Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Nu s-au găsit rezultate pentru filtrare!
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 STANDARD MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 STANDARD
Microsoft Exchange Server 2019 Standard Este deosebit de important pentru compania dumneavoastră să aveți în permanență canale de comunicare flexibile între angajați și clienți. În special, traficul securizat de e-mail, coordonarea...
1.701,90 RON *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE
Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise Pe lângă procesarea de text și foile de calcul, gestionarea e-mailurilor, a întâlnirilor, a contactelor și a sarcinilor joacă un rol important în cadrul companiilor. Pentru a face față sarcinilor...
10.040,90 RON *

Microsoft Exchange Server 2019: O piatră de temelie a comunicării moderne în afaceri

Introducere în Exchange Server 2019

Microsoft Exchange Server 2019 este cea mai recentă versiune a serverului de e-mail și de calendar Microsoft, utilizat pe scară largă, conceput pentru organizațiile care caută o soluție robustă de comunicare și colaborare la fața locului. Cu caracteristici de securitate îmbunătățite, performanță și o experiență de utilizare simplificată, Exchange 2019 rămâne o alegere preferată de organizațiile din întreaga lume.

Ce este nou în Exchange Server 2019?

Exchange Server 2019 aduce multe îmbunătățiri față de predecesorii săi, inclusiv o scalabilitate mai mare, o funcționalitate de căutare îmbunătățită și o integrare mai puternică cu alte produse Microsoft, cum ar fi SharePoint și Skype for Business.

Caracteristicile principale ale Exchange Server 2019

Scalabilitate și performanță

Conceput pentru întreprinderile mari, Exchange Server 2019 acceptă un număr mai mare de utilizatori pe server și căsuțe poștale mai mari, datorită unei arhitecturi de stocare îmbunătățite și a optimizărilor de performanță.

Funcționalitate de căutare îmbunătățită

Cu Exchange Server 2019, arhitectura de căutare a fost reproiectată pentru a oferi rezultate mai rapide și mai precise, ceea ce este deosebit de benefic pentru organizațiile cu cantități mari de date.

Securitate și conformitate

Exchange Server 2019 îmbunătățește securitatea cu funcții precum criptarea mesajelor la nivel de transport și în repaus și vine cu mecanisme integrate de prevenire a pierderilor de date (DLP) și capacități îmbunătățite de conformitate.

Apărare avansată împotriva amenințărilor

Caracteristicile de securitate includ apărări împotriva amenințărilor precum phishing și malware, special concepute pentru a proteja comunicațiile corporative.

Funcții de administrare și gestionare

Exchange Server 2019 oferă administratorilor instrumente și interfețe îmbunătățite pentru gestionarea mediului serverului, mentenanța și monitorizarea performanțelor sistemului.

Administrare simplificată

Conceptul de administrare simplificată al Exchange 2019 permite echipelor IT să finalizeze sarcinile mai rapid și mai eficient ca niciodată.

Relevanța lui Exchange Server 2019

Pregătire pentru viitor și adaptabilitate

Exchange Server 2019 este conceput pentru a răspunde nevoilor în schimbare ale organizațiilor moderne, cu un accent puternic pe securitate, experiența utilizatorului și integrarea în ecosistemul Microsoft 365.

Integrarea în cloud

Deși Exchange 2019 este conceput pentru utilizarea la fața locului, oferă tranziții fără probleme către cloud, permițând organizațiilor să beneficieze de flexibilitatea unui mediu hibrid.

Microsoft Exchange Server 2019 reprezintă stadiul actual al soluțiilor de comunicații pentru întreprinderi, oferind o platformă solidă, scalabilă și sigură. Acest text de categorie oferă o prezentare generală cuprinzătoare pentru a vă ajuta să înțelegeți capacitățile și valoarea lui Exchange Server 2019 pentru organizația dumneavoastră.

Categorii