Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OFFICE 2013 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT OFFICE 2013 STANDARD

Disponibil ca o descărcare instantanee

 • SW10006
 • 021-10257
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
156,90 RON * 172,90 RON * (9,25% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Versiunea Versiunea completă
Dispozitive 1x
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + licență
Mediu Descărcare
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Timp de livrare  Câteva minute
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Server terminal Compatibil


 MS Office Suite 2013 Standard cu varietatea sa de programe dovedite și funcții eficiente oferă tot ceea ce are nevoie un software de birou modern pentru a îndeplini sarcinile tipice care apar în organizarea și gestionarea sarcinilor și proiectelor în viața de afaceri modernă de zi cu zi. Numeroasele instrumente utilizabile intuitiv sprijină utilizatorii în toate domeniile: de la comunicare la crearea de documente de text și foi de calcul în cazul prelucrării unor date extinse, până la înregistrarea spontană a ideilor și a notelor care pot fi utilizate imediat pentru prezentări vii. 

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT OFFICE 2013 STANDARD"

Microsoft Office 2013 Standard - ediția pentru uz profesional și privat

MS Office-Suite 2013 Standard, cu varietatea sa de programe dovedite și funcții eficiente, oferă tot ceea ce are nevoie un software de birou modern pentru a îndeplini sarcinile tipice care apar în organizarea și gestionarea sarcinilor și proiectelor în viața de afaceri modernă. Numeroasele instrumente ușor de utilizat în mod intuitiv sprijină utilizatorii în toate domeniile: de la comunicare la crearea de documente de text și foi de calcul în procesarea de date extinse, până la înregistrarea spontană a ideilor și notițelor care pot fi utilizate imediat pentru prezentări vii.

Multe funcții pot fi utilizate, de asemenea, optimizate pentru atingere pe dispozitive precum tabletele, precum și pe smartphone-uri, prin intermediul modului de introducere a degetelor, inclusiv o afișare deosebit de clară a butoanelor și comenzilor pe interfața sensibilă la atingere.

Microsoft Office 2013 Standard este încă una dintre versiunile Office care sunt cel mai frecvent utilizate pe un PC desktop; motivul este, printre altele, compatibilitatea sa cu Windows 7, astfel încât chiar și pe calculatoarele mai vechi toate programele incluse pot fi utilizate fără probleme. Acest lucru face ca această versiune Office să fie deosebit de atractivă pentru utilizatorii privați, dar și pentru persoanele care desfășoară activități independente și pentru întreprinderile mici. În plus, Office 2013 Standard oferă, de asemenea, opțiunea de a stoca date și documente pe Microsoft SkyDrive, ceea ce înseamnă că acestea sunt disponibile în cloud și pot fi partajate prin SharePoint și editate în comun de mai mulți utilizatori în același timp. În plus, conectivitatea Outlook la Facebook și la alte canale de social media extinde capacitățile de partajare a informațiilor.

Ediția Office 2013 Standard poate fi achiziționată de la Wiresoft pentru un singur utilizator. Mai jos este prezentată o prezentare generală a principalelor caracteristici și îmbunătățiri ale programelor software incluse în Office 2013.

Toate inovațiile importante din Word pentru Office 2013

Cea mai vizibilă noutate din Word 2013 este noul mod de citire, care oferă o experiență de citire semnificativ îmbunătățită, care se remarcă în special în cazul documentelor de text mai lungi. Mai presus de toate, împărțirea automată a coloanelor permite o concentrare mai mare asupra conținutului important și, astfel, crește concentrarea în timpul lecturii.

Colaborarea îmbunătățită cu documentele PDF și selectarea clară a tuturor șabloanelor de format sunt, de asemenea, deosebit de practice. Următoarele funcționalități noi merită o mențiune specială:

Funcții generale în Word 2013

 • Când Word este pornit, toate documentele utilizate recent sunt afișate într-o listă clară într-o coloană din stânga.
 • Fila "Draft" (Layout) oferă o imagine de ansamblu a tuturor foilor de stil disponibile, care pot fi, de asemenea, adaptate la cerințele personale.
 • Noua vizualizare de editare "Simple Markup" marchează corecturile cu o linie discretă pe marginea textului.
 • Documentele PDF pot fi deschise direct în Word 2013, toate conținuturile, inclusiv grafica, sunt disponibile pentru editare ulterioară. În cele din urmă, acest fișier Word poate fi salvat din nou în format PDF.
 • Dacă un document text creat cu o versiune mai veche de Word este deschis în Word 2013, programul îl afișează în așa-numitul mod de compatibilitate. În acest caz, funcțiile noului Word nu sunt disponibile, astfel încât, după editare și salvare, acesta poate fi editat din nou cu versiunea mai veche a Word.

Machetare în timp real în Word 2013

 • De îndată ce o imagine sau ceva similar a fost inserat într-un document Word, Word afișează opțiunile de aspect corespunzătoare sub formă de pictograme, care pot fi adoptate imediat prin clic. În acest scop, sunt acum disponibile diverse opțiuni de setare pentru a ajusta cu precizie afișarea și poziția imaginilor și a graficii, precum și fluxul de text.
 • Ghidajele de aliniere facilitează deplasarea și aranjarea cu precizie a fotografiilor sau a tabelelor în text cu ajutorul liniilor de aliniere.
 • Aspectul live afișează rezultatul respectiv ca o previzualizare în timp real.

Un mod de citire mai bun în Word 2013

 • Documentele Word pot fi afișate în coloane pe ecran pentru a fi mai ușor de citit. Cu ajutorul pictogramelor săgeată, puteți răsfoi textul ca într-o carte.
 • Atunci când lucrați simultan la mai multe documente Word, acestea pot fi afișate în file ca file.
 • Titlurile pot fi afișate în partea stângă a paginii pentru o mai bună navigare; făcând clic pe ele, documentul sare la pasajul de text respectiv.
 • Pentru a păstra textul cât mai neutru posibil, toate instrumentele de editare pot fi ascunse, cu excepția câtorva.
 • Cu ajutorul zoomului obiect, tabelele, imaginile etc. conținute într-un document Word sunt mărite pentru a umple ecranul. Tabelele, imaginile etc. conținute într-un document Word pot fi mărite pentru a umple ecranul și, de asemenea, reduse din nou - tot ce trebuie să faceți este să dați dublu clic pe elementul de text respectiv.

Excel 2013: Cele mai importante inovații

Experimentatul și testat program de calcul tabelar are, de asemenea, câteva instrumente noi în Office 2013 Standard, care sprijină în principal utilizatorii în procesarea unor cantități mari de date. De exemplu, programul recunoaște modelele atunci când editează seturi de date și le adaugă automat. Diferite registre de lucru pot fi afișate fiecare în propria lor fereastră, ceea ce facilitează lucrul la mai multe documente Excel în același timp și așa mai departe:

 • Noua funcție de previzualizare Lightning detectează automat la ce lucrați, deoarece recunoaște modelul de date care stă la bază și apoi completează intrările respective imediat și în mod fiabil. Spre deosebire de completările automate anterioare, previzualizarea flash nu umple doar câmpul curent, ci și o întreagă coloană. Dacă sugestiile nu sunt dorite, este suficient să le suprascrieți pur și simplu.
 • Datele pot fi formatate cu analiza rapidă în doar câteva clicuri. Atunci când este selectată o înregistrare de date, în colțul din dreapta jos apare un meniu de selecție rapidă, care permite setarea directă a unor funcții familiare, cum ar fi formatarea condiționată. Formatele individuale pot fi previzualizate cu ajutorul mouse-ului și pot fi aplicate cu un singur clic.
 • Spre deosebire de selecția rapidă anterioară pentru diagrame, Excel în versiunea 2013 oferă recomandări explicite cu privire la graficul care se potrivește cel mai bine unui set de date selectat. De asemenea, acestea pot fi ușor de editat imediat.
 • Datele din Excel și din alte foi de calcul pot fi filtrate după diverse criterii. Secțiunile de date ușor de configurat arată filtrul utilizat în prezent, astfel încât să fie întotdeauna clar ce date sunt luate în considerare.

PowerPoint 2013: Cele mai importante inovații

Microsoft PowerPoint 2013 include o serie de teme și animații noi pentru a vă îmbunătăți prezentările. Modelele suplimentare cu ecran lat chiar iau acest lucru la propriu... În plus, noul PowerPoint oferă o vizualizare de vorbitor, care arată prezentatorului notițele sale, iar publicului, desigur, doar diapozitivele:

 • Noua dimensiune a diapozitivului Standard în PowerPoint 2013 este 16:9, dar, desigur, aceasta poate fi schimbată înapoi la formatul anterior.
 • Două fișiere PowerPoint pot fi îmbinate cu ușurință într-un singur document, inclusiv revizuirile.
 • Comentariile pot fi adăugate pe marginea unei prezentări, iar persoanele respective, inclusiv opțiunile de contact, sunt, de asemenea, afișate.
 • În plus, acum este ușor să publicați prezentări PowerPoint sub formă de videoclipuri și să le postați pe canalele de socializare. De asemenea, acum sunt acceptate mai multe formate media, cum ar fi MP4 și MOV, precum și conținut de înaltă rezoluție și codecuri integrate.

Outlook 2013: Cele mai importante inovații

Noul Outlook 2013 se observă cel mai bine atunci când deschideți programul: În comparație cu versiunea anterioară, noua interfață pentru desktop arată mult mai clar. De exemplu, bara de navigare, care este utilizată pentru a comuta între e-mailuri, contacte și calendar, este acum situată în partea de jos a ecranului. Acest lucru creează acum mai mult spațiu pentru tot restul conținutului. Outlook 2013 are, de asemenea, lucruri noi de oferit:

 • Prin integrarea rețelelor sociale, cum ar fi Facebook sau Xing, utilizatorii au acum mereu la vedere activitățile colegilor și prietenilor.
 • De asemenea, detaliile de contact din rețele pot fi transferate direct în lista de contacte Outlook.
 • Prin integrarea Skype în Outlook 2013, este posibil să efectuați apeluri telefonice direct din program.
 • Funcția Exchange ActiveSync sincronizează acum contactele și calendarele, astfel încât, de obicei, serverul Exchange nu mai este necesar pentru acest lucru.
 • Cu ajutorul funcției Peeks, informațiile importante pot fi afișate în mod clar. În acest scop, este suficient să mergeți cu mouse-ul pe Calendar, People sau Tasks pentru a deschide o fereastră în care sunt afișate cele mai importante informații în fiecare caz.

OneNote 2013: Cele mai importante inovații

Noua aplicație Touch face OneNote și mai practic. Acest lucru permite crearea și inserarea notelor într-un document fără mouse sau tastatură. Înscrierile scrise de mână sunt convertite în mod îngrijit în text tipărit.

 • Funcția îmbunătățită de tabel ajută la organizarea mai clară a conținutului cu ajutorul noilor opțiuni de formatare.
 • Prin integrarea datelor de profil ale altor utilizatori, notele pot fi partajate direct cu aceștia.
 • Cu ajutorul funcției "Send to OneNote", documentele sau paginile web pot fi acum inserate și în notebook.

Cerințe de sistem pentru Microsoft Office 2013

Software-ul Office 2013 este disponibil pentru descărcare în două versiuni: 32 de biți și 64 de biți. Prin urmare, cerințele hardware individuale, cum ar fi cele privind memoria RAM, pot fi diferite. Trebuie respectate următoarele cerințe minime:

 • Sisteme de operare: Windows 7 până la Windows 10, Windows Server 2008 până la 2012 R2
 • Procesor: cel puțin 1 GHz
 • RAM: 1 GB (32 Bit) sau 2 GB 64 Bit)
 • Spațiu pe hard disk: 3 GB
 • Rezoluția imaginii: min. 1.024 x 576, placă grafică cu accelerare Direct X10

MS Office 2013 Standard cumpăra ieftin la Wiresoft

În magazinul de software Wiresoft puteți găsi Standard-ediția Office versiunea 2013 - care include următoarele programe:

 • Word 2013 - creați documente de afaceri și personale lectură concentrată
 • Excel 2013 - evaluați datele cu instrumente de analiză puternice
 • PowerPoint 2013 - creați prezentări semnificative
 • Outlook 2013 - gestionați e-mailurile, contactele și întâlnirile
 • OneNote 2013 - creați notițe de mână, digitizați-le și folosiți-le peste tot

Atunci când achiziționați Standard-ediția Office 2013 ca licență pentru un singur utilizator, beneficiați de aceste avantaje în special, pe lângă prețul fabulos al software-ului folosit de la Wiresoft:

 • Obțineți Microsoft Office 2013 Standard-Edition la Wiresoft exclusiv ca software pentru un singur utilizator.
 • Această licență de software este de obicei parte a unei licențe de volum mai mare a unei companii, motiv pentru care este atât de ieftină la Wiresoft!
 • La vânzarea către Wiresoft, software-ul Office- dacă a fost utilizat - a fost dezinstalat pe fostul computer, astfel încât licența este 100% liberă și utilizabilă din nou.
 • De asemenea, fiecare software folosit a fost verificat de Wiresoft pentru a se asigura că poate fi folosit din nou fără probleme.
 • În calitate de distribuitor serios de software, Wiresoft nu oferă la vânzare versiuni de încercare care sunt valabile pentru o perioadă limitată de timp sau care au o funcționalitate limitată.
 • La fiecare achiziție de licență din magazinul Wiresoft puteți fi siguri că achiziționați un produs original Microsoft, care este vândut în conformitate cu reglementările legale, astfel încât Wiresoft sau dumneavoastră nu vă aflați într-o zonă gri din punct de vedere legal.

Pentru toate întrebările legate de achiziționarea licenței Microsoft Office 2013 Standard sau a altor produse Microsoft Office, vă rugăm să ne contactați prin e-mail, telefon sau aici în chat.

Alte linkuri către "MICROSOFT OFFICE 2013 STANDARD"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT OFFICE 2013 STANDARD"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii