Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Trustmask
Nu s-au găsit rezultate pentru filtrare!
MICROSOFT OFFICE 2010 STANDARD MICROSOFT OFFICE 2010 STANDARD
Microsoft Office 2010 Standard - software-ul complet de birou ca versiune de achiziție MS Office-Edition 2010 Standard face parte dintre cele mai populare versiuni Office-versiuni de la Microsoft, al cărui portofoliu cuprinzător de...
139,90 RON *
MICROSOFT OFFICE 2010 PROFESSIONAL PLUS MICROSOFT OFFICE 2010 PROFESSIONAL PLUS
Microsoft Office 2010 Professional Plus - suita completă pentru profesioniștii din domeniul afacerilor ca versiune de achiziție Cu MS Office-Ediția 2010 Professional Plus profesioniștii din domeniul afacerilor au la dispoziție toate...
172,90 RON *

Microsoft Office 2010 - software-ul clasic și puternic de birou

 Suita MS Office 2010 este în continuare unul dintre cele mai populare pachete de software de la Microsoft pentru îndeplinirea sarcinilor zilnice la birou și acasă: de la crearea profesională de texte în numeroase formate cu Word 2010 și calculul automat al tabelelor extinse în Excel 2010 la crearea de prezentări semnificative cu PowerPoint 2010 la comunicarea și programarea cu Outlook 2010, crearea și utilizarea intuitivă a notelor cu OneNote 2010 și publicarea gata de tipar cu Publisher 2010 - toate aceste programe le veți găsi în ediția MS Office 2010 Standard.

Dacă aveți nevoie de și mai multe funcții, atunci aveți ce e mai bun cu MS Office 2010 Professional Plus : cu Access 2010 puteți crea baze de date complexe, iar cu InfoPath 2010 puteți proiecta formulare pentru numeroase aplicații. Professional Plus suportă, de asemenea, MS SharePoint pentru comunicarea în rețele și gestionarea conținutului, precum și Lync - cunoscut și sub numele de Skype for Business.

Un avantaj major al ambelor ediții ale MS Office 2010 este compatibilitatea largă cu sistemele de operare Windows mai vechi: începând cu Windows 7 sau 8, aceasta se extinde prin XP SP3 până la Windows 10, Office 2010 fiind cea mai veche versiune suportată de acest sistem de operare, astfel încât pachetul software poate fi utilizat pe un număr mare de PC-uri. În special IMM-urile și persoanele care desfășoară activități independente, dar și utilizatorii particulari care încă folosesc calculatoare mai vechi pentru a îndeplini toate sarcinile zilnice la birou, acasă, pot beneficia astfel de una dintre aceste suite de birotică puternice.

Office 2010 a fost, de asemenea, optimizat pentru colaborarea cu alți utilizatori și, astfel, nu numai că permite colaborarea prin intermediul unui server Microsoft Exchange sau Lync, de exemplu, dar suportă și versiunile web corespunzătoare ale programelor individuale din Windows 10. Prin intermediul OneDrive, documentele pot fi, de asemenea, partajate cu alți angajați în cloud, indiferent de locația locală a computerului sau de postul de lucru din birou.

Spre deosebire de mulți furnizori de pachete de software Microsoft Office, care oferă doar cele mai recente versiuni ale acestora, la Wiresoft puteți găsi în continuare în magazinul online și MS Office 2010, precum și multe alte versiuni Office. Astfel, nu numai că economisiți bani la achiziționarea, altfel necesară, a unui nou calculator sau sistem de operare, dar și la achiziționarea uneia dintre edițiile Office 2010 oferite aici Standard și Professional Plus. Datorită prețului deosebit de avantajos, primiți astfel mai multe programe Office pentru mai puțini bani, pe care le oferă aceste două ediții. Mai jos găsiți o prezentare generală a numeroaselor funcții și avantaje pe care acestea le oferă.

MS Office 2010 Standard

Ediția Standard a Office 2010 oferă deja mai multe programe decât Office 2010 Home and Student sau Home and Business: include, de asemenea, Outlook și Publisher, ambele indispensabile pentru comunicarea și publicarea de materiale tipărite și online. Acest lucru extinde posibilitățile dincolo de utilizarea pur privată și permite lucrul profesional în orice domeniu. În plus, interfața de birou a fost revizuită și modernizată, ceea ce face ca utilizarea sa să fie și mai intuitivă.

MS Office 2010 Standard conține aceste programe individuale:

  • Word 2010 pentru procesare de text
  • Excel 2010 pentru foi de calcul
  • PowerPoint 2010 pentru prezentări
  • Outlook 2010 pentru gestionarea e-mailurilor, calendarelor și contactelor
  • OneNote 2010 pentru crearea și utilizarea notelor
  • Publisher 2010 pentru editare de birou

Word 2010 - programul versatil de procesare a textelor

Word este o componentă clasică a fiecărei versiuni Office. Versatilul program de procesare a textelor conține o gamă largă de funcții și șabloane care pot fi utilizate intuitiv pentru a crea un document profesional și atractiv din orice text - pentru orice scop: de la corespondența de afaceri în cadrul companiei, la lucrări și teze la școală și universitate, până la pliante și cărți care pot fi apoi publicate gata de tipar.

Excel 2010 - pentru foi de calcul extinse

Excel este baza puternică pentru efectuarea calculelor și analizelor matematice, economice și statistice complexe. Programul de calcul tabelar oferă în acest scop o gamă largă de funcții care îi vor încânta chiar și pe cei mai exigenți utilizatori. În plus, programul conține, de asemenea, o selecție largă de tipuri de diagrame pentru prezentarea clară a rezultatelor analizelor.

PowerPoint 2010 - pentru conceperea convingătoare a prezentărilor

PowerPoint oferă tot ce este necesar pentru vizualizarea unei mari varietăți de informații. Numeroase șabloane de diapozitive și elemente de prezentare facilitează conceperea de prezentări profesionale pentru a prezenta clar conținuturile în cadrul prelegerilor și pentru a atrage astfel atenția publicului. PowerPoint poate fi utilizat pentru a crea prezentări nu numai în companii, ci și în cercetare, școală și universitate.

Outlook 2010 - gestionați e-mailurile, contactele, întâlnirile și multe altele

Outlook constituie baza indispensabilă pentru comunicarea modernă în companii: Aceasta include nu numai organizarea profesională a traficului de e-mailuri, ci și administrarea și coordonarea centrală a întâlnirilor și a contactelor de afaceri - care este una dintre sarcinile tipice ale rutinei moderne de birou.

OneNote 2010 - caietul de notițe digital

OneNote oferă utilizatorilor cea mai mare flexibilitate în colectarea de text, imagini, scris de mână digital și înregistrări audio și video într-o singură locație centrală. Funcțiile puternice de căutare îi ajută pe utilizatori să găsească rapid informațiile stocate acolo, permițându-le să colaboreze eficient cu alți utilizatori.

Publisher 2010 - pentru editare profesională de tip desktop publishing

Cu Publisher, utilizatorii de Office 2010 Standard au la dispoziție un software versatil de DTP pentru a crea în mod profesionist toate tipurile de materiale publicitare etc., fie online, fie offline. În acest scop, software-ul oferă o gamă largă de opțiuni de proiectare, nu numai pentru companii, ci și pentru utilizatorii privați, inclusiv editarea imaginilor - pentru pliante și scrisori imprimabile etc., precum și pentru buletine informative online.

MS Office 2010 Professional Plus

Pe lângă programele individuale deja incluse în MS Office 2010 Standard, ediția Professional Plus oferă, de asemenea, pe lângă programele individuale:

  • Access 2010 pentru crearea de baze de date
  • InfoPath 2010 pentru crearea și gestionarea formularelor

Access 2010 - aplicații de baze de date pentru profesioniști, dar și pentru începători

Microsoft Access este un program puternic și ușor de înțeles, cu ajutorul căruia pot fi create și gestionate în doar câțiva pași baze de date și aplicații complexe, în funcție de cerințele individuale, pentru a le pune la dispoziția celorlalți utilizatori din cadrul companiei, dar și a clienților. Sistemul de gestionare a bazelor de date oferă diverse instrumente pentru a structura și gestiona chiar și cantități mari de date într-un mod semnificativ.

InfoPath 2010 - crearea de formulare puternice

InfoPath este un instrument versatil pentru utilizarea formularelor create individual pentru a accelera procesele de afaceri care implică colectarea și organizarea informațiilor. Pe lângă utilizatorii de afaceri din companii, departamentele IT și dezvoltatorii beneficiază și ei de funcțiile puternice pe care le oferă InfoPath pentru crearea de formulare pentru înregistrarea timpului, sondaje sau asigurări, de exemplu. Puternicul modul de editare XML, în combinație cu controalele standard integrate, permite automatizarea multor procese prin conectarea la SharePoint Server 2010.

Cerințe de sistem pentru MS Office 2010 Standard / Professional Plus

Spre deosebire de versiunea anterioară, edițiile Office 2010 sunt acum disponibile pentru descărcare în două versiuni: 32 de biți și 64 de biți. În mod implicit, versiunea pe 32 de biți este instalată în timpul descărcării, pentru a evita problemele de compatibilitate cu versiunea pe 64 de biți pe calculatoare sau sisteme de operare mai vechi. Versiunea pe 64 de biți este potrivită în principal pentru editarea fișierelor Excel sau MS Project cu o dimensiune mai mare de 2 GB, deoarece oferă peste 4 GB de memorie. Noua interfață cu panglică necesită, de asemenea, mai mult spațiu pe hard disk decât versiunea anterioară. În rest, se aplică următoarele cerințe minime:

  • Sisteme de operare: de la min. Windows 7 la max. Windows 10, sau min. Windows Server 2003
  • Procesor: min. 500 MHz - se recomandă 1 GHz pentru a putea utiliza Microsoft Outlook
  • RAM: min. 256 MB RAM - se recomandă min. 512 MB pentru utilizarea serviciilor Outlook
  • Spațiu pe hard disk: min. 3,5 GB pentru Office 2010 Professional Plus
  • Rezoluția imaginii: min. 1.024 x 576, min. placă grafică cu accelerare DirectX9c

Cumpărați MS Office 2010 Editions Standard și Professional Plus ieftin la Wiresoft

În magazinul de software Wiresoft găsiți Standard- precum și ediția Professional Plus a versiunii Office 2010 sub formă de licență pentru un singur utilizator - în mod normal, acestea sunt disponibile doar sub forma unei licențe de volum  pentru companii.

Avantajele dumneavoastră la achiziționarea de software Office 2010 de la Wiresoft:

  • Cu aceste ediții obțineți acces la programe Office suplimentare care nu sunt incluse în edițiile obișnuite disponibile în mod liber.
  • Licențele de program pentru un singur utilizator oferite pentru ambele ediții Office 2010 sunt versiuni de achiziție pură, care nu vă obligă să încheiați un abonament de software, așa cum se oferă din ce în ce mai des în cazul versiunilor mai noi, dar care înseamnă de obicei actualizări pentru care se plătește o taxă.

Din aceste motive, cumpărarea de software de la Wiresoft este de două ori avantajoasă, mai ales dacă nu doriți să treceți la un sistem de operare mai nou. Astfel, în special utilizatorii particulari, precum și lucrătorii independenți și IMM-urile, beneficiază de toate avantajele edițiilor MS Office 2010 disponibile în magazinul de software și economisesc, de asemenea, bani, deoarece le obțin la un preț deosebit de avantajos. Cum funcționează acest lucru?

Cumpărați Microsoft Office 2010 ca software folosit

Wiresoft oferă MS Office 2010 în edițiile menționate, precum și alte versiuni, ca software folosit. Acest lucru înseamnă: ca așa-numite software folosit, acestea provin de la un utilizator anterior - de obicei o companie mai mare - astfel încât la Wiresoft sunt semnificativ mai ieftine ca preț decât o licență a aceluiași software - dacă mai este disponibilă la un alt comerciant.

Un astfel de software folosit nu trebuie neapărat să fi fost instalat sau utilizat. Aproape fiecare licență de software oferită de Wiresoft - în special cea pentru MS Office 2010 - provine dintr-o licență de volum, care este întotdeauna concepută pentru un număr mai mare de stații de lucru sau utilizatori și a fost achiziționată de companii în anumite scale fixe. Acestea au dreptul de a vinde astfel de licențe de volum sau părți din ele care nu sunt necesare către Wiresoft. Procedând astfel, acestea sunt împărțite în licențe individuale.

Acest lucru nu afectează și nici nu restricționează funcționalitatea lor generală, dar face ca anumite ediții, cum ar fi Standard și Professional Pro, să poată fi achiziționate de către clienții noștri.

Divizarea și revânzarea licențelor de volum ale MS Office 2010 și ale altor programe Microsoft este legală și a fost confirmată în mod expres și de către instanțele de judecată.

Siguranță la achiziționarea de software cu Wiresoft

Pentru a activa software-ul Office pe PC-ul dumneavoastră, este necesară o cheie de licență de volum - numită și cheie de activare multiplă (MAK). Aceasta este valabilă pentru exact numărul de PC-uri definit pentru fiecare licență de volum. Cu Wiresoft puteți fi întotdeauna sigur că veți primi un produs software complet utilizabil, care funcționează funcțional și pentru o perioadă nelimitată de timp pe calculatorul dumneavoastră!

Pe lângă aceste ediții Office 2010, în magazinul de software Wiresoft găsiți și versiuni mai noi și alte programe Microsoft de vânzare. Dacă aveți întrebări despre Office 2010 Standard și Professional Plus sau despre orice alt program MS, apelați pur și simplu la consultanța noastră competentă prin e-mail, telefon și chat.