Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OUTLOOK 2013
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT OUTLOOK 2013

Disponibil ca o descărcare instantanee

 • SW10038
 • 543-06057
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
94,90 RON * 103,90 RON * (8,66% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Versiunea Versiunea completă
Dispozitive 1x
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + licență
Mediu Descărcați
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Timp de livrare  Câteva minute
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Compatibil


Gestionarea zilnică a e-mailurilor, a contactelor private și Business-contacte, precum și organizarea de întâlniri și sarcini importante - cu  Outlook 2013, programul dovedit Microsoft Office - toate aceste sarcini, care aparțin domeniilor tipice ale vieții de afaceri moderne, pot fi gestionate în mod eficient. Operarea intuitivă și deosebit de ușor de utilizat Desktop-view of Outlook 2013 oferă toate premisele pentru o experiență de lucru productivă, care este completată de o multitudine de caracteristici practice și care sprijină în mod optim atât profesioniștii, cât și utilizatorii neexperimentați în îndeplinirea rapidă și ușoară a tuturor sarcinilor. De exemplu, dosarele virtuale pot fi configurate pentru a căuta conținut specific și pentru a filtra mai mult decât traficul de e-mail.

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT OUTLOOK 2013"

Microsoft Outlook 2013 - software-ul dovedit Office pentru o comunicare cuprinzătoare la birou și în viața de zi cu zi - ca program de sine stătător

Gestionarea zilnică a e-mailurilor, a contactelor private și de afaceri, precum și organizarea de întâlniri și sarcini importante - cu Outlook 2013, programul Microsoft Office, pot fi gestionate în mod eficient toate aceste sarcini, care fac parte din domeniile tipice ale vieții de afaceri moderne.

Vizualizarea intuitivă și deosebit de prietenoasă a desktop-ului Outlook 2013 oferă toate condițiile necesare pentru o experiență de lucru productivă, care este completată de o varietate de caracteristici practice și care sprijină în mod optim atât profesioniștii, cât și utilizatorii neexperimentați în realizarea rapidă și ușoară a tuturor sarcinilor. De exemplu, dosarele virtuale pot fi configurate pentru a căuta conținut specific și pentru a filtra mai mult decât traficul de e-mail.

Spre deosebire de versiunea anterioară,Outlook 2013 oferă o interfață mult mai clară. Deosebit de vizibil: bara de navigare pentru e-mailuri, contacte și calendare a fost mutată pe marginea de jos a ferestrei, ceea ce oferă mai mult spațiu pentru alt conținut. Cu toate acestea, toate funcțiile tipice de gestionare a traficului de e-mail, precum și sarcinile, contactele și intrările din calendar sunt în continuare disponibile în mod direct.

Datorită optimizării funcțiilor tactile din Outlook 2013, software-ul poate fi utilizat confortabil și pe diferite dispozitive, cum ar fi tabletele și smartphone-urile.

Outlook 2013 este o componentă obișnuită a edițiilor MS Office și, prin urmare, nu este disponibil separat (sau numai prin abonament). Prin oferta Wiresoft de a cumpăra Outlook 2013 ca program de sine stătător, utilizatorii care nu au instalată o versiune Office 2013 au, de asemenea, opțiunea de a utiliza acest software de comunicare pe PC-ul lor.

Versiunea Outlook 2013 oferă avantajul că acest program rulează și în sistemele de operare Microsoft mai vechi, începând cu Windows 7. Acesta este un mare avantaj, în special pentru acei utilizatori care nu au sistemul de operare actual sau care ar dori să treacă la acesta.

În magazinul online Wiresoft veți găsi versiunea 2013 a MS Outlook, precum și cele mai recente și alte versiuni ale software-ului la un preț rezonabil pentru achiziționarea ca licență pentru un singur utilizator, precum și alte programe Office. Mai jos puteți găsi o prezentare generală a celor mai importante funcții și caracteristici din Outlook 2013.

Prezentarea celor mai importante funcții din Outlook 2013

Ziua de afaceri modernă include o varietate de sarcini care, împreună, alcătuiesc o comunicare cuprinzătoare și de succes cu partenerii de afaceri: Aceasta include nu numai trimiterea și arhivarea e-mailurilor, ci și organizarea și coordonarea sarcinilor, proiectelor și contactelor. Outlook 2013 reunește toate aceste funcții, fiecare dintre ele fiind necesară în acest scop.

Bara de acces reprezintă centrul de comandă al interfeței Outlook, situat în partea de jos. Aici, utilizatorii pot comuta între toate funcțiile principale ale Outlook cu un singur clic: de la e-mail la calendar, persoane sau sarcini. Bara de acces este completată de filele standard, care oferă o selecție adecvată de instrumente și opțiuni pentru îndeplinirea sarcinii, în funcție de domeniul de activitate. Ordinea și selecția, precum și numărul de butoane (pictograme) din bara de acces pot fi personalizate după cum se dorește.

Lista de mesaje conține, de asemenea, o serie de comenzi pentru acțiuni utilizate frecvent: De exemplu, cu un singur clic, mesajele pot fi marcate ca fiind importante, citite sau necitite, sau chiar șterse.

În plus, următoarele funcții și instrumente, de exemplu, facilitează utilizarea Outlook 2013:

 • Mesajele de poștă electronică pot fi echipate cu o semnătură digitală, care apare automat la sfârșitul fiecărui e-mail. Pentru aceasta sunt disponibile multe opțiuni: pe lângă textul convențional cu adresa și portretul expeditorului, se poate afișa cartea de vizită electronică a expeditorului, un logo al companiei sau chiar o imagine a semnăturii manuscrise.
 • Reamintirile sunt afișate sub formă de ferestre pop-up, astfel încât o întâlnire importantă să nu fie niciodată trecută cu vederea. În Outlook, nu numai intrările din calendar, ci și contactele și mesajele de e-mail pot fi configurate ca memento-uri.
 • Gestionarea sarcinilor sau a listelor de sarcini în Outlook 2013 face posibilă combinarea diferitelor liste, afișarea acestora ca memento-uri și urmărirea stării lor.
 • Cutiile poștale de pe site permit gestionarea centralizată a e-mailurilor și a proiectelor: Prin conectarea Outlook, Exchange și SharePoint, toți membrii unei echipe au acces la calendare, sarcini și dosare de proiect, care  pot fi astfel gestionate de oriunde.
 • Căutarea unor intrări specifice, cum ar fi contactele, sarcinile și alte tipuri de conținut, este acum foarte ușoară în Outlook 2013, prin configurarea unui dosar de căutare virtual: Când începeți o căutare, toate e-mailurile sau elementele sunt căutate în funcție de un criteriu specific, iar rezultatele filtrate ale căutării sunt apoi afișate colectiv în acest dosar virtual. De exemplu, acum este posibil să căutați doar toate e-mailurile necitite din toate dosarele unei căsuțe poștale Outlook.

Următoarele caracteristici inteligente simplifică, de asemenea, multe dintre sarcinile care apar frecvent prin afișaje clare și funcții automate:

 • O privire de ansamblu mai rapidă asupra traficului de e-mailuri: căsuța de primire poate fi configurată pentru a afișa primele trei rânduri de text dintr-un e-mail primit, în loc de doar primele cuvinte, ca până acum. Acest lucru înseamnă că destinatarii nu trebuie să deschidă fiecare e-mail pentru a afla ce conține, ci pot avea o privire rapidă asupra conținutului.
 • Răspunsul la un e-mail este și mai rapid dacă în el este încorporat un comentariu. Cu un singur clic, răspunsul poate fi introdus direct în zona de lectură. Prin intermediul Lync, este posibil să se vorbească imediat cu expeditorul într-un chat în timp real.
 • În viața agitată de zi cu zi de la birou, se întâmplă rapid să doriți să trimiteți destinatarului un PDF sau un alt atașament - care este motivul real al mesajului, dar să uitați să îl includeți în e-mail. Cu ajutorul unui avertisment pop-up, Outlook vă reamintește când un mesaj este menționat în text, dar nu este atașat din greșeală.
 • Funcția "People Card" (cunoscută și sub numele de "People"), deja integrată în Windows Phone, este acum disponibilă și în Outlook 2013. Acesta colectează în mod automat toate elementele relevante pentru un anumit contact, cum ar fi adresa de e-mail și numerele de telefon, dar și informații despre companiile relevante și mesajele din rețelele sociale, cum ar fi Facebook și Twitter, și le compilează în mod clar. Cardul de persoane poate fi utilizat în Outlook pentru a coordona întâlniri, pentru a trimite e-mailuri sau pentru a suna o persoană direct din el.
 • Vizualizarea calendarului include acum și o prognoză meteo locală, în cazul în care vremea joacă un rol important în planificarea anumitor întâlniri, de exemplu, pentru evenimente în aer liber.
 • Outlook 2013 include deja suport pentru Exchange ActiveSync, astfel încât nu mai este nevoie de un add-in conector special pentru a se conecta la outlook.com (hotmail.com). De asemenea, este posibilă sincronizarea conținutului din Outlook pe desktop cu cel din outlook.com.
 • Noua funcție MeetingNotes oferă, de asemenea, posibilitatea de a crea imediat o notă în OneNote pornind de la o întâlnire din calendarul Outlook. Nota va include în mod automat data, ora și numărul de participanți, la fel ca în cazul unei intrări din calendarul Outlook.
 • Atunci când utilizați Outlook pentru iOS sau Outlook pentru Android, ciornele de e-mailuri sunt, de asemenea, sincronizate automat cu dispozitivul mobil, astfel încât aceste mesaje să fie disponibile din mers.

Cerințe de sistem pentru Microsoft Outlook 2013

Office-Programul Outlook 2013 este oferit de Microsoft în versiunile pe 32 și 64 de biți pentru descărcare. Versiunea pe 32 de biți a Outlook 2013 este acceptată de către Windows-Sistemele de operare Windows 7Windows 8 și Windows 8.1.

În plus față de sistemele de operare menționate mai sus, versiunea pe 64 de biți a Outlook 2013 este, de asemenea, acceptată de Windows Server 2008 R2 și Windows Server 2012.

În funcție de versiunea de biți, există, de asemenea, cerințe hardware suplimentare pentru spațiul de lucru și spațiul pe hard disk. Următoarele cerințe minime trebuie respectate în timpul instalării:

 • Sisteme de operare: min. Windows 7, Windows 8; Windows Server 2008 R2 sau Windows Server 2012
 • Procesor: min. 1 GHz sau mai rapid - procesor pe x86 sau x64 biți
 • Memorie (RAM): cel puțin 1 GB (32 de biți); 2 GB (64 de biți)
 • Hard disk: cel puțin 3 GB
 • Ecran: Rezoluție minimă 1.024 x 576 pixeli
 • Placă grafică cu capacitate DirectX10
 • Funcționalitatea multi-touch este optimizată pentru Windows 8

Cumpărați Microsoft Outlook 2013 individual la Wiresoft la un preț redus

MSOutlook 2013 este o parte tipică a edițiilor obișnuite MS Office ediții 2013 și, prin urmare, nu este disponibil în comerțul obișnuit în mod individual, ci doar împreună cu un pachet Office sau ca versiune cu abonament plătit. În magazinul online Wiresoft, programul Outlook 2013 este de asemenea disponibil pentru achiziționare individuală - ca versiune de achiziție, fără obligații de abonament cu actualizări frecvente ale software-ului; la achiziționarea prin intermediul Wiresoft,  sunt suportate doar costurile unice. În acest caz, achiziționați versiunea completă obișnuită a programului, cu o funcționalitate identică cu cea a componentei software inclusă în Office 2013, singura diferență este că acest Outlook 2013 este o singură licență, care este utilizată exclusiv de dumneavoastră.

Achiziționarea de software sigur cu Wiresoft: Cumpărarea Outlook 2013 sau a oricărui alt program Office de la Wiresoft este ieftină, convenabilă și sigură: deoarece acest software Outlook 2013 este o licență pentru un singur utilizator, care a făcut parte dintr-o licență de volum mai mare, de obicei achiziționată și utilizată doar de companiile mari. Fiecare companie dobândește dreptul de a vinde licențe software excedentare - de exemplu, către Wiresoft - la cumpărare. Nu contează dacă acestea sunt sau nu au fost folosite, dacă au fost înlocuite cu o versiune mai nouă a programului sau dacă nu mai sunt acceptate din cauza unei adaptări generale a hardware-ului sau a unei actualizări a sistemului de operare. Prin vânzare, licența de volum a fost dizolvată și convertită în licențe individuale - acestea sunt denumite apoi software folosit. Cu toate acestea, divizarea nu are niciun efect asupra funcționalității acestora. În plus, software-ul nu este supus uzurii. Prin urmare, Wiresoft vinde numai versiuni complete ale programului Outlook 2013 și alte versiuni sau programe Microsoft care sunt identice cu versiunile originale disponibile de la Microsoft și care provin, de asemenea, din surse legale.

Prin urmare, atunci când cumpărați Outlook 2013 ca software folosit de la Wiresoft, nu riscați nimic din punct de vedere legal, deoarece comerțul cu software folosit este permis în mod expres de lege.

Acest software Outlook 2013 poate fi instalat de dumneavoastră imediat după finalizarea procesului de achiziție și descărcarea pe PC-ul dumneavoastră și activat cu cheia de licență de volum furnizată -Multi-Activation-Key (MAK) - și utilizat imediat fără nicio restricție de timp sau de altă natură.

Achiziționarea de software pentru programele Microsoft prin intermediul Wiresoft este o soluție avantajoasă din punct de vedere economic pentru clienții noștri, pentru a putea utiliza ei înșiși aceste programe, în general scumpe sau care în mod normal nu sunt disponibile în mod individual. Nu doar freelancerii și utilizatorii privați, ci și IMM-urile beneficiază de oferta noastră de software low-cost, pentru că nu numai că primesc toate avantajele care compun Outlook 2013, dar economisesc și bani la achiziție!

Magazinul de software Wiresoft are multe alte programe Office disponibile pentru cumpărare, pe lângă versiunile actuale și mai vechi ale Outlook 2013, precum și alte programe Microsoft. Dacă aveți întrebări despre MS Outlook 2013 sau orice alt program Microsoft, nu ezitați să ne contactați prin e-mail, telefon sau chat.

Alte linkuri către "MICROSOFT OUTLOOK 2013"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT OUTLOOK 2013"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii