Chat with us, powered by LiveChat
JURIDIC
Clienți de afaceri
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Trustmask
Nu s-au găsit rezultate pentru filtrare!
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 STANDARD MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 STANDARD
Microsoft Exchange Server 2019 Standard Este deosebit de important pentru compania dumneavoastră să aveți în permanență canale de comunicare flexibile între angajați și clienți. În special, traficul securizat de e-mail, coordonarea...
1.889,90 RON *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE
Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise Pe lângă procesarea de text și foile de calcul, gestionarea e-mailurilor, a întâlnirilor, a contactelor și a sarcinilor joacă un rol important în cadrul companiilor. Pentru a face față sarcinilor...
11.155,90 RON *

Avantaje dovedite cu Microsoft Exchange Server 2019

Utilizând așa-numitul rol de server de căsuță poștală, Exchange Server reunește căi de transport precum Exchange Transport, Mailbox Transport Submission, Mailbox Transport Delivery și Frontend Transport, îmbunătățind astfel semnificativ performanța CPU.

Gestionarea și organizarea eficientă a e-mailurilor, a întâlnirilor și a sarcinilor

Cutia poștală de primire inteligentă asigură o productivitate și o eficiență mai mari pentru angajați. Datorită posibilității de personalizare și a funcției de căutare extinsă, pot fi găsite rapid nu numai e-mailurile, ci și contactele, întâlnirile și sarcinile. Cu Microsoft Exchange Server 2019 Standard, aveți toate datele importante la îndemână. Programul client de poștă electronică Microsoft Outlook, testat și dovedit, vă oferă interfața familiară Windows.

Securitate cu Windows Server 2019 Core

Windows Server Exchange 2019 rulează pe Windows Server 2019 Core și, astfel, oferă cea mai fiabilă și, de asemenea, cea mai de încredere platformă pentru infrastructura dvs. de mesagerie. Utilizarea mai eficientă a resurselor de sistem disponibile, cum ar fi nucleele de procesor, memoria și spațiul de stocare, crește productivitatea. Folosind cei mai noi algoritmi de criptare și hashing, protecția datelor dvs. este și mai bună. Gestionarea sarcinilor de rutină devine și mai ușoară. Iar Outlook Mobile oferă acces mobil securizat la Exchange Online din mers.

Cele mai importante inovații Microsoft Exchange Server 2019 dintr-o privire

Tehnologiile, funcțiile și serviciile noi și îmbunătățite din cele mai recente ediții Windows Server ajută acum utilizatorii și organizațiile să își schimbe accentul de la comunicare la colaborare. Prin urmare, Exchange Server 2019 contribuie, de asemenea, la reducerea costului total de proprietate - prin implementarea aplicațiilor Exchange Server, atât la sediu, cât și în cloud.

Acest lucru este completat de performanțe îmbunătățite, de o mai mare securitate în ceea ce privește protecția împotriva atacatorilor și de capacități de gestionare îmbunătățite pentru administratorii de servere.

Exchange Server 2019 rulează pe Windows Server 2019 Core, ceea ce îl face una dintre cele mai sigure și mai fiabile platforme pentru infrastructura de mesagerie a organizației dumneavoastră.

Inovațiile din Microsoft Exchange Server 2019 aduc beneficii atât utilizatorilor finali, cât și administratorilor:

Baza de date Meta Cache (MCDB)

Exchange 2019 oferă organizațiilor posibilitatea de a utiliza baza de date Meta Cache Database atunci când își rulează propriul server fizic cu unități SSD. Acest script de automatizare face copii de siguranță a meta-informațiilor, cum ar fi structura de dosare a unei căsuțe poștale și accelerează atât accesul, cât și căutarea. În plus, le permite administratorilor să creeze spațiu pentru mai mulți utilizatori într-o instanță de server. Utilizarea MCDB contribuie astfel la reducerea costurilor.

Memoria cache dinamică a bazei de date (DDC)

Cache-ul dinamic al bazei de date din Server Exchange 2019 permite ajustarea dinamică a capacității de stocare în funcție de situația respectivă. Acest lucru înseamnă că capacitatea de stocare disponibilă poate fi utilizată mai bine, chiar dacă numărul de baze de date active se modifică, iar serverul Exchange are, de asemenea, o viteză mai mare.

