Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Nu s-au găsit rezultate pentru filtrare!
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 PENTRU MAC MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 PENTRU MAC
Visual Studio for Mac 2017 - software profesional de dezvoltare pentru macOS în versiunea de achiziție Visual Studio 2017 pentru Mac Professional Edition oferă utilizatorilor caracteristici puternice și îmbunătățiri de productivitate...
580,90 RON *

Microsoft Visual Studio 2017 pentru Mac: Platforma dvs. de dezvoltare pentru aplicații Mac

Microsoft Visual Studio 2017 pentru Mac dintr-o privire

Microsoft Visual Studio 2017 pentru Mac este un mediu de dezvoltare integrat (IDE) puternic, conceput special pentru dezvoltatorii Mac. Acest software oferă instrumente și caracteristici complete pentru a crea, testa și depana aplicații native Mac, aplicații mobile și aplicații web.

Principalele caracteristici ale Visual Studio 2017 pentru Mac

Dezvoltare între platforme

Una dintre caracteristicile remarcabile ale Visual Studio 2017 pentru Mac este capacitatea de a dezvolta pe mai multe platforme. Dezvoltatorii pot crea aplicații pentru macOS, iOS, Android și web, extinzând semnificativ raza de acțiune a aplicațiilor lor.

Interfață intuitivă cu utilizatorul

Interfața de utilizator Visual Studio 2017 pentru Mac este prietenoasă și ușor de înțeles. Ea permite dezvoltatorilor să se orienteze rapid și să lucreze eficient. IDE-ul oferă, de asemenea, o varietate de instrumente integrate pentru a accelera dezvoltarea.

Integrare cu Azure

Visual Studio 2017 pentru Mac oferă o integrare perfectă cu Microsoft Azure, platforma cloud de la Microsoft. Acest lucru le permite dezvoltatorilor să își extindă cu ușurință aplicațiile în cloud și să beneficieze de o varietate de servicii cloud.

Asistență și resurse

Microsoft este cunoscută pentru sprijinul acordat comunității de dezvoltatori, iar Visual Studio 2017 pentru Mac nu face excepție. IDE-ul este actualizat în mod regulat și oferă acces la resurse extinse, cum ar fi documentația, tutoriale și forumuri. Comunitatea activă permite dezvoltatorilor să își împărtășească cunoștințele și să învețe unii de la alții.

Concluzie

Microsoft Visual Studio 2017 pentru Mac este un mediu de dezvoltare complet care satisface nevoile dezvoltatorilor Mac. Cu suport pentru mai multe platforme, o interfață ușor de utilizat și integrare cu cloud-ul Microsoft Azure, acest IDE oferă toate instrumentele și caracteristicile necesare pentru a dezvolta și gestiona aplicații de înaltă calitate. Dacă sunteți în căutarea unui IDE fiabil și puternic pentru dezvoltarea de aplicații Mac, Microsoft Visual Studio 2017 pentru Mac este alegerea ideală. Acesta vă permite să vă realizați proiectele de dezvoltare în mod eficient și cu succes.

Categorii