PRODUS ORIGINAL AUTORIZAT
EXPEDIERE ÎN TERMEN DE 24 DE ORE
ASISTENȚĂ PRIN CHAT, E-MAIL ȘI TELEFON
LINIE TELEFONICĂ GRATUITĂ +4969 - 173261340
 

Despre noi

Uneori, ideile simple sunt cele mai bune.

În economia de servicii de astăzi, aproape toate afacerile se bazează pe utilizarea unor programe informatice comune. În același timp, prețurile pentru formatele obișnuite cresc în fiecare an. Nu este de mirare, deoarece în trecut dezvoltatorii și producătorii au reușit să obțină o poziție de monopol, unde aproape că nu există concurență. Această poziție de plecare permite marilor corporații să ajusteze prețurile după bunul plac. Noi, cei de la Wiresoft, avem o idee simplă despre cum să contracarăm poziția de monopol a furnizorilor de software.

Companiile care se bazează pe software-ul Standard își pot reduce semnificativ costurile prin cumpărarea și vânzarea licențelor pe care le-au achiziționat deja. Mai mult, această practică stabilește noi standarde în liberalizarea pieței de software și reprezintă un semn de exclamare împotriva prețurilor în creștere ale furnizorilor tradiționali.

Acest comerț cu software uzat nu are doar sens din punct de vedere economic, ci se bazează și pe dezvoltarea continuă a companiilor. Pentru că software-ul nu este un produs standardizat pentru care există deja un comerț la mâna a doua foarte viu. Sistemele și programele informatice sunt supuse unei mai mari flexibilități, ele trebuie să fie actualizate și adaptate în mod constant la nevoile companiei. 

De aici am dori să începem. În timpul preluărilor, fuziunilor sau insolvabilităților, licențele care au fost deja achiziționate rămân adesea nefolosite. Compania noastră achiziționează software-ul nefolosit, inclusiv licențele, și le transferă altor companii. În acest fel, atât compania care vinde, cât și cea care cumpără beneficiază de pe urma reciclării software-ului folosit.

Ultima vizualizare