Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Nu s-au găsit rezultate pentru filtrare!
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016 MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016
Cumpărați SharePoint Server 2016 ieftin Nevoia constantă de noi progrese tehnologice și de creștere economică înseamnă că întreprinderile caută în fiecare zi noi soluții software. Acest lucru le permite să țină pasul cu concurența și să...
18.008,90 RON *

Microsoft SharePoint Server 2016: O platformă pentru colaborare și productivitate

Introducere în SharePoint Server 2016

Microsoft SharePoint Server 2016 este o platformă puternică, special concepută pentru a răspunde nevoilor de colaborare, gestionare a fișierelor și partajare a informațiilor din cadrul organizațiilor. Cu SharePoint Server 2016, organizațiile pot crește productivitatea, oferindu-le angajaților instrumente pentru o colaborare eficientă și acces ușor la informațiile de care au nevoie.

Ce este nou în SharePoint Server 2016?

Cu SharePoint Server 2016, Microsoft a introdus îmbunătățiri pentru a oferi utilizatorilor o experiență mai transparentă și mai integrată. Aceasta include caracteristici hibride îmbunătățite care fac legătura între serverele on-premise și cloud-ul Microsoft Office 365.

Caracteristicile principale ale SharePoint Server 2016

Colaborare îmbunătățită

SharePoint Server 2016 promovează colaborarea în echipă cu spații de lucru partajate în care utilizatorii pot lucra simultan la documente și pot partaja informații în timp real.

Opțiuni de configurare hibridă

Una dintre cele mai importante noutăți din SharePoint 2016 este capacitatea de a conecta instalațiile on-premise cu serviciile online, permițând utilizatorilor să beneficieze de avantajele ambelor lumi.

Experiența utilizatorului și administrarea

Noua interfață de utilizator

Interfața cu utilizatorul a fost simplificată și armonizată cu versiunile online ale Office 365, permițând o experiență de utilizare consecventă pe diferite platforme.

Funcții de căutare îmbunătățite

Căutarea este mai inteligentă și oferă rezultate mai relevante, ceea ce face ca utilizatorii să găsească mai ușor informațiile de care au nevoie pentru a-și desfășura activitatea în mod eficient.

Securitate și fiabilitate

Securitate robustă

SharePoint Server 2016 stabilește noi standarde în ceea ce privește securitatea, cu funcții precum arhitectura MinRole, care permite atribuirea de roluri specifice pentru servere, și Zero Downtime Patching, care sporește disponibilitatea serviciilor.

Instrumente de conformitate

Pentru organizațiile care se bazează pe conformitatea și securitatea datelor, SharePoint 2016 oferă capacități îmbunătățite de monitorizare și raportare.

Concluzie: De ce să alegeți SharePoint Server 2016?

Organizațiile care caută o soluție de colaborare stabilă și sigură la fața locului vor găsi în Microsoft SharePoint Server 2016 o platformă care susține modalitățile moderne de lucru și care poate fi integrată fără probleme în infrastructurile IT existente. Cu o utilizabilitate îmbunătățită, capabilități hibride și caracteristici de securitate cuprinzătoare, SharePoint 2016 ajută organizațiile să lucreze mai eficient și mai colaborativ.

Categorii