Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Nu s-au găsit rezultate pentru filtrare!
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD DEVICE CAL MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD DEVICE CAL
Microsoft SharePoint Server 2019 Standard Device CAL Achiziționarea unui Microsoft Sharepoint Sharepoint Server 2019 Device CAL înseamnă să oferiți unui anumit dispozitiv acces la platforma Sharepoint. Astfel, un PC al companiei sau...
242,90 RON *
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD USER CAL MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD USER CAL
Microsoft SharePoint Server 2019 Standard User CAL Achiziționarea unui Microsoft SharePoint SharePoint Server 2019 User CAL înseamnă să permiteți unui (alt) angajat să acceseze cu ușurință documentele companiei și să colaboreze la...
242,90 RON *

SharePoint Server 2019 CALoptimizați colaborarea cu caracteristici de top

SharePoint Server 2019 CALs oferă o soluție avansată pentru colaborare și gestionarea informațiilor în cadrul organizațiilor. Aceste licențe de acces client (CAL) vă oferă acces la caracteristicile avansate ale SharePoint Server 2019 pentru a îmbunătăți munca în echipă și a gestiona eficient informațiile.

De ce SharePoint Server 2019 CAL?

Instrumente de colaborare de ultimă generație

Cu SharePoint Server 2019 CAL beneficiați de instrumente de colaborare de ultimă generație. Fie că este vorba de colaborarea în timp real pe documente sau de integrarea funcțiilor de social media, aceste CAL oferă instrumentele de care echipa dvs. are nevoie.

Interfață intuitivă pentru utilizator

Interfața de utilizator a SharePoint Server 2019 este intuitivă și ușor de utilizat. Cu un design atrăgător și funcții ușor de înțeles, familiarizarea cu platforma este floare la ureche, ceea ce favorizează acceptarea acesteia în întreaga companie.

Funcții de căutare puternice

Funcțiile de căutare din SharePoint Server 2019 CAL sunt puternice și facilitează mult găsirea informațiilor relevante. Căutați cu ușurință în documente, pagini și conținut și creșteți eficiența căutărilor de informații.

Cum pot obține SharePoint Server 2019 CAL?

Licențiere scalabilă

SharePoint Server 2019 CAL oferă opțiuni de licențiere scalabile. Alegeți numărul de licențe de care aveți nevoie în funcție de cerințele companiei dumneavoastră. Scalați utilizarea în funcție de necesități pentru a menține costurile licențelor în concordanță cu creșterea dumneavoastră.

Integrare fără probleme

Integrarea SharePoint Server 2019 CAL în infrastructura dvs. IT existentă este fără probleme. Gestionați cu ușurință licențele și utilizați funcțiile extinse ale SharePoint pentru a duce colaborarea și gestionarea informațiilor la un nivel superior.

Concluzie

Optimizați colaborarea și gestionarea informațiilor în compania dumneavoastră cu SharePoint Server 2019 CAL. Utilizați instrumente de colaborare de ultimă generație, o interfață de utilizator intuitivă și funcții de căutare puternice pentru a crește productivitatea. Alegeți opțiuni de licențiere scalabile și integrați SharePoint Server 2019 CAL fără probleme în infrastructura dvs. IT pentru a îndeplini cerințele celei mai recente actualizări a Google Help Desk.

Categorii