Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT ACCESS 2013
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT ACCESS 2013

Disponibil ca o descărcare instantanee

 • SW10031
 • 077-06126
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
94,90 RON * 103,90 RON * (8,66% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Versiunea Versiunea completă
Dispozitive 1x
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + licență
Mediu Descărcați
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Timp de livrare  Câteva minute
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Compatibil


Microsoft Access 2013 este o altă versiune a puternicului sistem de gestionare a bazelor de date , care permite capturarea datelor în formă structurată și punerea lor la dispoziție pentru diferite tipuri de utilizare ulterioară. Microsoft Access 2013 oferă interfețe adecvate care nu numai că permit importul de - precum și de fișiere PDF, dar mai ales din multe tipuri de baze de date SQL. Instrumentele intuitive permit chiar și utilizatorilor neexperimentați să se familiarizeze rapid cu software-ul și să creeze diferite tipuri de aplicații de baze de date în funcție de nevoile lor individuale - în special pentru gestionarea bunurilor în companii, precum și pentru administrarea datelor și gestionarea proiectelor, dar și în scopuri private. prin urmare, 2013 este ideal pentru bazele de date de dimensiuni mici și medii, cu până la 10 utilizatori. Excel Access

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT ACCESS 2013"

MS Access 2013 ca program de sine stătător

Microsoft Access 2013 este încă o versiune a puternicului sistem de gestionare a bazelor de date Microsoft pentru a captura date într-o formă structurată și a le pune la dispoziție pentru diferite tipuri de utilizare ulterioară. Access 2013 oferă interfețe adecvate care permit nu numai importul de fișiere Excel și PDF, ci și din multe tipuri de baze de date SQL. Instrumentele intuitive permit chiar și utilizatorilor neexperimentați să se familiarizeze rapid cu software-ul și să creeze diferite tipuri de aplicații de baze de date în funcție de nevoile lor individuale - în special pentru gestionarea bunurilor în cadrul companiilor, precum și pentru administrarea datelor și gestionarea proiectelor, dar și în scopuri private. Prin urmare, Access 2013 este ideal pentru bazele de date de dimensiuni mici și medii, cu până la 10 utilizatori.

În acest scop, Access pune la dispoziția utilizatorilor numeroase șabloane și machete integrate, cu ajutorul cărora pot fi create rapid și ușor aplicații tipice, pe baza interfeței de birou cunoscute de la Office 2013. În plus, software-ul oferă funcții extinse de raportare pentru evaluarea profesională a status quo-ului și alte rapoarte.

Prin intermediul Office 365 sau al unei conexiuni SharePoint, Access 2013 oferă, de asemenea, toate premisele pentru o colaborare simplificată în echipă. Utilizatorii care folosesc deja Windows 8 ca sistem de operare pot, de asemenea, să profite de funcționalitatea tactilă optimizată și să utilizeze software-ul la maxim pe dispozitivele finale corespunzătoare.

Cu toate acestea, cea mai importantă caracteristică nouă a Access 2013 este Access Web App! Odată creat, acest tip de bază de date poate fi publicat prin SharePoint, astfel încât toți angajații cu drepturi de acces să o poată accesa și să lucreze cu ea în timp real.

Access 2013 este de obicei disponibil doar ca parte permanentă a edițiilor MS Office Professional și Professional Plus (sau prin abonament). Prin achiziționarea versiunii unice a Access 2013 de la Wiresoft, nu numai utilizatorii altor ediții Office 2013, ci și utilizatorii care nu au instalată versiunea Office au posibilitatea de a utiliza acest software pe PC-ul lor. Access 2013 oferă, în special, avantajul că programul este încă compatibil cu sistemele de operare Microsoft mai vechi, începând cu Windows 7 - beneficiind astfel în special acei utilizatori care nu doresc să treacă la sistemul de operare actual.

În magazinul online al Wiresoft puteți cumpăra versiunea 2013 a MS Access, precum și alte versiuni ale software-ului, inclusiv cea mai recentă ediție, la un preț rezonabil ca licență pentru un singur utilizator - precum și alte programe Office. Următoarea prezentare generală oferă o introducere la cele mai importante funcții și caracteristici din Access 2013.

Configurați și editați aplicațiile de baze de date în mod individual în Access 2013

Prin integrarea Microsoft Jet Engine ca sistem de baze de date, Access oferă toate instrumentele unui mediu de dezvoltare integrat, care, datorită interfeței sale grafice cu utilizatorul, este ideal pentru crearea de aplicații tipice de baze de date. În acest scop, Access 2013 pune la dispoziția utilizatorilor numeroase obiecte de programare vizuală care sunt deja orientate spre accesul la baze de date; acest lucru face posibilă crearea eficientă și rapidă a unor aplicații adecvate fără a fi nevoie de cunoștințe de programare foarte avansate.

În calitate de sistem de gestionare a bazelor de date relaționale (RDBMS), Access 2013 oferă avantajul decisiv față de sistemele de baze de date comparabile că datele colectate prin intermediul acestuia pot fi utilizate în mod flexibil, astfel încât utilizatorii au posibilitatea de a le actualiza în orice moment și, prin urmare, de a le modifica, adăuga sau chiar șterge din nou. Această concepție orientată spre tranzacții face ca MS Access 2013 să fie ideal pentru gestionarea datelor relevante pentru afaceri și pentru susținerea sistemelor operaționale din cadrul companiilor; sarcinile tipice includ nu numai capturarea și furnizarea de proiecte și liste de sarcini, ci și de baze de date de contacte și, în special în sistemele de magazine, urmărirea și gestionarea stocurilor.

Access2013 acceptă limbajul de interogare a bazelor de date SQL-92, iar Access utilizează atât formatul mai vechi .mdb, cât și cel mai nou .accdb (prescurtare de la Microsoft Access Database) ca format de date Standard, care poate fi deschis și de programe din afara Microsoft. Atunci când se face legătura cu o sursă de date externă, se pot utiliza alte versiuni Access, precum și formate care nu sunt Access.

Cu Access 2013, pot fi create sau utilizate diverse forme și tipuri de obiecte de baze de date, inclusiv:

 • Formulare pentru introducerea structurată a datelor
 • Specificații pentru import și export
 • Tabele pentru stocarea datelor
 • Interogări pentru prelucrarea ulterioară a datelor capturate
 • Rapoarte de ieșire a datelor capturate
 • Macros pentru automatizarea anumitor procese
 • Module Visual Basic pentru simplificarea anumitor procese
 • Legături între tabele, inclusiv definirea condițiilor de integritate

În special formularele care pot fi create individual în Access 2013 reprezintă o caracteristică extrem de practică pentru introducerea și gestionarea datelor nu numai manual, ci și automat prin intermediul interfețelor. Astfel, înregistrările de date individuale pot fi afișate în vizualizarea formularului într-un mod structurat și clar dispus, ceea ce facilitează mult introducerea și întreținerea datelor. Sunt disponibile diverse instrumente de creare a formularelor pentru a crea aceste autoformulare Access, în funcție de necesități.

Crearea aplicațiilor cu Access 2013

Totuși, cea mai importantă inovație pe care Access 2013 o are de oferit sunt aplicațiile! Cu ajutorul instrumentelor integrate, utilizatorii pot crea diferite aplicații chiar și fără cunoștințe de programare. Pentru a face acest lucru, trebuie mai întâi să se selecteze tipul de date adecvat, astfel încât Access creează automat o structură completă de bază de date pentru aceasta, care are deja o interfață ușor de utilizat. Pe lângă funcțiile de bază tipice, aplicația conține deja diverse comenzi Standard pentru adăugarea sau modificarea datelor și pentru navigare.

Comenzile pot fi plasate sau mutate într-o anumită poziție în funcție de necesități, fără a fi nevoie de modificări suplimentare ale aspectului. Această funcție funcționează intuitiv, astfel încât utilizatorii trebuie doar să facă clic și să tragă un element în locația dorită, iar celelalte controale care se află acolo sunt mutate automat în lateral pentru a crea spațiul corespunzător.

Aplicațiile web Access pot fi accesibile online printr-un browser web prin conectarea lor la Microsoft SharePoint ca aplicație SharePoint, ceea ce le permite să fie partajate cu alți utilizatori. Acest lucru înseamnă că bazele de date create în Access pot fi utilizate nu numai la nivel local pe un PC, ci și indiferent de locație, prin intermediul unei conexiuni web disponibile.

Celelalte avantaje ale punerii la dispoziție a aplicațiilor Access prin intermediul SharePoint sunt, pe de o parte, posibilitatea de a obține informații despre utilizarea aplicației respective și, pe de altă parte, posibilitatea de a urmări informațiile generate prin intermediul acesteia.

Conectarea Access 2013 la Microsoft SQL Server și Azure SQL Database oferă, de asemenea, o fiabilitate și o securitate sporite, precum și o scalabilitate a datelor - atunci când sunt implementate atât în cloud, cât și la fața locului.

Cerințe de sistem pentru Microsoft Access 2013

Programul Access 2013 Office este oferit de Microsoft în următoarele versiuni: 32 și 64 de biți. Versiunea pe 32 de biți a Access 2013 este compatibilă cu sistemele de operare Windows Windows 7, Windows 8 și Windows 8.1.

Versiunea pe 64 de biți a Access 2013 este compatibilă cu Windows Server 2008 R2 și Windows Server 2012, în plus față de aceste sisteme de operare Windows acceptate de versiunea pe 32 de biți. În funcție de versiune, diferă și alte cerințe hardware pentru RAM și spațiu pe hard disk. Prin urmare, se aplică următoarele cerințe minime:

 • Sisteme de operare: Windows 7, Windows 8; Windows Server 2008 R2 și, respectiv, Windows Server 2012
 • Utilizarea funcționalității multi-touch este optimizată pentru Windows 8
 • Procesor: min. 1 GHz sau mai rapid - procesor pe x86 sau x64 biți
 • Memorie (RAM): cel puțin 1 GB (32 de biți); 2 GB (64 de biți)
 • Hard disk: min. 3 GB
 • Ecran: Rezoluție minimă de 1.024 x 576 pixeli și placă grafică compatibilă cu DirectX10

Microsoft Access 2013 la Wiresoft cumpăra ieftin single

MS Access 2013 este o componentă clasică, fixă a edițiilor Professional și Professional Pro ale MS Office și, prin urmare, nu este disponibilă ca versiune individuală, ci doar împreună cu unul dintre aceste pachete Office sau în cadrul unui abonament plătit. În magazinul online Wiresoft puteți cumpăra programul Access 2013 individual - fără cealaltă opțiune de abonament cu eventuale actualizări obligatorii; adică, prin această achiziție, suportați doar aceste costuri unice. Aceasta este o versiune completă a programului, care are aceeași gamă de funcții ca și componenta software Office 2013, cu singura diferență că este o singură licență de Access 2013, care este utilizată exclusiv de către dumneavoastră.

Achiziționarea sigură a software-ului cu Wiresoft: Cumpărarea Access 2013 de la Wiresoft nu este doar deosebit de ieftină, ci și sigură: Această licență Access 2013 pentru un singur utilizator oferită provine inițial dintr-o licență de volum mai mare, cum ar fi o licență folosită doar într-o companie mai mare. Aceste companii au dreptul legal de a vinde licențe de software nefolosite către Wiresoft, de exemplu - fie pentru că nu sunt necesare și sunt excedentare, fie pentru că această versiune de program a fost înlocuită cu una mai nouă sau nu mai este suportată din cauza unei schimbări de hardware sau de sistem de operare. În acest caz, acestea sunt scoase din licența de volum și convertite în licențe individuale și apoi denumite software utilizat. Cu toate acestea, funcționalitatea lor generală nu este afectată de acest lucru, deoarece software-ul în sine nu se poate uza. De asemenea, Wiresoft vinde numai versiuni complete ale Access și ale altor programe Microsoft, care sunt identice cu versiunile originale Microsoft și provin din surse sigure și legale.

Atunci când cumpărați software folosit de la Wiresoft, nu vă asumați niciun risc legal, deoarece atât vânzarea, cât și cumpărarea de software folosit sunt protejate de lege.

După achiziționare și descărcare, software-ul Access 2013 pe care l-ați cumpărat poate fi instalat imediat pe PC-ul dumneavoastră și activat cu o cheie de licență de volum valabilă - numită și cheie de activare multiplă (MAK) - și poate fi utilizat fără restricții.

Achiziționarea de software cu Wiresoft este o soluție deosebit de economică pentru utilizarea unor programe altfel scumpe sau indisponibile individual, de care beneficiază nu numai liber-profesioniștii și IMM-urile, ci și utilizatorii privați. În acest fel, ei beneficiază de toate avantajele pe care Access 2013 le oferă la un preț redus și economisesc și bani!

În magazinul de software Wiresoft puteți găsi versiuni mai noi și mai vechi de Access 2013, precum și multe alte Office- și alte programe Microsoft ca versiune de achiziție. Dacă aveți întrebări legate de MS Access 2013 sau de orice alt program Microsoft, apelați pur și simplu la consultanța noastră prin e-mail, telefon sau chat.

Alte linkuri către "MICROSOFT ACCESS 2013"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT ACCESS 2013"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii