Chat with us, powered by LiveChat
PRODUS ORIGINAL AUTORIZAT
EXPEDIERE ÎN TERMEN DE 24 DE ORE
ASISTENȚĂ PRIN CHAT, E-MAIL ȘI TELEFON
LINIE TELEFONICĂ GRATUITĂ +4969 - 173261340
 
MICROSOFT OFFICE 2013 STANDARD

MICROSOFT OFFICE 2013 STANDARD

247,45 RON *

incl. TVA.

Disponibil ca o descărcare instantanee


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10006
 • 021-10257
 • Beneficii

  - Livrare rapidă
  . - Produs original autorizat
  . - Expediere în termen de 24 de ore
  . - Suport prin chat, e-mail și telefonic
  .
Microsoft Office 2013 Standard - ediția pentru uz profesional și privat Cu varietatea sa de...mai mult
Informații despre produs "MICROSOFT OFFICE 2013 STANDARD"

Microsoft Office 2013 Standard - ediția pentru uz profesional și privat

Cu varietatea sa de programe dovedite și funcții eficiente, MS Office Suite 2013 Standard oferă tot ceea ce are nevoie un software de birou modern pentru a îndeplini sarcinile tipice care apar în organizarea și gestionarea sarcinilor și proiectelor în viața de afaceri modernă de zi cu zi. Numeroasele instrumente ușor de utilizat în mod intuitiv sprijină utilizatorii în toate domeniile: de la comunicare la crearea de documente de text și foi de calcul în procesarea de date extinse, până la înregistrarea spontană a ideilor și notițelor care pot fi utilizate imediat pentru prezentări vii.

De asemenea, multe funcții pot fi utilizate în mod optimizat pentru atingere pe dispozitive precum tabletele și smartphone-urile prin intermediul modului de introducere a degetelor, inclusiv o afișare deosebit de clară a butoanelor și comenzilor pe interfața sensibilă la atingere.

Microsoft Office 2013 Standard este în continuare una dintre versiunile Office cele mai utilizate pe un PC desktop; motivul este, printre altele, compatibilitatea cu Windows 7, astfel încât toate programele pe care le conține pot fi utilizate fără probleme și pe calculatoarele mai vechi. Acest lucru face ca această versiune Office să fie deosebit de atractivă pentru utilizatorii privați, dar și pentru persoanele care desfășoară activități independente și pentru companiile mici. În plus, Office 2013 Standard oferă, de asemenea, opțiunea de a stoca date și documente pe Microsoft SkyDrive, ceea ce le face disponibile în cloud și pot fi partajate prin SharePoint și editate în comun de mai mulți utilizatori în același timp. În plus, conectarea Outlook la Facebook și la alte canale de socializare sporește posibilitățile de partajare a informațiilor.

Office 2013 Standard Edition este disponibil de la Wiresoft ca versiune de achiziție pentru un singur utilizator. Mai jos veți găsi o prezentare generală a celor mai importante caracteristici și îmbunătățiri ale programelor software Office 2013 incluse.

Toate inovațiile importante din Word pentru Office 2013

Cea mai izbitoare noutate a Word 2013 este noul mod de citire, care oferă o experiență de citire semnificativ îmbunătățită, care se remarcă în special în cazul documentelor de text mai lungi. Mai presus de toate, împărțirea automată a coloanelor permite o concentrare mai mare asupra conținutului important și, astfel, crește concentrarea în timpul lecturii.

Colaborarea îmbunătățită cu documentele PDF și selectarea clară a tuturor șabloanelor de format sunt, de asemenea, deosebit de practice. Următoarele funcționalități noi merită o mențiune specială:

Funcții generale în Word 2013

 • Când Word este pornit, toate documentele utilizate recent sunt afișate într-o listă clară într-o coloană din stânga.
 • Fila "Draft" (Layout) oferă o imagine de ansamblu a tuturor șabloanelor de format disponibile, care pot fi, de asemenea, adaptate la cerințele personale.
 • Noua vizualizare de editare "Simple Markup" marchează corecturile cu o linie discretă în marginea textului.
 • Documentele PDF pot fi deschise direct în Word 2013, toate conținuturile, inclusiv grafica, sunt disponibile pentru editare ulterioară. În cele din urmă, acest fișier Word poate fi salvat din nou în format PDF.
 • Dacă un document text creat cu o versiune mai veche de Word este deschis în Word 2013, programul îl afișează în așa-numitul mod de compatibilitate. În acest mod, funcțiile noului Word nu sunt disponibile, astfel încât, după editare și salvare, acesta poate fi editat din nou cu versiunea mai veche a Word.

Machetare în timp real în Word 2013

 • De îndată ce o imagine sau ceva similar este inserat într-un document Word, Word afișează opțiunile de aspect corespunzătoare sub formă de pictograme, care pot fi adoptate imediat cu un clic. Acum sunt disponibile diverse opțiuni de setare pentru a ajusta cu precizie afișarea și poziția imaginilor și a graficii, precum și fluxul de text.
 • Ghidajele de aliniere facilitează deplasarea și aranjarea cu precizie a fotografiilor sau a tabelelor în text cu ajutorul liniilor de aliniere.
 • Aspectul live afișează rezultatul respectiv ca o previzualizare în timp real.

Un mod de citire mai bun în Word 2013

 • Documentele Word pot fi afișate în coloane pe ecran pentru a fi mai ușor de citit. Cu ajutorul pictogramelor săgeată, puteți parcurge textul ca într-o carte.
 • Atunci când lucrați la mai multe documente Word în același timp, acestea pot fi afișate în file sub formă de file.
 • Titlurile pot fi afișate în partea stângă a paginii pentru o mai bună navigare; făcând clic pe ele, documentul sare la pasajul de text respectiv.
 • Pentru a păstra textul cât mai neutru posibil, toate instrumentele de editare pot fi ascunse, cu excepția câtorva.
 • Cu ajutorul zoomului obiect, tabelele, imaginile etc. conținute într-un document Word sunt mărite pentru a umple ecranul. Tabelele, imaginile etc. conținute într-un document Word pot fi mărite pentru a umple ecranul și apoi reduse din nou - tot ce trebuie să faceți este să dați dublu clic pe elementul de text respectiv.

Excel 2013: Cele mai importante inovații

Software-ul de foi de calcul testat și testat are, de asemenea, câteva instrumente noi în Office 2013 Standard, care sprijină în principal utilizatorii în procesarea unor cantități mari de date. De exemplu, programul recunoaște modelele atunci când editează seturi de date și le completează automat. Diferite registre de lucru pot fi afișate fiecare în propria lor fereastră, ceea ce facilitează lucrul la mai multe documente Excel în același timp și așa mai departe:

 • Noua funcție de previzualizare flash recunoaște automat la ce lucrați în prezent, deoarece recunoaște modelul de date de bază și apoi completează imediat și în mod fiabil înregistrările respective. Spre deosebire de completările automate anterioare, previzualizarea flash nu umple doar câmpul curent, ci și o întreagă coloană. Dacă sugestiile nu sunt dorite, este suficient să le suprascrieți pur și simplu.
 • Datele pot fi formatate cu analiza rapidă în doar câteva clicuri. Atunci când este selectată o înregistrare de date, în colțul din dreapta jos apare un meniu de selecție rapidă, prin intermediul căruia pot fi setate direct funcții familiare, cum ar fi formatarea condiționată. Prin trecerea mouse-ului peste, formatele individuale pot fi afișate în previzualizare și aplicate cu un singur clic.
 • Spre deosebire de selecția rapidă anterioară pentru diagrame, Excel în versiunea 2013 oferă recomandări explicite cu privire la diagrama cea mai potrivită pentru un set de date selectat. De asemenea, acestea pot fi ușor de editat imediat.
 • Datele din Excel și din alte tabele pot fi filtrate în funcție de diverse criterii. Secțiunile de date ușor de configurat arată filtrul utilizat în prezent, astfel încât să fie întotdeauna clar ce date sunt luate în considerare.

PowerPoint 2013: Cele mai importante inovații

Microsoft PowerPoint 2013 conține, printre altele, o serie de modele și animații noi pentru a extinde posibilitățile de realizare a prezentărilor. Modelele suplimentare cu ecran lat chiar iau acest lucru la propriu ... În plus, noul PowerPoint oferă o vizualizare a vorbitorului, care afișează notele vorbitorului și, bineînțeles, doar diapozitivele pentru public:

 • Noua dimensiune implicită a diapozitivelor în PowerPoint 2013 este 16:9, dar, desigur, aceasta poate fi schimbată înapoi la formatul anterior.
 • Două fișiere PowerPoint pot fi îmbinate într-un singur document fără probleme, inclusiv revizuirile.
 • Comentariile pot fi adăugate pe marginea unei prezentări, iar persoanele respective, inclusiv opțiunile de contact, sunt, de asemenea, afișate.
 • În plus, acum este foarte ușor să publicați prezentări PowerPoint sub formă de videoclipuri și să le postați pe canalele de socializare. Acum sunt acceptate și alte formate media, cum ar fi MP4 și MOV, precum și conținut de înaltă rezoluție și codecuri integrate.

Outlook 2013: Cele mai importante inovații

Noul Outlook 2013 este cel mai vizibil la deschiderea programului: În comparație cu versiunea anterioară, noua interfață de birou pare mult mai clară. De exemplu, bara de navigare, care este utilizată pentru a comuta între e-mailuri, contacte și calendar, este acum situată în partea de jos a ecranului. Acest lucru creează mai mult spațiu pentru toate celelalte conținuturi. Outlook 2013 are, de asemenea, noi caracteristici de oferit:

 • Prin integrarea rețelelor sociale, cum ar fi Facebook sau Xing, utilizatorii au acum mereu la vedere activitățile colegilor și prietenilor.
 • Detaliile de contact din rețele pot fi, de asemenea, transferate direct în lista de contacte Outlook.
 • Prin integrarea Skype în Outlook 2013, este posibil să efectuați apeluri telefonice direct din program.
 • Funcția Exchange ActiveSync sincronizează acum contactele și calendarele, astfel încât, de obicei, nu mai este necesar serverul Exchange pentru acest lucru.
 • Cu ajutorul funcției Peeks, informațiile importante pot fi afișate în mod clar. Pentru a face acest lucru, este suficient să mutați mouse-ul pe Calendar, People sau Tasks pentru a deschide o fereastră în care sunt afișate cele mai importante informații în fiecare caz.

OneNote 2013: Cele mai importante inovații

Noua aplicație tactilă face OneNote și mai practic. Acesta permite crearea și inserarea de note într-un document fără mouse sau tastatură. Înscrierile scrise de mână sunt convertite în mod îngrijit în text tipărit.

 • Funcția îmbunătățită de tabel ajută la organizarea conținutului și mai clar, cu ajutorul noilor opțiuni de formatare.
 • Prin integrarea datelor de profil ale altor utilizatori, notele pot fi partajate direct cu aceștia.
 • Cu ajutorul funcției "Send to OneNote", documentele sau paginile web pot fi acum inserate și în notebook.

Cerințe de sistem pentru Microsoft Office 2013

Software-ul Office 2013 este disponibil pentru descărcare în două versiuni: 32 de biți și 64 de biți. Prin urmare, cerințele hardware individuale, cum ar fi cele privind memoria RAM, pot fi diferite. Trebuie respectate următoarele cerințe minime:

 • Sisteme de operare: Windows 7, Windows 8.1, Windows 10, Windows 11, Windows Server 2012/ 2012 R2 /2016 /2019 /2022
 • Procesor: cel puțin 1 GHz
 • RAM: 1 GB (32 Bit) sau 2 GB 64 Bit)
 • Spațiu pe hard disk: 3 GB
 • Rezoluția imaginii: min. 1.024 x 576, placă grafică cu accelerare Direct X10

Cumpărați MS Office 2013 Standard ieftin la Wiresoft

În magazinul de software Wiresoft veți găsi ediția Standard a versiunii Office 2013 - aceasta include următoarele programe:

 • Word 2013 - creați documente de afaceri și private lectură concentrată
 • Excel 2013 - evaluați datele cu instrumente de analiză puternice
 • PowerPoint 2013 - creați prezentări semnificative
 • Outlook 2013 - gestionați e-mailurile, contactele și întâlnirile
 • OneNote 2013 - creați notițe de mână, digitizați-le și folosiți-le peste tot

Când cumpărați Standard Edition de Office 2013 ca licență pentru un singur utilizator, beneficiați nu numai de prețul fabulos al software-ului second-hand de la Wiresoft, ci și de aceste avantaje în special:

 • La Wiresoft, primiți Microsoft Office 2013 Standard Edition exclusiv ca software pentru un singur utilizator.
 • Această licență de software este de obicei parte a unei licențe de volum mai mare a unei companii, motiv pentru care este atât de ieftină la Wiresoft!
 • În momentul vânzării către Wiresoft, software-ul Office - dacă a fost utilizat - a fost dezinstalat de pe computerul anterior, astfel încât licența este 100% liberă și utilizabilă din nou.
 • De asemenea, fiecare software folosit a fost verificat de Wiresoft pentru a se asigura că poate fi utilizat din nou fără probleme.
 • În calitate de distribuitor de software de renume, Wiresoft nu oferă la vânzare versiuni de testare valabile pentru o perioadă limitată de timp sau cu funcționalitate limitată.
 • La fiecare achiziție de licență din magazinul Wiresoft puteți fi siguri că achiziționați un produs original Microsoft, a cărui vânzare are loc în conformitate cu reglementările legale, astfel încât Wiresoft sau dumneavoastră nu vă aflați într-o zonă gri din punct de vedere legal.

Pentru toate întrebările legate de achiziționarea Microsoft Office 2013 Standard sau a altor produse Microsoft Office, vă rugăm să ne contactați prin e-mail, telefon sau aici în chat.

Citiți, scrieți și discutați recenzii...mai mult
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT OFFICE 2013 STANDARD"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.
Vă rugăm să introduceți șirul de caractere în câmpul de text de mai jos.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Ultima vizualizare