este doar eficient, ci și sigur.

Publisher 2021 oferă, printre altele, următoarele funcții și caracteristici:

 • O coloană separată este acum disponibilă în zona de proiectare pentru editarea mai multor imagini.
 • Imaginile pot fi schimbate în mod intuitiv și imediat, prin tragere și fixare.
 • Sunt disponibile numeroase efecte de imagine noi: de exemplu, umbre, efecte de lumină, efecte 3D, precum și reflexii.
 • Acestea pot fi utilizate și pentru conceperea de texte.
 • Pentru utilizarea unui serviciu foto online sau pentru imprimarea digitală, publicațiile finite pot fi salvate și în format JPG.

Publisher 2021 este în mod normal disponibil doar ca o componentă fixă a anumitor versiuni MS Office, dar la Wiresoft puteți cumpăra software-ul de publicare și separat. Pentru a putea utiliza versiunea MS Publisher 2021 pe computerul dumneavoastră sau pe un alt dispozitiv final compatibil cu Windows, sistemul de operare Windows 10 este o cerință obligatorie.

În magazinul online Wiresoft, puteți achiziționa cea mai recentă versiune a Publisher 2021, precum și versiuni mai vechi și multe alte programe Office la un preț deosebit de scăzut, ca versiune pentru un singur utilizator, complet fără abonament de software. Următoarea prezentare detaliată prezintă toate caracteristicile noi interesante și importante din Publisher 2021.

Gama de funcții din Microsoft Publisher 2021

Publisher 2021 are atât îmbunătățiri ale funcțiilor și instrumentelor existente deja dovedite, cât și unele inovații, inclusiv în ceea ce privește graficele și șabloanele utilizabile în mod liber, astfel încât spectrul posibilităților de aplicare în această versiune este chiar mai larg decât înainte.

Utilizarea sugestiilor de design la proiectarea documentelor

De îndată ce porniți Publisher 2021 , este afișat un catalog extins de șabloane de design, care conține sugestii pentru o varietate de documente tipărite diferite în formate tipice: de la simple cărți de vizită la pliante pentru corespondență și până la cataloage extinse. Fiecare dintre șabloane poate fi personalizat în continuare - culorile, fonturile și formatarea pot fi înlocuite sau completate cu altele. Fișierul șablonului original este întotdeauna păstrat, astfel încât să poată fi accesat din nou și din nou, deoarece șablonul nou proiectat este salvat ca o copie.

În special începătorii și utilizatorii neexperimentați vor aprecia aceste setări predefinite de documente pentru a obține de fiecare dată un rezultat de imprimare cu un design atractiv.

Desigur, este posibil să vă creați propriile șabloane și machete. Acestea pot fi, de asemenea, salvate ca șablon sau fișier principal, astfel încât să fie disponibile imediat data viitoare. Acest lucru economisește mult timp pentru profesioniști și garantează că toate documentele bazate pe el au un aspect consistent și o calitate identică.

Utilizarea blocurilor de construcție pentru publicații

Pentru a vă asigura că documentele au un aspect identic și recurent în diferite formate și suporturi, așa-numitele blocuri de construcție pot fi, de asemenea, utilizate în Publisher 2021 . Acestea sunt elemente tipice, cum ar fi titlurile, dar și cadre, cutii etc. La fel ca în cazul șabloanelor, utilizatorii pot utiliza elementele de construcție integrate în Publisher sau pot crea propriile elemente de construcție.

Editarea imaginilor și a graficii direct în Publisher 2021

Imaginile grafice și fotografiile pot fi inserate direct de pe PC, din biblioteca Microsoft ClipArt sau prin intermediul căutării de imagini Bing sau dintr-un album foto online. Acestea pot fi schimbate și înlocuite în orice moment prin tragere și fixare. Cu ajutorul funcției de riglă, acestea pot fi plasate în poziția dorită cu o precizie milimetrică după introducere.

Fișierele de imagine importate într-un document Publisher pot fi chiar editate ulterior; este posibil să se ajusteze tonul și intensitatea culorilor și, de asemenea, să se reducă dimensiunea imaginii la formatul dorit. De asemenea, este posibil să adăugați diverse efecte, cum ar fi umbre și reflexii, la imagini și texte pentru a le scoate în evidență.

Grafica vectorială SVG scalabilă disponibilă în Publisher 2021 își păstrează claritatea chiar și atunci când este mărită și, astfel, oferă întotdeauna o reprezentare profesională, în timp ce obiectele 3D pot fi rotite după cum se dorește pentru a obține vizualizarea dorită.

Utilizați casete de text practice

Atunci când redactați texte mai lungi, care se întind pe mai multe pagini sau sunt întrerupte de ilustrații, există câteva instrumente utile care vă ajută să urmăriți structura: Dacă, de exemplu, se introduce prea mult text într-un câmp de text, o casetă mică din colțul din dreapta jos al cadrului indică acest lucru prin semne de omisiune. Câmpul de text existent poate fi mărit cu ajutorul mouse-ului sau mai multe astfel de câmpuri de text sunt legate între ele, astfel încât textul rămas să apară automat în câmpul următor. Această caracteristică este deosebit de practică pentru modificările ulterioare ale textului, de exemplu, în cazul în care acesta este scurtat sau completat.

