Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD DEVICE CAL

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

  • SW10584
  • DG7GMGF0F4LS
  • Valabil în permanență
  • Toate limbile
  • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
242,90 RON * 268,90 RON * (9,67% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Cantitate 1x
Sistem  SharePoint Server
CAL Standard Device CAL
Domeniul de livrare Drept de utilizare
Durata Nelimitată
Limbi Toate limbile


Achiziționarea unui Microsoft Sharepoint Sharepoint Server 2019 Device CAL   înseamnă să oferiți unui anumit dispozitiv acces la platforma Sharepoint. Astfel, un PC al companiei sau chiar un notebook poate fi folosit de orice număr de utilizatori pentru a partaja conținut prin intermediul Sharepoint sau pentru a-l căuta și edita acolo. În general, Device CALs sunt utile dacă angajații lucrează exclusiv pe propriile PC-uri sau dacă PC-urile sunt partajate de mai mulți angajați. Oferta de aici se referă la ediția Standard . Dacă un Microsoft Sharepoint Sharepoint Server Server 2019 Device CAL este, de asemenea, pentru a putea utiliza Enterprise caracteristicile , este necesar un Enterprise-CAL suplimentar.

Dacă aveți întrebări suplimentare cu privire la produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD DEVICE CAL"

Microsoft SharePoint Server 2019 Standard Device CAL 

Achiziționarea unui Microsoft Sharepoint Sharepoint Server 2019 Device CAL înseamnă să oferiți unui anumit dispozitiv acces la platforma Sharepoint. Astfel, un PC al companiei sau chiar un notebook poate fi folosit de orice număr de utilizatori pentru a partaja conținut prin intermediul Sharepoint sau pentru a-l căuta și edita acolo. În general, Device CALs sunt utile dacă angajații lucrează exclusiv pe propriile PC-uri sau dacă PC-urile sunt partajate de mai mulți angajați. Oferta de aici se referă la ediția Standard . În cazul în care un Microsoft Sharepoint Server 2019 Device CAL trebuie să poată utiliza și caracteristicile Enterprise, este necesar un CAL Enterprise suplimentar.

Lucrați mai bine împreună cu software-ul potrivit

Sharepoint 2019 oferă numeroase și cuprinzătoare opțiuni de colaborare pentru angajații unei companii. Scopul este de a gestiona și de a lucra împreună la proiecte și sarcini. În acest scop, Sharepoint oferă numeroase funcții de gestionare a documentelor și de căutare, dar și diverse opțiuni de gestionare a conținutului . De exemplu, programul funcționează ca un portal de intranet și joacă rolul unei rețele sociale pentru grupurile de discuții interne ale companiei. Utilizatorii pot stabili ei înșiși ce conținut trebuie să apară pe site-urile web ale echipelor și pe blogurile sau ce trebuie să fie vizibil doar pentru departamente individuale sau grupuri de proiect și ce trebuie să fie vizibil pentru întreaga companie. Un MicrosoftSharepoint Server Server 2019 Device CAL este o variantă pentru conectarea unui PC al companiei pentru comunicare între departamente. 

Meniuri modernizate și opțiuni de operare

Versiunea 2019 a Sharepoint se concentrează, printre altele, pe o interfață de utilizator mai clară, care funcționează bine pe diferite ecrane. Acest lucru ia în considerare mobilitatea din ce în ce mai mare utilizarea calculatoarelor . Software-ul comunitar   Sharepoint poate fi operat aproape la fel de bine de pe tablete, smartphone-uri, notebook-uri și dispozitive desktop . Utilizatorii pot accesa aplicațiile utilizate frecvent și conținutul important într-un mod intuitiv și pot ajunge rapid la contactele relevante . Prin intermediul Microsoft Microsoft Sharepoint Sharepoint Server 2019 Device CAL Buy utilizatorii dispozitivului licențiat se vor bucura de o interfață de utilizator similară cu SharePoint Online. Bibliotecile de documente și Structurile de navigare au fost adaptate la cele din Office 365. 

Comunicarea și schimbul de documente simplificate

Printre îmbunătățirile aduse în SharePoint 2019 în comparație cu versiunea anterioară se numără noile pagini de comunicare   și funcția Team News. Pentru a oferi unui alt dispozitiv al companiei acces la acestea, puteți cumpăra un Microsoft  Sharepoint Server 2019 Device CAL direct de la noi. Versiunea actuală a Team Sites în Sharepoint include, de asemenea, liste și biblioteci. În plus, este vorba, de asemenea, despre utilizarea datelor mobile avansate. Așa-numitul Next Generation Sync Client (NGSC) asigură accesul fiabil al persoanelor autorizate la documentele companiei - în orice moment și oriunde este disponibil internetul. Acest lucru este deosebit de important dacă intenționați să achiziționați Microsoft Sharepoint Sharepoint Server Server 2019 Device CAL pentru un laptop sau o tabletă. 

Licențe Sharepoint pentru orice nevoie

Pentru a lucra în mod eficient cu Sharepoint într-o companie, sunt necesare mai multe licențe. De exemplu, fiecare instanță a serverului are nevoie de propria licență, dar și fiecare instanță a sistemului de operare care accesează. Într-o anumită măsură, este posibil să se amestece licențele. Acest lucru înseamnă că: o licență de acces 2019 nou achiziționată poate accesa un server pe care încă rulează Sharepoint2016. Acest lucru are sens, de exemplu, în cazul în care, pe termen lung, este planificată o actualizare a serverului, dar, pe termen scurt, un nou angajat sau un nou PC trebuie să primească o nouă licență. În plus, orice număr de utilizatori și dispozitive CALs poate fi partajat în cadrul unei companii. Puteți achiziționa toate aceste licențe de la noi. 

Alte linkuri către "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD DEVICE CAL"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD DEVICE CAL"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii