Chat with us, powered by LiveChat
JURIDIC
Clienți de afaceri
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Trustmask
Nu s-au găsit rezultate pentru filtrare!
MICROSOFT OFFICE 2021 STANDARD MICROSOFT OFFICE 2021 STANDARD
Microsoft Office 2021 Standard - softul de afaceri indispensabil pentru companii și liber profesioniști Cea mai recentă versiune a suitei Microsoft Office 2021 Standard Edition oferă utilizatorilor profesioniști din cadrul companiilor,...
910,90 RON *
MICROSOFT OFFICE 2021 PROFESSIONAL PLUS MICROSOFT OFFICE 2021 PROFESSIONAL PLUS
Microsoft Office 2021 Professional Plus - indispensabil pentru profesioniștii din domeniul afacerilor Cea mai recentă versiune a versatilului pachet Microsoft Office , utilizat în întreaga lume, oferă utilizatorilor profesioniști din...
982,90 RON *

Microsoft Office 2021 - cel mai nou software Office pentru utilizatorii profesioniști și privați

Cu Office 2021, cea mai recentă versiune a suitei de software dovedite de la Microsoft este disponibilă în diferite ediții pentru utilizatorii profesioniști și privați. În special Office 2021 Standard și Office 2021 Professional Plus oferă din nou o creștere semnificativă a funcțiilor, precum și programe individuale și funcții extinse și, prin urmare, o bază deosebit de largă pentru stăpânirea sarcinilor de afaceri tipice în companiile moderne: atât în crearea și editarea de texte și calcule cu o colaborare cuprinzătoare pe documente, cât și în schimbul securizat de date prin standarde de securitate cuprinzătoare, inclusiv o comunicare cuprinzătoare cu angajații și partenerii de afaceri. Aceste suite Office 2021 ridică, de asemenea, colaborarea în cloud - de exemplu, în biroul de acasă - la un nou nivel, pentru un standard și mai ridicat în ceea ce privește funcționalitatea și eficiența.

Noile versiuni Office 2021 Standard, precum și Office 2021 Professional Plus conțin din nou numeroase optimizări și adăugiri în programele Office Word, Excel, PowerPoint și Outlook, precum și în aplicațiile suplimentare disponibile în funcție de ediție, în special în ceea ce privește editarea în comun a documentelor în timp real, precum și schimbul securizat de date și informații în echipă, iar cu ajutorul funcției Data Loss Prevention, aceștia au la dispoziție un standard de securitate deosebit de ridicat în acest scop.

MS Office 2021 este completat de caietul digital OneNote și de Microsoft Teams, care înlocuiește Skype. Programele Office pot fi utilizate și ca Office Web Apps. În special în ediția Professional Plus, utilizatorii pot utiliza noul MS Access pentru diverse analize de date,

Edițiile Microsoft Office 2021 Standard și Professional Pro pot fi găsite după lansarea oficială în magazinul Wiresoft Software Shop ca software folosit - veți beneficia de un preț mai mic decât cel al produsului nou respectiv - contactați echipa noastră și aflați când aceste ediții Office vor fi disponibile pentru dumneavoastră.

Următoarea prezentare generală prezintă funcționalitățile deja cunoscute ale Office 2021 Standard și Professional Plus, precum și alte inovații ale acestei versiuni de care puteți profita.

Aplicații Office clasice - chiar mai puternice în versiunea MS Office 2021

Atât în ediția Standard, cât și în ediția Professional Plus, aplicațiile individuale clasice Word, Excel, PowerPoint și Outlook formează din nou coloana vertebrală a noului MS Office 2021: acestea sunt completate de caietul digital OneNote, MS Publisher și instrumentul de comunicare Microsoft Teams. MS Access 2021 este, de asemenea, inclus exclusiv în ediția Professional Plus.

Următoarea prezentare generală prezintă pe scurt aceste programe Office, inclusiv caracteristicile lor speciale. Pentru cele mai recente detalii despre caracteristicile suplimentare disponibile în edițiile MS Office 2021 Standard și Professional Plus, vă rugăm să contactați un membru al echipei Wiresoft.

 • Microsoft Word 2021 este unul dintre cele mai importante programe din toate edițiile Office pentru crearea unei varietăți de documente de text, atât în scopuri profesionale, cât și private. În versiunea actuală, programul de creare de text sprijină corespondența într-un mod și mai cuprinzător - nu numai prin numeroasele sale opțiuni de formatare și prin integrarea elementelor de imagine și de calcul, ci și prin diverse caracteristici optimizate care fac aceste sarcini din ce în ce mai ușoare. Printre acestea se numără instrumentul de traducere integrat în Word, o funcție de dictare, precum și o funcție de corectare ortografică, inclusiv gramaticală. În plus, utilizatorilor li se pot citi cu voce tare textele în timp ce scriu, iar funcția de introducere vocală a fost, de asemenea, îmbunătățită în continuare. Cu Word Editor, sugestiile de cuvinte și de ortografie pot fi adoptate direct cu un clic. Recunoașterea îmbunătățită a caracterelor din textul scris cu un stilou digital accelerează, de asemenea, introducerea textului. Există, de asemenea, îmbunătățiri în ceea ce privește integrarea imaginilor și a graficii, cum ar fi integrarea formatului de imagine Apple HEIC fără conversie prealabilă, grafice SVG mai complexe pot fi integrate într-un document Word și, de asemenea, pot fi redimensionate și editate fără a necesita mai multă memorie.
 • Microsoft Excel 2021 pune din nou la dispoziție o multitudine de funcții și filtre puternice în noua versiune Office - printre acestea se numără matricele dinamice, precum și funcția optimizată XVERWEIS, cu ajutorul căreia datele pot fi analizate în mod cuprinzător și prelucrate ulterior. De exemplu, pot fi utilizate și filtre pe axa timpului, iar diverse funcții au fost optimizate în special pentru calculele financiare; în plus, Excel oferă din nou o compatibilitate largă cu formatul de fișier CSV (Comma Separated Values).
 • Ca și în versiunea anterioară,Microsoft PowerPoint 2021 conține din nou o gamă largă de opțiuni de design pentru prezentări informative și rapoarte cuprinzătoare. În plus față de efectele uimitoare, cum ar fi grafica și imaginile care se transformă pentru tranziții dinamice, acestea pot fi, de asemenea, redimensionate liber în PowerPoint 2021 sau animate cu ajutorul funcției de zoom. Toate animațiile pot fi realizate și cu un stilou digital. În plus, aplicația Office oferă o vizualizare pentru vorbitori a documentelor PowerPoint în opțiunile de partajare, iar cu ajutorul instrumentului de comunicare Microsoft Forms, vorbitorii pot lansa un sondaj printre participanții la prezentare.
 • Microsoft Outlook 2021 oferă instrumente cuprinzătoare pentru comunicarea nu numai cu angajații și partenerii de afaceri aflați la îndemână la nivel local, ci și pentru schimbul global de mesaje și date. Printre altele, luarea în considerare automată a diferitelor fusuri orare sau a diferenței de fus orar facilitează planificarea programărilor comune pentru întâlniri. Outlook 2021 acceptă, de asemenea, orice număr de conturi de e-mail pentru fiecare utilizator, ceea ce ușurează administrarea atunci când se utilizează mai multe conturi. În plus, în Outlook 2021 este disponibilă o nouă bară de instrumente de dictare  , care include comenzi vocale extinse și punctuație automată la redactarea e-mailurilor.

În plus față de aceste aplicații Office, utilizatorii edițiilor Office 2021 Standard sau Professional Plus Edition pot utiliza și următoarele programe:

 • Publisher 2021 este un instrument versatil pentru proiectarea de prezentări și publicații de toate tipurile, care pot fi și tipărite; versiunea actuală oferă, de asemenea, o recunoaștere îmbunătățită a stiloului și funcții pentru editarea grafică profesională.
 • OneNote 2021 este caietul digital practic pentru înregistrarea spontană a ideilor și schițelor. Acesta poate fi conectat la alte programe Office pentru a le implementa imediat.
 • Microsoft Teams înlocuiește Skype. De exemplu, cu ajutorul acestuia, mesajele din Outlook pot fi partajate direct cu alți colegi și parteneri.

Exclusiv în ediția Professional Plus a MS Office 2021, utilizatorii au la dispoziție și Access 2021:

 • Access 2021 oferă, printre altele, furnizarea optimizată a diverselor aplicații de baze de date: acestea pot fi rulate direct în browser, ceea ce economisește spațiu de stocare și, prin urmare, crește eficiența. De exemplu, datele stocate în Access 2021 pot fi, de asemenea, puse la dispoziție în mod securizat într-o bază de date Microsoft SQL.

Funcții de securitate complete în Office 2021 Standard & Professional Plus cumpărați

Securitatea documentelor și a datelor este din nou o problemă centrală în versiunea MS Office 2021, cu atât mai mult cu cât colaborarea mai multor angajați pe proiecte în cloud ridică noi provocări pentru protecția împotriva pierderii și dezvăluirii de informații.

În acest scop, caracteristica Group Policy Object (GPO) va fi probabil disponibilă din nou în Office 2021 pentru administrarea politicilor de grup, care sunt securizate cu fișiere ADMX (așa-numitele ADMinistrative XML Template Files). Aceasta poate fi utilizată și pentru a controla setările de securitate ale macrourilor din documentele externe. Office 2021 Standard & Professional Plus poate fi utilizat probabil și pe un server terminal sau pe un server desktop la distanță; pentru mai multe detalii, vă rugăm să contactați un reprezentant Wiresoft.

Una dintre caracteristicile de securitate remarcabile ale versiunii 2021 a MS Office este sistemul dovedit de prevenire a pierderii de date (DLP) - pentru protecția completă a informațiilor sau datelor confidențiale împotriva divulgării intenționate sau neintenționate de către un angajat. Acest lucru este deosebit de util pentru a proteja datele sensibile, cum ar fi informațiile personale din organizații sau companii. Astfel, DLP îndeplinește, de asemenea, cerințele DSVGO. Toate mișcările de date sunt monitorizate cu ajutorul controlului dinamic bazat pe conținut, iar transferul lor prin e-mail sau prin alte aplicații bazate pe internet este blocat dacă există riscul de pierdere a datelor.

Cu ajutorul prevenirii pierderilor de date, administratorii pot crea linii directoare diferențiate pentru accesul la datele definite ca fiind sensibile, cu ajutorul cărora acesta poate fi restricționat parțial sau complet, precum și informarea utilizatorilor cu privire la riscurile potențiale de pierdere a datelor.

În MS Office 2021 Standard și Professional Plus, aceste reguli pot fi, de asemenea, definite pentru programele individuale: Ce informații pot fi incluse sau partajate într-un document etc.

Atunci când se utilizează servicii în cloud, cum ar fi Microsoft OneDrive, datele nu se pierd nici măcar în cazul unei defecțiuni a serverului sau al unor funcții defectuoase ale unui dispozitiv final; utilizatorii le pot accesa și edita local în mod independent.

Multe avantaje generale ale Microsoft Office 2021

Pe lângă aceste caracteristici speciale ale fiecărei aplicații Office în parte, MS Office 2021 Buy în edițiile Standard și Professional Plus convinge și prin numeroase funcționalități practice de natură generală, care, de exemplu, sprijină munca mobilă și munca în echipă intuitivă - pentru a crește eficiența în crearea de documente, foi de calcul sau prezentări și, de asemenea, pentru a facilita comunicarea între angajați.

De exemplu, utilizatorii pot accesa multe dintre funcțiile Office și în deplasare cu un smartphone sau o tabletă cu Windows - aici, aplicațiile web disponibile în Office 2021 facilitează accesul la acestea; aranjarea clară a funcțiilor și elementelor individuale facilitează editarea documentelor în mișcare; fișierele pot fi, de asemenea, deschise și partajate în cloud cu acestea.

Noua interfață de birou a MS Office 2021 impresionează printr-o afișare și o dispunere și mai clară a tuturor elementelor; multe aplicații pot fi rulate și în modul întunecat, ceea ce sprijină în mod deosebit munca prietenoasă cu ochii. Meniul derulant revizuit facilitează căutarea de e-mailuri și documente - în acest scop, este posibilă comutarea între o căsuță poștală și un dosar deschis cu un singur clic. Meniul istoric din clientul desktop oferă, de asemenea, opțiunea de a reveni la ultimele locuri vizitate. De asemenea, numerele de telefon pot fi mascate pentru a crea mai multă intimitate și anonimat.

De asemenea, toate programele din MS Office 2021 buy susțin și mai mult accesibilitatea, de exemplu prin aplicarea standardelor internaționale și prin sugestii practice pentru a face documentele mai ușor de înțeles, care includ și note audio. O selecție mare de sunete sprijină, de asemenea, acustic lucrul cu MS Office 2021.

Cumpărați Microsoft Office 2021 Standard și Professional Plus la Wiresoft ca magazin de software folosit

Cele două noi ediții Microsoft Office 2021, Standard și Professional Plus, vor fi disponibile în curând - după lansarea oficială - la Wiresoft ca software folosit.

Veți beneficia de următoarele avantaje

 • Software original Microsoft cu o cheie de licență valabilă - în loc de versiuni de încercare cu utilizare limitată sau cu durată limitată.
 • Etichetarea ca "software folosit" nu înseamnă că există restricții în ceea ce privește funcționalitatea software-ului.
 • Software-ul folosit a fost testat de către Wiresoft pentru utilizare completă înainte de revânzare.
 • Comerțul și utilizarea de software Microsoft folosit este legal, deoarece este permis de lege.
 • Atunci când cumpărați o licență folosită de la Wiresoft, achiziționați întotdeauna un produs Microsoft legal și original.

Dacă aveți întrebări despre Microsoft Office 2021 Edition Standard sau Professional Plus, contactați-ne prin chat, telefon sau e-mail.