Chat with us, powered by LiveChat
PRODUS ORIGINAL AUTORIZAT
EXPEDIERE ÎN TERMEN DE 24 DE ORE
ASISTENȚĂ PRIN CHAT, E-MAIL ȘI TELEFON
LINIE TELEFONICĂ GRATUITĂ +4969 - 173261340
 
MICROSOFT OUTLOOK 2013

MICROSOFT OUTLOOK 2013

148,00 RON *

incl. TVA.

Disponibil ca o descărcare instantanee


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10038
 • 543-06057
 • Beneficii

  - Livrare rapidă
  . - Produs original autorizat
  . - Expediere în termen de 24 de ore
  . - Suport prin chat, e-mail și telefonic
  .
Microsoft Outlook 2013 - software-ul Office dovedit pentru o comunicare completă la birou și în...mai mult
Informații despre produs "MICROSOFT OUTLOOK 2013"

Microsoft Outlook 2013 - software-ul Office dovedit pentru o comunicare completă la birou și în viața de zi cu zi - ca program independent

Gestionarea zilnică a e-mailurilor, a contactelor private și de afaceri, precum și organizarea de întâlniri și sarcini importante - cu Outlook 2013, programul Microsoft Office testat și testat, toate aceste sarcini pot fi gestionate în mod eficient, care sunt domenii tipice ale vieții de afaceri moderne de zi cu zi.

Vizualizarea intuitivă și deosebit de ușor de utilizat a desktopului Outlook 2013 oferă toate condițiile pentru o experiență de lucru productivă, care este completată de o multitudine de caracteristici practice și care sprijină în mod optim atât profesioniștii, cât și utilizatorii neexperimentați în realizarea rapidă și ușoară a tuturor sarcinilor. De exemplu, dosarele virtuale pot fi configurate pentru a căuta conținut specific, nu doar pentru a filtra traficul de e-mail.

Spre deosebire de versiunea anterioară,Outlook 2013 oferă o interfață mult mai clară. Deosebit de vizibil: bara de navigare pentru e-mailuri, contacte și calendare a fost mutată pe marginea de jos a ferestrei, oferind astfel mai mult spațiu pentru alt conținut. Cu toate acestea, toate funcțiile tipice de gestionare a traficului de e-mail, precum și sarcinile, contactele și intrările din calendar sunt în continuare disponibile în mod direct.

Datorită optimizării funcțiilor tactile din Outlook 2013, software-ul poate fi utilizat confortabil și pe diverse dispozitive finale, cum ar fi tabletele și smartphone-urile.

Outlook 2013 este o componentă obișnuită a edițiilor MS Office și, prin urmare, nu este disponibil separat (sau numai prin abonament). Oferta Wiresoft de a cumpăra Outlook 2013 ca program independent înseamnă că și utilizatorii care nu au instalată o versiune Office 2013 au posibilitatea de a utiliza acest software de comunicare pe PC-ul lor.

Versiunea Outlook 2013 oferă avantajul că acest program funcționează și în sistemele de operare Microsoft mai vechi, începând cu Windows 7. Acesta este un mare avantaj, în special pentru acei utilizatori care nu au sistemul de operare actual sau care ar dori să treacă la acesta.

În magazinul online Wiresoft, puteți găsi versiunea 2013 a MS Outlook, precum și cele mai recente și alte versiuni ale software-ului la un preț rezonabil pentru achiziționarea ca licență pentru un singur utilizator, precum și celelalte programe Office. Mai jos puteți găsi o prezentare generală a celor mai importante funcții și caracteristici din Outlook 2013.

Prezentarea celor mai importante funcții din Outlook 2013

Viața de afaceri modernă implică o multitudine de sarcini care, împreună, alcătuiesc o comunicare cuprinzătoare și de succes cu partenerii de afaceri: Aceasta include nu numai trimiterea și arhivarea e-mailurilor, ci și organizarea și coordonarea sarcinilor, proiectelor și contactelor. Outlook 2013 reunește toate aceste funcții, fiecare dintre ele fiind necesară în acest scop.

Bara de acces reprezintă centrul de comandă al interfeței Outlook, fiind situată pe marginea de jos. Aici, utilizatorii pot comuta între toate caracteristicile principale ale Outlook cu un singur clic: de la e-mailuri la calendar, persoane sau sarcini. Bara de acces este completată de filele standard, care oferă o selecție adecvată de unelte și opțiuni pentru realizarea fiecărei zone de lucru. Ordinea și selecția, precum și numărul de butoane (pictograme) din bara de acces pot fi personalizate după cum se dorește.

Lista de mesaje conține, de asemenea, o serie de comenzi pentru acțiuni utilizate frecvent: De exemplu, cu un singur clic, mesajele pot fi marcate ca fiind importante, citite, necitite sau șterse.

În plus, următoarele funcții și instrumente, de exemplu, facilitează utilizarea Outlook 2013:

 • Mesajele de poștă electronică pot fi echipate cu o semnătură digitală, care apare automat la sfârșitul fiecărui e-mail. Pentru aceasta sunt disponibile multe opțiuni: pe lângă textul convențional cu adresa și portretul expeditorului, se poate afișa cartea de vizită electronică a expeditorului, un logo al companiei sau chiar o imagine a semnăturii manuscrise.
 • Reamintirile sunt afișate sub formă de ferestre pop-up, astfel încât o întâlnire importantă să nu fie niciodată trecută cu vederea. În Outlook, nu numai intrările din calendar, ci și contactele și mesajele de e-mail pot fi configurate ca memento-uri.
 • Gestionarea sarcinilor sau a listelor de sarcini în Outlook 2013 face posibilă combinarea diferitelor liste, afișarea acestora ca memento-uri și urmărirea stării lor.
 • Căsuțele poștale de pe site permit administrarea centralizată a e-mailurilor și a proiectelor: Prin conectarea Outlook, Exchange și SharePoint, toți membrii unei echipe au acces la calendare, sarcini și dosare de proiect, care  pot fi astfel gestionate de oriunde.
 • Căutarea unor intrări specifice, cum ar fi contactele, sarcinile și alte tipuri de conținut, este acum foarte ușoară în Outlook 2013, prin configurarea unui dosar de căutare virtual: Când începeți o căutare, toate e-mailurile sau elementele sunt căutate în funcție de un anumit criteriu, iar rezultatele filtrate ale căutării sunt apoi afișate colectiv în acest dosar virtual. De exemplu, acum este posibil să căutați doar toate e-mailurile necitite din toate dosarele unei căsuțe poștale Outlook.

Următoarele caracteristici inteligente simplifică, de asemenea, multe dintre sarcinile care apar frecvent prin afișaje clare și funcții automate:

 • O privire de ansamblu mai rapidă asupra traficului de e-mailuri: Cutia poștală de primire poate fi configurată astfel încât să fie afișate primele trei rânduri de text ale unui e-mail primit, în loc să fie afișate doar primele cuvinte, ca până acum. Acest lucru înseamnă că destinatarii nu trebuie să deschidă fiecare e-mail pentru a afla despre conținut, ci primesc deja o scurtă prezentare a acestuia.
 • Răspunsul la un e-mail este și mai rapid dacă în el este încorporat un comentariu. Cu un singur clic, răspunsul poate fi introdus direct în zona de lectură. Prin intermediul Lync, este posibil să se vorbească imediat cu expeditorul într-un chat în timp real.
 • În viața agitată de zi cu zi de la birou, se întâmplă rapid ca cineva să dorească să trimită destinatarului un PDF sau un alt atașament - care este motivul real al mesajului, dar uită să îl includă în e-mail. Cu ajutorul unui avertisment pop-up, Outlook vă reamintește dacă în text este menționat unul, dar din greșeală nu este atașat.
 • Funcția "People Card", deja integrată în Windows Phone, este acum disponibilă și în Outlook 2013. Acesta colectează în mod automat toate elementele relevante pentru un anumit contact, cum ar fi adresa de e-mail și numerele de telefon, dar și informații despre compania în cauză și mesajele din rețelele sociale, cum ar fi Facebook și Twitter, și le compilează în mod clar. Cardul de persoane poate fi utilizat în Outlook pentru a coordona întâlniri, pentru a trimite e-mailuri sau pentru a suna o persoană direct prin intermediul acestuia.
 • Vizualizarea calendarului include acum și o prognoză meteo locală, în cazul în care vremea joacă un rol important în planificarea anumitor întâlniri, de exemplu, pentru evenimente în aer liber.
 • Outlook 2013 include deja suportul pentru Exchange ActiveSync; prin urmare, nu mai este necesar un add-in conector special pentru conectarea la outlook.com (hotmail.com). De asemenea, este posibilă sincronizarea conținutului din Outlook pe desktop cu cel din outlook.com.
 • Noua funcție MeetingNotes oferă, de asemenea, posibilitatea de a crea imediat o notă în OneNote pornind de la o întâlnire din calendarul Outlook. Aceasta conține automat data corespunzătoare, precum și ora și numărul de participanți - exact așa cum a fost specificat în înregistrarea din calendarul Outlook.
 • Atunci când se utilizează Outlook pentru iOS sau Outlook pentru Android, ciornele e-mailurilor sunt, de asemenea, sincronizate automat cu dispozitivul mobil, astfel încât aceste mesaje să fie disponibile și atunci când sunteți în mișcare.

Cerințe de sistem pentru Microsoft Outlook 2013

Programul Office Outlook 2013 poate fi descărcat de Microsoft în versiuni pe 32 și 64 de biți. Versiunea pe 32 de biți a Outlook 2013 este compatibilă cu sistemele de operare Windows 7, Windows 8 și Windows 8.1.

Versiunea pe 64 de biți a Outlook 2013 este compatibilă nu numai cu sistemele de operare menționate mai sus, ci și cu Windows Server 2008 R2 și Windows Server 2012.

În funcție de versiunea de biți, există, de asemenea, cerințe hardware suplimentare pentru spațiul de lucru și spațiul pe hard disk. Următoarele cerințe minime trebuie respectate în timpul instalării:

 • Sisteme de operare: Windows 7, Windows 8.1, Windows 10, Windows 11, Windows Server 2012/ 2012 R2 /2016 /2019 /2022
 • Procesor: min. 1 GHz sau mai rapid - procesor pe x86 sau x64 biți
 • Memorie (RAM): min. 1 GB (32 de biți); 2 GB (64 de biți)
 • Hard disk: min. 3 GB
 • Ecran: Rezoluție minimă 1.024 x 576 pixeli
 • Placă grafică compatibilă cu DirectX10
 • Funcționalitate multi-touch optimizată pentru Windows 8

Cumpărați Microsoft Outlook 2013 individual la Wiresoft la un preț redus

MSOutlook 2013 este o componentă tipică a edițiilor obișnuite ale MS Office 2013 și, prin urmare, nu este disponibil în mod individual în comerțul obișnuit, ci doar împreună cu un pachet Office sau ca versiune cu abonament plătit.  În magazinul online Wiresoft, Outlook 2013 poate fi achiziționat și individual - ca versiune de achiziție, fără obligații de abonament cu actualizări frecvente ale software-ului; în cazul achiziției prin intermediul Wiresoft, sunt suportate doar costurile unice. În acest caz, achiziționați versiunea completă obișnuită a programului, cu aceeași gamă de funcții ca și componenta software inclusă în Office 2013, singura diferență fiind că acest Outlook 2013 este o singură licență pe care o utilizați exclusiv dumneavoastră.

Achiziționarea de software sigur cu Wiresoft: Cumpărarea Outlook 2013 sau a oricărui alt program Office de la Wiresoft este ieftină, convenabilă și sigură: Deoarece acest software Outlook 2013 este o licență pentru un singur utilizator care a făcut parte dintr-o licență de volum mai mare, așa cum este de obicei achiziționată și utilizată doar de companiile mari. Fiecare companie dobândește dreptul de a vinde licențele software excedentare - de exemplu, către Wiresoft - la cumpărare. Nu contează dacă acestea sunt sau nu au fost folosite, dacă au fost înlocuite cu o versiune mai nouă a programului sau dacă nu mai sunt acceptate din cauza unei adaptări generale a hardware-ului sau a unei actualizări a sistemului de operare. Prin vânzare, licența de volum a fost dizolvată și convertită în licențe individuale - acestea sunt denumite software la mâna a doua sau software folosit. Cu toate acestea, divizarea nu le afectează în niciun fel funcționalitatea; în plus, software-ul nu este supus uzurii. Prin urmare, Wiresoft vinde numai versiuni complete ale programului Outlook 2013 și alte versiuni sau programe Microsoft care sunt identice cu versiunile originale disponibile la Microsoft și care provin, de asemenea, din surse legale.

Prin urmare, atunci când achiziționați Outlook 2013 ca software folosit de la Wiresoft, nu riscați nimic din punct de vedere juridic, deoarece comercializarea de software folosit este permisă în mod expres de lege.

Acest software Outlook 2013 poate fi instalat de dumneavoastră imediat după finalizarea procesului de achiziție și descărcarea pe PC-ul dumneavoastră și activat cu cheia de licență de volum furnizată -Multi-Activation-Key (MAK) - și utilizat imediat fără restricții de timp sau de altă natură.

Achiziționarea de software pentru programele Microsoft prin intermediul Wiresoft este o soluție avantajoasă din punct de vedere economic pentru clienții noștri, pentru a putea utiliza ei înșiși aceste programe, în general scumpe sau care în mod normal nu sunt disponibile în mod individual. Nu numai freelancerii și utilizatorii privați, ci și IMM-urile beneficiază de oferta noastră avantajoasă de software, deoarece nu numai că primesc toate avantajele care alcătuiesc Outlook 2013, dar economisesc și bani la achiziție!

Magazinul de software Wiresoft oferă multe alte programe Office, precum și versiuni mai recente și mai vechi de Outlook 2013, pe lângă alte programe Microsoft. Dacă aveți întrebări legate de MS Outlook 2013 sau de orice alt program Microsoft, apelați pur și simplu la consultanța noastră competentă prin e-mail, telefon sau chat.

Citiți, scrieți și discutați recenzii...mai mult
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT OUTLOOK 2013"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.
Vă rugăm să introduceți șirul de caractere în câmpul de text de mai jos.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Ultima vizualizare