Indice de căutare

În Exchange Server 2019, indexul de căutare a fost complet reorganizat. În timp ce în versiunile anterioare era separată de baza de date a unei căsuțe poștale, acum este localizată direct acolo. Această inovație are două avantaje decisive: Pe de o parte, administrarea este simplificată în mod semnificativ, iar pe de altă parte, viteza de căutare este crescută.

Windows Server Core

Cu Windows Server Core, Exchange Server Edition permite tuturor administratorilor să simplifice versiunea standard a sistemului de servere. Designul mai simplu facilitează configurarea, iar serviciile inutile care consumă resurse pot fi neutralizate. În plus, Windows Server Core oferă și o mai mare securitate, deoarece, pe de o parte, are mai puține puncte de atac pentru intruși și, pe de altă parte, pericolul de a introduce erori care amenință securitatea este redus considerabil.

Reguli de acces al clienților

Cu ajutorul Regulilor de acces al clienților, noua versiune Exchange oferă administratorilor posibilități extinse de a limita accesul la zona de configurare a serverelor. Acest lucru afectează nu numai Centrul de administrare în sine, ci și PowerShell, care este responsabil pentru configurarea, administrarea și automatizarea sistemelor.

Administratorii pot utiliza regulile actuale de acces al clienților pentru a controla o conexiune la Exchange pe baza unei adrese IP, a unui anumit tip de autentificare și a proprietăților utilizatorului - de asemenea, în funcție de țară sau regiune - și, dacă este necesar, să o blocheze direct prin intermediul serverului, fără a fi nevoie să se bazeze pe un firewall. De asemenea, cu ajutorul Regulilor de acces al clienților, aceștia pot permite utilizatorilor definiți să utilizeze PowerShell pentru o anumită perioadă de timp.

Extensii de calendar

Cu versiunea Exchange 2019, utilizatorul final beneficiază în special de noi funcții practice care afectează calendarul, în special organizarea de întâlniri:

  • Data de încheiere implicită. Această funcție se referă la organizarea de reuniuni recurente într-un număr rezonabil.
  • Nu transmiteți. Această funcție permite organizatorului să împiedice participanții la reuniune să transmită solicitări către alți destinatari.
  • Gestionarea îmbunătățită a calendarului. Acest lucru permite administratorilor să anuleze întâlnirile organizate de o persoană care, de exemplu, pleacă în vacanță sau a părăsit compania.
  • Configurarea mesajelor în afara biroului include acum trei opțiuni suplimentare: Blocați calendarul propriu pentru o anumită perioadă de timp; Respingeți toate cererile de întâlnire trimise în timpul unei anumite perioade de timp; Respingeți toate cererile de întâlnire trimise în această perioadă de timp.
  • Calendar - Remove-CalendarEvents cmdlet: permite administratorilor să anuleze întâlnirile organizate de un utilizator care a părăsit compania.
  • Atribuirea unei permisiuni proxy prin PowerShell: Această funcție permite administratorilor să atribuie permisiuni proxy.
  • Internaționalizarea adreselor de e-mail (EAI): Acest lucru permite ca adresele de e-mail care conțin caractere care nu sunt în limba engleză să fie redirecționate sau transmise.

Îmbunătățirea colaborării pe documente

Noua versiune de server include, de asemenea, posibilitatea de a încărca și salva fișiere în OneDrive for Business, luând în considerare atât fișierele locale, cât și cele online în lista de fișiere utilizate recent.

Caracteristici care nu mai sunt acceptate în Exchange 2019

Odată cu noua ediție Server, unele caracteristici vechi și familiare ale versiunilor anterioare de Exchange nu mai sunt acceptate.

Mesagerie unificată

Odată cu Exchange Server 2019, Microsoft nu mai oferă serviciul Unified Messaging (UM). În schimb, acum este disponibil Skype for Business, care are o gamă comparabilă de funcții. Întreprinderile îl pot folosi apoi pentru a trece la mesageria vocală în cloud.

Protocolul TLS

Versiunea 2019 suportă doar protocolul TLS de la versiunea 1.2 și oferă astfel mai multă securitate cu protocolul de criptare.

Cerințe de sistem pentru Windows Exchange Server 2019

Instalarea cu succes a Exchange Server 2019 necesită anumite cerințe de rețea, hardware, software și client. În plus, este posibil să fie necesar să se ia în considerare anumite scenarii de coexistență cu versiuni anterioare ale Exchange pentru a permite o funcționare fără probleme.

Se recomandă Microsoft Outlook pentru comunicarea cu clienții. În plus față de Internet Explorer 11 și Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox și Safari sunt, de asemenea, acceptate ca browsere.

Cerințe hardware pentru Exchange Server 2019

Pentru a putea utiliza fără probleme noua versiune Exchange, PC-ul trebuie să dispună de procesoare pe 64 de biți de la Intel sau AMD, precum și de 200 MB de spațiu liber pe unitatea de sistem; în plus, sunt necesari 500 MB de memorie liberă pe unitatea cu baza de date a cozii de mesaje.

Scenarii de coexistență acceptate de Exchange 2019

Exchange 2019 acceptă parțial versiunile anterioare de Exchange, de exemplu, implementările hibride cu toți clienții Office 365 actualizați la cea mai recentă versiune Office 365. Expertul de configurare hibridă (HCW) din Exchange Server 2013 utilizat pentru configurarea hibridă este convertit într-o aplicație bazată pe cloud.

În plus, sunt acceptate următoarele spații de nume DNS (Domain Name System): domenii contigue; necontigue; domenii separate, precum și domenii cu o singură parte.

Ce versiuni de Windows Exchange Server 2019 sunt disponibile de la Wiresoft?

Microsoft Exchange Server 2019 este disponibil de la Wiresoft în următoarele două versiuni: Standard și Enterprise. 

Windows Exchange Server 2019 Standard Edition

Ediția Standard este concepută pentru a satisface nevoile de căsuțe poștale ale întreprinderilor mici și mijlocii și ale utilizatorilor de la domiciliu. Suportă până la cinci baze de date de căsuțe poștale, oferind în același timp o varietate de funcții convenabile pentru gestionarea și organizarea colaborării în echipă.

Windows Exchange Server 2019 Enterprise Edition

Ediția Enterprise este ideală pentru întreprinderile mari care au nevoie de un număr mai mare de baze de date de căsuțe poștale. Suportă până la 100 de baze de date de căsuțe poștale. Acest software de groupware și server de e-mail oferă o productivitate optimă: toți angajații pot accesa, gestiona și edita simultan toate datele furnizate. Întregul trafic de e-mail, inclusiv gestionarea întâlnirilor, este organizat fără efort. Versiunea Exchange Server 2019 Enterpreis este concepută pentru companii, universități, precum și pentru școli și administrații publice.

Licențiere flexibilă a Windows Exchange Server 2019

Puteți utiliza licența pentru Microsoft Exchange Server 2019 Standard ca soluție de server atât în propriul centru de date, cât și prin intermediul unui cloud. Microsoft vă pune la dispoziție soluția de găzduire adecvată în fiecare caz. Pentru acordarea licențelor, puteți utiliza serviciul online corespunzător de la Microsoft sau propriul server.

Atunci când achiziționați Microsoft Exchange Server 2019, nu primiți un suport de date fizic de la Wiresoft, ci un kit de licență fără mediator pentru un singur utilizator (MLK). După instalarea cu succes, vă puteți înregistra online pe site-ul Microsoft. Puteți utiliza apoi licența pentru Microsoft Exchange Server 2019 fără restricții de timp.

Vom fi bucuroși să vă furnizăm toate datele necesare pentru înregistrare în momentul achiziției. Dacă doriți să utilizați software-ul client standard Outlook, trebuie să îl comandați separat, dacă este necesar. Bineînțeles, puteți utiliza și Outlook on the Web, care este inclus în ediție. În acest caz, beneficiați de actualizări regulate ale software-ului și rămâneți mereu la zi.

Fie că este vorba de licența Microsoft Exchange Server Standard sau Enterprise: Toate produsele Microsoft disponibile de la Wiresoft conțin exclusiv drepturi de licență originale din regiunea europeană. Wiresoft oferă spre vânzare licențe de software achiziționate de companii, dar neutilizate anterior, în mod complet legal. Toate licențele au fost verificate de Wiresoft pentru autenticitate și funcționalitate. Mulți dintre clienții noștri entuziaști confirmă acest lucru. Vă rugăm să ne contactați pentru informații suplimentare.