Chat with us, powered by LiveChat
JURIDIC
Clienți de afaceri
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Trustmask
Nu s-au găsit rezultate pentru filtrare!
MICROSOFT OFFICE 2010 PROFESSIONAL PLUS MICROSOFT OFFICE 2010 PROFESSIONAL PLUS
Microsoft Office 2010 Professional Plus - suita completă pentru profesioniștii din domeniul afacerilor ca versiune de achiziție Cu MS Office-Ediția 2010 Professional Plus profesioniștii din domeniul afacerilor au la dispoziție toate...
190,90 RON *
MICROSOFT OFFICE 2010 STANDARD MICROSOFT OFFICE 2010 STANDARD
Microsoft Office 2010 Standard - software-ul complet de birou ca versiune de achiziție MS Office-Edition 2010 Standard face parte dintre cele mai populare versiuni Office-versiuni de la Microsoft, al cărui portofoliu cuprinzător de...
154,90 RON *

MS Office 2010 Standard

Ediția Standard a Office 2010 oferă deja mai multe programe decât Office 2010 Home and Student sau Home and Business: include, de asemenea, Outlook și Publisher, ambele indispensabile pentru comunicarea și publicarea de materiale tipărite și online. Acest lucru extinde posibilitățile dincolo de utilizarea pur privată și permite lucrul profesional în orice domeniu. În plus, interfața desktop a fost revizuită și modernizată, ceea ce face ca utilizarea ei să fie și mai intuitivă.

MS Office 2010 Standard conține următoarele programe individuale

 • Word 2010 pentru procesare de text
 • Excel 2010 pentru foi de calcul
 • PowerPoint 2010 pentru prezentări
 • Outlook 2010 pentru gestionarea e-mailurilor, calendarelor și contactelor
 • OneNote 2010 pentru crearea și utilizarea notelor
 • Publisher 2010 pentru editare desktop

Word 2010 - programul versatil de procesare a textelor

Word este o componentă clasică a fiecărei versiuni Office. Versatilul software de procesare a textului conține o gamă largă de funcții și șabloane care pot fi utilizate intuitiv pentru a crea un document profesional și atractiv din orice text - pentru orice scop: de la corespondența de afaceri în cadrul companiei la lucrări și teze la școală și universitate, până la pliante și cărți care pot fi apoi publicate gata de tipar.

Excel 2010 - pentru foi de calcul extinse

Excel este baza puternică pentru efectuarea calculelor și analizelor matematice, economice și statistice complexe. Programul de calcul tabelar oferă o gamă largă de funcții în acest scop, care îi va încânta chiar și pe cei mai exigenți utilizatori. În plus, programul conține și o selecție largă de tipuri de diagrame pentru prezentarea clară a rezultatelor analizei.

PowerPoint 2010 - pentru proiectarea convingătoare a prezentărilor

PowerPoint oferă tot ceea ce este necesar pentru vizualizarea unei mari varietăți de informații. Multe modele de diapozitive și elemente de prezentare facilitează proiectarea prezentărilor profesionale pentru a prezenta clar conținutul în cadrul prelegerilor și pentru a atrage astfel atenția publicului. PowerPoint poate fi folosit pentru a crea prezentări nu numai în companii, ci și în cercetare, școală și universitate.

Outlook 2010 - gestionați e-mailurile, contactele, întâlnirile și multe altele

Outlook constituie baza indispensabilă pentru comunicarea modernă în cadrul companiilor: Aceasta include nu numai organizarea profesională a traficului de e-mail, ci și administrarea și coordonarea centrală a întâlnirilor și a contactelor de afaceri - care reprezintă una dintre sarcinile tipice ale rutinei moderne de birou.

OneNote 2010 - caietul digital

OneNote le oferă utilizatorilor cea mai mare flexibilitate în colectarea textului, imaginilor, scrisului digital și înregistrărilor audio și video într-o singură locație centrală. Funcțiile puternice de căutare îi ajută pe utilizatori să găsească rapid informațiile stocate, permițându-le să colaboreze eficient cu alți utilizatori.

Publisher 2010 - pentru editare desktop profesională

Cu Publisher, utilizatorii de Office 2010 Standard au la dispoziție un software DTP versatil pentru a crea în mod profesionist toate tipurile de materiale publicitare etc., fie că sunt online sau offline. În acest scop, software-ul oferă o gamă largă de opțiuni de proiectare, nu numai pentru companii, ci și pentru utilizatorii privați, inclusiv editarea imaginilor - pentru pliante și scrisori imprimabile etc., precum și pentru buletine informative online.

MS Office 2010 Professional Plus

În plus față de programele individuale deja incluse în MS Office 2010 Standard, ediția Professional Plus oferă, de asemenea, următoarele:

 • Access 2010 pentru crearea de baze de date
 • InfoPath 2010 pentru crearea și gestionarea formularelor

Access 2010 - aplicații de baze de date pentru profesioniști, dar și pentru începători

Microsoft Access este un program puternic și ușor de înțeles, cu ajutorul căruia pot fi create și gestionate în doar câțiva pași baze de date și aplicații complexe, în funcție de cerințele individuale, pentru a le pune la dispoziția celorlalți utilizatori din cadrul companiei, dar și a clienților. Sistemul de gestionare a bazelor de date oferă diverse instrumente pentru a structura și gestiona chiar și cantități mari de date într-un mod semnificativ.

InfoPath 2010 - crearea de formulare puternice

InfoPath este un instrument versatil pentru accelerarea proceselor de afaceri care implică colectarea și organizarea informațiilor cu ajutorul formularelor create individual. Pe lângă utilizatorii de afaceri din companii, departamentele IT și dezvoltatorii beneficiază și ei de funcțiile puternice pe care le oferă InfoPath pentru crearea de formulare pentru înregistrarea timpului, sondaje sau asigurări, de exemplu. Modulul puternic de editare XML, în combinație cu controalele standard integrate, permite automatizarea multor procese prin conectarea la SharePoint Server 2010.

Cerințe de sistem pentru MS Office 2010 Standard / Professional Plus

Spre deosebire de versiunea anterioară, edițiile Office 2010 sunt acum disponibile pentru descărcare în două versiuni: 32 de biți și 64 de biți. În mod implicit, versiunea pe 32 de biți este instalată în timpul descărcării pentru a evita problemele de compatibilitate cu versiunea pe 64 de biți pe calculatoare sau sisteme de operare mai vechi. Versiunea pe 64 de biți este potrivită în principal pentru editarea fișierelor Excel sau MS Project cu o dimensiune mai mare de 2 GB, deoarece oferă peste 4 GB de memorie. De asemenea, noua interfață cu panglică necesită mai mult spațiu pe hard disk decât versiunea anterioară. În caz contrar, se aplică următoarele cerințe minime:

 • Sisteme de operare: de la min. Windows 7 la max. Windows 10 sau min. Windows Server 2003
 • Procesor: min. 500 MHz - se recomandă 1 GHz pentru a putea utiliza Microsoft Outlook
 • RAM: min. 256 MB RAM - min. 512 MB recomandat pentru utilizarea serviciilor Outlook
 • Spațiu pe hard disk: min. 3,5 GB pentru Office 2010 Professional Plus
 • Rezoluția imaginii: min. 1.024 x 576, min. placă grafică cu accelerare DirectX9c

Cumpărați MS Office 2010 Ediții Standard și Professional Plus ieftine la Wiresoft

În magazinul de software Wiresoft veți găsi edițiile Standard și Professional Plus ale Office 2010 sub formă de licențe pentru un singur utilizator - în mod normal, acestea sunt disponibile doar sub forma unei licențe de volum  pentru companii.

Avantajele dvs. atunci când cumpărați software-ul Office 2010 de la Wiresoft:

 • Cu aceste ediții aveți acces la programe Office suplimentare care nu sunt incluse în edițiile obișnuite disponibile în mod gratuit.
 • Licențele de program pentru un singur utilizator oferite pentru ambele ediții Office 2010 sunt versiuni de achiziție pură, care nu vă obligă să încheiați un abonament software, așa cum se oferă din ce în ce mai des în cazul versiunilor mai noi, dar care, de obicei, implică actualizări contra cost.

Din aceste motive, cumpărarea de software de la Wiresoft este de două ori utilă, mai ales dacă nu doriți să treceți la un sistem de operare mai nou. Acest lucru înseamnă că, în special utilizatorii privați, precum și persoanele care desfășoară activități independente și IMM-urile, beneficiază de toate avantajele edițiilor MS Office 2010 disponibile în magazinul de software și, de asemenea, economisesc bani, deoarece le obțin la un preț deosebit de avantajos. Cum funcționează acest lucru?

Cumpărați Microsoft Office 2010 ca software folosit

Wiresoft oferă MS Office 2010 în edițiile menționate, precum și alte versiuni ca software utilizat. Acest lucru înseamnă că, fiind așa-numitele programe folosite, acestea provin de la un utilizator anterior - de obicei o companie mai mare - astfel încât la Wiresoft sunt mult mai ieftine decât o licență a aceluiași program - dacă mai este disponibil de la un alt distribuitor.

Un astfel de software folosit nu trebuie neapărat să fi fost instalat sau utilizat. Aproape toate licențele de software oferite de Wiresoft - în special cea pentru MS Office 2010 - provin dintr-o licență de volum, care este întotdeauna concepută pentru un număr mai mare de stații de lucru sau utilizatori și a fost achiziționată de companii în anumite intervale fixe. Aceștia au dreptul de a vinde astfel de licențe de volum sau părți ale acestora care nu sunt necesare pentru Wiresoft. În acest sens, acestea sunt împărțite în licențe individuale.

Acest lucru nu afectează și nici nu restricționează funcționalitatea lor generală, dar face ca anumite ediții, cum ar fi Standard și Professional Pro, să fie disponibile pentru a fi achiziționate de către clienții noștri.

Divizarea și revânzarea licențelor de volum pentru MS Office 2010 și alte programe Microsoft este legală și a fost confirmată în mod expres și de către instanțele de judecată.

Securitate la cumpărarea de software cu Wiresoft

Pentru a activa software-ul Office pe PC-ul dumneavoastră, este necesară o cheie de licență de volum - numită și cheie de activare multiplă (MAK). Aceasta este valabilă pentru exact numărul de PC-uri definit pentru fiecare licență de volum. Cu Wiresoft puteți fi întotdeauna siguri că veți primi un produs software complet utilizabil, care rulează funcțional și pentru o perioadă nelimitată pe calculatorul dumneavoastră!

Pe lângă aceste ediții Office 2010, puteți găsi și versiuni mai noi și alte programe Microsoft de vânzare în magazinul de software Wiresoft. Dacă aveți întrebări despre Office 2010 Standard și Professional Plus sau despre orice alt program MS, apelați la consultanța noastră competentă prin e-mail, telefon sau chat.