Chat with us, powered by LiveChat
PRODUS ORIGINAL AUTORIZAT
EXPEDIERE ÎN TERMEN DE 24 DE ORE
ASISTENȚĂ PRIN CHAT, E-MAIL ȘI TELEFON
LINIE TELEFONICĂ GRATUITĂ +4969 - 173261340
 
MICROSOFT ACCESS 2013

MICROSOFT ACCESS 2013

148,00 RON *

incl. TVA.

Disponibil ca o descărcare instantanee


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10031
 • 077-06126
 • Beneficii

  - Livrare rapidă
  . - Produs original autorizat
  . - Expediere în termen de 24 de ore
  . - Suport prin chat, e-mail și telefonic
  .
MS Access 2013 ca program de sine stătător Microsoft Access 2013 este o altă versiune a...mai mult
Informații despre produs "MICROSOFT ACCESS 2013"

MS Access 2013 ca program de sine stătător

Microsoft Access 2013 este o altă versiune a puternicului sistem de gestionare a bazelor de date Microsoft pentru capturarea datelor în formă structurată și punerea lor la dispoziție pentru diferite tipuri de utilizare ulterioară. Access 2013 oferă interfețe adecvate care permit nu numai importul de fișiere Excel și PDF, ci și din multe tipuri de baze de date SQL. Instrumentele intuitive permit chiar și utilizatorilor neexperimentați să se familiarizeze rapid cu software-ul și să creeze diferite tipuri de aplicații de baze de date în funcție de cerințele individuale - în special pentru gestionarea bunurilor în companii, precum și pentru administrarea datelor și gestionarea proiectelor, dar și în scopuri private. Prin urmare, Access 2013 este ideal pentru bazele de date de dimensiuni mici și medii, cu până la 10 utilizatori.

Access pune la dispoziția utilizatorilor numeroase șabloane și machete integrate cu ajutorul cărora pot fi create rapid și ușor aplicații tipice pe baza interfeței de birou cunoscute din Office 2013. De asemenea, software-ul oferă funcții extinse de raportare pentru evaluarea profesională a status quo-ului și alte rapoarte.

Prin intermediul Office 365 sau al unei conexiuni SharePoint, Access 2013 oferă, de asemenea, toate condițiile necesare pentru o colaborare simplificată în echipă. Utilizatorii care folosesc deja Windows 8 ca sistem de operare pot, de asemenea, să profite de funcționalitatea tactilă optimizată și să utilizeze pe deplin software-ul pe dispozitivele finale corespunzătoare.

Cu toate acestea, cea mai importantă caracteristică nouă a Access 2013 este Access Web App! Odată creat, acest tip de bază de date poate fi publicat prin SharePoint, astfel încât toți angajații cu drepturi de acces să o poată accesa și să lucreze cu ea în timp real.

Access 2013 este de obicei disponibil doar ca o componentă fixă a edițiilor MS Office Professional și Professional Plus (sau prin abonament). Achiziționând versiunea unică a Access 2013 de la Wiresoft, nu numai utilizatorii altor ediții Office 2013, ci și utilizatorii care nu au instalată o versiune Office, au posibilitatea de a utiliza acest software pe PC-ul lor. Access 2013 oferă, de asemenea, avantajul special că programul este încă compatibil cu sistemele de operare Microsoft mai vechi, începând cu Windows 7, ceea ce înseamnă că utilizatorii care nu doresc să treacă la sistemul de operare actual beneficiază în mod special de acest lucru.

În magazinul online Wiresoft, puteți cumpăra versiunea 2013 a MS Access, precum și alte versiuni ale programului, inclusiv cea mai recentă ediție, la un preț redus ca licență pentru un singur utilizator - la fel ca și celelalte programe Office. Următoarea prezentare generală oferă o introducere la cele mai importante funcții și caracteristici din Access 2013.

Configurarea și editarea individuală a aplicațiilor de baze de date în Access 2013

Prin integrarea Microsoft Jet Engine ca sistem de baze de date, Access oferă toate instrumentele unui mediu de dezvoltare integrat care, datorită interfeței sale grafice cu utilizatorul, este ideal pentru crearea de aplicații tipice de baze de date. Access 2013 oferă utilizatorilor numeroase obiecte de programare vizuală care sunt deja orientate spre accesul la baze de date; acest lucru face posibilă crearea de aplicații adecvate în mod eficient și rapid, fără a fi nevoie de cunoștințe vaste de programare.

În calitate de sistem de gestionare a bazelor de date relaționale (RDBMS), Access 2013 oferă avantajul decisiv față de sistemele de baze de date comparabile că datele introduse prin intermediul acestuia pot fi utilizate în mod flexibil, astfel încât utilizatorii au posibilitatea de a le actualiza în orice moment și, prin urmare, de a le modifica, adăuga sau chiar șterge din nou. Această concepție orientată spre tranzacții face ca MS Access 2013 să fie ideal pentru gestionarea datelor relevante pentru afaceri și pentru susținerea sistemelor operaționale din companii; sarcinile tipice includ nu numai înregistrarea și furnizarea de proiecte și liste de sarcini, ci și baze de date de contacte și, în special în cazul sistemelor de magazine, urmărirea și gestionarea stocurilor.

Access 2013 suportă limbajul de interogare a bazelor de date SQL-92. Ca format de date standard, Access utilizează atât formatul mai vechi .mdb, cât și cel mai nou .accdb (abreviere pentru Microsoft Access Database), care poate fi deschis și de programe din afara Microsoft. Atunci când se face legătura cu o sursă de date externă, se pot utiliza și alte versiuni Access, precum și formate care nu sunt Access.

Cu Access 2013, pot fi create sau utilizate diverse forme și tipuri de obiecte de baze de date, inclusiv:

 • Formulare pentru introducerea structurată a datelor
 • Specificații pentru import și export
 • Tabele pentru stocarea datelor
 • Interogări pentru prelucrarea ulterioară a datelor capturate
 • Rapoarte de ieșire a datelor capturate
 • Macros pentru automatizarea anumitor procese
 • Module Visual Basic pentru simplificarea anumitor procese
 • Legături între tabele, inclusiv definirea condițiilor de integritate

În special formularele care pot fi create individual în Access 2013 reprezintă o caracteristică extrem de practică pentru introducerea și gestionarea datelor nu numai manual, ci și automat prin intermediul interfețelor. În vizualizarea formularului, înregistrările de date individuale pot fi afișate într-un mod structurat și clar dispuse, ceea ce facilitează mult introducerea și întreținerea datelor. Sunt disponibile diverse instrumente de creare a formularelor pentru a crea aceste autoformulare Access, în funcție de necesități.

Crearea de aplicații cu Access 2013

Totuși, cea mai importantă inovație pe care Access 2013 o are de oferit sunt aplicațiile! Cu ajutorul instrumentelor integrate, utilizatorii pot crea diferite aplicații chiar și fără cunoștințe de programare. Pentru a face acest lucru, trebuie mai întâi să se selecteze tipul de date corespunzător, astfel încât Access să creeze automat o structură completă de bază de date pentru aceasta, care are deja o interfață ușor de utilizat. În plus față de funcțiile de bază tipice, aplicația conține deja diverse comenzi standard pentru adăugarea sau editarea datelor și pentru navigare.

Comenzile pot fi plasate sau mutate într-o anumită poziție în funcție de necesități, fără a fi nevoie de modificări suplimentare ale aspectului. Această funcție funcționează intuitiv, astfel încât utilizatorii trebuie doar să facă clic și să tragă controlul în poziția dorită, iar celelalte controale care se află acolo sunt mutate automat în lateral pentru a crea spațiul corespunzător.

Aplicațiile web Access pot fi accesibile online printr-un browser web prin conectarea la Microsoft SharePoint ca aplicație SharePoint și, astfel, pot fi partajate cu alți utilizatori. Acest lucru înseamnă că bazele de date create în Access pot fi utilizate nu numai la nivel local pe PC, ci și independent de locație prin intermediul unei conexiuni web disponibile.

Alte avantaje ale punerii la dispoziție a aplicațiilor Access prin intermediul SharePoint sunt, pe de o parte, posibilitatea de a obține informații despre utilizarea aplicației respective, precum și de a urmări informațiile generate prin intermediul acesteia.

Conectarea Access 2013 la Microsoft SQL Server și la baza de date Azure SQL oferă, de asemenea, o mai mare fiabilitate și securitate, precum și o scalabilitate a datelor - atunci când acestea sunt implementate atât în cloud, cât și la nivel local.

Cerințe de sistem pentru Microsoft Access 2013

Programul Office Access 2013 este oferit de Microsoft în următoarele versiuni: 32 și 64 de biți. Versiunea pe 32 de biți a Access 2013 este compatibilă cu sistemele de operare Windows 7, Windows 8 și Windows 8.1.

În plus față de sistemele de operare Windows acceptate de versiunea pe 32 de biți, versiunea pe 64 de biți a Access 2013 este acceptată și de Windows Server 2008 R2 și Windows Server 2012. În funcție de versiune, cerințele hardware suplimentare pentru spațiul de lucru și spațiul pe hard disk diferă și ele. Prin urmare, se aplică următoarele cerințe minime:

 • Sisteme de operare: Windows 7, Windows 8.1, Windows 10, Windows 11, Windows Server 2012/ 2012 R2 /2016 /2019 /2022
 • Utilizarea funcționalității multi-touch este optimizată pentru Windows 8
 • Procesor: min. 1 GHz sau mai rapid - procesor pe x86 sau x64 biți
 • Memorie (RAM): min. 1 GB (32 de biți); 2 GB (64 de biți)
 • Hard disk: min. 3 GB
 • Ecran: Rezoluție minimă de 1.024 x 576 pixeli și placă grafică compatibilă cu DirectX10

Microsoft Access 2013 la Wiresoft la un preț redus

MS Access 2013 este o componentă clasică, fixă a edițiilor MS Office Professional și Professional Pro și, prin urmare, nu este disponibilă separat ca versiune de achiziție, ci doar împreună cu unul dintre aceste pachete Office sau în cadrul unui abonament plătit. În magazinul online Wiresoft puteți cumpăra programul Access 2013 și individual - fără cealaltă opțiune de abonament cu eventuale actualizări obligatorii, adică veți suporta doar aceste costuri unice la această achiziție. Aceasta este o versiune completă a programului, cu aceeași gamă de funcții ca și componenta software Office 2013, cu singura diferență că este o singură licență de Access 2013, pe care o utilizați exclusiv dumneavoastră.

Achiziționarea de software în siguranță cu Wiresoft: Cumpărarea Access 2013 de la Wiresoft nu este doar deosebit de ieftină, ci și sigură: această licență Access 2013 pentru un singur utilizator oferită provine inițial dintr-o licență de volum mai mare, cum ar fi cea utilizată doar într-o companie mai mare. Aceste companii au dreptul legal de a vinde licențe de software nefolosite către Wiresoft, de exemplu - fie pentru că nu sunt necesare și sunt excedentare, fie pentru că versiunea programului a fost înlocuită cu una mai nouă sau nu mai este susținută din cauza unei schimbări de hardware sau de sistem de operare. În acest caz, acestea sunt scoase din licența de volum și convertite în licențe individuale, fiind apoi denumite software la mâna a doua sau software folosit. Cu toate acestea, funcționalitatea lor generală nu este afectată de acest lucru, deoarece software-ul în sine nu se poate uza. De asemenea, Wiresoft vinde numai versiuni complete ale Access și ale altor programe Microsoft, care sunt identice cu versiunile originale Microsoft și provin din surse sigure și legale.

Atunci când cumpărați software folosit de la Wiresoft, nu riscați nimic din punct de vedere legal, deoarece atât vânzarea, cât și cumpărarea de software folosit sunt protejate din punct de vedere legal.

Software-ul Access 2013 pe care l-ați achiziționat poate fi instalat pe PC-ul dumneavoastră imediat după cumpărare și descărcare, activat și utilizat fără restricții cu o cheie de licență de volum valabilă - numită și cheie de activare multiplă (MAK).

Achiziționarea de software cu Wiresoft este o soluție deosebit de economică pentru utilizarea unor programe altfel costisitoare sau indisponibile individual, de care beneficiază nu numai liber-profesioniștii și IMM-urile, ci și utilizatorii privați. În acest fel, ei primesc toate avantajele pe care Access 2013 le oferă la un preț redus și economisesc bani!

În magazinul de software Wiresoft, puteți găsi versiuni mai noi și mai vechi de Access 2013, precum și multe alte programe Office și alte programe Microsoft ca versiune de achiziție. Dacă aveți întrebări despre MS Access 2013 sau despre orice alt program Microsoft, contactați-ne prin e-mail, telefon sau chat.

Citiți, scrieți și discutați recenzii...mai mult
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT ACCESS 2013"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.
Vă rugăm să introduceți șirul de caractere în câmpul de text de mai jos.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Ultima vizualizare