Personalizați și partajați documente Publisher

Pentru a crea corespondențe personalizate, numele, fotografiile sau chiar linkurile web ale tuturor destinatarilor pot fi adăugate automat. Iar pentru a partaja o schiță sau o machetă finalizată cu alți angajați, adresele lor de e-mail pot fi inserate direct într-un document, ceea ce face ca trimiterea să fie și mai rapidă. Prin utilizarea serviciilor cloud OneDrive de la Microsoft în Publisher, este posibilă și salvarea datelor online, astfel încât destinatarii să le poată accesa printr-un link.

Publisher 2021 are opțiuni de imprimare în orice calitate

În funcție de scopul pentru care trebuie create fluturași, broșuri, invitații și alte materiale publicitare, dar și produse de imprimare pur private, Publisher 2021 oferă opțiuni extinse pentru imprimare și, desigur, deja pentru design. Acest lucru înseamnă că materialele tipărite pot fi produse pentru orice grup țintă la calitatea dorită. Pentru tipărirea digitală prin intermediul unui serviciu de tipărire online, documentele Publisher pot fi salvate și în formatul obișnuit .JPG.

Cerințe generale de sistem pentru Microsoft Publisher 2021

Software-ul Office Publisher 2021 este disponibil pentru descărcare în două versiuni: 32 de biți și 64 de biți. Versiunea pe 64 de biți este instalată în mod implicit, dar numai versiunea pe 32 de biți poate fi instalată pe un sistem de operare pe 32 de biți cu un procesor x86. În funcție de versiunea selectată, cerințele hardware individuale pot fi diferite - de exemplu, în ceea ce privește spațiul de lucru și memoria de pe hard disk. Trebuie respectate următoarele cerințe minime:

 • Sisteme de operare:  Windows 10, Windows 11, Windows Server 2019 sau Windows Server 2022
 • Procesor: min. 1,6 GHz sau mai rapid
 • Spațiu pe hard disk: min. 4 GB spațiu disponibil pe disc
 • Memorie de lucru: min. 4 GB RAM
 • Placă grafică: min. 1.280 x 768 pixeli, DirectX 9 sau mai mare cu WDDM 2.0 sau mai mare pentru Windows 10

Cumpărați Microsoft Publisher 2021 la un preț redus ca program independent de la Wiresoft

MS Publisher este o componentă clasică a unor suite Microsoft Office și, prin urmare, în mod normal nu este disponibil separat, ci doar împreună cu celelalte programe Office. La Wiresoft puteți cumpăra Publisher 2021 ca un singur program - spre deosebire de mulți alți furnizori de programe software Microsoft - și mai ales ca o versiune de achiziție.

Avantajele dvs.: Această licență pentru un singur utilizator a Publisher 2021 nu vă obligă la un abonament limitat în timp, cu actualizări obligatorii sau posibile restricții în utilizarea funcțiilor. Prin urmare, este de două ori mai avantajos pentru dumneavoastră să cumpărați Publisher 2021 de la Wiresoft ca un singur program, mai ales dacă nu aveți nevoie de toate programele Office.

Achiziționarea securizată de software cu Wiresoft: Licența Publisher 2021 pentru un singur utilizator pe care o achiziționați aici provine de obicei dintr-olicență de volummai mare   a unei companii și, prin urmare, reprezintă un așa-numit software folosit - în ceea ce privește gama de funcții, aceasta este însă identică cu versiunea programului Publisher care este inclusă și în Suita Office 2021. Prin urmare, vă putem oferi acest lucru la un preț deosebit de avantajos!

În plus, nu riscați nimic din punct de vedere juridic atunci când cumpărați software uzat, deoarece comercializarea de software uzat este permisă în mod expres de lege. În plus, fiecare program Microsoft disponibil de la Wiresoft, indiferent dacă a fost folosit anterior sau nefolosit, a fost mai întâi testat pentru o utilizare reală și fără cusur, motiv pentru care software-ul Publisher este imediat 100% utilizabil pentru o perioadă nelimitată de timp după achiziționare și descărcare pe PC-ul dumneavoastră.

Pentru că, în calitate de distribuitor de software serios și de încredere, Wiresoft oferă doar versiuni complete ale programului, care sunt identice cu versiunile disponibile la Microsoft și, de asemenea, nu provin din surse nesigure.

În special liber profesioniștii independenți și IMM-urile, dar și utilizatorii privați beneficiază în special de toateavantajele ale Publisher 2021 atunci când cumpără software de la Wiresoft, deoarece economisesc bani. În magazinul de software Wiresoft puteți cumpăra MS Publisher, precum și multe alte programe Office și alte programe Microsoft.

Dacă aveți întrebări despre MS Publisher 2021 sau orice alt program Microsoft, contactați-ne prin e-mail, telefon sau chat.

Alte linkuri către "MICROSOFT PUBLISHER 2021"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT PUBLISHER 2021"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii