Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 

antet_wiresoft

CINE SUNTEM ȘI CU CE NE OCUPĂM?

Wiresoft este o companie tânără, internațională de comerț electronic, care operează cel mai mare magazin online din Europa pentru descărcarea de software de la producători renumiți. În calitate de companie nou înființată în 2010, ne-am stabilit cu succes în Germania cu servicii profesionale și un portofoliu de produse diversificat. Cu magazinul nostru online, suntem activi în sectoarele B2C și B2B. Ca parte a serviciilor noastre de consultanță externă și internă, oferim, de asemenea, consultanță competentă cu privire la viitoarele audituri, modele de licențiere, probleme de optimizare a proceselor și multe altele. Între timp, Grupul Wiresoft a crescut și a devenit o companie matură și s-a stabilit la nivel internațional - în peste 27 de țări. 

 

CE OFERIM?

 
despre-us-1

bani

PREȚURI COMPETITIVE

Obiectivul nostru principal este de a oferi întotdeauna clienților noștri prețuri de achiziție avantajoase și servicii complete. Ne adresăm clienților B2C și B2B.

serviciu

SERVICE

Oferim consultanță de specialitate clienților noștri prin telefon, chat live, partajare de ecran sau e-mail în timpul orelor de program de luni până vineri (8:00-16:00) - de asemenea, oferim asistență pentru instalarea software-ului achiziționat de la Wiresoft.

despre-us-2

despre-us-3

citează

"Mulțumită garanției noastre de 100% de returnare a banilor, clienții noștri nu trebuie să-și facă griji că vor rămâne singuri cu problema lor la un moment dat!"

CEO - Soheil Hosseini

calitate

CALITATE

Wiresoft reprezintă calitate testată la un preț rezonabil. Personalul nostru foarte bine pregătit verifică în prealabil dacă produsele puse în vânzare îndeplinesc standardele noastre înalte de calitate. Acest lucru garantează că produsul este un produs original dedicat domeniului economic respectiv. Mărfurile sunt plasate pe platforma noastră de vânzări numai după ce au fost inspectate cu succes. În acest fel, am câștigat încrederea multor clienți mulțumiți din întreaga lume. Cu software-ul de la Wiresoft sunteți în siguranță.

despre-us-4
despre-us-5

 sustenabilitate

SUSTENABILITATE

Sustenabilitatea este o prioritate de top pentru compania noastră. Prin urmare, în ultimii ani am luat măsuri suplimentare pentru a asigura o utilizare mai responsabilă a resurselor disponibile: pentru a compensa consumul ridicat de hârtie, aproape toate procesele de la Wiresoft sunt controlate digital. De asemenea, pentru protecția mediului, colegii noștri au posibilitatea de a solicita un bilet de călătorie la preț redus pentru a se deplasa la locul de muncă cu mijloacele de transport în comun - pentru protecția mediului.

b2b

B2B

În magazinul nostru B2B, oferim o gamă largă de produse software pentru sectoarele comerciale și publice. Oferim servicii dedicate pentru clienții B2B. Dacă este necesar, echipa de afaceri oferă, de asemenea, asistență la fața locului pentru proiectele viitoare și oferă consultanță personalizată în materie de achiziții, precum și asistență cuprinzătoare pentru probleme de licențiere și audituri viitoare. Pe plan extern, consultanții noștri tehnici sunt responsabili pentru audituri prealabile și consultanță tehnică - cum ar fi optimizarea proceselor. Pe plan intern, aceștia gestionează mediul de testare și desfășoară activități de consultanță internă, ateliere de lucru și multe altele. Chiar și după achiziție, vă oferim asistență profesională intensivă și servicii complete.

despre-us-6
 
 

DE UNDE VENIM?

Timeline 2010 2017 2019 2022 Fundație Internaționala- lizare E r deschidere de mai mult locații model de afaceri avocat revizuit Activ în mai mult de 27 de țări
heart_icon 1.000.000 clienți mulțumiți
 
utilizator_icon55 Colegii
 
e_icon4.8 Recenzii TrustedShops
 
 

VIZIUNEA NOASTRĂ

Wiresoft ca o companie interdisciplinară și multiculturală

 
viziune-01

În ultimii ani, echipa noastră s-a extins pentru a include colegi din marketing, dezvoltare, asistență pentru clienți în limbi străine, achiziții, vânzări și secretariat. Acest lucru ne permite să ne îmbunătățim continuu domeniile de activitate, să ne extindem gama de produse și să ne mărim baza de clienți.

 
viziune-2

Munca în echipă și o cultură corporativă deschisă nu sunt cuvinte goale pentru noi, ci valori internalizate și trăite. Ne considerăm o echipă mare, diversă și puternică: o bună cooperare între colegii noștri se bazează pe respect și încredere reciprocă. La Wiresoft, fiecare persoană merită oportunitatea de a-și descoperi propriile provocări pentru a-și exploata pe deplin potențialul unic într-o atmosferă de lucru pozitivă.

 
viziune-3

Cosmopolitismul și multiculturalismul sunt, de asemenea, valori deosebit de importante pentru noi: în calitate de companie, dorim să răspundem în permanență nevoilor diverse ale unei lumi globalizate și nu tolerăm excluderea de niciun fel. Componența multiculturală a echipei noastre reflectă orientarea internațională a Wiresoft: acest lucru ne permite să oferim întotdeauna servicii personalizate într-o lume multiculturală.

 
viziune-4

Ne străduim să oferim întotdeauna o experiență de cumpărături extrem de convenabilă în întreaga lume prin cele mai bune oferte și servicii personalizate. Garantând întotdeauna o gamă largă de software puternic de marcă, precum și prețuri mici de neegalat și o mare amabilitate față de clienți, continuăm să ne dezvoltăm ca o companie orientată spre internațional și ne apropiem de obiectivele noastre în fiecare zi.

 
Categorii